Results 106 to 120 of 533
Thread: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
-
08-07-2008, 15:44 #106
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα παχυσαρκίας.
Τα τελευταία 3 χρόνια που άρχισα να οδεύω σ αυτό το σημείο ήταν τα πιο άρρωστα και απαίσια χρόνια της ζωής μου και όχι επειδή έπαιρνα κιλά αλλά για τους λόγους που έπαιρνα τα κιλά.
Τελικά έμαθα πολλά.
Κάποια από αυτά είναι οτι για πάντα, ακόμα κατακτώντας το παρελθοντικό μου βάρος, θα έχω τη διαταραχή.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το στομάχι μου.
Δεν έχει να κάνει με την όρεξή μου.
Επί τρία χρόνια δεν ένιωσα πείνα.
Όχι επειδή έτρωγα.
Αλλά και χωρίς να τρώω δεν ένιωσα πείνα.
Δεν είχα καταλάβει τι έτρωγα.
Αν αναλογιστώ τώρα τί έτρωγα απλώς θα σαστίσω για το πώς τα κατάφερα.
Αυτό που δεν μπορώ να δεχθώ είναι οτι κάποιοι άνθρωποι κάνουν το προσωπικό γενικό.
Ο stargazer - σύμφωνα με όσα λέει τουλάχιστον γιατί δεν έχω κάποιο άλλο στοιχείο, έχει ένα ειδικό πρόβλημα.
Με τη σχέση του.
Η σχέση του είναι τόσο χάλια που οδηγεί την κοπέλλα του στην εγκατάλειψη του εαυτού της.
Αντί λοιπόν να επικεντρωθεί στο πρόβλημα, να το λύσουν μαζί ή να το αφήσουν που να πάρει και να σηκώσει και να αναζητήσουν κάπου αλλού μια άλλη σχέση - ο καθένας ξεχωριστά - έρχεται και μας τα κάνει Bubble κάθε τόσο με μια απαξιωτική συμπεριφορά του από έξω.
Ο τόπος αυτός είναι λάθος τόπος γι αυτόν.
Αν όμως έχει τη διάθεση να λειτουργεί εδώ, τότε θα πρέπει να το κάνει από "μέσα".
Υπάρχουν άνθρωποι που εδώ κάνουν θέμα τα 3 παραπανίσια τους κιλά.
Αυτό, από μόνο του, θα πρέπει να του λέει κάτι.
Οτι ο τόπος αυτός δεν αφορά ανθρώπους αποκλειστικά ή κατ ανάγκην υπέρβαρους- παχύσαρκους- ανορεξικούς - βουλιμικούς κλπ αλλά όσους έχουν κάποια σχετική διαταραχή.
Και θα πρέπει επίσης να καταλάβει οτι αυτό είναι που δηλώνουμε και αναδιπλώνουμε εδώ.
Κανείς δεν θα ισχυριστεί οτι εδώ μπορούμε να βρούμε ιατρική ή και ψυχολογική αγωγή εφόσον η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως έχει από ειδικούς με άμεση επαφή κι όχι από ένα forum.
'Αλλα πράγματα αφορά η συμμετοχή μας εδώ.
Λοιπόν, εμένα προσωπικά και χωρίς να έχω καμμία απολύτως ζηλοτυπία για το οτιδήποτε αυτό που κάνει δεν με αφορά.
Μπορώ όμως να τον πάιρνω στο ψιλό όποτε θελήσω ακριβώς επειδή μου δίνει το δικαίωμα.
Αν η στάση του ήτανε " μου συμβαίνει αυτό, και θέλω να καταλάβω για να βοηθήσω κάποιον που με ενδιαφέρει " τότε όλα θα ήτανε ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά.
Και συγγνώμη, αλλά εκτός από ένα χ βάρος έχω φτάσει και σε μια χ ηλικία.
Θα μου επιτρέψετε να διακρίνω πολύ εύκολα τα 5 στάνταρτ.
- 08-07-2008, 15:53 #107
Παρ' όλο που χεις φτάσει σε μια χ ηλικία ακόμα βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Και το κακό είναι ο κομπλεξισμός με τον οποίο το κάνεις.
Είπες ότι η σχέση μου είναι χάλια. Πότε το είπα αυτό? Γιατί πρέπει να με βγάζεις συναισθηματικά δυστυχή επειδή εσύ μπορεί να είσαι σωματικά δυστυχής? Μια χαρά είμαι, μια χαρά περνάω απλά ήθελα να μιλήσω γι' αυτό που με απασχολεί. Όταν κάποιος σε μια σχέση έχει κάτι που τον απασχολεί, σημαίνει ότι έχει μίζερη σχέση?
Sorry που το λέω, αλλά εκεί με πάτε. Δεν έχουν μόνο οι υπέρβαροι καρδιά, δεν αγαπάνε και δεν συμπονάνε μόνο αυτοί. Γιατί διεκδικείτε μονοπώλιο των συναισθημάτων?
08-07-2008, 16:04 #108
όχι, εσύ καλά περνάς.
η κοπελλιά που πήρε τα κιλά περνάει χάλια.
αυτό το καταλαβαίνει ο κάθε ένας ακόμα κι αν είναι χοντρός.
και να σου πω και κατι αλλο φιλε?
όλα είναι εμπειρίες.
το να πιάσεις μια φορά το υπέρβαρον εκεί που είσαι στο φυσιολογικό σωματότυπο μια ζωή είναι εμπειρία ζωής.
και το να ξανακατέβεις, είναι εμπειρία αγάπης για τον εαυτό σου.
είναι αυτογνωσία και αυτεξούσιο.
που καμμιά φορά το χάνεις και αντί να πίνεις ή να παίρνεις καμμιά ντρόγκα κάνεις άλλα.
πηδάς από το παράθυρο, τρως ή δεν τρώς, σηκώνεσαι εξαφανίζεσαι και σε ψάχνει η νικολούλη, χίλια δυο μπορείς να κάνεις τέλος πάντων,
και να σου πω επειδή τα βάζεις με μένα προσωπικά - δικαίως επειδή δεν μασάω τα λόγια μου,[ μόνο κάτι πίτσες με τη μισή επιφάνεις του πλανήτη μάσησα τελευταίως] εγώ, το πόσο άσχημη είμαι μ αυτά τα κιλά ή δεν είμαι μ αυτά τα κιλά μπορώ να το αποδείξω πανεύκολα.
εσύ ????
ΥΓ : δεν εχω αισθήματα χρυσό μου, ποιος το είπε αυτό?
έχω το σίγουρο συνδυασμό της αυτοκαταστροφής όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα : υψηλό ΙQ και τρομακτική ευαισθησία.
για να ξέρεις.
που δεν θα μάθεις ποτέ.
αυτά.
08-07-2008, 16:15 #109
Γιατί να περνάει χάλια δηλαδή? Επειδή είχε βάλει 4-5 κιλά σε 6 μήνες? Αν καλοπερνάς, βγαίνεις για φαϊ κλπ τότε δεν είναι τόσο δύσκολο να τα πάρεις κι επιμένω : αν δε πέρναγε καλά θα μουν εγώ καλά? Απλά κάποιοι άνθρωποι από τη φύση τους δεν τους αρέσει η γυμναστική κι έχουν μια έφεση στα κιλάκια από μικρή ηλικία, μη κολλάς στο "κακοπερνάει".
Τι να αποδείξω??? Το ότι είμαι κακάσχημος και πανύβλαξ?
08-07-2008, 16:20 #110
όχι καλέ, το ότι είσαι πανύβλαξ το αφήνεις στο πέρασμά σου.
το ότι είσαι καλά πάλι ...εσύ το λες. για ρώτα και μας...
το κακάσχημος δεν με νοιάζει επειδή σου ρίχνω κάτι χρονάκια και δεν έχω παράξενες τάσεις όπως η σαραντάρα κι ο πρωτάρης κλπ.
αλλά αυτή η μικροτ.............. η [ παιξτε κρεμάλα , που θα πάει θα το βρείτε] που διαχέεται δεν ξέρω, μου σπάει τα νεύρα.
μπορεί το μικρο ... να πάει στο μικρόψυχος..
ποιος ξέρει?
08-07-2008, 16:28 #111
Δε μπορώ να αποδείξω τίποτα, ούτε κι έχω ανάγκη.
Και πάλι δε καταλαβαίνω γιατί γίνεται η επίθεση, ειλικρινά όμως. Το μόνο που είπα ήταν αλήθειες και κάποια πιο προσωπικά πράγματα για μια δεύτερη άποψη. Το μόνο που βλέπω είναι χλευασμός κι ειρωνεία. Καταλαβαίνω ότι προβλήματα εμφάνισης μπορεί να δημιουργούν αντικοινωνικές συμπεριφορές και διάθεση υποβάθμισης του άλλου (βλ. κόμπλεξ κατωτερότητας), λόγω κοινωνικής απόρριψης. Αλλά τα βέλη δε πρέπει να στρέφονται παντού κι ειδικά σε κάποιον που δεν υποτιμά τον άλλον.
08-07-2008, 16:33 #112
άντε πάλιιιιιι
άλλος και τούτος !!
τέλος πάντων, επειδή μικρόψυχη εγώ, δεν είμαι, κάπου εδώ έχει θέμα για την Επεισοδιακή Υπερφαγία ή Binge Eating Disorder, από όσο κατάλαβα η κοπελλια σου είναι σ αυτή την κατηγορία, άντε να διαβάσεις.
και από τη μια "τι ειναι 5 κιλάκια παραπάνω μέσα σε 6 μήνες από καλοπέραση " και από την άλλη έχεις "προσωπικό πρόβλημα"
δεν έχεις πρόβλημα με την κοπέλλα σου, με σένα το έχεις και θέλεις να το μεταφέρεις και σε εμάς.
και ντε και καλά να είμαι αντικοινωνική κι ένα τέρας.
μπα σε καλό σου
πάλι συγχίστηκα κι έχω και μια ηλικία, ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου για εγκεφαλικό .
08-07-2008, 16:45 #113
Τα εγκεφαλικά είναι σπάνια, καρδιά
Είναι σημαντικό πρόβλημα για μένα αλλά όχι δεν έχει σχέση με καταπίεση, υποβάθμιση προσωπικότητας, μιζέρια κλπ. Είπα το αυτονόητο, ότι μπορεί να συμβεί εύκολα χωρίς να έχει κάποια αιτία αλλά γίνεται ενοχλητικό.
Το ξέρω το τσιμπολόγημα που λες. Και την λιγούρα του να μη μπορείς ν' αντισταθείς. Βέβαια δε περίμενα ένα ξερό "αυτό είναι, διάβασε" αλλά από το τίποτα...
08-07-2008, 16:52 #114
Σορρυ που επεμβαίνω αλλά τα εγκεφαλικά επεισόδια stargazer μπορεί να έχουν και αγγειακή αιτιολογία...άρα ανήκουν στην ίδια ομάδα με τα καρδιακά....και λάθος,δεν είναι καθόλου σπάνια,οι ηλικίες που πλήττονται είναι ολοένα και μικρότερες (πχ ένα δεκάχρονο παιδί στη Γαλλία εισήχθη σε νοσοκομείο με συμπτώματα ισχαιμικού εμφράκτου σε βασική αρτηρία εγκεφάλου πριν από χρόνια)...
08-07-2008, 16:58 #115
Οκ, έτσι το πα όχι για υπονοούμενο.
08-07-2008, 17:05 #116
Όχι δεν το ανέφερα επειδή το εξέλαβα σαν υπονοούμενο
08-07-2008, 17:18 #117
Βρε ζαλίστηκα! Κουράστηκα! stargazer κατάλαβε επιτέλους πως οι περισσότεροι εδω μέσα είμαστε ψυχικά άρρωστοι. Κουρασμένοι άνθρωποι. Ακραίες καταστάσεις. Πες το όπως θες. Αν νομίζεις πως ή στάση που κρατάς μας βοηθάει κάνεις μεγάλο λάθος. Είμαστε εδω για να δίνει κουράγιο ο ένας στον άλλο. Για να μιλάμε με κάποιον που καταλαβαίνει πως νιώθουμε. Εγω προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω το πραγματικό σου πρόβλημα. Εντάξει οκ μετραει η εμφάνιση μπλα μπλα συμφωνώ με κάποιο πράγματα που έχεις πει αλλά δεν ξέρω που θες να καταλήξεις. Τι θες να μας προσφέρεις; Τι θες να σου προσφέρουμε;
08-07-2008, 17:40 #118
Ρε κάθεστε και ασχολείστε με τον καθέναν...Stargazer είπαμε έχεις μια άποψη γιατί όλοι έχουν...είναι σαν την κ.......δα.Καλή όρεξη.
08-07-2008, 17:46 #119
Όταν γράφουν τέτοια ανθρωπάκια όπως ο παραπάνω τι να γράψω? Πως να πω τι βοήθεια θα θελα, τι συμβουλές?
08-07-2008, 17:49 #120
Μιλάω στον εαυτό μου αλλά δεν είμαι τρελός...Απλά είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσω μια διαφωνία...
Συγχωρείσαι λόγω νεαρού ηλικίας...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....