Results 391 to 405 of 533
Thread: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
-
01-10-2009, 11:12 #391
Η παχυσαρκεία είναι αρρώστια!
Αυτό ελπίζω να το αποδέχεσαι, είναι απόλυτα σωστό, δεν είναι λάθος!!!!!
Μην αλλάζουμε όπως μας βολεύει και τους ιατρικούς κανόνες!
Τώρα για το αν οι παχύσαρκοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν... τι να πω? τι να απαντήσω?
- 01-10-2009, 11:12 #392
Originally posted by LIDA
Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε!
Δεν επικοινωνούμε, έχουμε άλλα μυαλά, είναι τόσο απλό!
Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι δεν είμαι στο περιθώριο, γιατί δεν νιώθω στο περιθώριο, δεν μπορεί να με βγάλει κανείς ακόμα κι αν ήμουν 300 κιλά! Στο περιθώριο βγαίνεις γιατί έτσι νιώθεις, αν το μόνο που σε απασχολεί στην ζωή σου είναι το βάρος σου και η ζήλια σου για τις αδύνατες κοπέλες, τότε βγήκες στο περιθώριο, έμεινες μόνη σου εκεί να αναμασάς την πίκρα σου....
01-10-2009, 11:14 #393
καλημερα. lbp μαλλον δεν εχεις κανει ποτε στη ζωη σου πραγματικη φιλια γι αυτο λες να μην κανουμε παρεα τις αδυνατες και λυπαμαι πολυ.
δλδ το να ειναι αδυνατος καποιος ειναι κακο?
προ τα ολα ειναι ασχημο για την υγεια μας τα παραπανισια κιλα μας.
σημασια στη φιλια και στην παρεα δεν εχει ποσα κιλα ειναι ο αλλος -χοντρος η αδυνατος- σημασια εχει τι χαρακτηρα εχει και το κυριοτερο πως αισθανεται για εσενα.
η κολλητη μου ειναι 1,65 και 50 κιλα! τελειο σωμα λογω μπαλετου και ομως ειμαστε αχοριστες ποτε δεν με εφερε σε δυσκολη θεση και ακομη και αν ακουγε καποιο ασχημο σχολιο εμπαινε μπροστα μου και τους εβριζε. και ηταν η μονη (εκτος απο την οικογενεια μου) που οταν πηρα την αποφαση να κανω την επεμβαση εκλαιγε απο την χαρα της και εκανε ονειρα για τι θα κανουμε το χειμωνα και το επομενο καλοκαιρι γιατι επιτελους θα νοιωθω εγω καλα με εμενα!!
και καθε μερα ακομη και αν βαριεμαι ερχετε με το ζορι και με παιρνει να παμε για περπατημα. ειναι διπλα μου σε ολα παντα εδω να ακουσει τις χαζομαρες μου, μαζι στις χαρες αλλα το κυριοτερο διπλα μου στις λυπες μου..
ειμαι πολυ τυχερη που την εχω γνωρισει. ειναι η αδερφη ψυχη μου και το οτι ειναι αδυνατη και εγω χοντρουλα δεν μας εμποδιζει σε τπτ να ειμαστε αυτοκολητες!
01-10-2009, 11:14 #394
Την κοινωνία την έχω χεσμένη. Αν είμαι καλά ψυχολογικά εγώ και σ' αυτά τα κιλά και στα περισσότερα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΙ. Το καταλαβαίνεις?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι εσύ και να αδυνατίσεις όσο θέλεις, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένη????
01-10-2009, 11:14 #395
Η παχυσαρκεία είναι αρρώστια!
Αυτό ελπίζω να το αποδέχεσαι, είναι απόλυτα σωστό, δεν είναι λάθος!!!!!
Μην αλλάζουμε όπως μας βολεύει και τους ιατρικούς κανόνες!
Τώρα για το αν οι παχύσαρκοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν... τι να πω? τι να απαντήσω?
01-10-2009, 11:15 #396
Πάρα πολύ σωστή η LIDA.ʼι γεια σου!Έτσι,δεν περιθωριοποιούμε τον εαυτό μας,ούτε τον εντάσσουμε σε κατηγορίες,ούτε τον κολακεύουμε ή τον σκαμπιλιάζουμε διαρκώς.Υγιής προσανατολισμός,μπράβο σου!Μετράμε τις δυνάμεις μας,σε καιρούς κρίσεως στρεφόμαστε σε βοήθεια,ή σε ενδοσκόπηση,αλλά δεν τον πετάμε στην άκρη,είναι ό,τι σημαντικότερο έχουμε αυτό το ταπεινό μας εγώ.
01-10-2009, 11:16 #397
Originally posted by zwhtsa
καλημερα. lbp μαλλον δεν εχεις κανει ποτε στη ζωη σου πραγματικη φιλια γι αυτο λες να μην κανουμε παρεα τις αδυνατες και λυπαμαι πολυ.
δλδ το να ειναι αδυνατος καποιος ειναι κακο?
προ τα ολα ειναι ασχημο για την υγεια μας τα παραπανισια κιλα μας.
σημασια στη φιλια και στην παρεα δεν εχει ποσα κιλα ειναι ο αλλος -χοντρος η αδυνατος- σημασια εχει τι χαρακτηρα εχει και το κυριοτερο πως αισθανεται για εσενα.
η κολλητη μου ειναι 1,65 και 50 κιλα! τελειο σωμα λογω μπαλετου και ομως ειμαστε αχοριστες ποτε δεν με εφερε σε δυσκολη θεση και ακομη και αν ακουγε καποιο ασχημο σχολιο εμπαινε μπροστα μου και τους εβριζε. και ηταν η μονη (εκτος απο την οικογενεια μου) που οταν πηρα την αποφαση να κανω την επεμβαση εκλαιγε απο την χαρα της και εκανε ονειρα για τι θα κανουμε το χειμωνα και το επομενο καλοκαιρι γιατι επιτελους θα νοιωθω εγω καλα με εμενα!!
και καθε μερα ακομη και αν βαριεμαι ερχετε με το ζορι και με παιρνει να παμε για περπατημα. ειναι διπλα μου σε ολα παντα εδω να ακουσει τις χαζομαρες μου, μαζι στις χαρες αλλα το κυριοτερο διπλα μου στις λυπες μου..
ειμαι πολυ τυχερη που την εχω γνωρισει. ειναι η αδερφη ψυχη μου και το οτι ειναι αδυνατη και εγω χοντρουλα δεν μας εμποδιζει σε τπτ να ειμαστε αυτοκολητες!
01-10-2009, 11:16 #398
Originally posted by sabe
Πάρα πολύ σωστή η LIDA.ʼι γεια σου!Έτσι,δεν περιθωριοποιούμε τον εαυτό μας,ούτε τον εντάσσουμε σε κατηγορίες,ούτε τον κολακεύουμε ή τον σκαμπιλιάζουμε διαρκώς.Υγιής προσανατολισμός,μπράβο σου!Μετράμε τις δυνάμεις μας,σε καιρούς κρίσεως στρεφόμαστε σε βοήθεια,ή σε ενδοσκόπηση,αλλά δεν τον πετάμε στην άκρη,είναι ό,τι σημαντικότερο έχουμε αυτό το ταπεινό μας εγώ.
01-10-2009, 11:20 #399
lbp με δουλεύεις? Δεν είναι αρρώστια η παχυσαρκία?
Μόνο προβλήματα υγείας έχει επακόλουθα. Εγώ από τότε που πάχυνα έκανα 2 χειρουργεία στο έντερό μου!
Για ρώτα και κανέναν άλλον εδώ μέσα! Αν εσύ αισθάνεσαι καλά με παραπάνω κιλά, δεν σημαίνει ότι σε 10 χρόνια από τώρα με αυτά τα κιλά δεν θα έχεις και πρόβλημα! Όσο μεγαλώνεις επιβαρύνεις την υγεία σου!
Τώρα αν παλιά δεν θεωρείτο η παχυσαρκία αρρώστια, ε καλά, παλιά πίστευαν κιόλας ότι ο ήλιος είναι Θεότητα και τον προσκυνούσαν...
01-10-2009, 11:20 #400
Την κοινωνία την έχω χεσμένη. Αν είμαι καλά ψυχολογικά εγώ και σ' αυτά τα κιλά και στα περισσότερα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΙ. Το καταλαβαίνεις?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι εσύ και να αδυνατίσεις όσο θέλεις, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένη????
01-10-2009, 11:21 #401
κανεις λαθος.
σημασια δεν εχουν τα κιλα αλλα ο χαρακτηρας
με αυτον κερδιζεισ τους αλλους, φιλικα και ερωτικα!
ο αλλος δεν θα σε κανει παρεα για τιν εμνφανιση σου αλλα για τον ψυχικο σου κοσμο, για το χιουμορ σου για την καλη καρδια σου!
εχω την τυχη να εχω πραγματικους φιλους διπλα μου που ποτε δεν τους ενοιαξαν τα κιλα μου,
πριν ενα μηνα που κατεβηκα αθηνα στον γιατρο συναντηθηκα και με την κολητη μου απο την σχολη... αντε τις λεω σε δυο μηνες θα ειμαι παλι κατω και θα με δεις πιο αδυνατη.. και ξερεις τι μου απαντησε??
ξερεις ζωητσα μου πως τα συναισθηματα μου για εσενα δεν εαυξομειωνονται με βαση τα κιλα σου.
''οπως σε αγαπω τωρα ετσι θα σε αγαπω και πιο αδυνατη η πιο χοντρουλα! εγω την ζωουλα συμπαθω. τη ζωη χοντρουλα γνωρισα και εδεσα μαζι της. με κερδισεσ εσυ οχι η εμφανιση σου!!''
οπως καταλαβαινεις λοιπον τον αλλον τον κερδιζεις και σε κερδιζει με την συμεπριφορατου οχι με την εξωτερικη του εικονα
01-10-2009, 11:21 #402
lbp κοριτσάκι μου, γιατί σ' αρέσει να "πλακώνεσαι" μ' όλον τον κόσμο? Χαλάρωσε λίγο!
Θα σου έλεγα πιες ένα ποτάκι αλλά είναι πρωί!
01-10-2009, 11:22 #403
lbp με δουλεύεις? Δεν είναι αρρώστια η παχυσαρκία?
Μόνο προβλήματα υγείας έχει επακόλουθα. Εγώ από τότε που πάχυνα έκανα 2 χειρουργεία στο έντερό μου!
Για ρώτα και κανέναν άλλον εδώ μέσα! Αν εσύ αισθάνεσαι καλά με παραπάνω κιλά, δεν σημαίνει ότι σε 10 χρόνια από τώρα με αυτά τα κιλά δεν θα έχεις και πρόβλημα! Όσο μεγαλώνεις επιβαρύνεις την υγεία σου!
Τώρα αν παλιά δεν θεωρείτο η παχυσαρκία αρρώστια, ε καλά, παλιά πίστευαν κιόλας ότι ο ήλιος είναι Θεότητα και τον προσκυνούσαν...
01-10-2009, 11:23 #404
Θα έπρεπε να αναρωτηθείς,αν σε απορρίπτουν εξαιτίας του βάρους σου,στ'αλήθεια θα τους ήθελες για φίλους/ες σου;Eγώ όχι,ούτε καν θα με απασχολούσε η απόρριψή τους.Προφανώς μιλάμε για ρηχά άτομα,με πολύ στενούς ορίζοντες,άρα ποιο το όφελός σου ακόμη και να σε δέχονταν στην θεωρητική τους κλίκα;
To ζήτημα είναι να κάνουμε παρέα με άτομα που έχουμε συνείδηση πως μας οδηγούν στον καλύτερο εαυτό μας,με γενναιοδωρία και ευρύτητα καρδιάς και νου,τι να τους κάνεις ανθρώπους που βαδίζουν στη ζωή με τέτοιες απόψεις;
01-10-2009, 11:23 #405
lbp κοριτσάκι μου, γιατί σ' αρέσει να "πλακώνεσαι" μ' όλον τον κόσμο? Χαλάρωσε λίγο!
Θα σου έλεγα πιες ένα ποτάκι αλλά είναι πρωί!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....