ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 36 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 533
    Senior Member
    καλά, γεια σας! Πρήζεις άνθρωπο, εγώ παρατούμαι από την κουβέντα!

Senior Member
    Originally posted by sabe
    Θα έπρεπε να αναρωτηθείς,αν σε απορρίπτουν εξαιτίας του βάρους σου,στ'αλήθεια θα τους ήθελες για φίλους/ες σου;Eγώ όχι,ούτε καν θα με απασχολούσε η απόρριψή τους.Προφανώς μιλάμε για ρηχά άτομα,με πολύ στενούς ορίζοντες,άρα ποιο το όφελός σου ακόμη και να σε δέχονταν στην θεωρητική τους κλίκα;
    To ζήτημα είναι να κάνουμε παρέα με άτομα που έχουμε συνείδηση πως μας οδηγούν στον καλύτερο εαυτό μας,με γενναιοδωρία και ευρύτητα καρδιάς και νου,τι να τους κάνεις ανθρώπους που βαδίζουν στη ζωή με τέτοιες απόψεις;
    Μα αυτό λέω sabe, να απορρίπτουμε τέτοιους ανθρώπους.

Senior Member
    ναι αλλα μπορει να σε αποριπτουν και χοντροι ανθρωποι δεν εχει να κανει με τους αδυνατους μονο πως λες...

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    καλά, γεια σας! Πρήζεις άνθρωπο, εγώ παρατούμαι από την κουβέντα!
    Ναι, ότι δεν σε συμφέρει.. Φαντάζομαι θα μίλησες με τη Ζωή σε πμ.

Senior Member
    Κορίτσι μου βλέπεις φαντάσματα.....
    Με την Ζωή δεν έχω μιλήσει ποτέ ούτε με πμ ούτε με τίποτα...
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ
    μπορείς?
    άντε πρωϊνιάτικα
    είμαστε και στο γραφείο και δεν μπορούμε να εκτονωθούμε!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    κανεις λαθος.
    σημασια δεν εχουν τα κιλα αλλα ο χαρακτηρας
    με αυτον κερδιζεισ τους αλλους, φιλικα και ερωτικα!

ο αλλος δεν θα σε κανει παρεα για τιν εμνφανιση σου αλλα για τον ψυχικο σου κοσμο, για το χιουμορ σου για την καλη καρδια σου!

εχω την τυχη να εχω πραγματικους φιλους διπλα μου που ποτε δεν τους ενοιαξαν τα κιλα μου,

πριν ενα μηνα που κατεβηκα αθηνα στον γιατρο συναντηθηκα και με την κολητη μου απο την σχολη... αντε τις λεω σε δυο μηνες θα ειμαι παλι κατω και θα με δεις πιο αδυνατη.. και ξερεις τι μου απαντησε??

ξερεις ζωητσα μου πως τα συναισθηματα μου για εσενα δεν εαυξομειωνονται με βαση τα κιλα σου.
    ''οπως σε αγαπω τωρα ετσι θα σε αγαπω και πιο αδυνατη η πιο χοντρουλα! εγω την ζωουλα συμπαθω. τη ζωη χοντρουλα γνωρισα και εδεσα μαζι της. με κερδισεσ εσυ οχι η εμφανιση σου!!''

οπως καταλαβαινεις λοιπον τον αλλον τον κερδιζεις και σε κερδιζει με την συμεπριφορατου οχι με την εξωτερικη του εικονα
    Αυτό έλειπε να κοιτάνε τα κιλά σου και οι φίλοι σου! Όμως εγώ δεν λέω αυτό, λέω ότι μπορεί να σε κατακρίνουν μέσα τους ή έξω για το βάρος σου..

ναι αλλα μπορει να σε αποριπτουν και χοντροι ανθρωποι δεν εχει να κανει με τους αδυνατους μονο πως λες...
    Δεν νομίζω να σε απορρίπτουν χοντροί άνθρωποι για το βάρος σου, γιατί τότε έχουνε πρόβλημα σοβαρό.

Senior Member
    μιλησε μαζι μου?
    πας καλα ρε μαρια? αντε μην τα ακουσεις πρωινιατικα. γυρευοντας πας. με την κοπελα ουτε ενα γεια δεν εχουμε ανταλαξει εδω.
    αι σιχτιρ σε βαρεθηκα πια.

οποιος λεει κατι που δεν συμφωνει με τις αποψεις σου λες πως ειναι η γνωστη κλικα.

κατσε και σκεψου λιγο. οταν ατομα που ουτε καν γνωριζονται εχουν την ιδια αποψη για εσενα.. κατι δεν παει καλα δεν νομιζεις?
    κατσε και κανε μια αυτοκριτικη

Senior Member
    μα ουτε αν σε κατακρινουν εμσα τους η εξω τους ειναι αλιθινοι φιλοι.
    στους αλιθινους φιλους σου ξαναλεω δεν τους νοιαζουν τα κιλα σου.

Senior Member
    μιλησε μαζι μου?
    πας καλα ρε μαρια? αντε μην τα ακουσεις πρωινιατικα. γυρευοντας πας. με την κοπελα ουτε ενα γεια δεν εχουμε ανταλαξει εδω.

οποιος λεει κατι που δεν συμφωνει με τις αποψεις σου λες πως ειναι η γνωστη κλικα.

κατσε και σκεψου λιγο. οταν ατομα που καν γνωριζονται εχουν τιν ιδια αποψη για εσενα.. κατι δεν παει καλα δεν νομιζεις?
    Δεν με ενδιαφέρει η άποψη στο ίντερνετ, αλλά η κανονική ζωή. Και για σένανε λέγανε πράγματα, τι πάει να πει αυτό;

Senior Member
    Κι εγω κάποτε ελεγα σιγά μωρέ μην πάθω τιποτα αλλά το πολύ παραπάνω λίπος πάνω μας δημιουργει προβλήματα υγειας.
    Και ψυχολογικά να μην είναι τα αίτια της παχυσαρκίας καποια στιγμη εμφανίζονται και τα ψυχολογικά - οι ορμόνες είναι άτιμο πραγμα και είναι βεβαιο οτι το παχος χαλαει την ορμονικη ισορροπία.....

Ειμαι καλο σκαρί και ακόμα "καθαρίζω" αλλά σαφώς εχω δυσκολεψει την ζωη μου με τα κιλά που κουβαλάω. Και ξερω πολυ καλα οτι οι αριθμοι και οι προειδοποιησεις δεν ειναι μόνο για "τους αλλους".

Senior Member
    Τότε τράβα να ζήσεις, τι κάνεις εδώ μέσα?

Senior Member
    Και εξάλλου το να λένε κάτι κακό για έναν άνθρωπο που είναι καλός, δείχνει ότι τον εκμεταλλεύονται και ότι είναι κακοί. Δεν ζούμε σε άγια κοινωνία, Ζωή, οπότε δεν πτοούμε.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    μιλησε μαζι μου?

κατσε και σκεψου λιγο. οταν ατομα που καν γνωριζονται εχουν τιν ιδια αποψη για εσενα.. κατι δεν παει καλα δεν νομιζεις?
    Δεν με ενδιαφέρει η άποψη στο ίντερνετ, αλλά η κανονική ζωή. Και για σένανε λέγανε πράγματα, τι πάει να πει αυτό;

για πες μου τι λεγανε? δεν εχω ακουσει τπτ...
    αλλα θελω πολυ να μαθω!!

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    Τότε τράβα να ζήσεις, τι κάνεις εδώ μέσα?
    Οι φίλοι μου δουλεύουν, you know, δεν μπορούν να ασχολούνται όλη τη μέρα μαζί μου..

Senior Member
    [
    για πες μου τι λεγανε? δεν εχω ακουσει τπτ...
    αλλα θελω πολυ να μαθω!!
    Ότι τις κατέκρινες και να μην δίνω σημασία.

Page 28 of 36 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast