Results 196 to 210 of 533
Thread: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
-
16-07-2008, 09:44 #196
παιδια επειδη εχω προσωπικη πειρα επι του θεματος,σας λεω οτι ο φιλος μου ποτε δεν ειπε οτι αν δε χασω τα κιλα μου θα με χωρισει...το προβλημα μας ηταν αλλο.οταν στην αρχη της σχεσης μας διαπιστωσε οτι εχω αυτη την ανασφαλεια με το σωμα μου,αδραξε την ευκαιρια να μου λεει συχνοτατα οτι καλο θα ηταν για μενα να χασω καποια κιλα εφοσον το ηθελα εγω...αρχικα δεν το πηρα στραβα γιατι το εξελαβα ως 'αγνο' ενδιαφερον κ μαλιστα του ελεγα οτι πραγματι κ εγω θελω καποια στιγμη να χασω καποια.στη συνεχεια ομως οσο αποκτουσε περισσοτερη οικειοτητα με το περασμα του χρονου μου φαινοταν αρκετα πιεστικος διοτι σχεδον καθημερινα με ρωτουσε τι εφαγα,αν εκανα γυμναστικη κ γενικοτερα μου εκανε καποιες νυξεις στην ΄πλακα΄τις οποιες εγω μετα απο ενα σημειο τις εκλαμβανα ως προσβλητικες κ ετσι προκαλουνταν καποιοι διαπληκτισμοι.το αποτελεσμα?? ειμαστε 2,5 χρονια μαζι κ φετος αντι να χασω,εβαλα ακομη καποια κιλα μονο κ μονο επειδη μου την ελεγε κ του απαγορευσα να αναφερεται στο συγκεκριμενο ζητημα αν ηθελε να συνεχισουμε..τωρα ειναι σχετικα πιο διακριτικος κ εγω εχω μπει στη διαδικασια να χασω τα κιλα αυτα ωστε να βγω πρωτα πρωτα εγω απο τη μιζερια που μου προκαλουσαν κ δεν δινω βαση σε κανενα κακεντρεχες σχολιο του.τον αγαπαω πολυ διοτι εχει κανει παρα πολλα για μενα κ προσπαθω να βλεπω οσο μπορω πλεον μονο την καλοπροαιρετη οψη οσων λεει..ολα αυτα σας τα ειπα απλα για να ξεδιαλυνω 5 πραγματακια κ αν μπορω να δωσω το μηνυμα στον stargazer να χαλαρωσει κ να αφησει την κοπελα του να δει μονη της αν θελει να κανει κατι για τον εαυτο της.εσυ εχεις κανει το χρεος σου και προσπαθησες(αν και με λαθος τροπο) να της πεις κ να της δειξεις τι ειναι καλυτερο για αυτην,απο κει κ περα ειναι δικο της το κορμι.μην εισαι πιεστικος διοτι σε μενα τουλαχιστον αυτο ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα.πλεον που ειμαι στη διαδικασια αυτη της απωλειας των κιλων μπορω να πω οτι βασικο ρολο επαιξε η δικη μου κ μονο πιστη στον εαυτο μου κ η θεληση να ζησω τη ζωη μου χωρις να μου την καθοριζουν τα παραπανω κιλα μου.τιποτα αλλο.αφησε την να δει μονη της τι θελει πραγματικα.εγω ειδα...
- 16-07-2008, 09:54 #197
''εσυ εχεις κανει το χρεος σου και προσπαθησες(αν και με λαθος τροπο) να της πεις κ να της δειξεις τι ειναι καλυτερο για αυτην,απο κει κ περα ειναι δικο της το κορμι.μην εισαι πιεστικος...'' πηρα,ισως λιγο αυθαιρετα,ως δεδομενο οτι εχεις απεναντι της τη συμπεριφορα αυτη που περιγραφω οτι ειχε σε μενα ο φιλος μου...ισως δεν εισαι ετσι..αν οντως κανω λαθος τοτε με συγχωρεις,διαφορετικα εμμενω στη συμβουλη μου...εφοσον βεβαια τη δεχεσαι..
16-07-2008, 12:29 #198
ΝΑΙ.....Ενα πολυ καλο θεμα.....ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕΞ.......
Εγω δεν θα αρνηθω οτι εκ των πραγματων πολλες στασεις δεν γινονται με παραπανισια κιλα,απο την πρακτικη πλευρα του πραγματος και μονο....!!!!
Δηλ.δεν γινεται να κρεμιεσαι απο τον πολυελαιο,ουτε να χωραται και οι δυο ανετα πανω σε μια καρεκλιτσα καφενειου η να σε ανεβασει στον νεροχυτη του μπανιου οταν εισαι κοντα στα 100 κιλα και βαλε.Γιατι απλα θα πεσει το πολυφωτο,δεν θα αντεξει η καρεκλα ,και θα χρειαστουμε καινουργιο νεροχυτη....!!!!!
Αλλα οποιος ισχυριζεται οτι για να κανεις καλο σεξ χρειαζεται να ειαι αδυνατος/η ειναι παρα μα παρα πολυ λαθος!!!!Του το υπογραφω οχι απλα με το ενα αλλα με τα τεσσερα εαν θελει!!!!
Εχουμε δει και αδυνατους που χρειαζονταν προσπεκτ για να βρουν τον δρομο,η απλα δεν τους ''ΕΚΟΒΕ'' η βρε αδερφε δεν κανουν απλα για ΣΕΞ!!!Τι να κανουμε εχει και τετοιες ανθρωπους!!!Θελει να εχεις και λιγο ταλεντο η τουλαχιστον να εισαι λιγο εξυπνος για να ασχοληθεις με το συγκεκριμενο ΣΠΟΡ!!!!
Οποτε τα κιλα οπως και σε πολλα αλλα πραγματα ειναι απλα μια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!
17-07-2008, 12:16 #199
elena μου,καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις,την πίεση που υφίστασαι,την σύγκρουση των συναισθημάτων μέσα σου,όλα...
Από τη μία τον αγαπάς και κατά τα άλλα είστε μια χαρά,φαντάζομαι,μαζί κι από την άλλη η μοναξιά του να μη σε καταλαβαίνει,
η οργή για την στάση του και την αντίδραση που σου βγάζει,η απόγνωση σου που χάνεσαι μέσα σ'όλα αυτά και ψάχνεις από κάπου να πιαστείς...
Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να βάλεις παρωπίδες στα μάτια σου και βουλοκέρι στ'αφτιά σου και να πετύχεις τον προσωπικό στόχο σου!
Γιατί,πολύ φοβάμαι,εκείνος δε θ'αλλάξει οπτική...
Εγώ πάντως,δεν μπόρεσα και τελικά βρήκα τη δύναμη να χωρίσω τον άνθρωπο που λατρεύω επειδή μόνο έτσι θα έβρισκα ξανά τον εαυτό μου.
Επειδή μόνο με την έλλειψη της δικής του δράσης θα έχανε το λόγο ύπαρξής της η δική μου αυτοκαταστροφική αντίδραση
και θα υπήρχε πλεον χώρος για τη δική μου δράση,την θετική πια...
Ελπίζω όλα να εξελιχθούν όπως τα θέλεις!Ολόψυχα στο εύχομαι!Καλή δύναμη εντωμεταξύ...
17-07-2008, 17:31 #200
Originally posted by NADINE
Επειδή μόνο με την έλλειψη της δικής του δράσης θα έχανε το λόγο ύπαρξής της η δική μου αυτοκαταστροφική αντίδραση
και θα υπήρχε πλεον χώρος για τη δική μου δράση,την θετική πια...
17-07-2008, 17:40 #201
Ισως, οταν ο αλλος που εισαι μαζι επικεντρωνεται μονο στο προβλημα των κιλων σου κ στηριζει εκει τη σχεση τοτε ακυρωνει την αγαπη του αλλου κ την ιδια τη σχεση.Δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις που ο αλλος σε στηριζει κ σε βοηθα, αλλα για τις περιπτωσεις που αυτο το προβλημα επισκιαζει καθε αλλη πτυχη της σχεσης.Αυτο δεν μπορει να βοηθα το ατομο στην προσπαθεια του...Βιωνει την απορριψη κ μαλιστα σε στιγμες που εκεινο χρειαζεται την στηριξη του δικου του ανθρωπου περισσοτερο...Οποτε, απομακρυνοντας αυτη τη σχεση, ξεκινας απ την αρχη μια προσπαθεια...οσο κ αν ποναει..Διαφορετικα, εισαι σε μια σχεση που οσο κ αν αγαπας κ αγαπιεσαι το προβλημα που μπορει να εχεις την ξεπερνα..
17-07-2008, 21:06 #202
Ευχαριστώ την αγαπημένη προλαλήσασα,που με απάλλαξε από τον κόπο της εξήγησης των αυτονόητων...
18-07-2008, 11:28 #203
Δε ξέρω αν είναι αυτονόητο. Δεν είναι απόρριψη η παρότρυνση του άλλου για κάτι καλύτερο. Βέβαια να γίνεται με τακτ και μέτρο. Είναι κακό να λες σε κάποιον να εξελιχθεί επαγγελματικά και να μη μένει βολεμένος και στάσιμος σε μια κατάσταση? Εγώ λέω όχι. Έτσι και με τα κιλά, αν έχει περάσει μεγάλο διάστημα και δε βλέπεις κίνηση, δεν είναι κακό να πεις με ωραίο τρόπο να κάνει μια προσπάθεια.
Το μεγάλο χρονικό διάστημα το λέω γιατί ειπώθηκε ότι τότε που θέλει τη στήριξη νιώθει απόρριψη. Αν έχουν περάσει 2 χρόνια και μετά το πεις δε νομίζω να ισχύει αυτό πάντως.
18-07-2008, 13:17 #204
Ελεος stargazer...Τι δεν καταλαβες τωρα?Ειπα συγκεκριμενα οτι δεν αναφερομαι σε σχεσεις που ο αλλος προσεγγιζει το ολο θεμα με τακτ κ με μετρο οπως λες!το ειπα!!Αλλο μια προσπαθεια αλλο η καταπιεση κ ο αποτομος τροπος που ειναι ενδειξη απορριψης!Κ δεν εχει σχεση ποτε θα το πεις κ ποσα χρονια μπορει να εχουν περασει.Μερικα πραγματα θελουν τον τροπο τους αναλογως την κατασταση.Ετσι κ εδω κ ειδικα σε ατομα με διατροφικες διαταραχες δεν πας κ το λες καταμουτρα ουτε με κακη προθεση κ στοχευοντας να μειωσεις τον αλλο κ να του δειξεις οτι ολη η σχεση για σενα συνοψιζεται στο προβλημα των κιλων.Κ αν μιλαμε οπως εδω για διατροφικες διαταραχες, δεν αρχιζεις προτεινοντας διαιτα, ασκηση, αλλαγη διατροφικων συνηθειων κ τα κουραφεξαλα που αραδιαζες παραπανω!Γιατι αυτο ειναι μονο η επιφανεια σ αυτη τη περιπτωση.Προσπαθεις να μπεις μεσα στο προβλημα του αλλου, να νιωσεις τη θεση του, γιατι το αλλο προσωπο που πασχει ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, τους ψυχολογικους παραγοντες, αν η σχεση σου μαζι του το επηρεασε σ αυτο το προβλημα κλπ κλπ κ τοοοσα αλλα."Σε παρακαλω αγαπη μου εισαι 200 κιλα κανε μια προσπαθεια." Να γελασω..εγω ουτε το μικρο μου δαχτυλακι δε θα κουναγα αν αντιλαμβανομουν οτι ο αλλος δε βλεπει μπροστα του!κ συνεπως ουτε καν με ξερει.
18-07-2008, 13:31 #205
smile002 μου να σου πω κατι?οι ανθρωποι αυτοι (τυπου stargazer κ του φιλου μου),δεν εχουν ιδεα απο διατροφικες διαταραχες η τους ψυχολογικους παραγοντες που οδηγουν σ αυτες..απ οτι εχω καταλαβει πιστευουν οτι απλα αδιαφορουμε για τα παραπανω κιλα μας κ οτι ο μονος λογος που τρωμε ειναι επειδη μας αρεσει το φαγητο κ το απολαμβανουμε.οκ ισχυει κ αυτο αλλα ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτο!προσωπικα οσες φορες προσπαθησα να εξηγησω λιγο στο αγορι μου τα βουλιμικα μου επεισοδια,με αντιμετωπισε με καποια ειρωνια κ πιστεψε οτι αυτο που του ελεγα ηταν απλα η προφαση για να μην κανω διαιτα...!ακου να δεις!
18-07-2008, 13:39 #206
εγω οταν του μιλησα για την ανορεξια κ οτι εκανα εμετους καποιες φορες αρχισε να γελαει παρολο που μου ελεγε να βαλω κιλα κλπ νομιζε οτι ηταν επιλογη μου να ειμαι ετσι..........μετα με ρωτησε γιατι να παω σε ψυχολογο κ τι σχεση εχει......
18-07-2008, 13:52 #207
στεκονται στην επιφανεια κ σκασιλα τους τι μπορει να περνας εσυ οταν εισαι μονη η οταν δεν εισαι καλα.τι να πεις?απο τη μια εξοργιζομαι κ απο την αλλη δεν ξερω ποσο λογικο ειναι να εχω την απαιτηση να με καταλαβει ενας ανθρωπος που ειναι ανενημερωτος για τις διατροφικες διαταραχες η που ποτε δεν ετυχε να ερθει αντιμετωπος με μια τετοια κατασταση.τουλαχιστον λιγος σεβασμος κ λιγη διακριτικοτητα δεν βλαπτει..
19-07-2008, 13:04 #208
Δεν είναι υπόλογοι για το γεγονός ότι δεν πέρασαν τα ανάλογα,αλλά για το ότι πιθανόν δεν ενδιαφέρονται αρκετά
για να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τον άνθρωπο τους,να τον κατανοήσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό,
να ενημερωθούν γι'αυτό που αντιμετωπίζει,να σταθούν δίπλα του με αγάπη,υποστηρικτική διάθεση και φροντίδα...
Αυτό είναι ό,τι χρειαζόμαστε να μας δώσει την ώθηση που μας λείπει να πετάξουμε...Αυτό θα πει,εξάλλου,συντροφικότητα !
19-07-2008, 16:18 #209
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω αλλά έχεις σκεφτεί το ανάποδο. Αν εσύ ήσουν κορμάρα και όπου πέρναγες σε κοίταγαν ενώ ο σύντροφός σου μετά από 1 χρόνο είχε πλαδαρέψει κι είχε βάλει 30 κιλά θα το παιρνες τόσο αβίαστα? Η προφανής απάντηση είναι ναι, έχω συντροφικότητα και στηρίζω και μπλα μπλα.
Αλλά είναι σίγουρα έτσι? Δε θα σπαζόσουν αν έβλεπες ότι έχει εσένα κι έχει δέσει το γάιδαρο και δε το νοιάζει? Έλα κι εσύ λοιπόν στο μυαλό του φίλου σου που θέλει - χωρίς να πιέζει - κάτι καλύτερο και νιώσε την ανάγκη του. ʼκου τον χωρίς προκατάληψη και σκέψου πόσο σπουδαίο μπορεί να είναι γι αυτόν να σαι ποθητή σωματικά, εσύ που σε λατρεύει και καμία άλλη. Μήπως κι εσύ βλέπεις τη μια όψη κι είσαι υπόλογη?
19-07-2008, 16:55 #210
stargazer θα έρθεις να πάμε μια βόλτα να δούμε ποιον θα κοιτάνε; επίσης αν αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε γαιδουρινα και να δενόμαστε τότε καλά να πάθουμε ότι πάθουμε... επίσης όταν ένας άνθρωπος αγαπάει να ξέρεις ότι αγαπάει μεχρι και το νυχάκι του μικρού δακτύλου του ποδιού έτσι όπως είναι! δεν λέω ότι ένας άνθρωπος δεν πρέπει να αγωνίζεται για το καλύτερο και να σέβεται τις επιθυμίες του συντρόφου του αλλά οι ακρότητες και όλα αυτα τα δήθεν "σέβομαι" και "θέλω" κάτω από ένα πέπλο επιδειξιομανίας να μου λείπουν!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....