Καλησπέρα!! Θέλω μέχρι το σάββατο να χάσω 3 κιλα!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Καλησπέρα!! Θέλω μέχρι το σάββατο να χάσω 3 κιλα!!

Γεια σας! όπως προανέφερα θέλω μέχρι το σάββατο να χάσω πάνω απο 2 κιλα! πώς μπορώ να το κάνω αυτό? επειγει!!!!!! ευχαριστώ άπειρα!!!

Junior Member
    Γεια σου..Αυτο που ζητας δυστυχως ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει εως και ακατορθωτο..Ολες εχουμε την επιθυμια να χανουμε 2-3 κιλα την εβδομαδα αλλα αυτο δεν γινεται..Θα ηταν επιβλαβης για την υγεια μας το κυριοτερο..Κανεις ηδη καποια διαιτα?Μονο υπομονη μπορεις να κανεις και να περιμενεις να χαθουν σιγα σιγα..Πιστεψε με καταλαμβαινω απολυτα πως νιωθεις..Απλα το λαθος μας ειναι οτι βαζουμε χρονοδιαγραμματα και αυτο δυσκολευει την κατασταση γιατι συνεχως εισαι μεσα στο αγχος και την πιεση με αποτελεσμα να θελεις να τρωως περισσοτερο..Αν το παρεις λιγο πιο χαλαρα το θεμα, να προσπαθησεις τουλαχιστον θα τα καταφερεις αν το θελεις πραγματικα και αν οντως πρεπει να χασεις καποια επιπλεον κιλα..

Senior Member
    Είναι πολλά για να τα χάσεις μέχρι το Σάββατο. Γιατί είναι τόσο επείγον; Δε νομίζω πως 2-3 παραπάνω κιλάκια είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Θες να βάλεις κάποιο ρούχο που δεν σου μπαίνει; Βρες εναλλακτικές, μην πιέζεις τον εαυτό σου. Έχει δίκιο η Μάρα. Αν βάζεις τέτοια χρονοδιαγράμματα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα απο τα επιθυμητά.

Senior Member
    λοιπον αν και σε πολλους εδω στο φορουμ που πλεον ξερουν τις αποψεις μου αυτο που θα πω θα φανει λιγο περιεργο.Να χαθουν 2 κιλα την εβδομαδα ειναι μεν δυνατον αλλα αντενδεικτιται.Που αρχιζει λοιπον το προβλημα?διαφορα περιοδικα υγειας μιλανε για διαιτες αστραπη και γρηγορη απωλεια βαρους ?κανουν λαθος ?οχι γιατι αυτο το ειδος διαιτας εχει σχεδιαστει για μικρη διαρκεια ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να εφαρμοστει για μεγαλο χρονικο διαστημα γιατι οδηγει σε ελλειψη ,βιταμινων και ιχνοστοιχειων.ειναι μεν αυστηρα υποθερμιδικο και στερητικο.Το επομενο ερωτημα ειναι ,το τι θελουμε να πετυχουμε (ποιος ειναι ο στοχος μας ).Αν εχουμε 2 κιλα περιττα για να πετυχουμε το στοχο μας και ΔΕΝ εχουμε ηδη κανει καποια διαιτα ,τοτε μια διαιτα γυρο στις 1000 θερμιδες+συμπληρωμα βιταμινων (δεν εχει θερμιδες το συμπληρωμα ) μπορει να μας κανει να πετυχουμε το στοχο μας.Βεβαια και τα 2 κιλα κομματακι πολυ μου φαινεται για γυναικα αλλα τελος παντον.Για 3 κιλα δεν το πιστευω .ΑΥΤΟ ΠΟΥ θελω να σας πω ειναι να καταλαβαιτε πραγματικα ,το τι θελετε , αν θελετε να χασετε 1-2 κιλα ενταξη μια διαιτα αστραπη ,στερηση νηστεια και προσευχη ,αν θελετε να χασετε πολλα κιλα ,χωρις να εχετε καποια ελλειψη σε μικροθρεπτικα,χωρις να διαταραξετε την ισορροπια του σωματος σας ,τοτε ισχυουν ολα τα αλλα που σας ειχα πει ,αργη απωλεια βαρους ,οχι στερητικη διαιτα.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ 2 κιλα ΑΥΤΗ την εβδομαδα,αλλα οχι 2 ΚΙΛΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Senior Member
    Αυτο που πραγματικα χαρηκα ειναι οτι αυτο τον καιρο που βρισκομαι εδω προσπαθησα να σας δωσω να καταλαβαιτε μερικα πραγματα και με χαρα βλεπω οτι πλεον ολοι μαζι κατι να πετυχαμε.
    Βρηκα φιλους εδω και σας ευχαριστω ,προσπαθησα οσο μπορουσα και μπορω να σας πω μερικα πραγματακια.τουλαχιστον σταματησατε πλεον τις διαιτες με το 1 κιλο φρουτα (που θα πρεπει να ειναι και το ιδιο ειδος).Αυτο ηταν το πρωτο ποστ που ειχα δει ,γυρω στο πασχα αν θυμαμαι καλα και μου γυρισαν τα ματια.

Senior Member
    Γιατρέ μου,μας αποχαιρετάτε;

Senior Member
    Βρε Θάλεια μου, αυτό είναι αδύνατον να γίνει.
    Ακόμα κι αν μείνεις νηστικιά όλη την εβδομάδα, ακόμα κι αν η ζυγαριά δείξει 2-3 κιλά παρακάτω το Σάββατο, αυτά θα είναι νερό (που το έχει ανάγκη ο οργανισμος σου) και όχι λίπος.

Σκέψου μόνο ότι κάθε κιλό = 7.700 θερμίδες.
    Αν υποθέσουμε ότι για τη λειτουργία του οργανισμού σου καταναλώνεις 1500 θερμίδες (μέσο όρο) την ημέρα, οπότε ακόμα κι αν τρέφεσαι μόνο με νερό κι αέρα, χρειάζεσαι 5 μέρες και κάτι για να "κάψεις" θερμίδες που να αντιστοιχούν σε 1 κιλό !!!

Αν είναι θέμα ντυσίματος, βρές να φορέσεις κάποιο σφιχτό κορμάκι απο μέσα ή κάποιο άλλο ρούχο που να καλύπτει τα 3 κιλά.
    3 κιλά κρύβονται άνετα μέσα σε ένα σφιχτό ελαστικό κορμάκι.
    (εγώ κατάφερνα κι έκρυβα 15 κιλά μέσα σε ένα ελαστικό τζήν φόρεμα πέρσυ !!!)

Senior Member
    Tέτοιες κουταμάρες κάναμε όλοι και καταντήσαμε με διάφορες διαταραχές...Ξεκόλλα.

Senior Member
    κόψε τα μαλλιά σου, μην φορέσεις παπούτσια, ουτε ρούχα και τα'χασες...

Junior Member
    ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!! ναι, λόγω ξεπριξήματος θέλω να ΄χασω 2-3 κιλά μεχρι το σαββατο....για να κανω σουρπριζζζζ...αλλα πιο πολυ για μένα γιατι αισθάνομαι κάπως....."βοδού!!!".....