γαστρικός δακτύλιος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Καλημέρα στην παρέα!!!
    Να πω στο Μαράκι πως εμένα μου τα κάλυψε όλα η ασφάλεια μου!!Αλλά από μία άλλη κοπέλα που ξέρω κι έκανε κι αυτή 2 μέρες πριν από μένα,πλήρωσε γύρω στις 7.000 ευρώ.Αξιοσημείωτο δε,και πρωτοφανές για μένα...ενώ είχαμε κανονίσει ένα ποσό για την αμοιβή των γιατρών...και είχα πάει με τα χρήματα για να πληρώσω και να πάρω αποδείξεις για να μου τα δώσει ηγ ασφάλειά μου...μου είπε πως δεν χρειάζεται να δώσω τίποτα εγώ και πως θα πληρωθούν απευθείας από την ασφάλεια...ό,τι ποσό δικαιολογεί η ασφάλεια...γιατί φοβότανε μήπως δεν μου τα έδινε όλα τα λεφτά η ασφάλειά μου...και δεν ήθελαν να επιβαρυνθώ στο ελάχιστο!!!!!
    Ε,αυτό δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου!!!Να σκέφτεται ο γιατρός μην επιβαρυνθώ εγώ!!!Η ασφαλίστριά μου δεν πίστευε στ'αυτιά της!!!
    Να σας αναφέρω πως πριν 17 χρόνια,'οταν κάναμε επέμβαση κήλης στον τότε νεογέννητο γιό μου,είχαμε πληρώσει 500.000 δρχ.Και τα λεφτά cash!!!
    Ο Θεός να τον έχει καλά τον άνθρωπο αυτόν!!!!Γιατί πέρα από εξαιρετικός επιστήμονας είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!
    Και δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο γιατρό...παρά για τον διευθυντή της χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου και πρωτοπόρο στη ρομποτική,τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!
    Μακρυγόρησα...αλλά τα αισθάνομαι γι αυτό και τα γράφω εδώ!!!
    Οτιδήποτε κι αν τον ρώτησα μου απάντησε και μου εξήγησε!!!Και καταλαβαίνετε τι βλακείες ρώταγα από τον φόβο μου!!!
    Μέχρι η μητέρα μου που ήταν μαζί μου στο τελευταίο ραντεβού πριν την επέμβαση...αγανάκτησε μαζί μου!!!
    Και μου είπε,τι χαζομάρες λες?'Ολα θα πάνε καλά!!!Και δόξα στον Ύψιστο μέχρι τώρα όλα καλά!!!
    Και τώρα να πω κάτι και στη Nadine μας...
    H κουρτίνα η δική σου θα κρύβει χαρά,χαμόγελα κι αισιοδοξία για τη νέα μας ζωή!!!!
    Πολλά φιλιά και sorry για το πολύ μπλα-μπλα!!!

Senior Member
    Είσαι γλύκα!

Member
    Καλημέρα σε όλους!!!!
    Μαριάννα ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Σκέφτομαι να πάρω τον ασφαλιστή μου ένα τηλέφωνο για να δω μήπως τελικά μπορέσει να μου το καλύψει και εμένα η ασφάλειά μου. Οπως και να έχει πάντως το Σεπτέμβρη μπαίνω (χωρίς αναβολή)!
    Φιλιάάάάά

Junior Member
    Originally posted by maryana
    Καλησπέρα Μαράκι!!!
    Ακριβώς για τον ίδιο λόγο έβαλα κι εγώ το δαχτυλιδάκι μου!!!!
    Βαρέθηκα,κουράστηκα,απελπί στηκα να χάνω και να παίρνω κιλά!!!
    Μα κι εγώ...μη τυχόν και χάσω κάτι...τσουπ!!!αμέσως να το ξαναβρώ!!!!
    Εγώ αφού επισκέφτηκα άλλον έναν γιατρό...όπου φύγει φύγει!!!επόμενος ήταν ο Κος κωνσταντινίδης.
    Στο Ιατρικό Αθηνών.ʼψογος γιατρός και καταπληκτικός άνθρωπος!!!Ειλικρινά ό,τι και να πω
    γι αυτόν είναι λίγο!!!ΑΛΛΑ!!!!Ο γιατρός ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κλικ σ'ΕΣΕΝΑ!!!
    Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ευχαρίστως να σου δώσω!!
    Όσο για τα κιλά μου...άλλα 28.Ελπίζω μέχρι τον επόμενο Μάιο να τα έχω καταφέρει...
    Πρώτα ο Θεός!!!Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι και μετά να απογοητεύομαι!!!
    Σιγά-σιγά..αλίμονο αν χάναμε κάθε μήνα 10 κιλά...Δεν είναι φυσιολογικό..μάλλον επικίνδυνο και ακατόρθωτο!!!
    Επιζητούμε καλύτερη ποιότητα ζωής κι όχι να καταστρέψουμε την υγεία μας!!!
    Πάντα στη διάθεσή σου!!!!

KALH m tha hthela plhrofories gia ton k kwnstadinidh...

Member
    Καλημέρα Ντίνα και καλώς μας ήρθες!
    Για τον κο Κωνσταντινίδη μπορείς να καλέσεις στο Ιατρικό Αμαρουσίου και να ζητήσεις να σε συνδέσουν με το γραφείο του. Καλό είναι να πάρεις έγκαιρα, μιας και έχει πολλά ραντεβού και λογικά θα βρεις μετά από κανένα μήνα. Εγώ είχα κλεισει ραντεβού μαζί του μέσα Ιουλίου και εκτός απο το γιατρό σε βλέπει και διαιτολόγος και ψυχολόγος. Το ραντεβού κρατάει περίπου 2,5 ώρες.
    Όπως είχε πει και η Μαριάννα το βασικότερο είναι να βρεις τον κατάλληλο γιατρό για εσένα. Παρόλο που μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση ο κος Κωνσταντινίδης, εγώ έκανε την επέμβαση στις 10 Οκτωβρίου με τον κο Σαριτζόγλου (επίσης στο Ιατρικό Αμαρουσίου).
    Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
    σ.σ: αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες

Page 2 of 2 FirstFirst 12