Results 121 to 135 of 533
Thread: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
-
08-07-2008, 18:43 #121
stargazer πες τα προβλήματα σου επιτέλους! Ζήτα συμβουλές!Μίλα να βγάλουμε ακρη! Μίλα!Μίλα!Μίλα! Μοιράσου! Αν μπορούμε θα βοηθήσουμε! Μην μας αναγκάζεις να γινόμαστε τα ανθρωπάκια που λες. Πόνεσε το μυαλό μου πια!!! Αφου λύγισε κι ο Κλεανθης...
Αν είσαι εδω μόνο για πλάκα σε παρακαλώ σταμάτα!
- 08-07-2008, 20:32 #122
Originally posted by smith
Βρε ζαλίστηκα! Κουράστηκα! stargazer κατάλαβε επιτέλους πως οι περισσότεροι εδω μέσα είμαστε ψυχικά άρρωστοι. Κουρασμένοι άνθρωποι. Ακραίες καταστάσεις. Πες το όπως θες. Αν νομίζεις πως ή στάση που κρατάς μας βοηθάει κάνεις μεγάλο λάθος. Είμαστε εδω για να δίνει κουράγιο ο ένας στον άλλο. Για να μιλάμε με κάποιον που καταλαβαίνει πως νιώθουμε. Εγω προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω το πραγματικό σου πρόβλημα. Εντάξει οκ μετραει η εμφάνιση μπλα μπλα συμφωνώ με κάποιο πράγματα που έχεις πει αλλά δεν ξέρω που θες να καταλήξεις. Τι θες να μας προσφέρεις; Τι θες να σου προσφέρουμε;
smith...συμφωνώ μαζί σου και έτσι είναι, αλλά με το να κλείνουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας στην πραγματικότητα δεν βοηθάει πάνω απ όλα εμάς.
Ο φίλος, όποιο και αν είναι το πρόβλημα του, έχει δίκιο. Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στα αυτονόητα επειδή δεν μα συμφέρουν......και στο λέω εγώ που αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα κιλά μου...........
08-07-2008, 20:55 #123
Originally posted by stargazer
Εγώ αρχίζω να υποψιάζομαι πως όσοι έχουν κιλά είναι κομπλεξικοί άνθρωποι που βγάζουν την κακία τους όπου τους βγει. Λυπάμαι για την εικόνα που βλέπω, περίμενα άνθρωποι που ψάχνονται με τον ψυχισμό των άλλων αλλά και του εαυτού τους να μην κάνουν σαν 16χρονα μαμόθρεφτα.
Ποτέ δεν μίλησα για κλονισμό μιας σχέσης αλλά δε βλέπω κάποιος να έχει όρεξη για σοβαρή κουβέντα. Το τι ορίζει κανείς ως σημαντικό είναι σχετικό. Και το θέμα του βάρους σε σχέση με σοβαρές ή ανίατες ασθένειες είναι ασήμαντο. Γιατί εσείς κοροϊδεύετε κάτι που θεωρώ εγώ ουσιαστικό? Είπα ποτέ γιατί δε χάνετε κιλά και τρώτε όλη την ώρα? Την είπα σε κάποιον, έδειξα ασέβεια?
Sorry κιόλας αλλά μάλλον τα κιλά φέρνουν εκτός από αποξένωση και ζήλεια ή κομπλεξισμό. Αλλιώς δεν εξηγείται.
οποτε πρεπει να ανασκευασεις την θεωρια σου η τουλαχιστον να ψαξεις ΜΗΠΩΣ καπου φταις κι εσυ για την επιθεση που δεχεσαι....
κατα δευτερον, οντως οποιος εχει ενα σοβαρο προβλημα ειναι συχνα ευερεθιστος σχετικα με αυτο, και ευκολα επιτιθεται αν θεωρησει οτι προσβληθηκε απο την αμεση η εμμεση αμφισβητηση που μπορει να του πεταξει καποιος στα μουτρα και ειδικα αν ο καποιος ειναι ακαλεστος....
κι εδω ειναι ακαλεστοι οσοι ενω δεν αντιμετωπιζουν σχετικο με την συζητηση προβλημα μπαινουν γιανα πουν την εξπναδα τους σε οποιον τονο ,υφος και βαθμο θεωησουν καλο να το κανουν...
απαγορευεται???????
οχι, καθολου...
αλλα ουτε και η οποιααπαντηση αναλογης "ειλικρινειας" απαγορευεται, και αυτη λουζεσαι τωρα....
δραση και αντιδραση αγαπητε....elementary......
επι της ουσιας καποιων απο αυτα που ειπες τωρα, αν και τα ειπες με λαθος τροποκι αν και παραβλεπεις πολλα που ειτε δεν σκεφτηκες ειτε δεν σε συμφερουν,ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
συμφωνω οτι δεν ειμασρτε μονο πνευμα και προσωπικοτητα αλλα και σωμα και στον συντροφο μας ψαχνουμε ΚΑΙ αυτο....
προσωπικα, ολους μου τους αντρες τους ερωτυτηκα και για την ομορφια τους...κανεναν δεν ερωτευτηκα μονο για το μυαλο η το πνευμα του...
φυσικα τα κιλα δεν ειναι ακριβως και αναπηρια, εκτος αν τα βιωνεις σαν τετοια....υπαρχουν πολλοι αντρες , περισσοτεροι απ οσοι φανταζεσαι που τους αρεσουν τα παραπανω κιλα..
αρα, δεν μιλαμε για κατι τοσο αντικειμενικο αλλα για κοινωνικα προτυπα, για κοινωνικη πιεση, αλλα περαν αυτων για προσωπικα γουστα...
ξερω, θα μου πεις, οτι δεν μιλας γι αυτην την περιπτωση, αλλα για την περιπτωση που ερωτευεσαι μια ομορφη,λεπτη κοπελα και την βλεπεις να αλλαζει σε συντομο σχετικα διαστημα...η εστω μια οχι και τοσο λεπτη που οστοσο αντι να καλυτερευσει, χειροτερευει μεσα στην σχεση...
κι εδω δυστυχως για σενα θα σχολιασω αυτο που μαλλον δεν σε συμφερει....
ΟΧΙ κανεις δεν παχαινει μονο απ την καλοπεραση οταν το παχος δεν ειναι ιδανικο του.μας λες οτι ουτε δυστυχισμενος ουτε ασχημος εισαι και ξερεισ οτι περνας καλα...
να μην εισαι καθολου σιγουρος οτι η κοπελα σου περναει εξισου καλα...
και για να μη πλατιαζω να σου πω προσωπικη εμπειρια , γιατι μου εχει συμβει αυτο που περιγραφεις...
το οτι εξακολουθεις να περνας καλα με τον αλλο, να διασκεδαζεις να επικοινωνεις κλπ δεν σημαινει οτι υπαρχει ακομα ερωτας....
κι οταν φευγει ο ερωτας, ερχεται το φαι......
απο την μερια της κοπελας λεω, εσυ μπορει και να εισαι ακομα ερωτευμενος...
για μενα και για την σχεση που εχω με αυτο το θεμα, ΜΟΝΟ καποια σοβαρη ελλειψη αντισταθμιζεται με περισσοτερο φαι...και η πιο συχνη σε μια τετοια σχεση ειναι σεξουαλικη ΜΗ ικανοποιηση...
το οτι εξακολουθεις να κανεις σεξ, δεν σημαινει οτι εισαι ικανοποιημενος...μπορει να εχεις βαρεθει τον συντροφο σου και να μη νοιωθεις ικανοποιημενη σεξουαλικα, οστοσο να περνας μια ομορφη καθημερινοτητα μαζι του....
εμενα αυτο μου ειχε συμβει οταν ειχα ταση να παρατησω τον εαυτο μου, και καπου εκει προτεινω να το ψαξεις κι εσυ αν ακομα υπαρχει χρονος να σωσεις κατι απο την σχεση σου...
08-07-2008, 20:59 #124
tοutοu, προσπάθησε να καταλάβεις τι λέμε σε παρακαλώ !
κανείς δεν είπε οτι ένα κανονικό σώμα δεν είναι πιο όμορφο από ένα σώμα με ακρότητες, αλλά εδώ δεν λέμε αυτό ούτε υπερασπιζόμαστε κάτι τέτοιο.
το θέμα είναι τελείως διαφορετικό.
08-07-2008, 21:26 #125
Για να μη μακρυγορω κ εγω, μη εχοντας παρει μερος στη συζητηση τοσο πολυ...
1)καποιος που υποστηριζει οτι ατομα με διατροφικες διαταραχες πρεπει να τα πηγαινουν με το ζορι στην ψυχιατρικη στην ψυχολογια κλπ (οπως ειπωθηκε σε αλλο 8εμα) για μενα δε γνωριζει απολυτως τιποτα πανω στο ζητημα.
2)Αν ολο αυτο γινεται επειδη καποιος εχει προβλημα για "5 αγυμναστα κιλα" του/της συντροφου του/της, τοτε απλα χανουμε το χρονο μας...Αν ειναι δυνατον δηλαδη...(εδω ο κοσμος χανεται, κ το μ**** χτενιζεται με συγχωρειτε!!!)
3)Αν χρειαζεται οποιαδηποτε βοηθεια απο ατομα που ξερουν εκ πειρας εδω μεσα τοτε προφανως δεν εχει εκφραστει σωστα κ εχει προκαλεσει αρνητικες αντιδρασεις.
4)Γι αυτο ειτε ξεκινα απ το 0 ωστε να κανει ξεκαθαρο τι τον απασχολει διακαως κ τι επιθυμει να μαθει ειτε παυει να χειριζεται τους αλλους ως πειραματοζωα για να "δει πως λειτουργουν οι ανθρωποι με διαταραχες κ πανω στη διατροφη" οπως περιπου ειχε ειπωθει παραπανω.
5) κ τελευταιον πρεπει να του δικαιολογησουμε οτι ειναι "απ'΄εξω" αρα παντελως εξω απο ολα αυτα..
08-07-2008, 21:48 #126
Ξαναείπα ότι για τον καθένα είναι σχετικό τι ορίζει ως πρόβλημα. Και τα 20 κιλά ή 30 είναι μηδέν μπροστά σε ένα καρκίνο ή μια σκλήρυνση...Τι σημαίνει αυτό? Κάθε θέμα είναι σπουδαίο αν το μυαλό του ατόμου του δίνει σημασία. ʼλλοι έχουν πρόβλημα γιατί δε μπορούν να κρατηθούν και τρώνε δεκάδες χιλιάδες θερμίδες, με τη λογική σου θα ασχοληθούμε με αυτούς ενώ άνθρωποι δεν έχουν να φάνε ή που να κοιμηθούν?
Επιστρέφοντας, δε νομίζω να είναι θέμα κενών και ανικανοποίητου. Γιατί αν κάποιος είναι (με νορμάλ βάρος πχ τα 60 κιλά +-5) μόνιμα στα 65-66 και να έχει φτάσει και 75 και γενικά να παίζει ψηλά τότε από τα 62 να πάει στα 67 δε νομίζω να σημαίνει ότι έχει κενά, έλλειψη ικανοποίησης κλπ. Γιατί μιλάω για άτομο που πάντα ήταν λίγο πιο πάνω, όχι ξαφνικά το ριξε στο φαγητό. Γενικά κάποιοι άνθρωποι έχουν μια τάση να ξεφεύγουν στα κιλά οπότε αν πάρουν λίγα σε μια σχέση (ενώ είχαν πάρει άλλες 10 φορές πριν) δε σημαίνει ότι ισχύουν όλα όσα ανέφερες.
Το θέμα είναι πως να κάνεις τον άλλο ν' αλλάξει στάση πάνω στη διατροφή για να κοπούν τα σκαμπανεβάσματα που είχε παλιά. Και κυρίως πως περνάς τη νοοτροπία της γυμναστικής, εκεί είναι το λούκι. Δε θεωρώ ότι το να προσπαθήσεις ν' αλλάξεις την κοπέλα σου σε 2 πράγματα είναι κακό. Όλοι αλλάζουμε προσπαθώντας να ταιριάξουμε ακόμα πιο πολύ. Κι είναι κρίμα να τα παρατήσεις επειδή σε ένα τομέα από τους 10 έχεις κόλλημα γιατί είναι δύσκολο να βρεις τους άλλους 9. Πολύ δύσκολο.
08-07-2008, 22:02 #127
Το θεμα ειναι αν το προβλημα σου ειναι προβλημα κ για την ιδια την κοπελα.Απο τη στιγμη που δεν το αντιμετωπιζει ως προβλημα κ ειναι ενταξει με τον εαυτο της, εφοσον κιολας ειναι +- 5 κιλα κ δε διατρεχει φυσικα κανενα προβλημα υγειας!!!, τοτε δε θα αλλαξει επειδη απλα της το λες εσυ, εκτος αν ειναι προθυμη να αλλαξει διατροφικες συνηθειες (που οσο πιο μεγαλος εισαι τοσο πιο δυσκολα αλλαζουν) κ να αρχισει γυμναστικη (που παλι συνηθεια ειναι) για χαρη σου.Ομως αν η σταση σου ειναι ιδια με εδω απεναντι της, δηλαδη χαρακτηριζεται απο ΕΜΜΟΝΗ οπως λες ΚΟΛΛΗΜΑ, τοτε δε ξερω κατα ποσο θα το δει θετικα κ πως θα το εισπραξει απο σενα.προσωπικη μου αποψη, αν 5 κιλα ειναι τετοιο προβλημα για σενα ξαναλεω κ δημιουργουν τετοιο κολλημα, τοτε μηπως αμελεις αλλες πλευρες της σχεσης?η πολυ απλα δεν εισαι διατεθειμενος να την αποδεχτεις οπως ειναι...5 κιλα ειναι!δε μπορω να δεχτω οτι φανταζει σαν το τελος του κοσμου!ειδικα εδω μεσα που υπαρχουν τοσα ατομα που εχουν φτασει στα ακρα με τη διατροφη κ τα κιλα, ακουγεται γελοιο κ αναξιο λογου ολο αυτο για τα 5 κιλα...
08-07-2008, 22:03 #128
..........
Επιστρέφοντας, δε νομίζω να είναι θέμα κενών και ανικανοποίητου.
το οτι δεν το νομιζεις εσυ, δεν σημαινει κι οτι δεν ισχυει....το αντιλαμβανεσαι αυτο ελπιζω ε? ΑΚΡΙΒΩΣ περι αυτου προκειται....περι κενων κι ανικανοποιητου....
Γιατί αν κάποιος είναι (με νορμάλ βάρος πχ τα 60 κιλά +-5) μόνιμα στα 65-66 και να έχει φτάσει και 75 και γενικά να παίζει ψηλά τότε από τα 62 να πάει στα 67 δε νομίζω να σημαίνει ότι έχει κενά, έλλειψη ικανοποίησης κλπ. Γιατί μιλάω για άτομο που πάντα ήταν λίγο πιο πάνω, όχι ξαφνικά το ριξε στο φαγητό. Γενικά κάποιοι άνθρωποι έχουν μια τάση να ξεφεύγουν στα κιλά οπότε αν πάρουν λίγα σε μια σχέση (ενώ είχαν πάρει άλλες 10 φορές πριν) δε σημαίνει ότι ισχύουν όλα όσα ανέφερες.
ακριβως το οτι τους εχει συμβει πολλες φορες, εστω και με οχι υπερβολικα κιλα, σημαινει αυτο που ανεφερα...οτι το παθαινουν οποτε εχουν κενα.....προφανως η κοπελα σου το ενιωσε πολλες φορες στο παρελθον και το νοιωθει και στην τωρινη φαση της σχεσης σας.....
Το θέμα είναι πως να κάνεις τον άλλο ν' αλλάξει στάση πάνω στη διατροφή για να κοπούν τα σκαμπανεβάσματα που είχε παλιά. Και κυρίως πως περνάς τη νοοτροπία της γυμναστικής, εκεί είναι το λούκι. Δε θεωρώ ότι το να προσπαθήσεις ν' αλλάξεις την κοπέλα σου σε 2 πράγματα είναι κακό.
δεν ειναι κακο...το να θες να αλλαξεις τον αλλο. ειναι απλα ανωφελο...κανεις δεν αλλαζει επειδη το θες εσυ...μονο αν το θελησει ο ιδιος μπορει....
Όλοι αλλάζουμε προσπαθώντας να ταιριάξουμε ακόμα πιο πολύ. Κι είναι κρίμα να τα παρατήσεις επειδή σε ένα τομέα από τους 10 έχεις κόλλημα γιατί είναι δύσκολο να βρεις τους άλλους 9. Πολύ δύσκολο.
δεν σου ειπε κανεις να παρατησεις τπτ....τα βαζεις σε μια ζυγαρια ολα αυτα που λες και τα ζυγιζεις,,,βαζεις και την κοπελα επανω....κι απ οπου γειρει...εσυ αποφασιζεις αν σου κανει κι ετσι με την πιθανοτητα να μην αλλαξει ποτε η οχι....κι αυτη αποφασιζει αν θα συνεχιζει να παχαινει για να μη σε χωρισει η θα προτιμησει να βρει καποιον να ερωτευτει ξανα......σορρυ για την "ειλικρινεια" αλλα αυτη ειναι γνωμη μου και στην λεω οπως την βιωσα κι εγω με καποιον σαν εσενα....εγω χωρισα παντως ....
08-07-2008, 22:40 #129
Δεν είναι απλά 5 κιλά. Κι άλλο τα 5 κιλά όταν είσαι στο κέντρο της κλίμακας (πχ 50-60 κι είσαι 60) κι άλλο όταν είσαι στο άνω όριο (στα 50-60 είσαι 65). Οπότε δεν είναι τόσο αστείο και όπως το βλέπω δεν τίθεται θέμα παραμέλησης άλλων πτυχών γιατί το έχω σκεφτεί πολύ και με ειλικρίνεια.
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι διαφορετικό αν εννοείς ότι δε σε δεχόταν με πολλά κιλά. Εγώ λέω για σχετικά μικρότερο πρόβλημα. Γιατί να είναι τόσο σπουδαίο θέμα και ταμπού το να γυμναστεί κάποιος σε σχέση με το να αλλάξει μια ενοχλητική συνήθειά του? Το να "αποδεχτώ όπως είναι" είναι λίγο ανεδαφικό. Γιατί ποιος δεν αλλάζει λίγο/πολύ τη σχέση του? Μα λίγο το ντύσιμο, λίγο η συμπεριφορά, το σώμα, οι συνήθειες...Όλο και κάτι μας ενοχλεί κι όλοι προσπαθούμε να το αλλάξουμε, γιατί να είναι κακό αυτό? Σύγκλιση...! Αλλά να γίνεται με μέτρο και τρόπο. Και ποιος είναι ο τρόπος να βάλεις την κοπέλα σου στη γυμναστική? Μόνο αν το θελήσει μόνη?
08-07-2008, 22:42 #130
Κάλα είχα μήνες να μπώ και διαβάζω εδώ περίεργα πράγματα....λοιπόν αγαπητέ φίλε stargazer
κοιταξέ να δείς πως έχουν τα πραγματά για να σου λένε εδώ μέσα όλοι ότι όταν κάποιος βάζει 5 κιλά + έχει κάποιο πρόβλημα ,προφανώς δεν μπορεί να είναι όλοι τρελοί...για να βάλει κάποιος (αρκετά) κιλά πρέπει ή να έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής του πάρα πολύ δηλαδή εκεί που ήταν δραστήριος να καθεταί όλη μέρα ή να έχει πρόβλημα είτε οργανικό είτε συναισθηματικό.Για να μην λές ότι εδώ σου λένε κακίες λόγου πάχους σου λέω ότι εγώ είμαι 48 κιλά και καποία στιγμή είχα πάει 53 διότι ήμουν σε μια σχέση που δεν ήμουν ερωτεύμενη που βαριόμουν που θελά να χωρίσω αλλα βλέπεις η συνήθεια κτλ...και ετρωγά χώρις να το απολαμβάνω σαν να με τιμωρώ που δεν βρίσκω το θάρρος να φύγω ,λοιπόν μόλις χώρισα επανήλθα σε κιλά τουλάχιστον...ποίος νομίζεις ότι γουστάρει να τρώει ενώ έχει σκάσει????το φαγήτο είναι απόλαυση μέχρι εκεί που σε χορταίνει αντέ και λίγο παραπάνω..Τώρα το θέμα που αναφέρεις ότι αυτοί που έχουν παραπάνω κιλά δεν αρέσουν πολλοί βρίσκουν κοπέλες με παραπάνω κιλά ζουμερές και sexy!Φυσικά η εμφάνιση μετράει αλλά τα γούστα διαφέρουν ότι αρέσει σε εσένα δεν αρέσει απαραίτητα και στον διπλανό σου.Το να θές να έχεις την κοπέλα σου όπως την γνώρισες φυσιολογικό δεν λέω αλλά το να το συζητάς σαν τόσο μεγάλο θεμά καλό δεν το λές
αν περνάτε μαζί καλά όπως λές και υπάρχει έρωτας τότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα τα πάντα διορθώνονται αρκεί να το θέλουν και οι δύο...και κάτι ακόμα φιλικά πάντα χώρις να θέλω να σε προσβάλλω να ξέρεις ότι η ισχυρογνωμοσύνη είναι ένδειξη βλακείας...
08-07-2008, 22:45 #131
και για να πάει η κοπέλα σου γυμναστήριο ενάς τρόπος αν σε γουστάρει πολύ και θέλει να βλέπεστε πιο συχνά είναι να πηγαίνεται μαζί!!!
08-07-2008, 22:45 #132
Originally posted by 2sweet2b4go10
...τα βαζεις σε μια ζυγαρια ολα αυτα που λες και τα ζυγιζεις,,,βαζεις και την κοπελα επανω....κι απ οπου γειρει...
γιατί τον ακούμε ακόμα δνε κατάλαβα.
08-07-2008, 22:48 #133
Originally posted by daBubbleBlue
γιατί τον ακούμε ακόμα δνε κατάλαβα.
08-07-2008, 22:52 #134
α το χρυσό μου...λούφαζε ώσπου να πετάξω ατάκα
καλά βρε, τόσα νόστιμα λέω, τα πιο χαζά διαβάζεις?
κι εδώ που τα λέμε, τιιιι κανεις εσυ εδώ τόσες ώρες, εεε?
καλά εμείς τα χονδρουλά είμαστε ακοινώνητα τέρατα και είναι φυσικό να είμαστε εδώ μέσα..εσύ ο imba όμως?
08-07-2008, 23:00 #135
Δεν είναι απλά 5 κιλά. Κι άλλο τα 5 κιλά όταν είσαι στο κέντρο της κλίμακας (πχ 50-60 κι είσαι 60) κι άλλο όταν είσαι στο άνω όριο (στα 50-60 είσαι 65). Οπότε δεν είναι τόσο αστείο και όπως το βλέπω δεν τίθεται θέμα παραμέλησης άλλων πτυχών γιατί το έχω σκεφτεί πολύ και με ειλικρίνεια.
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι διαφορετικό αν εννοείς ότι δε σε δεχόταν με πολλά κιλά. Εγώ λέω για σχετικά μικρότερο πρόβλημα.
νομιζω λοιπον οτι τελικα το προβλημα σου ειναι οτι δεν καταλαβαινεις τι σου λενε.....ισως για τον ιδιο λογο δεν καταλαβαινεις και το τι νοιωθει η κοπελα σου και θεωρεις οτι αυτη εχει προβλημα λογω κιλων, ενω ΙΣΩΣ η κοπελα εχει προβλημα στην σχεση της μαζι σου...
οχι αγαπητε,,,,,δεν εννοω οτι δεν με δεχοταν με παραπανω κιλα κι οχι απλα εβγαλες λαθος συμπερασμα αλλα εκρινες κι οτι μιλαω για μεγαλυτερο προβλημα...προφανως συγκρινοντας τα κιλα μου με αυτα της κοπελας σου...το μυαλο σου λεει "πολλα κιλα-μεγαλυτερο προβλημα, λιγοτερα κιλα-μικροτερο προβλημα" ενω πιθανοτατα ειναι το ιδιο ακριβως προβλημα , δλδ οτι τοσο εγω οσο κι αυτη δεν ειμασταν καλυμενες απο την σχεση μας....τοσο δυσκολο κσαι οδυνηρο σου ειναι να το δεχτεις σαν πιθανοτητα τελικα?
αυτο που ειπα αλλα δεν καταλαβες ειναι οτι εβαζα κιλα γιατι ο συντροφος μου μου επεφτε λιγος και τον ειχα βαρεθει....οχι οτι δεν με δεχοταν αυτος.....γιαυτο και χωρισα. αφου πρωτα τον κερατωσα αρκετα μεχρι να συνειδητοποιησω οτι δεν παει αλλο ετσι....
Γιατί να είναι τόσο σπουδαίο θέμα και ταμπού το να γυμναστεί κάποιος σε σχέση με το να αλλάξει μια ενοχλητική συνήθειά του? Το να "αποδεχτώ όπως είναι" είναι λίγο ανεδαφικό. Γιατί ποιος δεν αλλάζει λίγο/πολύ τη σχέση του? Μα λίγο το ντύσιμο, λίγο η συμπεριφορά, το σώμα, οι συνήθειες...Όλο και κάτι μας ενοχλεί κι όλοι προσπαθούμε να το αλλάξουμε, γιατί να είναι κακό αυτό?
ισχυει η παραπανω απαντηση...δυστυχως για σενα και ισως και για την φιλη σου, δεν καταλαβαινεις τι σου λενε...δεν ειναι κακο...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...απλα δεν μπορει να στο επιβαλλει η να σε κανει να ευθυγραμμιστεις καποιος αλλος!....πρεπει μονος να το θελησεις....κι απ οτι φαινεται η κοπελα σου δεν το θελει....το γιατι, το ξερει αυτη...
Σύγκλιση...! Αλλά να γίνεται με μέτρο και τρόπο. Και ποιος είναι ο τρόπος να βάλεις την κοπέλα σου στη γυμναστική? Μόνο αν το θελήσει μόνη?
ΝΑΙ!!!!ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΜΟΝΗ!!!!!!το μονο που μπορεις εσυ να κανεις, ειναι να της δειχνεις τις δικες σου επιλογες για το δικο σου σωμα...να σε βλεπει να τρεφεσαι και να γυμναζεσαι σωστα, και ΙΣΩΣ ζηλεψει και παρακινηθει...με το να της πρηζεις τα συκωτια η να της εφιστας την προσοχη στα δικα σου θελω, μονο αντιδραση μπορεις να κερδισεις η αδιαφορια...για να μη σου πω και το χειροτερο...οτι μπορει οταν την φτασεις στο αμην να γυρισει και να σου πει:"κοιτα, κι εγω θα θελα εναν πιο εμπειρο και ερωτικο αντρα που να μπορει να κραταει το ενδιαφερον μου στο σεξ και στην σχεση,αλλα δεν σου σπαω τ αρχιδια!"
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....