ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 36 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 533
    Ε?τότε γύρνα στους φίλους σου και παράτα μας κ εμάς στην ησυχία μας?η hopa νομίζω μας κάλυψε όλους ?.

Junior Member
    Originally posted by persefoni
    Πως γίνεται να κάνεις σεξ και να είσαι υπέρβαρος ή παχύσαρκος , δε γίνεται, δεν γίνεται !!! Δεν υπάρχουν άντρες που να μπορέσουν να σε δουν ερωτικά αν έχεις παραπάνω κιλά? πείτε μου σας παρακαλώ. Τόσα χρόνια το μόνο που βιώνω σε αυτόν τον τομέα είναι απόρριψη και απογοήτευση. Δε λέω φταίω και εγώ γιατί όταν κοιτάω στον καθρέφτη τις περισσότερες φορές αισθάνομαι απαίσια και ξέρω ότι δεν μπορώ να περιμένω τότε από τον άλλο να με ανεβάσει. Αλλά και όταν νιώθω όμορφα με τον εαυτό, έχω χάσει κάποια κιλά και νιώθω περισσότερο υγιής πάλι είναι τόσο δύσκολο να με πλησιάσει κάποιος. Δηλ αν δεν αποκτήσω ποτέ τις τέλειες αναλογίες που βλέπω στα περιοδικά θα μείνω για πάντα μόνη? Και δε μιλάω για το σεξ της μιας βραδιάς που ο άλλος πάει μαζί σου επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, μιλάω για μια σχέση με ουσία και σεξ ,πως το βρίσκουμε αυτό? Έχω βαρεθεί να μου λένε τι καλή κοπέλα και τι καλός άνθρωπος και μαλακίες , αν δεν αδυνατίσω δεν πρόκειται να με δει κανένας ερωτικά !!! Συγνώμη για το ύφος αλλά ειλικρινά νιώθω έξαλλη . Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βρει σύντροφο και ας είναι υπέρβαροι πως το έχουν καταφέρει όμως? μήπως θέλει τεράστια κωλοφαρδία?
    Originally posted by hopa
    κωλοφαρδια οχι γιατι σ'αυτο δεν υστερουμε καλη μου..
    να είσαι καλά βρε hopa!γελάω 5 λεπτά ήδη!

Originally posted by persefoni
    Πως γίνεται να κάνεις σεξ και να είσαι υπέρβαρος ή παχύσαρκος , δε γίνεται, δεν γίνεται !!! Δεν υπάρχουν άντρες που να μπορέσουν να σε δουν ερωτικά αν έχεις παραπάνω κιλά? πείτε μου σας παρακαλώ. Τόσα χρόνια το μόνο που βιώνω σε αυτόν τον τομέα είναι απόρριψη και απογοήτευση. Δε λέω φταίω και εγώ γιατί όταν κοιτάω στον καθρέφτη τις περισσότερες φορές αισθάνομαι απαίσια και ξέρω ότι δεν μπορώ να περιμένω τότε από τον άλλο να με ανεβάσει. Αλλά και όταν νιώθω όμορφα με τον εαυτό, έχω χάσει κάποια κιλά και νιώθω περισσότερο υγιής πάλι είναι τόσο δύσκολο να με πλησιάσει κάποιος. Δηλ αν δεν αποκτήσω ποτέ τις τέλειες αναλογίες που βλέπω στα περιοδικά θα μείνω για πάντα μόνη? Και δε μιλάω για το σεξ της μιας βραδιάς που ο άλλος πάει μαζί σου επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, μιλάω για μια σχέση με ουσία και σεξ ,πως το βρίσκουμε αυτό? Έχω βαρεθεί να μου λένε τι καλή κοπέλα και τι καλός άνθρωπος και μαλακίες , αν δεν αδυνατίσω δεν πρόκειται να με δει κανένας ερωτικά !!! Συγνώμη για το ύφος αλλά ειλικρινά νιώθω έξαλλη . Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βρει σύντροφο και ας είναι υπέρβαροι πως το έχουν καταφέρει όμως? μήπως θέλει τεράστια κωλοφαρδία?
    ελεοςςςςςςςςςς!!!!!! εγω ναι ειμαι υπερβαρη και ναι ειμαι με ενα κουκλο.....φυσιολογικοτατο στα κιλα.. κ ναι με κοιταζουν οι αντρες.. κ ναι μου κανουν καμακι στο δρομο.... σημασια εχει πως εσυ η ιδια πλασαρεις τον εαυτο σου.. αν τον λυπασαι θα σε λυπουνται κ οι αλλοι αν τον θαυμαζεις τοτε ναι θα σε θαυμαζουν κ οι αλλοι.. μην ξαναπεις ποτε κατι τετοιο.... πιστεψε το εισαι ομορφη εξυπνη κ δεν χρειαζεσαι τυχη για να εχεις συντροφο!!!!!! αν δεν αγαπας τον εαυτο σου κ μοντελο να γινεις δεν θα βρεις καποιον να σε θελει για αυτο που εισαι...

Member
    H αληθεια ειναι πως εκατσα και διαβασα σχεδον ολο το θεμα απο την αρχη και τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα τελικα.
    Απο τη μια λοιπον συμφωνω με την ellii, αν δεν αγαπας τον εαυτο σου, δε θα τον αγαπησει κανεις,
    Και εγω ειχα και εχω ακομα παραπανω κιλα,10 περιπου, αλλα παραλληλα ειχα και οποιον αντρα ηθελα και το σεβασμο και την αγαπη πολλων ανθρωπων. Το περιεργο ειναι ομως οτι ακομα δεν εχω νιωσει απολυτα καλα με τον εαυτο μου. Αυτο θα γινει μονο οταν φτασω το δικο μου στοχο. Κανενας αντρας δε θα με πεισει για το αν ειμαι ομορφη ή οχι, χοντρη ή οχι. Αυτα ειναι γουστα και διαφερουν. Το θεμα ειναι τι γνωμη εχω εγω για μενα και πως εγω θελω το σωμα μου.
    Ειχα σχεση με ανθρωπους πανεμορφους στη ψυχη και στο σωμα, και ομως δεν ενιωθα ευτυχισμενη απολυτα. Αυτο που μου ελειπε ομως τωρα το εχω βρει. Εναν ανθρωπο που ταιριαζουν οι αποψεις μας για τη ζωη, υπαρχει χημεια και γελαμε με ολα οσα μας συμβαινουν. Που αναγνωριζουμε ο ενας στον αλλον τη πραγματικη αγαπη που μας ενωνει.
    Και ναι αυτος ο ανθρωπος μου εχει ζητησει να προσεχω λιγο τη διατροφη μου και το σωμα μου.
    Και εχει δικιο, εχει βρει και το αδυνατο σημειο μου, που κανεις αλλος δεν ανεφερε ποτε.
    Και με πειραξε πολυ στην αρχη, ομως με ταρακουνησε, με ξυπνησε απο το ληθαργο, και ξερω οτι εχω τη συμπαρασταση του στη προσπαθεια μου.

Και απο την αλλη η τυχη μερικες φορες σε φερνει αντιμετωπο με ανθρωπους που αξιζουν, για να τους κερδισεις και να σε κερδισουν ομως χρειαζεται και κατι παραπανω απο τυχη και για να κρατησεις και μια
    σχεση χρειαζεται προσπαθεια.

Senior Member
    Ρε παιδιά μην υπερβάλλουμε, σιγά μην κάθεται ο άλλος να σε αγαπάει επειδή αγαπάς τον εαυτό σου. Εγώ όσοι φίλοι έχω, με αγαπάνε έτσι κι αλλιώς, ότι και να κάνω.. Στο ερωτικό κομμάτι τώρα, εφόσον λέει η κοπέλα ότι δεν βρίσκει αγόρι, ε τότε λογικό είναι να αναρωτιέται μήπως φταίνε τα κιλά, εγώ το έχω πάρει απόφαση πάντως. Τα αγόρια δεν πάνε καλά, ούτε γούστο έχουνε, ούτε τίποτα. Βλέπω κουκλάρες μόνες τους και άλλες άσχημες με αγόρι. Ή κακιές. Και μη μου πείτε ότι αγαπάνε τον εαυτό τους, γι'αυτό αυτό όπως είπα είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Είτε έχεις κόμπλεξ ή δεν έχεις, άμα ο άλλος κοιτάει την εμφάνιση και έχεις κιλά, τέλος, είσαι χαμένη/ος. Πάντως τα αγόρια τα φτιάχνουν με ότι να ναι, είναι να χεις τύχη γενικά σ'αυτόν τον τομέα.

εδω θα διαφωνησω.... κ συγχωρεσε με κ ολας.. αν εισαι ομορφη αλλα μοιαζεις κακομοιρα?κ αν εισαι παχουλη(χοντρη εστω...) αλλα εισαι θεα στην προσωπικοτητα???????
    οι αντρες οπως κ οι γυναικες μπορει στην πρωτη ματια να κοιταξουν μονο εμφανιση.. οκ το δεχομαι ειναι σωστο.... αλλα!!!! κανεις δεν μενει μονο εκει... πλεον κ οι αντρες εχουν ξυπνησει κ θελουν να πουν κ μια κουβεντα παραπανω με την αλλη.. στην τελικη.. δεν ειναι μονο να τους ερεθιζεις (μια κ μιλαμε για σεξ) μονο με την εικονα....η μαγκια ειναι να τους ερεθιζεις το μυαλο.. κ αυτο δεν παει με τα κιλα....

Member
    Να αγαπας τον εαυτο σου δε σημαινει οτι θα βρεις γκομενο.
    Λυπαμαι δεν εννοουσα αυτο.
    Ειναι καλο να γνωριζεις ποιος εισαι, πως εισαι και τι ζητας απο τον αλλον και να αγαπας αρκετα τον εαυτο σου ετσι ωστε να μη σπαταλιεσαι σε ανουσιες σχεσεις με ανθρωπους που κοιτουν μονο την εμφανιση.
    Δε τους αδικω, ο καθενας εχει τα κριτηρια του. Αν εσυ εχεις διαφορετικα, ψαξε αυτον που θα ανταποκρινεται στα δικα σου.

Και μη κατηγορουμε τους αντρες για το γουστο τους....αναλογως με τη προσφορα ερχεται η ζητηση.....

Senior Member
    Όταν αγαπάς, πιστεύεις, με λίγα λόγια γουστάρεις τον εαυτό σου, αυτό αντανακλάται! Γι' αυτό βλέπεις γυναίκες που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες και όμως έχουν ευτυχισμένες σχέσεις!

Member
    Συνφωνω απολυτα Εllii. Ο αλλος παιρνει αυτο που του δινεις.

Οι αντρες κυνηγουσαν γυναικες - μοντελα......ετρεχαν ολες οι γυναικες να γινουν μοντελες.
    Ηθελαν γυναικες ανεξαρτητες που να μη νοιαζονται μονο για γαμους και παιδια....ετρεχαν ολες να γινουν γυναικες καριερας.
    Και φτασαμε σημερα να υπαρχουν τοσες ωραιες, ανεξαρτητες και μονες γυναικες που ψαχνουν να βρουν τι τους φταιει και αν η εμφανιση μετραει ή οχι.
    Και οι αντρες δε θα λεγα οτι ξυπνησαν, απλα προσαρμοζονται πλεον και αναζητουν γυναικες που εχουν το μυαλο τους μεσα στο κεφαλι τους.

Ισορροπουν το εξωτερικο με το εσωτερικο τους......

Member
    Εχω κουραστει πολυ απο τους αντρες και τα γουστα τους.Ουτε που με ενδιαφερει πλεον τι και πως το θελουν,οχι μονο επειδη ειμαι παντρεμενη αλλα και γιατι εζησα εποχες που οντας αδυνατη ειχα οποιον ηθελα και ειδα ποσο επιφανειακοι ειναι οι περισσοτεροι!Ε! λοιπον δεν με ενδιαφερουν,οι ανθρωποι που με ξερουν χρονια με αγαπανε και με βρισκουν ελκυστικη απο αυτο που ειμαι σαν χαρακτηρας.Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα ποτε προβλημα με το σεξ ισως ημουν και τυχερη και δεν επεσα σε ρατσιστες αλλα κατα καιρους που εφτανα σε πολλα κιλα μου ειχε ριξει πολυ την ψυχολογια και δεν ειχα ορεξη.Αλλα οτι εκανα σαν προσπαθεια το εκανα για μενα πρωτα και για κανεναν αλλο.Θελω καποιον να μου βαραει το καμπανακι που και που να μην παχαινω αλλα ως εκει ουτε προσβολες ουτε απειλες,αλλα μαλλον ζηταω πολλα!

Senior Member
    Ας μην τρελαθουμε σιγουρα οταν βρισκεσαι στον μεσο ορο αυξανονται και οι κατακτησεις. Απο εκει και περα η εμφανιση δεν μπορει να κρατησει μια σωστη σχεση. Ασε που η ομορφια φευγει οσο και να προσπαθουμε. Αυτο που θα μεινει αξιζει την προσοχη.

Member
    αν εισαι καλα με τον ευατο σου και εσυ αισθανεσαι ωραια και ακαταμαχητη τοτε και οι αλλοι θα δουν αυτο το κατι σε εσενα .αρκει να το πιστεψεις και να το βγαλεις προς τα εξω. αν χαμογελασουμε στον καθρεφτη μας θα μας χαμογελασει και αυτος

Member
    Originally posted by funny.smile
    αν εισαι καλα με τον ευατο σου και εσυ αισθανεσαι ωραια και ακαταμαχητη τοτε και οι αλλοι θα δουν αυτο το κατι σε εσενα .αρκει να το πιστεψεις και να το βγαλεις προς τα εξω. αν χαμογελασουμε στον καθρεφτη μας θα μας χαμογελασει και αυτος
    Ωραία και ακαταμάχητη μπορείς να αισθάνεσαι όταν ο κοινωνικός σου περίγυρος σε χαρακτηρίσει έτσι και όχι ο καθρέφτης σου γιατί
    δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός κριτής του εαυτού σου.

Ας γράψω και εγώ εκπροσωπόντας το ανδρικό φύλο.
    Τόσο εγώ,όσο και οι φίλοι μου,αντιλαμβανόμαστε κάθε γυναίκα με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τα ένστικτα που μας ξυπνά.
    Αν διαπιστώσω ότι μια γυναίκα είναι κενή,αλλά παρ'όλα αυτά εμφανίσιμη θα επιδιώξω το προφανές γνωρίζοντας από την αρχή τι θέλω να κάνω.
    Για εμένα ιδανικό είναι να πετύχεις έναν καλό συνδυασμό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά,πράγμα καθόλου σπάνιο.
    Ναι,έχω συναντήσει άνδρες που τους αρέσουν γυναίκες πληθωρικές,με μεγάλο στήθος,με πιασίματα όχι όμως υπέρβαρες.
    Επίσης έχει γραφτεί ότι "...αν και χοντρή είχα όποιον άντρα ήθελα γιατί ήξερα να πλασάρω τον εαυτό μου...".
    Αυτό δεν το έχω συναντήσει ποτέ και μου φαίνεται απίθανο.
    Όσες υπέρβαρες κοπέλες έχω γνωρίσει οι σχέσεις τους ήταν "σχέσεις-συμβιβασμού" αναφορικά με την εμφάνιση του αγοριού.
    Δεν έχω δει ποτέ υπέρβαρη κοπέλα να κατακτά τον "όμορφο του σχολείου,της σχολής,της δουλειάς...".

Τα τελευταία δεν τα έγραψα για να θίξω κανέναν απλά η κοπέλα που άνοιξε το topic είναι μικρή σε ηλικία και δε θα ήθελα να τις γράψω για το παραμύθι με τον ιππότη στο λευκό άλογο που κάποτε θα έρθει...
    Δυστυχώς ζούμε σε μια φαλλοκρατική και άκρως ρατσιστική κοινωνία, όπου ο κάθε ένας οφείλει να δώσει το δικό του καθημερινό αγώνα ακόμη και με τα κιλά του,ακόμη και με τον ίδιο του τον εαυτό.

Senior Member
    Originally posted by scorpio

Όσες υπέρβαρες κοπέλες έχω γνωρίσει οι σχέσεις τους ήταν "σχέσεις-συμβιβασμού" αναφορικά με την εμφάνιση του αγοριού.
    Δεν έχω δει ποτέ υπέρβαρη κοπέλα να κατακτά τον "όμορφο του σχολείου,της σχολής,της δουλειάς...".
    scorpio,ωραία τα είπες κι όχι πως απαραίτητα διαφωνώ μαζί σου...
    ʼλλωστε την εμπειρία σου κατέθεσες και την προσωπική σου άποψη
    και δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης ή αντίκρουσης αναφορικά μ'αυτά.
    Το μόνο που θέλω να σημειώσω είναι πως στα παραπάνω λόγια σου,που παρέθεσα,
    διακρίνω και πάλι το κριτήριο της έμφασης στη σημασία της εμφάνισης στις ανθρώπινες σχέσεις.
    Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι,στους οποίους η εμφάνιση του άλλου είναι αδιάφορη(σίγουρα πάντως όχι ζητούμενο)
    και κατ'επέκταση η σύναψη σχέσης μαζί τους ΔΕΝ είναι συμβιβασμός!Μην κλεινόμαστε σε κλισέ κουτάκια!Είναι ασφυκτικά!

Member
    Originally posted by NADINE
    Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι,στους οποίους η εμφάνιση του άλλου είναι αδιάφορη(σίγουρα πάντως όχι ζητούμενο)
    και κατ'επέκταση η σύναψη σχέσης μαζί τους ΔΕΝ είναι συμβιβασμός!Μην κλεινόμαστε σε κλισέ κουτάκια!Είναι ασφυκτικά!
    Πιστεύω ότι τα κριτήρια επιλογής για τα 2 φύλα παρεκκλίνουν λίγο.Για εμάς ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η εμφάνιση ενώ εσείς επιλέγετε με περισσότερα κριτήρια.
    Εμείς προσέχουμε περισσότερο το περιτύλιγμα και έχουμε μια καταπληκτική ευχέρεια να κατατάσσουμε τις γυναίκες σε πιθανές συντρόφους,απλές φίλες,sex buddies,ξεπέτες....και ανάλογα να πράττουμε.
    Πίστεψε με,καλύτερα ένας άντρας να σε έχει στο μυαλό του σαν αξιαγάπητη στρουμπουλή(που μακροπρόθεσμα μπορεί να τον γοητεύσει συνολικά),παρά για ξέκωλο-ξεπέτα που μόνο χρηστικές λειτουργίες έχει.

Απλά δε μπορώ το "...τα πάχη μου τα κάλλη μου.."
    Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.
    Αυτή η φράση δηλώνει ένα πράγμα μόνο παραίτηση.

Αγώνας χρειάζεται συνολικά για να γινόμαστε και εξωτερικά και εσωτερικά καλύτεροι.

Page 16 of 36 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast