Results 16 to 30 of 100
Thread: ΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ...
-
04-07-2008, 14:41 #16
οχι γιατρε γιατι ο δικος μου ειναι κουκλι ειπαμε.Και αφου σε βρηκα για πες μου κατι για την ομοκυστεινη αν μπορεις οτι ξερεις εστω και προχειρα
- 04-07-2008, 17:05 #17
ειναι μια πρωτεινη που εχει συσχετιστει (αυξημενες τιμες-υπερκυστειναιμια) με κινδυνο καρδιακης νοσου και θρομβοσεων .αυξημενες τιμες ωμοκυστεινης θεωρηται και ως ξεχωριστος παραγοντας (επικινδυνος) για καρδιοπαθεια
04-07-2008, 17:12 #18
ευχαριστω πολυ..τελικα μαλλον μελλοθανατη πρεπει να ειμαι μ'αυτα που εχω ακουσει με την κωλομοκυστεινη μου μεσα.Να σαι καλα αλεξ ευχαριστω που απαντησες.
04-07-2008, 17:15 #19
Να γράψω και κάτι που πήρα πίσω. Πήρα πίσω μια καλή μου φίλη! Όχι επειδή έχασα εγώ αλλα επειδή έχασε εκείνη 55 ολόκληρα κιλά! Προχτες που την είδα ήταν πάλι εκείνο το αισιόδοξο γεμάτο ζωή κορίτσι, πάντα χαμογελαστό κι εύθυμο όπως τότε που τη γνώρισα.
Πριν ενάμιση χρόνο έκανε bypass. Είχε φτάσει 130 κιλά και ήταν τόσο μα τόσο θλιμμένη. Δεν την αναγνώριζα. Τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί και είναι μια κούκλα νύφη (την είδα στην πρόβα νύφικού)!
27-07-2008, 20:25 #20
ΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ...
8ελω πίσω το χαμογελό μου και την καλή μου διαθεση
το να μην κρίνω την ζωη κ την ευτυχια μου απο τη ζυγαρια μου
να μου μπαινουν τα ρουχα μου
8ελω πισω την ελπιδα που δν μασαγε μπροστα σε τπτ κ αντιμετωπιζε ολο το βαρος του κοσμου με ενα χαμογελο
28-07-2008, 00:08 #21
ρε συ μηπως εισαι εγω?ειχα υπονοιες οτι ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα ...αλλα αυτο ξεπερναει καθε φαντασια και ο αλλος μου εαυτος ειναι στο φορουμ και με το ονομα μου????????????????????????
28-07-2008, 07:41 #22
Καλή σας μέρα!
Εγώ θέλω πίσω την Ευτυχία που ήξερε να ζεί, που χαμογελούσε, που περνούσε καλά, που χαιρόταν να βγαίνει από σπίτι για να συναντηθεί με τους φίλους της. Τώρα οι μόνες στιγμές που νιώθω ευτυχισμένοι είναι αυτές που τρώω. Νιώθω τόσο ευτυχισμένη αυτά τα λεπτά που τρώω μιά σοκολάτα... Και τα επόμενα λεπτά, νιώθω τόσο δυστυχισμένη όταν η σοκολάτα καταλήγει στην τουαλέτα.
Πόσο άσχημο΄είναι να συνειδητοποιείς ότι οι μόνες ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή σου είναι αυτές που το στόμα σου είναι γεμάτο...:-(
28-07-2008, 07:49 #23
Originally posted by smith
Ποιά Ναταλία;
συνονοματη και στην σκεψηηη
οσο διαβαζα τι γραφατε ελεγα...
θελώ πισω τη ζωη μου
την ναταλια....
το καλο μου τροπο και την ορεξη για ζωηηη
και αφου γινουν ολα αυτα θα διωξω ολους εκεινους που θα ερθουν μετα πισω σαν να αλλαξε κατι
η ναταλια δε ειναι ενα κομματι κρεας οσα κιλα και να χασω ο χαρακτηρας μου και το μεσα μου δε θα αλλαξει
ας ειναι διπλα μου τωρα ετσι οπως ειμαι οχι μετα δε θα παρωωω
28-07-2008, 13:07 #24
Ναι,αυτό ακριβώς!Όποιος πραγματικά στέκεται δίπλα μας,το κάνει ανεξάρτητα από την εξωτερική μας εικόνα...
Το σώμα που ντυνόμαστε να διανύσουμε την πορεία μας στη ζωή,μας δίνει ή μας στερεί απολαύσεις κι ευκολίες,
αλλά είναι κι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για να διαπιστώσουμε τις ουσιαστικές μας σχέσεις...
Ακόμα και αυτή με τον εαυτό μας...Κυρίως αυτή!
Πόση παίδευση χρειάζεται να τον βρούμε μέσα και πέρα από όσα μας επηρεάζουν,
να τον φροντίσουμε,να διατηρήσουμε την διάθεση του θετική και την πορεία του εξελικτική...
Δυναμώνουμε κι εμείς μέσα από τα εμπόδια...
Η εξωτερική μας αλλαγή απαιτεί κι εσωτερική ανασυγκρότηση...Δεν είναι στην πράξη όσο εύκολο ακούγεται...
Η τάση να εμμένουμε σ'όσα γνώριμα αποδεχτήκαμε για να επιβιώσουμε
είναι φορές ισχυρότερη από τη διάθεση ανανέωσης κι απελευθέρωσης...
Το "κακό" σαμποτάρει το "καλό" ακόμα κι αν θεωρείται αυτονόητο ποιό είναι εκείνο που πρέπει να επιλέξουμε...
Ας αποβάλουμε μαζί με το περιττό βάρος και κάθε βαρίδιο την ψυχής και της εξέλιξης μας...
Ευχή μου,να βρούμε όχι απλά τον παλιό μας εαυτό,αλλά έναν αναβαθμισμένο εαυτό σε όλα τα επίπεδα!
28-07-2008, 13:51 #25
Έχεις κάνει ολόκληρη κοσμοθεωρία γύρω από το πόσο ασήμαντη είναι η φυσική ομορφιά του σώματος του ανθρώπου και ότι η αληθινή αγάπη φαίνεται μόνο όταν αυτό είναι διαστρεβλωμένο και παραμορφωμένο από την αληθινή του φύση.
Η εμφάνιση δεν είναι το παν, αλλά νους υγιής εν σώματι υγιεί...Σοφή κουβέντα. Όταν ο άνθρωπος είναι υπέρβαρος τότε έχει ξεφύγει από την φύση του, όπως έχει ξεφύγει το μυαλό του όταν κάποιος παραλογίζεται ή πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα. Όταν παραλογίζεσαι δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου αλλά κοιτάς να γίνει όπως πρέπει. Έτσι και όταν είσαι υπέρβαρος, δεν το αποδέχεσαι αλλά κοιτάς να γίνεις όπως είναι κανονικά ο άνθρωπος.
Έτσι και με την αγάπη, πρέπει να στέκονται δίπλα σου όταν παλεύεις να γίνεις καλά αλλά αν έχεις συμφιλιωθεί με την παραμορφωμένη σωματική εικόνα δε μπορείς παρά να κατηγορήσεις τον εαυτό σου.
28-07-2008, 14:10 #26
- Θέλω πίσω το βλέμμα του άντρα μου (παρόλο που δεν έχει σταματήσει λεπτό να μου δείχνει πόσο μ'αγαπά)
- Θέλω πίσω το μπικίνι μου (δεν μπορώ άλλο το ολόσωμο)
- Θέλω πίσω τη μούρη μου (δεν είμαι εγώ στον καθρέπτη)
- Θέλω να βγάλω φωτογραφίες με τα παιδιά μου (το αποφεύγω)
- Θέλω να πάω για ψώνια με τις φίλες μου (εγώ ψωνίζω σε XXL μαγαζιά οπότε δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στα άλλα)
- Θέλω ο γιός μου όταν κοιτάει την φώτο του γάμου μου να βλέπει το ίδιο πρόσωπο
- Θέλω να ξαναβάλω το τζιν μου φόρεμα και όχι να το βλέπω μόνο στη φώτο που έχω στην κρεβατοκάμαρα
28-07-2008, 14:27 #27
Originally posted by stargazer
Έχεις κάνει ολόκληρη κοσμοθεωρία γύρω από το πόσο ασήμαντη είναι η φυσική ομορφιά του σώματος του ανθρώπου και ότι η αληθινή αγάπη φαίνεται μόνο όταν αυτό είναι διαστρεβλωμένο και παραμορφωμένο από την αληθινή του φύση.
Η εμφάνιση δεν είναι το παν, αλλά νους υγιής εν σώματι υγιεί...Σοφή κουβέντα. Όταν ο άνθρωπος είναι υπέρβαρος τότε έχει ξεφύγει από την φύση του, όπως έχει ξεφύγει το μυαλό του όταν κάποιος παραλογίζεται ή πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα. Όταν παραλογίζεσαι δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου αλλά κοιτάς να γίνει όπως πρέπει. Έτσι και όταν είσαι υπέρβαρος, δεν το αποδέχεσαι αλλά κοιτάς να γίνεις όπως είναι κανονικά ο άνθρωπος.
Έτσι και με την αγάπη, πρέπει να στέκονται δίπλα σου όταν παλεύεις να γίνεις καλά αλλά αν έχεις συμφιλιωθεί με την παραμορφωμένη σωματική εικόνα δε μπορείς παρά να κατηγορήσεις τον εαυτό σου.
Όχι...δε θα μπω σε άλλη μια άσκοπη αντιπαράθεση μαζί σου...
Δε νομίζω εξάλλου ότι σε ενδιαφέρει να κατανοήσεις...
Ψάχνεις κάποια λέξη /φράση να κολήσεις και είναι ατέρμονη αυτή η κουβέντα...
Θ'ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα προσπαθήσω να γίνω άνθρωπος κι εγώ...
Όχι διαστρεβλωμένη και παραμορφωμένη σε νου και σώμα,όχι αφύσικη...
Και εντωμεταξύ κι ειδικά όσο δεν το παλεύω,όλοι μακριά μου!Δεν είμαι άξια να σας έχω δίπλα μου!
Θα δικαιούμαι να έχω κι εγώ αγάπη στη ζωή μου μόλις ενταχθώ στην κοινωνία των κανονικών ανθρώπων...
Μέχρι τότε,τιμωρία κι απομόνωση στο καμπαναριό της Παναγίας των Παρισίων,παρέα με τον Κουασιμόδο!
Ωχ!Λες να φάω πόρτα και από κείνον;Αλοίμονο μου,τότε...θα πάρω τα βουνά,παρέα με τ'άλλα ζώα...
Και προς Θεού! Όχι αυτά της κιβωτού! Προσοχή! Μην τυχόν διαδοθεί το είδος μου!
28-07-2008, 15:34 #28
χεχεχ
μην παρεκκλίνεις από τον κανόνα, μην σπάσεις κανένα καλούπι! μην ξεφύγεις από τον καθωσπρεπισμό των πραγμάτων σε περιμένει η απομόνωση , η υποκουλτούρα και το περιθώριο!
ο κόσμος είναι ένας! γεμάτος απο διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς σωματότυπους με διαφορετική τρέλλα να κουβαλάει ο καθένας με την δικιά του παραφροσύνη με την δικιά του ΦΥΣΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΟΓΕΝΕΣ!!! όποιος βρει την αρχική μήτρα , να με ειδοποιήσει!!
ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΠΤ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
28-07-2008, 15:44 #29
-θέλω να με αγαπούν γι αυτό που ήμουν, γι αυτό που είμαι και γι αυτό που θα γίνω, με το ίδιο πάθος και τον ίδιο πόθο!
-θέλω να δεχθεί ο διπλανός μου και ο διπλανός του διπλανού μου και ο διπλανός του διπλανού του διπλανού μου.... κ.ο.κ ότι οι δυνατότητες των ανθρώπων είναι απεριόριστες και η φαντασία και η δημιουργικότητα αστήρευτες!
-θέλω να φορέσω ελέυθερα το XXXXX....L το XL το L το M το S το XS το XXXXX....S χαμόγελο μου χωρίς να με επικρίνει κανείς!
-θέλω να αισθάνομαι περηφάνεια για τους φίλους μου και όχι ότι με περιτριγυρίζει ένα μάτσο χαμένων απαισιόδοξων κομπλεξικών ανθρώπων!
-θέλω κάθε μου ελάττωμα να γεννήσει μια πρόκληση για αγώνα... γι αυτό που πιστεύω καλύτερο!
-θέλω το βάρος μου να έλκεται από την γη μεχρι και το τελευταίο γραμμάριο με ευγνωμοσύνη και η ύπαρξη μου να ομορφαίνει τον κόσμο!
28-07-2008, 16:35 #30
δηλαδή αν έχω παραπάνω κιλά από το κανονικό δεν είμαι καλά και είμαι παραμορφωμένη (ε, διαβάζω και πολύ) .....
- Θέλω να συνεχίσουν να με αγαπούν οι δικοί μου ακόμα και αν δεν χάσω άλλα κιλά, ακόμα και αν πάρω, και ξέρω ότι θα το κάνουν.............. γιατί απλώς με αγαπούν...... για τους άλλους δεν με νοιάζει!!!
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία