Results 1 to 15 of 20
Thread: power plate
-
28-02-2007, 14:06 #1
power plate
γεια σε ολους,
προσφατα επισκεφτηκα ενα γυμναστηριο
και μου προτειναν το power plate!
καει λεει τα λειπει, σφιγγει, διωχνει την κυτταριτιδα, και ο
χρονος εκγυμνασης ειναι 20 λεπτα μονο!
ακουγεται καλο αλλα ειναι ακριβο. εχετε ακουσει τιποτα?
- 28-02-2007, 14:07 #2
καει τα λιπη_ οχι δεν ειμαι ανορθογραφη!!!
01-03-2007, 08:43 #3
Δεν ξέρω αν έψαξες στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες,αλλά πάρε μια παραπομπη που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη:
http://www.fit4you.gr/eshop4you/powerplate/index.html
01-03-2007, 17:21 #4
Γεια σας
το έχω δοκιμάσει και πρέπει να πω οτι αξίζει τα λεφτά του. πλήρωνα 15Ε τα 10 λεπτά. μετά απο ένα μήνα 3 φορές την εβδομάδα και 25 λεπτά διάδρομο μετά (οπωσδήποτε) και μια συντηρητική διατροφή (δηλ. ψητό-σαλάτα και το βράδυ κανα γιαούρτι ή σαλάτα) τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. ειχα χάσει σε πόντους και είχα δει μια γράμμωση και στα χερια. να το κάνεις αν μπορείς...
02-03-2007, 12:23 #5
θα κανω ενα δοκιμαστικο την Δευτερα και
αν δω οτι ειναι καλο θα κλεισω για 60 μαθηματα +
γυμναστηριο για 900? το χρονο.
ειναι πολλα?
θα κανω 2 φορες την εβδομαδα επι 20λεπτα.
θα εχω διαιτολογο και την δικη μου και του γυμναστηριου
για να δουμε....
02-03-2007, 19:28 #6
Ένας φίλος μου που γυμνάζεται πολλά χρόνια, μου έιχε πει πως το power plate καταπονεί τη μέση και τους σπονδύλους με το τράνταγμα που δημιουργεί και χαλαρώνει τους μύες, αντί να τους δυναμώνει.... Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, πάντως εγώ δεν κάνω, αν και έχει στο γυμναστήριό μου...
05-05-2007, 13:24 #7
Το δοκίμασα στο γυμναστήριο μου, μιας και τα Weider της περιοχής μου το έφεραν και προσέφεραν μία δωρεάν επίσκεψη/συνεδρία γνωριμίας...
Ομολογώ ότι μέσα σε 20 λεπτά είχα καταϊδρώσει και ναι ένιωθα ότι "γίνεται δουλειά".
ΠΡΟΣΟΧΗ ομως! Ασχολούμαι με γυμναστική και υπήρξα αθλήτρια σε αγωνιστικό επίπεδο και έχω να τονίσω κάτι... Επειδή όντως λόγω της δόνησης ο μυς συσπάται σα να κάνει πολλαπλές επαναλήψεις αν ΔΕΝ έχεις τη σωστή στάση και πολύ καλό γυμναστή τότε καταπονείς ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ μέση, γόνατα και αρθρώσεις.
Παράδειγμα: το πιο ΚΟΙΝΟ ΛΑΘΟΣ όταν μας λένε στο γυμναστήριο "σταθείτε όρθιοι, με τα πόδια λίγο ανοιχτά και λυγίστε γόνατα" είναι ότι σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ γυμναστής δε λέει ότι όταν λυγίζω γόνατα προσέχω όταν κοιτάζω το γόνατο να μην ξεπερνάει την άκρη των δαχτύλων μου γιατί τότε καταπονούνται τα γόνατα. Δηλαδή στέκομαι σα να τουρλώνω λίγο τον πωπώ όταν κατεβαίνω προς τα κάτω, ρίχνω το βάρος μου στις φτέρνες...
Όταν λοιπον εγώ πήγα στο γυμναστήριο στο power plate με επέβλεπε ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου... Έκανα λοιπόν την παρατηρηση ότι στην αεροβική κανένας γυμναστής δε διορθώνει και υπάρχουν άτομα που διαλύουν τα γόνατά τους... απάντησε "πωπω, ναι? δεν το ήξερα θα επιληφθώ του θέματος, έχεις δίκιο!" και παράλληλη με "έστηνε" και άνω στο power plate για την κάθε άσκηση...
Όλες τις φορές στο "λύγισε γόνατα να γυμνάσουμε γλουτούς" με έστησε με τα γόνατα νε περνάνε τη μύτη των δαχτύλων μου... Το απόγευμα και για 2 μέρες είχα τρομερό πόνο στις αρθρώσεις των γονάτων... Ειρωνικο ε? εγώ να του λέω ότι όλοι οι γυμναστές τους κάνουν αυτό και ο ίδιος να μου κάνει το ίδιο πάνω στο ower plate (που ήταν λες και έκανα 500 επαναλήψεις)
05-05-2007, 23:53 #8
πρεπει να κανεις παραλληλα και καποια σωστη διατροφη, ειδαλως δεν κανει τιποτα!...επισης θα συμφωνησω με την κυβελη οτι πρεπει να τηρητε σωστη σταση..διαφορετικα αφηστε το..θα κανετε μεγαλο κακο!
12-05-2008, 20:04 #9
καλησπερα, να ρωτησω κατι. θα αρχισω γυμναστηριο και σκεφτομουν για το θεμα της κυτταριτιδας να κανω μασαζ. μηπως να κανω power plate που φτιαχνει κ την χαλαρωση? φανταζομαι πως θα βοηθαει στην κυτταριτιδα καλυτερα και απο μασαζ.
13-05-2008, 10:22 #10
στη χαλάρωση βοηθάει πάρα πολύ, στην την κυτταρίτιδα δυστυχώς αν είναι προχωρημένη δεν βοηθάει τίποτα, ζεις μαζί της, το μόνο που λένε ότι κάνει κάτι είναι η μεσοθεραπεία.....
Αν είναι στην αρχή με διατροφή, γυμναστική κάτι μπορείς να κάνεις.
13-05-2008, 18:02 #11
εγω εχω δευτερου βαθμου κυτταριτιδα. πρωτου βαθμου ειναι η κυτταριτιδα που φαινεται μονο αν πιεσεις τα ποδια σου και τα ζουμπας, δευτερου βαθμου ειναι αυτη που φαινεται χωρις να χρειαζεται να τα ζουμπας αλλα οταν εισαι ξαπλωμενη μπρουμυτα δε φαινεται τιποτα και τριτου βαθμου ειναι αυτη που ακομα και οταν εισαι μπρουμυτα φαινεται. εγω εχω ακουσει οτι το μασαζ ειναι το καλυτερο για την κυτταριτιδα, μεσοθεραπεια που λες δε ξερω τι ειναι. αλλα σκεφτομουν οτι κ το power plate θα κανει καλη δουλεια. αυτο που με απασχολει ειναι μη πληρωσω το power plate και δε μπορω να το κανω, μηπως με κουραζει υπερβολικα. γιατι αν ειναι να σφηξω αξιζει τα λεφτα του γιατι τα μπουτια μου εμενα ειναι ζελεδακι τελειως! σε μια ωρα θα παω γυμναστηριο, η πρωτη μου μερα! θα ρωτησω τι γνωμη και εκεινων αλλα θα προτιμουσα τη δικη σας.. ειναι πιο αξιοπιστη.
14-05-2008, 12:02 #12
Εχω κάνει power plate και το έχω ψάξει πολύ πριν κάνω γιατί έχω και πρόβλημα με τη μέση. Καταρχήν να κάνεις αυτό που έχει την κίνηση αμφίπλευρα και όχι κάθετα. Η κάθετη κίνηση είναι καταστροφική ακόμα και αν δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ δεν έχω κυτταρίτιδα τουλάχιστον εμφανή, και δεν μπορώ να σου πω έχω όμως δύο φίλες που κάνουν περίπου 1,5 χρόνο και έχουν κυτταρίτιδα αρκετή και δεν έχουν δει καμία διαφορά. Εχουν όμως σφίξει πολύ όπως είχα σφίξει και εγώ. Τώρα βέβαι μία μικρή διαφορά μπορεί να τη δεις αλλά μην περιμένεις πολλά. Κατά τα άλλα γυμνάζει πολύ το σώμα και του δίνει σχήμα. Στα πρώτα θα κουραστείς πολύ μετά όμως θα το συνηθίσεις..... Για τη μεσοθεραπεία ψάξε στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά....
09-10-2009, 02:13 #13
καλησπερα σας. αποφασησα να παρω ενα power plate... θα θελα οσους ξερουν να μου πυν τι αξζει καλυτερα να παρω , το original η καποια απομημηση? για αυτο εδω VEKTOR GOLD PLATE τι γνωμη εχετε? http://www.sportstore.gr/product_inf...oducts_id=5375
μηπως δεν ειναι αρκετα δυνατο?
κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι η κινηση. πρεπει να ειναι αμφιπλευρη η καθετη? γιατι στο οριτζιναλ νομιζω ειναι καθετη μονο. μηπως με την αμφιπλευρη δεν γινεται σωστη δουλεια?
αν εχετε παρακαλω να πρωτηνετε καπιο καταστημα να το παρω σε καλη τιμη.
ευχαρηστω πολυ!
09-10-2009, 02:15 #14
pano moy εγω θα ελεγα να το σκεφτεις καλα προτου κανεις την αγορα ,γιατι λενε οτι πρεπει να εισαι γνωστης του μηχανηματος αλλιως μεχρι παραλυτος μενεις.
Μηπως να ρωτουσες πρωτα καποιον ειδικο?
Φιλια!!
09-10-2009, 14:50 #15
Προσοχη στο power plate δεν ξερω για παραλυτος αλλα σιγουρα μπορει να προκαλεσει τραυματισμους . Θελει επισης σωστη σταση και για το κεφαλι να μη δονειται. Πρεπει να σου δείξει ειδικός.
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....