Results 136 to 150 of 533
Thread: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
-
09-07-2008, 01:57 #136
Originally posted by toutou
smith...συμφωνώ μαζί σου και έτσι είναι, αλλά με το να κλείνουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας στην πραγματικότητα δεν βοηθάει πάνω απ όλα εμάς.
Ο φίλος, όποιο και αν είναι το πρόβλημα του, έχει δίκιο. Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στα αυτονόητα επειδή δεν μα συμφέρουν......και στο λέω εγώ που αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα κιλά μου...........
- 09-07-2008, 02:02 #137
Originally posted by smith
Originally posted by toutou
smith...συμφωνώ μαζί σου και έτσι είναι, αλλά με το να κλείνουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας στην πραγματικότητα δεν βοηθάει πάνω απ όλα εμάς.
Ο φίλος, όποιο και αν είναι το πρόβλημα του, έχει δίκιο. Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στα αυτονόητα επειδή δεν μα συμφέρουν......και στο λέω εγώ που αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα κιλά μου...........
Αν σου πω ότι με συγκίνησες θα το πιστέψεις? Και μιλάω πολύ σοβαρά........
09-07-2008, 02:05 #138
Originally posted by daBubbleBlue
tοutοu, προσπάθησε να καταλάβεις τι λέμε σε παρακαλώ !
κανείς δεν είπε οτι ένα κανονικό σώμα δεν είναι πιο όμορφο από ένα σώμα με ακρότητες, αλλά εδώ δεν λέμε αυτό ούτε υπερασπιζόμαστε κάτι τέτοιο.
το θέμα είναι τελείως διαφορετικό.
09-07-2008, 16:03 #139
φιλαρακι εσυ για να γινεις σαν τα ''ανθρωπακια'' που αναφερεις δεν σου φτανουν 3 ζωες . . .το ''ανθρωπακι ι που λες ειναι ενημερωμενο,διαβασμενο, και εχει και τρομερη αντιληψη..πλυνε το στομα σου για να μιλας για ατομα σ'αυτον..αντε μας χεις πρηξει εδω μεσα,εχεις 10 μερες και λες ολο τα ιδια και δυστυχως καπιοι ψαρωνουν ακομα και σου απαντουν..οκ εχεις δικιο σε πολλα αλλα αυτο το ειπαμε..το οτι δεν εχεις να πεις τιποτα καινουργιο και οτι το μυαλο σου ειναι μεχρι ενα σημειο και δεν παει παρακατω,ειναι κατι παραπανω απο εμφανες..Εισαι πολυ κουραστικος..
09-07-2008, 16:16 #140
συγγνωμη που θα στεναχωρεσω μερικους αλλα με 10 -15 κιλα παραπανω δεν θα απορριψω καμμια σχεση.
το αντιθετο ..θα κρατησω αυτες που απεκτησα ετσι.
ας ημουν και 10 χροναι νεοτερη και θα σας ελεγα που θα ημουν τωρα- μ αυτα τα κιλα..
σε παραλια με μονοκινι [ μαλλον επειδη ειμαι σχετικα γυμνασμενηκαι-καθολου-κοντη ... θα μιλουσα και γερμανικα για το ξεκαρφωμα]
ΥΓ : τωρα προσεξα που πηγαινε το "ανθρωπακι.."
νομιζα οτι ηταν γενικο..
ελεος !
09-07-2008, 16:41 #141
Παιδιά εμένα εννοούσε...χαλάρωσε dabubbleblue...
hopa ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Πάντα, στη διάθεση σας, η <<διαταραγμένη>> σκέψη μου...
Αφήστε το παιδί να πει και αυτό την κουβέντα του.Παιδική χαρά το φόρουμ δεν είναι;
09-07-2008, 18:00 #142
ναι, για σένα κατάλαβα..
[ χαλαρή είμαι ]
11-07-2008, 02:03 #143
Αγγέλα τι κάνεις;
11-07-2008, 12:41 #144
AX ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ?. ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ?(ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ)ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ Ο STARGAZER?ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ?ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ.. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.. ΑΥΤΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΑΩ
11-07-2008, 14:26 #145
καλησπερα σας,πρωτη φορα γραφω εδωκ πραγματικα θελω να πω στον stargazer μηπως θελει να του γνωρισω το φιλο μου να ανταλλαξουν αποψεις...θα ειχαν παααααρα πολλα κοινα οι δυο τους.. ειμαι οπως θα καταλαβατε στη θεση της κοπελας του...αλλα ειναι τοσο ιδιες οι αποψεις τους που πηρα τηλεφωνο το αγορι μου μηπως ηταν αυτος που εγραφε...αχ βρε stargazer μακαρι να μπορουσα να καταλαβω την οπτικη σας γωνια..κ μακαρι κ σεις να καταλαβαινατε τη δικη μας..ειμαι 59 κιλα κ μου κανει πολεμο νευρων να χασω 10κιλα..ενταξει δε λεω κ εγω θα ηθελα να χασω καποια αλλα με τοση πιεση που μου ασκει το αντιθετο πετυχαινει..κριμα να υπαρχουν ανθρωποι με τετοια κολληματα.
11-07-2008, 14:53 #146
ζήτω τα παράλογα ζήτω η ελλάς ζήτω μας κι εμάς....
αχ δεν είναι εδώ που πάει αυτό το ποστάκι ε;
έχω την υποψία ότι πάει παντού το άτιμο χεχεχεχε
11-07-2008, 18:01 #147
Αγγέλα ξέρω πως ήθελες να φύγεις απο τον Βόλο και να γυρίσεις κάποια στιγμή πίσω ανανεωμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Προφανώς δεν θα έχεις το χρόνο που υπολόγιζες για να το κάνεις αυτό. Εφόσον θα παραμείνεις εκεί είναι μάλλον ώρα να τα αντιμετωπίσεις τώρα. Βάλε σε μια σειρα τα πράγματα. Τι θέλεις απο τη ζωή σου; Ποιοί είναι οι στόχοι σου; Τι θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις; Τι σε εμποδίζει; Κάνε ένα ξεκαθάρισμα και κράτα μόνο ότι σε βοηθάει και σε κάνει να νιώθεις καλά. Μην απομονώνεσαι. Μην κλείνεσαι σπίτι! Βγές έξω περπάτα, πήγαινε για καφέ έστω και μόνη. Ξέκοψε απο παρέες που σε κάνουν να νιώθεις μειονεκτικά για τον εαυτό σου.
Κάνε μια λίστα με τα προβλήματα που σε απασχολούν . Προσπάθησε να τα λύσεις ένα-ένα με βάση την προτεραιότητα που έχουν για σένα. Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Βραχυκυνλώνει το μυαλό αν σκέφτεσαι πολλά πράγματα μαζί και ειδικά αν είσαι συνέχεια σπίτι.
11-07-2008, 19:04 #148
Η ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ? Τ Π ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑ..(ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ?ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΝΟΜΠ ΚΑΙ ΞΙΝΗ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ?ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ(ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑ??)
11-07-2008, 19:42 #149
Καλησπερα παιδιαααααααααααααα!!!!!!!!πω πω εχω πααααρα πολυ καιρο να μπω΄΄)τι κανετε αγαπημενα μου?Ολοι αναιξερετως σας γνωριζω η οχι.Λοιπον λοιπον....Απο οταν ακομα ημουν 106 κιλα πρβλημα με σεξ δεν αντιμετωπισα ποτε γιατι απλα μου αρεσει και οταν το κανω θελω βρε αδερφε να το απολαυσω πωσ να το κανουμε δηλαδη?Δεν εχω χρονο να σκεφτομαι τα κιλα μ εκει...χε χε..χε...Στο μονο που θα ερθω να συμφωνησω με τον stargazer ειναι οτι ναι πραγματικα οταν εχεις παραπανω κιλα ειτε αυτα ειναι 5-10 ειτε ειναι 40 οι επιλογες οσον αφορα τουσ ερωτικους συντροφους ειναι περιορισμενες.Απο τα 106 μεχρι και τα 64.Δεν ειναι βεβαια απολυτο αυτο γιατι υπηρχαν και τυποι που πχ να μου αρεσαν αλλα λογω κομπλεξ δεν εμπαινα καν στι διαδιακασια να δοκιμασω.
Τελος παντων αυτο που ηθελα να πω στον φιλο stargazer χωρις να θελω βεβαια να θειξω τον ανδρισμο του χεχεχε ειναι οτι ισωσ να δοκιμαζε να εκανε πιο πολυ σεξ στην κοπελα του?μηπως λεω?
Αντε αγαπητε stargazer
mporeis
11-07-2008, 20:28 #150
Originally posted by Aggela19
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ?ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΝΟΜΠ ΚΑΙ ΞΙΝΗ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ?
Από που κι ως που οι αδύνατες είναι σνοπμ και ξινές και οι γεμάτοι έχουν αδαμάντινο χαρακτήρα;...
Μην κάνουμε στους άλλους όσα δε θα θέλαμε να μας κάνουν...Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση
κι ανάμεσα στ'άλλα που τον χαρακτηρίζουν(και δεν τον καθορίζουν) είναι και η εικόνα του.Τίποτα περισσότερο...
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή