ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 36 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 533
    Senior Member
    Θα συμφωνήσω με Scorpio,ως προς τη διαφορετική διάσταση του ρατσισμού ως προς το γυναικείο φύλο,υπάρχει μια ψαλίδα σεξιστική που για να την κατανοήσουμε,πρέπει να ανατρέξουμε στα στερεότυπα/κατάλοιπα μιας πατριαρχικής κοινωνίας,πρέπει να έχουμε τη διάθεση να βουτήξουμε λίγο βαθύτερα,να βρούμε τις ρίζες του κακού.Μια καπιταλιστική κοινωνία,βασισμένη πάνω στην κατανάλωση,η εικονοποίησή της δηλαδή η διαφήμιση,είχαν ξεκάθαρη ματιά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγοραστικού κοινού,τη γυναίκα.Πάνω εκεί στηρίχτηκαν ολόκληρα οικοδομήματα λανθασμένων κατ'εμέ προτύπων,προτύπων που οδήγησαν σε λάθος οπτικές,σε ισοπεδώσεις,σε ανισότητες και φριχτές καταπιέσεις.Σε όλα αυτά η κοινωνία του θεάματος,βάσισε τα προιόντα της σε μοντέλα τελειότητας,στα οποία η καθημερινή,απλή,γήινη,αληθ� �νή γυναίκα,μάταια προσπάθησε να χωρέσει,να είναι αρκετή,ρίχνοντας ψυχολογίες στα πατώματα,και οδηγούμενη σε ακρότητες,στείρες και ματαιόπονες,πολλές φορές μάλιστα εγκληματικές ως προς τον ψυχισμό και την ικανότητά της να ξεσκαρτάρει το άρρωστο από το υγιές.

Senior Member
    Originally posted by sabe

Μια καπιταλιστική κοινωνία,βασισμένη πάνω στην κατανάλωση,η εικονοποίησή της δηλαδή η διαφήμιση,είχαν ξεκάθαρη ματιά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγοραστικού κοινού,τη γυναίκα.Πάνω εκεί στηρίχτηκαν ολόκληρα οικοδομήματα λανθασμένων κατ'εμέ προτύπων,προτύπων που οδήγησαν σε λάθος οπτικές,σε ισοπεδώσεις,σε ανισότητες και φριχτές καταπιέσεις.Σε όλα αυτά η κοινωνία του θεάματος,βάσισε τα προιόντα της σε μοντέλα τελειότητας,στα οποία η καθημερινή,απλή,γήινη,αληθ� �νή γυναίκα,μάταια προσπάθησε να χωρέσει,να είναι αρκετή,ρίχνοντας ψυχολογίες στα πατώματα,και οδηγούμενη σε ακρότητες,στείρες και ματαιόπονες,πολλές φορές μάλιστα εγκληματικές ως προς τον ψυχισμό και την ικανότητά της να ξεσκαρτάρει το άρρωστο από το υγιές.
    Μαζί σου!

Senior Member
    Απόλυτα σωστή Sabe....

Senior Member
    Ναι ρε παιδιά, φταίμε και εμείς οι ίδιες που τα υποστηρίζουμε! Μην κάνετε παρέα αδύνατες γυναίκες, να καταλάβουν ότι είναι λάθος και μόνες τους σκάβουνε το λάκκο τους. Γιατί δηλαδή εκείνες είναι ανώτερες από μας; Ούτε οι άντρες φυσικά είναι ανώτεροι, αυτά είναι γελοιότητες.

Senior Member
    Ωπα lbp πάλι ξεφύγαμε!!!!!
    Δεν θα αποκλείσουμε τώρα τις αδύνατες γυναίκες!
    Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως? Γιατί τέτοιοι αφορισμοί?

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Μην κάνετε παρέα αδύνατες γυναίκες, να καταλάβουν ότι είναι λάθος και μόνες τους σκάβουνε το λάκκο τους. Γιατί δηλαδή εκείνες είναι ανώτερες από μας;
    Εγώ πάντως το στεφάνι μου(η κολλητή μου)που είναι κάπου στα 50 κιλά με ύψος 1.72 ,στυλάτη ξανθιά μοντέλα δικηγορίνα,ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΙΖΩ!

Senior Member
    Γιατί είναι σαν να λένε κοίτα οι χοντρές δεν είναι μες στα πρότυπα. Τα πλασσάρουν και οι ίδιες. Σ'αρέσει να λένε κοίτα, η χοντρή δεν είναι μέσα στα πρότυπα;;;

Senior Member
    Συμπερασματα:

η γυναικα πλεον εχει χρημα και ειναι καταναλωτικη δυναμη. Αν δεν ειχε μία δεν θα της απευθυνοταν κανείς ;-)

η γυναικα δηλωνει ξεκαθαρα οτι ειναι κρεβατable και θελει πολύ (και πολλους; ) και για πολύ (ορμονικη υποκατασταση και μπάι μπάι κλιμακτηριος :-) )

δυστυχως οι μόδιστροι και οι στυλιστες ειναι στην πλειοψηφία τους γκέι και μαλλον μισογυνηδες - δεν γνωρίζουν την φυση μας και τις αναγκες μας, δεν σχεδιάζουν για εμας αλλά για να κανουν "τεχνη" και μας "χρησιμοποιουν" γιατι ξερουν οτι το αντρικο ματι "καρφωνεται" σε ενα ζευγαρι γαμπες ή στηθη. Ειμαστε ο κραχτης του ρουχου τους, κούνια που τους κούναγε!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by lbp
    Μην κάνετε παρέα αδύνατες γυναίκες, να καταλάβουν ότι είναι λάθος και μόνες τους σκάβουνε το λάκκο τους. Γιατί δηλαδή εκείνες είναι ανώτερες από μας;
    Εγώ πάντως το στεφάνι μου(η κολλητή μου)που είναι κάπου στα 50 κιλά με ύψος 1.72 ,στυλάτη ξανθιά μοντέλα δικηγορίνα,ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΙΖΩ!
    Μπορεί να τρώει πολύ και να μην παχαίνει. Αν όμως δεν τρώει, γιατί έχει το πρότυπο στο μυαλό της ότι οι χοντρές είναι χάλια, σ'αρέσει να το πιστεύει αυτό για σένα;

Senior Member
    Κάποιες μοντέλες μπορεί να περιφρονούν μια πιο γεμάτη γυναίκα. Αλλά οι αδύνατες κοπέλες που γνωρίζω εγώ είναι και άνθρωποι και ποτέ δεν με περιφρόνησαν επειδή έχω 10-15 κιλά παραπάνω!!!!! Αν είναι δυνατόν, τώρα πάμε στην απέναντι όχθη, να κάνουν κόμμα οι χοντροί και να βγάλουν στο περιθώριο οι αδύνατοι? Πλάκα κάνεις?
    Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου τον τρόπο που σκέφτεσαι...

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Εγώ πάντως το στεφάνι μου(η κολλητή μου)που είναι κάπου στα 50 κιλά με ύψος 1.72 ,στυλάτη ξανθιά μοντέλα δικηγορίνα,ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΙΖΩ![/quote]

Originally posted by lbp

Γιατί είναι σαν να λένε κοίτα οι χοντρές δεν είναι μες στα πρότυπα. Τα πλασσάρουν και οι ίδιες. Σ'αρέσει να λένε κοίτα, η χοντρή δεν είναι μέσα στα πρότυπα;;;
    Δεν είμαι μέσα στα πρότυπα;lbp,με σοκάρεις κι ακόμα δεν ήπια τον καφέ μου!Χριστέ μου,πώς θα ζήσω έξω από αυτά;
    Δεν είχα σκεφτεί ποτέ,είναι αλήθεια,πως οι λεπτοί και κανονικοί σε βάρος άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι διατροφικά
    για να με εκθέσουν...Ομολογώ πως προβληματίζομαι...Μισό,να το σκεφτώ... Μπά! ... ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΙΖΩ!

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    Κάποιες μοντέλες μπορεί να περιφρονούν μια πιο γεμάτη γυναίκα. Αλλά οι αδύνατες κοπέλες που γνωρίζω εγώ είναι και άνθρωποι και ποτέ δεν με περιφρόνησαν επειδή έχω 10-15 κιλά παραπάνω!!!!! Αν είναι δυνατόν, τώρα πάμε στην απέναντι όχθη, να κάνουν κόμμα οι χοντροί και να βγάλουν στο περιθώριο οι αδύνατοι? Πλάκα κάνεις?
    Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου τον τρόπο που σκέφτεσαι...

Προτιμάς να είσαι εσύ στο περιθώριο; Και δεν έχεις και πολλά κιλά παραπάνω, άλλοι που έχουν δηλαδή τι να κάνουμε; Κι εγώ δεν καταλαβαίνω τις απόψεις σου, αλλά τι να κάνουμε;

Senior Member
    Εγώ δε θέτω ποτέ στεγανά εμφανισιακού χαρακτήρα στις σχέσεις μου,έχω κάποια πράγματα πολύ ξεκάθαρα μέσα μου ως προς τις ανθρώπινες σχέσεις,δε με νοιάζει καθόλου το πώς είναι ο άλλος εξωτερικά,θα του δώσω την καρδιά μου μόνο αν τον σέβομαι.Θα τον αγαπήσω για το μέσα του,για αυτά που μοιραζόμαστε,για τη δική του,μοναδική αλήθεια και τον τρόπο που την φέρει.

Τίποτε άλλο δε μετράει,ούτε αν είναι παχύσαρκος ή λιπόσαρκος,αν είναι ψηλός ή κοντός,είναι άλλες οι απαιτήσεις μου.Το να βγάλω από τη ζωή μου άτομα που δεν έχουν πρόβλημα με τον έλεγχο του βάρους τους,είναι αντίστροφος ρατσισμός,αμυντικής φύσεως και δε συμφωνώ καθόλου με κανενός είδους ρατσισμό.

Senior Member
    Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε!
    Δεν επικοινωνούμε, έχουμε άλλα μυαλά, είναι τόσο απλό!
    Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι δεν είμαι στο περιθώριο, γιατί δεν νιώθω στο περιθώριο, δεν μπορεί να με βγάλει κανείς ακόμα κι αν ήμουν 300 κιλά! Στο περιθώριο βγαίνεις γιατί έτσι νιώθεις, αν το μόνο που σε απασχολεί στην ζωή σου είναι το βάρος σου και η ζήλια σου για τις αδύνατες κοπέλες, τότε βγήκες στο περιθώριο, έμεινες μόνη σου εκεί να αναμασάς την πίκρα σου....

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Δεν είμαι μέσα στα πρότυπα;lbp,με σοκάρεις κι ακόμα δεν ήπια τον καφέ μου!Χριστέ μου,πώς θα ζήσω έξω από αυτά;
    Δεν είχα σκεφτεί ποτέ είναι αλήθεια πως οι λεπτοί και κανονικοί σε βάρος άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι διατροφικά
    για να με εκθέσουν...Ομολογώ πως προβληματίζομαι...Μισό,να το σκεφτώ...Μπά! ...ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΙΖΩ!
    Είπα εγώ ότι οι λεπτοί συμπεριφέρονται έτσι διατροφικά για να σε εκθέσουν; Απλά δεν πιστεύουν ότι είναι ίσοι με τους παχύσαρκους ανθρώπους. Προχτές μου έλεγε η ξαδέρφη μου ότι η παχυσαρκία είναι αρρώστεια και οι παχύσαρκοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Και αυτή είναι έτσι, 1,75 και 55 κιλά.

Page 26 of 36 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast