Results 1 to 7 of 7
Thread: Lipotox?!
-
27-06-2009, 02:36 #1
Lipotox?!
Γεια σας και απο εμενα!
Σημερα πηρα τα lipotox και κανοντας αναζητηση στο Google επεσα πανω στο φορουμ.
Περσι λογω πανελληνιων πηρα 10 κιλα περιπου και το καλοκαιρι ενω τελειωσα με πανελληνιες εχοντας συνηθισει να τρωω πηρα αλλα 3,4... Φετος, απο το σεπτεμβρη μεχρι και σημερα καταφερα να φτασω απο τα 70 στα 60, τα τελευταια 3 λογω εντατικης διαιτας το τελευταιο διαστημα, τα υπολοιπα σταδιακα.. Ειμαι 1,70 και 19 χρονων. Στοχος μου ειναι να φτασω τα 53,54.. Και επειδη πλησιαζει ο καιρος για τα συνεχη μπανια ειπα να το επισπευσω με τα λιποτοξ.
Απλα ηθελα να ρωτησω, σε περιπτωση που παιρνω τα χαπια αλλα δεν τρωω τα γευματα θα εχω κανενα αποτελεσμα ή ειναι αδικος κοπος? Γιατι εχω συνηθισει να τρωω μια σαλατα το μεσημερι, αντε και δημητριακα το βραδυ.. Λετε τα παιρνω αδικα?
- 27-06-2009, 08:52 #2
Γεια και καλώς ήλθες.
Όλ' αυτά τα σκευάσματα πρέπει να λαμβάνονται κατόπιν προτροπής ιατρού και με την παρακολούθηση αυτού.Καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό γιατί έχουν παρενέργειες.
27-06-2009, 16:53 #3
Βασικα ευχαριστω για την απαντηση. Αλλα ρωταω λογω εμπειριας απο ατομα που το εχουν λαβει.
Με εχει πιασει τρελη υπνηλια και λιγο πονοκεφαλος. Το παιρνω χωρις να τρωω κατι. Αυτο καιει το ηδη υπαρχον λιπος ή οχι?
28-06-2009, 00:58 #4
είσαι 1,70 και 60 κιλά κ περιμένεις τα φάρμακα να κάψουν το όποιο.. "λίπος". για να βεβαιωθεις, δεν τρως κιολας αμα λαχει..
συγνωμη που θα το πω. αλλα τι συμβανει στα κοριτσακια της ηλικιας σας πια?? αν διαβαζες το ποστ σου τι θα συμβουλευες εσυ την κοπελα να κανει??
καλο κουραγιο κοπελα μου. προσεχε ομως μην παιζεις με την υγεια σου. το σωμα θυμαται κ εκδικειται οσους το κακομεταχειριζονται.
φιλικα..
αννα
28-06-2009, 01:16 #5
xm..exoume to idio ipsos k sxedon ta idia kila..de nomizw pws xreiazese xapia...etsi me th diatrofh 2-3 kilakia akoma ta xaneis aneta k perpata h kane treksimo...to shmadiko einai na mhn kaneis sixna paraspondies sthn diatrofh- opws kanw egw- k ola xanode..kalh prospatheia...
28-06-2009, 02:57 #6
anna den eimai anoreksikh, mporei na eimai 60 kila alla exw lipos sthn koilia kai sta podia! den eimai petsi k kokkalo gt den a8loumai ka8olou g auto rwthsa an ta lipodialutika kaine to hdh uparxon lipos.
kai pistepse me katanow pws uparxoun xeiroteres periptwseis apo th dikh mou alla panta hmoun gurw sta 50kati kai den m aresei to swma mou pia.
rigani logw eksetastikhs den perpataw ka8olou gt vgainw apo to spiti mono otan einai na dwsw ma8hma.. eimai sth nomikh k opws katalavaineis liwnw sto diavasma.. kanw step oso mporw kai sunexizw ta xapia kai th "diatrofh" . lew na to riksw kai sthn aerovia oso ka8omai spiti kai xazeuw otan den diavazw.
28-06-2009, 13:07 #7
καλή μου, δεν ειπα οτι εισαι ανορεξικη. προς θεου! απλα υπερβολικη, λες κ τα παντα περιστρεφονται γυρω απο τα κιλα.. αν εχεις προβλημα σε συγκεκριμενες περιοχες οπως λες, η λυση ειναι η γυμναστικη κ τπτ αλλο. αλλα αν αρχισεις να γυμναζεσαι δεν γινεται να την βγαζεις με σαλατες κ γαλα. ο μεταβολισμος σου θα κολλησει κ θα αρχισεις να εχεις χειροτερα προβληματα.
σε καταλαβαινω. κ εγω σε απαιτητικη σχολη ειμαι, κ τυχαινει να βρισκομαι εκει κ 14 ωρες τη μερα. αν δεν εχεις χρονο για γυμναστηριο, κατεβασε κανα dvd γυμναστικης, κανε λιγο ποδηλατο στο σπιτι, οτιδηποτε.
τα φαρμακα ομως ειναι για οους εχουν προβλημα. προσωπικη μου αποψη, δεν ειμαι γιατρος, δεν μπορω να γνωριζω..
(αν κ ο αδερφος μου, που ειναι γιατρος, όταν ήμουν τα πολλά κιλά μου ειχε πει "ιδρωσε για να αδυνατισεις, τα χαπια δεν ξερεις τι επιπτωσεις μπορει να εχουν στο δικο σου οργανισμο")
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία