ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 36 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 533
    Senior Member
    Είμαστε με έναν άνθρωπο-ή θα ήταν τουλάχιστον ιδεατό-επειδή τον αγαπάμε κι όχι επειδή τον ανεχόμαστε.
    Όταν αγαπάς,αλλά αγαπάς πραγματικά,σου είναι αδιάφορα όλα όσα αναφέρεις...
    Εγώ ήμουν με κάποιον που δεν είχε μαλλιά και ξύριζε το κεφάλι του και όταν έβλεπα άντρες με μαλλιά παραξενευόμουν.
    Για μένα αυτό είχε γίνει το φυσιολογικό.Δε με αφορούσε τίποτα εκτός από εκείνον.
    Παράδειγμα είναι-δεν το εξομοιώνω με την παχυσαρκία,για να μην παρεξηγηθώ...
    Όταν ψάχνεις άνθρωπο που να πληρεί κάποιες προδιαγραφές που θέτεις τότε προσμετράς τα προσόντα και την έλλειψη τους.
    Όταν όμως αγαπάς,αποδέχεσαι τον άλλον και με τα ελαττώματα του,τον στηρίζεις,είσαι σύμμαχός του σ'αυτά που εκείνος
    και μόνο εκείνος επιθυμεί ν'αλλάξει,εξελίσσεστε μαζί μέσα από τη δυναμική της υγειούς σας σχέσης...
    Τώρα αν είναι να διαλέξω σύντροφο όπως διαλέγω προϊόντα στα ράφια και να τον πετώ όταν υπολείπεται,
    πρόκειται κατά την οπτική μου για κατάντια των ανθρωπίνων σχέσεων.
    Είναι ο λόγος που τρελαινόμαστε σήμερα με την εμφάνιση,αποκτούμε διατροφικές εμμονές,
    αλλάζουμε συντρόφους συνεχώς,την κάνουμε με την πρώτη στραβή,δεν παλεύουμε για τίποτα...
    γινόμαστε αναλώσιμα είδη,αντικαταστατά διαρκώς από κάποιον με καλύτερα προσόντα...

Senior Member
    Δεν είπα για ένα άσχημο πράγμα. Είπα να μη σε ελκύει σαν άντρας αλλά να τον αγαπάς. Δε μπορώ να δεχτώ το "δε μ' ενδιαφέρει πως είναι, αγαπάω". Συμφωνώ ότι παραβλέπεις πολλά και δε σε πειράζουν, όλοι έχουμε τα σπαστικά μας, αλλά είναι αδιάφορα?

Αν ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι σταματάει να φροντίζει τον εαυτό του, βάζει ό,τι να ναι, δε ξυρίζεται, πάρει 30 κιλά, δε φτιάχνει τα μαλλιά του, έχει τρίχα νααα στη μύτη κλπ θα συνεχίσεις να τα λες αυτά? ΟΠΩΣ και να ναι δε σε πειράζει?

Ξαναλέω ότι η εμφάνιση είναι καθρέφτης του ανθρώπου. Αν ο άλλος δεν ενδιαφέρεται για το πως είναι, τότε δείχνει πολλά γι' αυτόν και πως βλέπει τους γύρω του. Η υπερβολή - είμαι μοντέλο και καλά - δείχνει επίσης πάρα πολλά. Πως την ξεγράφετε έτσι την εμφάνιση? Παραβλέπετε τον μισό άνθρωπο.

Senior Member
    Ε,τι να σου πω άλλο πια...είναι επειδή αυτή η οπτική μας συμφέρει...Ικανοποιήθηκες;
    Αν εκεί θέλεις να καταλήξεις,να το πω να τελειώνουμε!Ποιός δε θέλει ν'ακούσει την "αλήθεια"τώρα;

Senior Member
    Αλήθεια,η κοπέλα σου είναι υπέρβαρη και δεν μπορείς να το χειριστείς;
    Δεν εξηγείται αλλιώς τόση εμμονή με το θέμα!Αν δεν είσαι απλά εριστικός,ανοίξου!
    Τι έχεις να φοβηθείς;Όλοι εδώ έχουμε το θάρρος να εκθέτουμε τον εαυτό μας...
    Προς το παρόν το μόνο που ξέρουμε για σένα είναι ότι είσαι άρεν ετών 22,7 !

Senior Member
    Εξαρτάται για πόσα κιλά λέμε! Τώρα έχει χάσει λίγα και με άλλα 5 θα ταν οκ. Είχε φτάσει και 10 παραπάνω από τώρα πριν γνωριστούμε. Με είχε απασχολήσει πάρα πολύ μια περίοδο. Μιλάμε για κόλλημα, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω γιατί. Μάλλον για την αδιαφορία κι απουσία προσπάθειας για κάτι καλύτερο. Είναι που αφήνεσαι. Η κοπέλα δε προσέχει το σώμα της, το αγόρι δεν κάνει όσα θα πρεπε (ενθουσιασμός, εκπλήξεις κλπ). Κάποιος πρέπει να σου πει τα λάθη σου για να καταλάβεις κάποια στιγμή.

Προσπαθώ να πείσω τους δικούς μου να τρώνε πιο υγιεινά - όχι δίαιτα - και να γυμνάζονται όχι γιατί έτσι μου τη βάρεσαι αλλά γιατί είναι το σωστό. Δε θέλω να κάνω τον κόσμο μοντέλα, αλλά να βρει μια σωματική και ψυχική ισορροπία. Το σώμα φτιάχτηκε για να είναι κάπως και να μπορείς να κάνεις πράγματα μ' αυτό! Όταν το παραμορφώνεις (χάνει τη φυσική σιλουέτα) και το καταστρέφεις (τα φτύνεις με λίγο ποδήλατο, μια ανηφόρα, λίγο κολύμπι) αυτόματα χάνεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου. Όπως ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να χρησιμοποιεί το μυαλό του έτσι πρέπει να χρησιμοποιεί και το σώμα του.

Όταν τα κάνεις αυτά και το σώμα σου είναι πιο fit κι ειδικά όταν αθλείσαι ελαφρά κερδίζεις πάρα πολλά ψυχικά. Κι ίσως είμαι λίγο απότομος κι απόλυτος αλλά ξέρω ότι είναι το σωστό. Γιατί είναι αντικειμενικά, αλλά ίσως δεν έχω τόσο καλό τρόπο να το δείξω.

Senior Member
    Επιτέλους τα βρίσκουμε!Έδειξες το ανθρώπινο πρόσωπο σου κι όλα πια φιλτράρονται από ένα άλλο πρίσμα!
    Δεν είναι παράλογα αυτά που υποστηρίζεις,ίσως ο βαθμός απολυτότητας σου και η εκφορά του λόγου σου σε αδικεί...
    Θα σου εξομολογηθώ κάτι πολύ προσωπικό μου,ως ανταπόδοση του δικού σου ανοίγματος:
    Μετά την πρώτη μου ερωτική απογοήτευση στα 16 μου αποφάσισα να με προστατέψω από τυχόν επόμενες
    με το να πάψω να είμαι ελκυστική και βρήκα αυτόν τον τρόπο.Φόβος,άμυνα,κρυσφύγε� �ο,αυτοπροστασία...
    Αργότερα διαχώρησα εμένα από το σώμα μου και θεώρησα ως μοναδική απόδειξη αληθινής αγάπης
    το να μ'αγαπήσει κάποιος για μένα,την ουσία μου παρά την εικόνα μου,την οποία και αποποιήθηκα ως ξένη.
    Δεν είμαι σίγουρη αν το έζησα αυτό...Μάλλον όχι...Δυσκολεύομαι ωστόσο να εγκαταλείψω αυτήν την ιδέα,
    καλώς ή κακώς το θεωρώ προσωπική ήττα,γκρέμισμα μιας-ανόητης ίσως-φιλοσοφίας ζωής:
    ότι η αγάπη μόνο στα δύσκολα φαίνεται,στα μη τετριμμένα,στην επιμονή,στην αφοσίωση παρά τα όσα εμπόδια...
    Ακόμα το πιστεύω,αλλά ομολογώ ότι αγάπη μπορεί να υπάρξει και στα ευχάριστα,τ'ανώδυνα,τα γήινα...
    Δε θέλω άλλο να κρατώ τον εαυτό μου δέσμιο αυτών μου των πεποιθήσεων,αποφάσισα ν'αλλάξω εικόνα,
    αλλά προηγουμένως πρέπει να βρω άλλο μέσο απόδειξης...Γιατί δεν εγκαταλείπω την αναζήτηση του "μικρού μου πρίγκιπα"!

Senior Member
    Δεν μας τα έλεγες απο την αρχή αυτά stargazer, να αποφύγουμε και το φούντωμα...

Senior Member
    Το ότι η αγάπη φαίνεται στα δύσκολα εννοείται. Αλλά νομίζεις δύσκολα και αναποδιές δε θα περάσεις έτσι κι αλλιώς? Η μόνη αναποδιά - που υπάρχει εξαρχής και δεν εμφανίζεται κιόλας - είναι τα κιλάκια? Αν δεν υπήρχαν νομίζεις ότι δεν θα υπήρχαν κι ευκαιρίες να αποδείξει ο άλλος την αγάπη του? Θα βρεις πολλές αφορμές σε μια σχέση να φανεί το πόσο αληθινή είναι, μην ανησυχείς...Αν έχεις ανοιχτά τα μάτια σου όπως και να σαι θα καταλάβεις τον άλλο.

Και δυστυχώς έτσι χάνεις πολλές ευκαιρίες να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Πάρα πολύς κόσμος δεν θα κοίταγε για κοπέλα με πάρα πολλά κιλά για λόγους που ίσως μισούν πολλοί αλλά είναι αλήθεια. Αλλά κι εσύ πρώτα δε βλέπεις πως σε κοιτάει κάποιος? Πως χαμογελάει? Πως στέκεται στο χώρο? Και μετά το πως είναι. Λογικό είναι. Όπως η super γκόμενα - και καλά - δε θα με κοιτάξει γιατί δεν έχω κοιλιά με γράμμωση ή πολλά λεφτά έτσι κι ο μέσος άντρας δε θα κοιτάξει μια πολύ γεματούλα. Εκτός αν τη γνωρίσει και τα λοιπά...Έτσι μειώνονται πάρα μα πάρα πολύ οι πιθανότητες να βρεις αυτό που ζητάς.

Και κάτι ακόμα. Κι εγώ όποτε απογοητευόμουν φοβόμουν μη γίνω μετά γαϊδούρι κι αναίσθητος. Στην πορεία ανακάλυψα ότι ακόμα κι αν πληγωθώ, είμαι έτσι σαν άνθρωπος που αναίσθητος δε θα γίνω ό,τι και να μου κάνουν. Γι' αυτό δε φοβάμαι να δίνω ακόμα κι αν πριν στενοχωρέθηκα. Κι επειδή ούτε εσύ βλέπω να είσαι συναισθηματικά τσιγγούνα δε καταλαβαίνω γιατί μπλόκαρες από μια κακή κατάσταση? Πάει, πέρασε! Μην τιμωρείς τον εαυτό σου, κάντον όπως ονειρεύεσαι. Γιατί να κλειστείς και να "προστατευτείς"? Για να χαρείς και να κερδίσεις στη ζωή πρέπει να ρισκάρεις. Αν αμύνεσαι διώχνεις και τις ευκαιρίες για τη ζωή που ονειρεύεσαι.

Senior Member
    Δεν έχεις άδικο,το ξέρω...Πέρασαν 20 χρόνια από τότε,τώρα που το σκέφτομαι...Θεέ μου,τι μου έχω κάνει;
    Όχι πως το συνειδητοποιώ αυτή τη στιγμή,αλλά θλίβομαι κάθε φορά που το αναλογίζομαι...σχεδόν καθημερινά...
    Μετά προέκυψε κι άλλος λόγος...Πάλι όμως από φόβο ωθούμενη συνέχισα να χρησιμοποιώ το σώμα μου...
    Κι όταν διαλύθηκαν επιτέλους οι φόβοι μου βρέθηκα βυθισμένη σε μια κατάσταση που αδυνατούσα ν'αντιμετωπίσω...
    Σήμερα,αν και κουρασμένη πολύ,ψάχνω να βρω τη δύναμη να επανορθώσω,να με ξεθάψω,να τολμήσω να ζήσω...
    Τα όνειρα ξεθώριασαν,ευκαιρίες προσπέρασαν,τα περιθώρια μου για όσα λαχτάρησα στενεύουν απειλητικά...
    Ευτυχώς ήταν όλα τα λάθη δικά μου,δική μου η ευθύνη και το αντέχω! Αρκετά με τιμώρησα,έχεις δίκιο...
    Ίσως λόγω καλής διαγωγής τα ισόβια να γίνουν 20 χρόνια με αναστολή,που τα εξέτισα και σύντομα θα βγω από τη φυλακή μου.
    Ομολογώ ότι δε γνωρίζω πως λειτουργεί πλέον ο κόσμος εκεί έξω κι αυτο με τρομάζει...
    Υπάρχουν πολλοί που δε θέλουν να βγουν από μια κατάσταση που έμαθαν να χειρίζονται σε μια άλλη άγνωστη
    κι ας θεωρείται καλύτερη...Κι εγώ προσαρμόστηκα,βολεύτηκα κι ανέχτηκα πολλά που δεν αξίζουν σε άνθρωπο...
    Θα βγω κι ας μη με περιμένει κανείς την έξοδο! Δε με νοιάζει πια! Απλά να βγω κι ας γίνει ό,τι είναι να γίνει! Θα βγω!

Senior Member
    Θα σε περιμενω εγω ναταλακι μου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΣΟ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ, ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ?ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ?ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕ ΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ?

Senior Member
    αγγελα καλησπερα ¨) και εγw απο Βολο ειμαι αν εχεις μσν κανε με add sto [email protected]

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    Θα σε περιμενω εγω ναταλακι μου
    Α,ρε Ζουήτσα μου! Να'σαι καλά! Ευτυχώς έχω μάθει να μη χρειάζομαι κανέναν! Ωστόσο πάσα προσφορά δεκτή! Είσαι γλύκα!

Senior Member
    Μιας και λέμε για το θέμα της εμφάνισης και σχέσεων. Θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση. Κάθε κοπέλα στην αρχή δε θα κοιτάξει αυτόν που έχει κάτι για να την τραβήξει? Θα κοιτάξει πρώτα έναν πιο άσχημο, κοντό, με μεγάλη κοιλιά? Το λέω χοντρά κάπως, αλλά καταλαβαίνετε το point.

Επίσης δε συμφωνείτε ότι ασυναίσθητα πηγαίνουμε σε ανθρώπους που είναι πιο κοντά μας, όσο ρατσιστικό κι αν ακούγεται? Δηλ. ένας ψιλοάσχημος, κοντός άντρας θα κοιτάξει την ψηλή, ξανθιά με την κορμάρα? Ή ένας νορμάλ+ θα κοιτάξει κάποια που είναι 30 κιλά παραπάνω? Νομίζω πως όχι. Δεν επικροτώ την όλη κατάσταση αλλά δεν ισχύει?

Αυτά τα λέω για την αρχή. Αν γνωριστούν οι άνθρωποι είναι αλλιώς. Αλλά με βάση το παρουσιαστικό δημιουργείται/κόβεται η επιθυμία για γνωριμία. Είναι κακό να το κατακρίνουν πολλοί τόσο έντονα. Αφού γίνει σχέση με διαφορά εμφάνισης βέβαια, εκεί θέλει πολλή κουβέντα γιατί μπλέκουν πολύ τα πράγματα.

Senior Member
    ναι αγορι μου..ναι... ο γιατρος ειπε να λεμε παντα ναι...

Page 6 of 36 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast