ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 36 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 533
    Ναι, αλλά είναι διαφορετικό να εντοπίζεις στον άλλο με ωραίο τρόπο μια κατάσταση και είναι εντελώς διαφορετικό να απειλείς να τον χωρίσεις γιατί πήρε κιλά....είναι πολύ μεγάλη η διαφορά σε αυτά τα δύο....νύχτα-μέρα...........

Senior Member
    Αυτοί που εκβιάζουν είναι ψιλοκαθίκια. Αλλά πίστεψέ με, δεν υπάρχει ωραίος τρόπος να πεις "χάσε λίγα κιλάκια και γυμνάσου!". Όπως και να το πεις πέφτει παντόφλα.

Senior Member
    stargazer είσαι όμορφος;

Senior Member
    Καλός είμαι

Senior Member
    έχεις και μηχανή;

Senior Member
    Πρόσεξε τι θα της απαντήσεις!
    Αν και σε βοηθάει το τικεράκι της...

Senior Member
    Τσου...Έχασα???

Senior Member
    θα μπορούσες να πάρεις όμως; ο χαμένος τα παίρνει όλα μην ανησυχείς! ... εγώ λέω να μπούμε όλοι στο τσατ ν'ανταλλάξουμε καμοιά κουβέντα... κοπιάστε

Senior Member
    Originally posted by toutou
    Χα χα! Σοβαρολογείς?
    Θα 'χε πάρει πόδι, πριν ολοκληρώσει την πρόταση του.....Εννοείται ότι, κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει την παραμικρή κριτική για το οποιοδήποτε βάρος μας.
    Είναι διαφορετικό να παλεύω με τον εαυτό μου και ο άλλος να θέλει να με βοηθήσει να γίνω καλύτερη και για μένα και για αυτόν, και στην αντίπερα όχθη βρίσκεται αυτό που με ρωτάς.
    Κάθετα, όχι.
    ΜΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ προκειται καλη μου!!!!!!!
    ο τυπακος δεν μας λεει οτι η φιλη του θελει νααλλαξει και του ζητησε βοηθεια, μας λεει οτι αυτος απαιτει να γινει λεπτη γιατι το σκαμπανεβασμα των κιλων της δεν τον ικανοποιει!!!!!!
    δεν εχεις καταλαβει οτι αυτη τη συζητηση κανουμε?
    το τι μπορει ναζηταει και να απαιτει για να ικανοποιηθει ο μπιξας και ο δειξας οταν ο ιδιος ειναι πιθανοτατα ανεπαρκεστατος?

Senior Member
    Originally posted by stargazer
    Αυτοί που εκβιάζουν είναι ψιλοκαθίκια. Αλλά πίστεψέ με, δεν υπάρχει ωραίος τρόπος να πεις "χάσε λίγα κιλάκια και γυμνάσου!". Όπως και να το πεις πέφτει παντόφλα.
    ουτε ωραιος τροπος να πεις "δεν ξερεις τι σου γινεται, γινε ερωτικος αντρας και μαθε να κρατας το ενδιαφερον μιας γυναικας κι ασε τις απαιτησεις" γι αυτο μπορει να προτιμαει τα γλυκα απο το να σου το πει...

Junior Member
    ....τα παραπάνω κιλά με έχουν εμποδίσει να ζήσω αυτή την εμπειρία...

Senior Member
    τελευταια σου ευκαιρια....
    επειδη με τα λιγα ελληνικα που ξερεις μας εχεις πεισει ολους οτι δεν εισαι ιδιαιτερα πειστικος και γενικως και ειδικως )))))))))),
    το καλυτερο που μπορω να σου προτεινω για το προβλημα σου ιναι να πεις στην φιλη σου αν θελει(οχι δεμενη πισθαγκωνα) να ερθει εδω....
    τοτε θα δουμε αν εχει καποιο προβλημα η ολα τα προβληματα ταεχεις εσυ, οπως κι αν το προβλημα τελικα ειναι τα κιλα η το κενο.....η και κανενα!!!!!

Senior Member
    Originally posted by stargazer
    Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν ο άλλος/η δεν καταλαβαίνει ότι έχει τα κιλάκια ή το παίρνει πολύ χαλαρά. Κι εσύ μπορεί να αγαπάς αλλά όπως είπαμε αγαπάς παρ' όλα τα κιλάκια, όχι για τα κιλάκια. Οπότε υπομένεις κάτι που δε σ' αρέσει γιατί σου αρέσουν άλλα πολλά στοιχεία.

Κι η ερώτηση είναι η εξής : Αν δε λες τίποτα τότε προφανώς το ταίρι νομίζει ότι σου αρέσει όπως είναι ενώ εσύ την/τον θες παρ' όλο που τα χει. Κι υπάρχει διαφορά στα 2. Πολύ μεγάλη! Πως λες ότι ωραία θα ταν να κάνει αυτό κι εκείνο χωρίς να νομίζει ότι τρώει απόρριψη? Γιατί όταν μας λένε να βάζουμε τα τάδε ρούχα γιατί μας πάνε ή να μη θυμώνουμε εύκολα ή να γυμνάσουμε την κοιλιά μας να γίνεται τέτοιο θέμα? Και γιατί στο θέμα του σώματος να γίνεται όχι απλά θέμα αλλά πόλεμος?
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟΣΕς ΩΡΕς????ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΟΠΕΛΑ!!!!!!!
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΛΗΜΑ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

τι σπαταλας το λιγοστο σου μυαλουδακι μικρε μου, παρε το κρεβατι του προκρουστη, δεστην επανω κι οτι περισσευει, κοβε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρε τι καθομαστε και συζηταμε!!!!τι του ξυνιζει του μικρου!!!!!

Senior Member
    πωπω ξυνιλα!!! ελεος ρε!!!

Originally posted by 2sweet2b4go10
    Originally posted by toutou
    Χα χα! Σοβαρολογείς?
    Θα 'χε πάρει πόδι, πριν ολοκληρώσει την πρόταση του.....Εννοείται ότι, κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει την παραμικρή κριτική για το οποιοδήποτε βάρος μας.
    Είναι διαφορετικό να παλεύω με τον εαυτό μου και ο άλλος να θέλει να με βοηθήσει να γίνω καλύτερη και για μένα και για αυτόν, και στην αντίπερα όχθη βρίσκεται αυτό που με ρωτάς.
    Κάθετα, όχι.
    ΜΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ προκειται καλη μου!!!!!!!
    ο τυπακος δεν μας λεει οτι η φιλη του θελει νααλλαξει και του ζητησε βοηθεια, μας λεει οτι αυτος απαιτει να γινει λεπτη γιατι το σκαμπανεβασμα των κιλων της δεν τον ικανοποιει!!!!!!
    δεν εχεις καταλαβει οτι αυτη τη συζητηση κανουμε?
    το τι μπορει ναζηταει και να απαιτει για να ικανοποιηθει ο μπιξας και ο δειξας οταν ο ιδιος ειναι πιθανοτατα ανεπαρκεστατος?
    sweet...ξέρω ακριβώς τι συζήτηση κάνουμε και απαντώ ανάλογα......μη τυφλώνεσαι από τα νεύρα σου...υπάρχουν και επιχειρήματα......

Page 13 of 36 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast