ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 36 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 533
    Senior Member
    ας της γραψει μια κοπελα οτι και οι γυναικες σκεφτονται το σεξ (ειτε σαν πρωτη, ειτε σαν τελευταια προτεραιοτητα) και οχι μονο οι αντρες για να ξεκολλησει το μυαλο της....

και μιας και μπει στον κοπο, ας της εξηγησει τι ειναι σχεση και τι σημαινει σεξ σε μια σχεση....

αν τα γραψουμε εμεις, δεν προκειται να μας πιστεψει.

Originally posted by lbp
    Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν αυτοί. Εγώ τους θεωρώ κομπλεξικούς γιατί τους πειράζει πολύ άμα παχύνουν και επίσης το ότι υποτιμούν είναι πολύ αρνητικό για το χαρακτήρα τους. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τέτοιους ανθρώπους. Απαξιώ. Εγώ θα έκανα παρέα και με έναν που είναι 180 κιλά, αν και θα ντρεπόμουν λίγο να τον κυκλοφορήσω, ποτέ δεν θα τον υποτιμούσα όμως.
    το υπογραμμιζω γιατι δεν ξερω ποιος ειναι ο κομπλεξικος που θεωρεις....
    ευτυχως δηλαδη που δεν θα τον υποτιμουσες! τοτε τι θα εκανες?

Senior Member
    Δεν μίλησα εγώ για τελευταία προτεραιότητα, μίλησα για πρώτη. Ούτε μίλησα για όλες τις κοπέλες. Μίλησα για μένα. Οπότε άτοπο αυτό που λες. :P

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Δεν μίλησα εγώ για τελευταία προτεραιότητα, μίλησα για πρώτη. Ούτε μίλησα για όλες τις κοπέλες. Μίλησα για μένα. Οπότε άτοπο αυτό που λες. :P

αν ηταν δευτερη ας πουμε, δεν θα σε χαλουσε? κυριε ελεησον!
    τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα...

Senior Member
    Θα ντρεπόμουν να τον κυκλοφορήσω γιατί θα σχολίαζαν και δεν θα είχα καμμία όρεξη. Όσο για το αν ήταν δεύτερη, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Φυσικά και θα με χαλούσε.. Δεν την βάζω στις πρώτες προτεραιότητες και νομίζω δικαίωμά μου είναι. Τώρα η παροιμία δεν ξέρω που κολλάει..

Senior Member
    lbp φυσικά και ειναι δικαιωμα σου να κάνεις τις επιλογες και τις ιεραρχησεις τους, να συναναστρεφεσαι οποιον θέλεις και για όσο, και να αποφευγεις τις κακοτοπιές. Δεν υπαρχει κανενας λόγος να βαζεις τον εαυτο σου σε δυσκολη θεση. Ούτε και να απολογεισαι βεβαια!
    Την παρεα σου ωστόσο με τον, ομολογουμενως, πολυ παχυσαρκο την παρουσιαζεις καπως οπως οι πλουσιες κυριες κανουν τις φιλανθρωπίες τους - πανε στα νοσοκομεια με δωρακια, χαμογελαν αλλά δεν αγγιζουν, μολις φυγουν οι κάμερες αλλάζουν στα γρηγορα γόβες και τσαντα και την κανουν με μια λίμο για την δεξιωση μιας-καποιας κυριας ταδε. Τωρα που το σκεφτομαι, και οι πολιτικοι το ιδιο κανουν, χα χα χα!

Μαλλον ειναι πιο εντιμο - προς τον εαυτο σου και μόνο, το ξεκαθαριζω αυτό - να πεις: μου αρεσουν οι "ωραιοι" ανθρωποι, ενα τετοιο θελω για παρτη μου και για να τον εχω θα προσπαθησω να γινω κι εγω καπως ετσι. Ο ερωτας εδραζεται στην φαντασιωση. Δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο να φαντασιωνεσαι καπως το εαυτο σου ως το ενα μελος μιας σχεσης και να ψαχνεις για τον "πρωταγωνιστή" που θα κολλαει στο εργο σου. Αυτα που λένε οι απ εξω, "καλό παιδί" και με καλη δουλειά - πτυχία - σπίτι στη Γλυφαδα (ή στο Μαρουσι ή στην Εκάλη) αμα δεν σου κανει "κλικ" ο ανθρωπος ειναι μια τρυπα στο νερό! Ολοι καλοι ειμαστε. Δεν τα φτιαχνουμε ολοι μεταξυ μας ομως!
    Στο μ αρεσει - δεν μ αρεσει εγω δεν ζηταω κανενα λογικο επιχειρημα. Θα το ρωταγα μαλλον αλλά και το "γιατί ετσι" θα ηταν δεκτό.

Η αισθητικη του καθενός διαμορφωνεται απο πολλες παραμετρους. Αυτο ειναι πολυ μεγαλο θεμα, προς το παρον ομως "κρατάμε" το οτι η φαντασιωση εχει εικονα και οπως εγω δεν μπορω να φαντασιωθω τον εαυτο μου με συζυγο νέγρο πολλοι αλλοι δεν μπορουν να φαντασιωθουν οτι κανουν ερωτα ή και παιδιά με ενα ανθρωπο που ζυγιζει τριψηφιο αριθμο κιλων. Πιστευω οτι δεν θα εκανα ποτέ καμία διακριση - θα εξεταζα ολα τα βιογραφικα και θα προσλαμβανα στη δουλεια (με τον ιδιο ακριβως μισθο) οποιον εχει τα πιο πολλα προσοντα, ανεξαρτητως χρωματος επιδερμιδας, στο λεωφορειο θα εδινα τη θεση μου σε μια εγκυμονουσα μαυρη γυναικα, αν διδασκε ένας μαυρος κατι που με ενδιαφερει θα πηγαινα να παρακολουθησω το μαθημα του ή το ρεσιταλ του ή ότι άλλο, ερωτικά όμως ψαχνομουν, ψαχνομαι και θα ψαχνομαι αλλου. Ακομα κοιταζω στα περιοδικα τις φωτογραφιες της Χάιντι Κλουμ με τον Σηλ και λεω "Πώς ρε παιδι μου; Τι κουκλάρα! Κι αυτος, πώς ειναι ετσι!" κι αυτοι βεβαια τα παλια τους υποδηματα και για μενα και για τους ομοιους μου, εξακολουθουν να κανουν τη ζωη τους, χαμογελανε και δειχνουν ευτυχισμενοι, ανανεωνουν ορκους αγαπης και κανουν αβερτα παιδιά. Περι ορεξεως, που λένε, κολοκυθόπιτα!

.

Senior Member
    Τα ζευγαρια ξερουν γιατι ειναι μαζι... Δεν μας πεφτει κανενας λογος να λεμε, πως ειναι ετσι αυτος και δες την κουκλαρα που ειναι μαζι του και το αντιστροφο...
    Λοιπον, κοιταμε την καμπουριτσα μας και αφηνουμε τους αλλους!

Και για να τελειωνει το θεματακι με τις γενικευσεις, καλο ειναι να μην ξαναειπωθει οτι ολοι οι αντρες ειναι ετσι, ολες οι γυναικες ειναι αλλιως ή οτι η κοινωνια μας δινει τα ταδε προτυπα και ειμαστε φυλακισμενοι σε αυτα. Αυτος/η που θα το ξαναγραψει υποτιμα τον εαυτο του και μονο γιατι ειναι τοσοι διαφορετικοι ανθρωποι στον κοσμο. Η σταση ζωης μας και οι επιλογες μας ειναι η καλυτερη απαντηση σε οτι γουσταρουμε και μη. Τα περι αδυνατισματος αφου νιωθω καλα με εμενα αλλα το κανω για να γινω αποδεκτος στην κοινωνια (???) ειναι για φτηνες δικαιολογιες. Ας βλεπουμε λιγο και τον χαρακτηρα μας πριν τα ισοπεδωσουμε ολα και τα αποδωσουμε στην εμφανιση και μονο.
    Η ευτυχια σε μια σχεση ή στην ζωη γενικοτερα, ερχεται συνολικα απο καποια πραγματα και οχι αποκλειστικα απο μια ωραια εμφανιση ή ενα αδυνατο κορμι.

Senior Member
    Ναι Κωστα, πολυ καλα τα λες, ωστοσο μπορουμε να παιρνουμε θεση, μια θεση υποκειμενικη βεβαιως, την δικη μας θεση μεσα στον κοσμο. Ο εσωτερικος διαλογος, κους κους αν θες καποιες φορες, η απορία, η ενσταση, ολα για εμας τα ελλογα οντα ειναι. Και επειδη εχω κυτταριτιδα δεν σημαινει οτι δεν εχω κριτικη ικανοτητα για να σχολιασω μία που παει και εκθετει τα μπουτια της για να γινει Σταρ Ελλάς! Δεν μου "απαγορευει" η κυτταριτιδα μου να βλεπω! Εκαστος στο ειδος του. Και εννοειται πως τα οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμο ολος! Αυτο το "τι του βρισκει;" δεν υπαρχει περιπτωση ποτέ να εξηγηθει ικανοποιητικα σε τριτους. Και για αυτο ειναι "λαθος" οταν τσακωνονται εραστες, εμεις οι φιλοι απ εξω να λεμε 5000 επιχειρηματα εναντιον του μπιξιου και του δειξιου γιατι την αλλη μερα αυτοι θα τα βρουν (με αυτο το αορατο νημα που τους ενωνει) κι εμεις θα μεινουμε με τα 5000 επιχειρηματα μας και θα βγουμε και οι "κακοι" της ιστορίας στ τελος (εως τον επομενο καυγα τουλαχιστον)

Senior Member
    Δεν κατάλαβα.. θα μας λες και τι να λέμε; Επειδή δεν με πας δεν σημαίνει πως έχεις δίκιο σε όσα λες. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και έχουμε δημοκρατία να την εκφέρουμε ελεύθερα.

dreamon εννοούσα για παρέα και όχι για σχέση αν δεις καλά. Δεν είπα ποτέ με ποιόν θα τα φτιαχνα, είπα μόνο ότι δεν θα μου άρεσε να με σχολιάζουν για κάποιον που κάνω παρέα. Και φυσικά δεν τον υποτιμώ, αν είναι δυνατόν, αλλιώς δεν θα τον έκανα παρέα.

Senior Member
    Πάντως για μένα (μια που ζήτησε ο Κώστας να τοποθετηθούν και γυναίκες) ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ!
    Αν είναι δυνατόν! Ποιό θα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό?
    Μετά από ένα καλό σεξ, είσαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπό σου και κείνος μαζί σου, έρχεστε πιο κοντά και ακολουθούν και οι συζητήσεις και το μοίρασμα και τα πάντα!
    Αν το σεξ δεν είναι καλό ανάμεσα σε δύο ελεύθερους ανθρώπους και όλα στηρίζονται στην ... καλή επικοινωνία (βλέπε μπλα μπλα) τότε ΚΛΑΦΤΑ!
    Αποτυχία με μαθηματική ακρίβεια!
    Εμείς με τον άντρα μου (όταν τον γνώρισα πριν 9 χρόνια) ΜΟΝΟ εκεί ταιριάζαμε, κατά τα άλλα σφαζόμαστε σαν τον σκύλο με τη γάτα και όλα τα ζευγάρια της παρέας τότε έλεγαν πως αποκλείεται να μείνουμε μαζί εμείς οι δύο.
    Αποτέλεσμα? Είμαστε μαζί 9 χρόνια και έχουμε δύο παιδιά, αν δεν είχαμε καλό σεξ - γεια σας!!!

Senior Member
    Originally posted by LIDA

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ!
    Τι άλλο θα πει ένας ταύρος;Σεξ!Σεξ!Σεξ!ʼντε και λίγο χρήμα...
    Βλέπω έχει πέσει πολλή συζήτηση αναφορικά με το θέμα κι έχω μελέτη πριν τοποθετηθώ...
    Προς το παρόν,το μόνο που έχω να πω είναι πως Λινταλένια μου,αποκλείεται να ήσουν ο Ρωμαίος μου!

Senior Member
    Α! και παρεπιπτόντως τα περισσότερα ζευγάρια (που μας έλεγαν τότε "καλύτερα να χωρίσετε, καμιά μέρα θα σας βγάλουν στα δελτία σκοτωμένους") χώρισαν!
    Βέβαια συν τω χρόνω αγαπηθήκαμε πολύ, δεθήκαμε, οι καβγάδες ατόνισαν, αλλά χωρίς την σεξουαλική έλξη τώρα πια δεν θα υπήρχε τίποτα!
    Είμαι ειλικρινής και το παραδέχομαι!
    Και οι άντρες είναι απλοί σαν τα παιδιά, ότι τους δείχνεις αυτό λαμβάνουν, δεν προσπαθούν να λύσουν γρίφους ή σε μπερδέψουν!

Senior Member
    Γιατί Υδροχοάκι μου το λες αυτό?
    Γιατί να μην ήμουν εγώ ο Ρωμαίος σου?
    Με απαρνιέσαι λοιπόν?

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Δεν κατάλαβα.. θα μας λες και τι να λέμε; Επειδή δεν με πας δεν σημαίνει πως έχεις δίκιο σε όσα λες. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και έχουμε δημοκρατία να την εκφέρουμε ελεύθερα.
    Ασε την δημοκρατια ησυχη και εκτυπωσε τωρα το ποστ της lida και να το διαβαζεις 3 φορες την ημερα, πρωι μεσημερι βραδυ κουνωντας το κεφαλι σου κυκλικα. Καντο για καμια βδομαδουλα και επεστρεψε να τα πουμε.
    Μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τους αντρες.

υγ. thank you lida

Senior Member
    Welcome kwstas01 !

Να τοποθετηθω ξανα επι του θεματος γιατι βλεπω οτι τα πραγματα εχουν παρει τρελλη φορα...
    1)Ναι εχω παραπανω κιλα... 40 το συνολο κ ομως εχω σχεση!!!! ναι συγνωμη που τον πηρα απο καποια αλλη πιο αδυνατη πιο ομορφη πιο θεα αλλα τι να κανουμε να ειχε τα κοτσια?το μυαλο?να τον ειχε εκεινη....δεν εχει καμια μα καμια απολυτως σχεση αν σου λενε οι αλλες κοπελες αν εισαι ομορφη η ασχημη... τρια χρονια εισαι μονη σου γτ δεν εχεις μαθει να αγαπας τον εαυτο σου... δεν θα σταματησω ποτε να το λεω .. οτι αν δεν αγαπησεις το σωμα σου.. αν δεν σταματησεις να ντρεπεσαι δεν προκειται ουτε κανεις αλλος να το αγαπησει ποσο μαλλον να το ποθησει...

2)εννοειται οτι το ΣΕΞ ειναι ο κυριοτερος παραγοντας σε μια σχεση... θα μπορουσε καμια μας να μεινει με καποιον ο οποιος δεν θα την ικανοποιουσε στο θεμα σεξ?ακομη κ αν ειχε την ομορφια του brad pitt.... εγω προσωπικα αν δεν ειχαμε χημεια εκει δεν θα τον κραταγα κοντα μου παραπανω χρονο.. οπως πιστευω αντιστοιχα δεν θα με κραταγε κ ενας αντρας.....οσο αφορα τωρα το μερος οτι με τα παραπανω κιλα χανεται καποια ευλυγισια ναι δυστυχως το παρατηρησα κ ειναι ενας απο τους λογους που το αποφασισα...(οχι οτι ειχα παραπονα απλα θελω να τον ικανοποιω στο επακρο)

3)δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω γτ τα εχεις βαλει με τους αντρες κ το γουστο τους?μα γιατι?ειναι αμαρτια.. ετσι υποβιβαζεις τον εαυτο σου.. κ εκεινους που τους αρεσεις... οι αντρες εχουν γουστο.. μονο που το γουστο δεν μενει στο διμετρο ποδι στο ξανθο μαλλι κ στον πεταχτο πισινουλι... αλλα πηγαινει στη γλυκια φατσουλα.. στο κοφτερο μυαλο....κτλ κτλ... σκεψου το λιγο.... αυτες οι ομορφες που λες οτι ειναι μονες.. κατι θα εχουν λιγοτερο απο τις λιγοτερο ομορφες.. κ δεν εννοω κιλα.. εννοω προσωπικοτητα....

Page 19 of 36 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast