ποιος άντεξε ακόμα μια μέρα ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46
    Senior Member

ποιος άντεξε ακόμα μια μέρα ?

ποιος άντεξε ακόμα μια μέρα ???

χωρίς παραστρατήματα? χωρις να σκεφτεί άσχημα για τον ευατό του? χωρίς να υπολογίσει τις κακίες των γύρω του σχετικά με την εμφάνιση του?

άντεξα και έχω θετική σκέψη και καλή διάθεση

σκέφτηκα ότι αυτή προσπάθεια είναι για μένα
    για τον καλύτερο ευατό μου

δεν το βάζω κάτω ακόμα και αν έχω 9 και 10 και 11 μήνες μπροστά μου

αντιμετωπίζω κάθε μέρα ξεχωριστά....

για αυτό σήμερα θα μου πω μπράβο!!! γιατί το αξίζω!!!
    γιατί υπερβαίνω τα όρια του ευατού μου και κρατάω τις απαραίτητες αποστάσεις απο καταστάσεις μου θα με πισωγυρίσουν....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!

ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ...

Member
    μπράβο eve30++!!!
    ακριβώς αυτό σκεφτόμουν το πρωί!
    τι σημασια εχουν τα υπόλοιπα κιλα; το συναισθημα της ελαφραδας επειδη πετυχα τον χτεσινο μου στοχο, αυτο θελω να ζω καθε μερα. Ισως οσα κιλα και να ειμαι.
    να νιωθω αναλαφρη και οτι εχω προσεξει τον εαυτο μου, εχω διατραφει σωστα και ο οργανισμος μου ειναι υγιής... να δεις με τι κουνημα ερχομουν σημερα στη δουλεια... λες και ειμαι 58 κιλα! :-)

εγώ αποφάσισα να αντικαταστησω το μεσημεριανο μου γευμα, το λάδι και το ψωμι της ημερας, με μπουκιτσες απο ενα μπουφε που προεκυψε. εφαγα ακομα και μισο απο καθε γλυκακι (2 ήταν, δηλαδη 1 μικρο-ηθελα να τα δοκιμασω, ευτυχως εχω μαθει να πεταω υπολοιπα φαγητων)

το απογευμα εφαγα σαλατα και το βραδυ φραουλες και μπανανα και γαλα μιλκ σεικ

ακολουθω στο περιπου το προγραμμα των WW διότι για να ειμαι ειλικρινης ως υδροχοος αλλαζω γνωμη ανα λεπτο... και δεν εχω καταφερει να ακολουθησω πιστα προγραμμα ΠΟΤΕ. Κι επειδη απο ενοχες αλλο τιποτα.... ειπα ελεύθερο και χωρις ενοχες... ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ

ειχα πει να μη ζυγιστω αλλα δεν κρατηθηκα, η ζυγαρια εχει δειξει -1 αλλα δεν το καταγραφω μηπως ειναι πλασματικο. το σαββατο εχω πει.

περπατησα αρκετα και εχτες, το ιδιο και το πρωι, ετσι βλεπω απο αλλη πλευρα την αναγκαστικη βολτα των "παιδιών" μου (2 σκυλια χ 2 φορες το καθενα...), τα βλεπω πως μου κανουν παρεα στη γυμναστικη μου!

ΜΠΡΑΒΟ και σε μενα ΜΠΡΑΒΟ και σε σενα και σε οσους αλλους κανανε προγραμμα χτες και συνεχιζουν...
    ...μπράβο και σε οσους παραστρατησαν ΧΩΡΙΣ ενοχες... κανουν τοξινες οι οποιες παχαινουν.

Junior Member
    Αυτό το ποστ μ' αρέσει...
    Εγώ σχεδόν άντεξα. Ήμουν πολύ συνεπής στην διατροφή μου αν εξαιρέσει κανείς τα τουλάχιστον 70 κεράσια που έφαγα από την κερασιά του σπιτιού μου. Τι να κάνω η γυναίκα; Μια βδομάδα κρατάν τα κεράσια, μετά όλο το καλοκαίρι δεν έχει άλλα....

Senior Member
    Αυτό το συναίσθημα να ξυπνάς το πρωί καθαρή από την προηγούμενη μέρα και να λες ναι τα κατάφερα χθες σε κάνει να πετάς όντως και ας είσαι και 200 κιλά δεν έχει σημασία.... Εγώ σήμερα το πρωί ξύπνησα και είπα ΝΑΙ χθες τα κατάφερα και αμέσως μετά θυμήθηκα ότι στις 12.30 το βράδυ έφαγα 6 μικρά σοκολατάκια. Πολύ κρίμα όλη μέρα τα πήγα μιά χαρά αλλά τα μεσάνυχτα από την κούραση δεν μπορούσα να κοιμηθώ........
    Αλλαγούλα μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και που βάζεις εφικτούς στόχους.....

Member
    εγω παντως πρεπει να εφαγα πανω απο 70 κερασια χτες και χωρις κερασιά χιχιχιχι

μια χαρα τα παω.... 91 σήμερα... χανω τα νερα μου μαλλον
    φιλακια σε ολες μας
    thanks allalumaki

Senior Member
    συγνώμη έτρωγες και μέτραγες, ή τα μέτρησες πρώτα και μετά τα έφαγες?

Member
    τιποτα απ τα δυο... αφου χανω δεν ασχολουμαι...
    απλά εφαγα 3 κεσεδακια και καμποσα απο μια σακουλα... τα υπολόγισα στο περιπου οταν εγραφα το ποστ :-)

α ναι... δεν κατεγραψα τα χτεσινα κερασια στο logg μου! και το πρωτο βερυκοκο απ το δεντρο μου στη γλαστρα στο μπαλκονι! βερυκοκια εχω! αλλα εχει αλλα 4 βερυκοκα πανω μονο οποτε δε κινδυνευω χιχιχιχι

ΚΑΙ εχτες πανω κατω εκανα αλλη μια μερα προγραμμα....

Member
    τέλεια μέρα η σημερινή ε; μπήκε για τα καλά το καλοκαιράκι , γεμίσαμε φρούτα! τέεελειο! τέλος στα γλυκά παραστρατήματα -τώρα τα παραστρατήματα θα χουν γεύση καρπουζιού!

Junior Member
    Κορίτσια ειλικρινά χαίρομαι που έχετε την δύναμη και πολεμάτε! Ένα μπράβο κι από εμένα...!!!

Senior Member
    change που ζεις στον κήπο της Εδέμ!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Τα δικά μου βερίκοκα γιατί δεν έγιναν ακόμη; Ευτυχώς βέβαια γιατί ακόμη έχω κεράσια.
    Χθές ήταν μια καταπληκτική μέρα από άποψη δίαιτας και σήμερα καλά θα πάει, το νιώθω. Κιλά βέβαια δεν χάνω, αλλά που θα πάει, θα χαθούν.
    ʼντε καλή μας συνέχεια

Junior Member
    Τα δικά μου βερίκοκα γιατί δεν έγιναν ακόμη; Ευτυχώς βέβαια γιατί ακόμη έχω κεράσια.
    Χθές ήταν μια καταπληκτική μέρα από άποψη δίαιτας και σήμερα καλά θα πάει, το νιώθω. Κιλά βέβαια δεν χάνω, αλλά που θα πάει, θα χαθούν.
    ʼντε καλή μας συνέχεια

Member
    5 verikoka exei to glastraki... pou edem... kolise to pc me ta grammata... opote mi grafo allo, pao ke gia ipno... adexa 2 meres akoma alla niotho kindino......
    kouragio se oles....
    ki olous
    filia polla

ap ton kipo tis edem (tou mialou mou)

Junior Member
    Κανείς δεν αντέχει ή κανείς δεν γράφει; Εγώ πάντως αντέχω ακόμη και χάνω (μισό κιλό βέβαια, αλλά κάτι είναι κι αυτό).
    Φιλιά σε όλους

Senior Member
    klelia mou

μάλλον κανείς δεν γράφει...
    και γω αντέχω απο τις 18 Μαρτίου και όταν διαβάζω ότι και υπόλοιποι χάνουν κιλά παίρνω απίστευτο θάρρος!!!
    και απο τις 29 Μαίου είναι απο τις 2-3 φορές που ακολουθώ το καινούργιο μου διατροφικό πρόγραμμα με απόλυτη πειθαρχεία αλλά και ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

επομένως σημειώνω ότι συνεχίζω να αντέχω ( και τη μισή επιτυχία την οφείλω μπορώ να πω με ειλικρείνια στο forum)
    και να χάνω!!!

μπράβο για το μισό κιλάκι!!!

καλή σου συνέχεια!!!

Page 1 of 4 123 ... LastLast