ΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 100
    Senior Member
    stargazer,ειλικρινά σ'ευχαριστώ που υπάρχεις! Σ'ευχαριστώ που μου θυμίζεις όσα τείνω να ξεχνώ...
    Όλους εδώ μέσα σας ευχαριστώ από καρδιάς! Τον καθένα για διαφορετικό λόγο...
    Είστε η αγαπημένη μου οικογένεια επιλογής! Να είστε όλοι καλά και ν'αξιωθείτε να χαρείτε ό,τι ο καθένας λαχταρά!

Senior Member
    -ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ 64 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 106.ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΕΓΩ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ..

Junior Member
    Εγώ θα επιθυμούσα να μη δίνω στους άλλους γύρω μου το άλλοθι για να με μειώνουν όταν δεν μπορούν να με συναγωνιστούν..Νομίζω πως οι περισσότεροι όταν βλέπουν έναν υπέρβαρο να προοδεύει σκέφτονται " Έλα μωρέ, εντάξει, τα κατάφερε, αλλά δεν παύει να είναι ένας κωλόχοντρος.." και έτσι ισορροπούν απέναντί σου..χωρίς λόγο..

Θέλω να αγαπήσω και να αγαπηθώ?να δω πως είναι να μπορείς να κάνεις τα πάντα(που μέχρι στιγμής δεν μπορούσα λόγο κιλών) θέλω απλά να σταματήσω να βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα τίποτα?.

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-
    χεχεχ μην παρεκκλίνεις από τον κανόνα, μην σπάσεις κανένα καλούπι! μην ξεφύγεις από τον καθωσπρεπισμό των πραγμάτων σε περιμένει η απομόνωση , η υποκουλτούρα και το περιθώριο!
    ο κόσμος είναι ένας! γεμάτος απο διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς σωματότυπους με διαφορετική τρέλλα να κουβαλάει ο καθένας με την δικιά του παραφροσύνη με την δικιά του ΦΥΣΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΟΓΕΝΕΣ!!! όποιος βρει την αρχική μήτρα , να με ειδοποιήσει
    Μάλιστα...Το να πάρει κάποιος 30 κιλά, να παραμορφωθεί η εικόνα του σώματός του, να μη μπορεί να σκύψει, να μην ξεχωρίζει η κοιλιά από το στήθος...Αυτό είναι το αφύσικο. Δεν υπάρχει σύγχυση μεταξύ του τι είναι φυσιολογικό και τι όχι.

Ναι ο καθένας έχει το σώμα του αλλά όποιος του έχει φορτώσει 30 κιλά και του έχει αφαιρέσει τα χαρακτηριστικά του τότε προφανώς είναι στο λάθος δρόμο. Και NADINE δεν είπα να κρυφτείς αλλά αν έχεις μέσα σου συμφιλιωθεί με μια κακή εικόνα του σώματος και δε θες να την αλλάξεις είναι άδικο να κατηγορείς κάποιον που δε μπορεί να σε δει ερωτικά. Δε μίλησα για φίλους και συγγενείς αλλά για σύντροφο. Αν εσένα δε σε νοιάζει το σώμα σου, τι μήνυμα δίνεις σε έναν άντρα?

Senior Member
    εισαι μαλακας και αγαμητος περα απο αναισθητος.Εισαι τοσο καθικι που δεν σκεφτεσαι καν οτι μπορει να υπαρχουν ανθρωποι με παραπανω απο 30 κιλα εδω μεσα και ετσι οπως μιλας για διπλες και για τριπλες και οτι δεν ξεχωριζει η κοιλια απο το στηθος,τους πληγωνεις.Μας εχεις και ρο δειξει ποσο τρομπας εισαι και ο καθενας εδω μεσα με την σειρα του σου εχει δειξει οτι δεν σε γουσταρει.Και ξερεις κατι καραγκιοζη οκ το παραμορφωμενο σωμα ειναι καπως και οι χοντροι σε λαθος δρομο,εσυ με την μαλακια που σε δερνει σε ποιο δρομο εισαι?προφανως ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης και δεν εχεις παρει τπτ σωστο απο την οικογενεια σου και χεστηκα αν θιχτεις η τσαντιστεις που σας βγαζω ολους αχρηστους οικογενειακα, ισως καταλαβεις τοτε παλιομαλακα οτι εδω μεσα δεν μπαινουν ολοι για χαβαλε οπως εσυ ,εχουν αισθηματα και πληγωνονται και οι χοντροι και οι διπλες τους .Ειλικρινα σου μιλαω αν ησουν δικος μου ανθρωπος θα ντρεπομουν για λογαριασμο σου.Εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας που εχω συναντησει σε φορουμ και ουτε καν φανταζομουν ποσες παπαριες μπορει να πει ενας καραγκιοζης 22,8 χρονων.Εισαι μεγαλος παπαρας και εισαι και για πολλα σουτια.

Senior Member
    και συ που ξερεις αν καποιος μπορει να δει εναν υπερβαρο ερωτικα η οχι?βλακα το σεξ ειναι ειναι ενωση ηλιθιε και ειναι πολυ βαθυτερο απο αυτο που νομιζεις,αν ηταν μονο τα ωραια κορμια να ειναι ποθητοι ανθρωποι και να κανουν σχεσεις τοτε δεν θα υπηρχε καμια αδυνατη που να ηταν δυστυχισμενη,αλλα εισαι τοσο τρομπονι που η αντιληψη σου και οι προσδοκιες σου περιοριζονται στο ανω και κατω βλεφαρο σου.Εισα τοσο αδειος, μικρος κενος και λιγος που πραγματικα σε λυπαμαι..εχω εναν αδερφο στην ηλικια σου και ειναι πρωτος μαγκας και συ μπροστα του δεν πιανεις ουτε μια τριχα απτα α.............δια του μ'αυτα που λες,δεν εχεις κανενα ελαφρυντικο για την απυθμενη σου μαλακια,ουτε καν την ηλικια..πωπω και σε πληροφορω παλιοφλουφλη οτι παρα παρα πολλοι αντρες βλεπουν ερωτικα υπερβαρες γυναικες και το αντιθετο ..στο λεω γιατι το ζω το βλεπω και δεν το φανταζομαι οπως εσυ.. φτου σου ρε βλακα που θα πεις και στους αλλους αν τους βλεπουν ερωτικα η οχι αχρηστε και παλι φτου σου

Senior Member
    οσο θα ασχολειστε θα ασχολειται.

Senior Member
    hopa χαχαχα εισαι απλα φοβερη.....!!!!!εγω παλι hopa εχω την εντυπωση οτι ο ιδιοσ ειναι υπερβαροσ και μιλωντασ εστι σε ολουσ αισθανεται καλυτερα...ειμαι 99% σιγουρη οτι ειναι αν οχι παχυσαρκοσ τοτε σιγουρα υπερβαροσ...αλλα αν αισθανεται ετσι καλα να αντιμετωπιζει το προβλημα του κραζοντασ αλλουσ εδω ειμαστε φορθμ υποστηριξης...ασε το παχουλο παιδακι να ζησει το ονειρο του....και το γεγονοσ οτι δεν καταλαωινει οτι το σεχ ειναι ενωση τοτε του ευχομαι και εγω ολοψυχα καλα γ.....α.επισησ στανδαρ ο τυπακοσ δεν ειναι 22,8 π λεει...τον κοβω καμια 35ρια....χωρισ φιλουσ και ψαχνει να βρει κατι αν ασχολειται μωρε δεν το καταλαωαινουμε?μπαινουμε και στο τρυπακι αν συγχυζομαστε κιολασ...

Hopa μου καλά τα είπες αλλά καλά κάνεις κούκλα μου να μην ασχολείσαι μαζί του. Δεν χρειάζεται καν να διαβάζουμε όσα λέει. Μπράβο σου που ξεθύμανες αλλά άστον, δεν αξίζ§ουν τέτοια άτομα να τους επιτρέπουμε να μας χαλούν τη ψυχική μας γαλήνη και ηρεμία...

Senior Member
    Έχετε πολλή πλάκα μερικοί/ές. Καλά το λέω ότι έχετε θεοποιήσει την παχυσαρκία και δε βλέπετε το σωστό. Όταν κάποιος είναι τρελός, παρανοϊκός, νευρωτικός ή ψυχωτικός τότε όλοι παραδεχόμαστε ότι έχει ψυχικά προβλήματα. Αν είναι παχύσαρκος γιατί δεν παραδεχόμαστε ότι έχει σωματικά προβλήματα? Τόσο κακό είναι?

Γιατί προσπαθείτε μάταια να πείσετε εαυτούς και αλλήλους ότι είναι το φυσικό? Δε βλέπετε ότι έτσι τους τραβάτε κάτω και τους αποτρέπετε από το να χάσουν τα κιλά τους? Οι υπέρβαροι έχουν αισθήματα, αγαπάνε αληθινά, είναι και γαμώ τα άτομα, ακομπλεξάριστοι και μπούρδες. Η σωματική κι η ψυχική υγεία είναι συνθήκες ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ κι ΟΧΙ ΙΚΑΝΕΣ για την γενικότερη υγεία του ατόμου. Το ωραίο και φυσιολογικό σώμα δε σε κάνει ευτυχή, η απώλειά του όμως σε κάνει δυστυχή...

Και μπράβο γιατί αποδείξατε ότι για την έλξη και το σεξ δεν παίζει ρόλο το σώμα. Είναι σαν να μην υπάρχει. Καλό cybersex λοιπόν...

Senior Member
    βρε ζωον ποιος ειπε οτι το παχυσαρκο σωμα ειναι καλυτερο απο το υγειες?ποιος θεοποιησε την παχυσαρκια βλακα?γαι την ελξη και το σεξ παιζει ρολο το σωμα,τεραστιο ρολο και κυριως στην ηλικια σου,αλλα πιστεψε δεν κανουν μονο cybersex οσοι εχουν παρανισια κιλα.Επισης παραδεχομαστε οτι οι ψυχωτικοι εχουν προβληματα,οτι οι χοντροι θελουν διαιτα και οτι ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ,αντε απο δω μυγακι ,μαγκακι της κλανιας που θα μας ευχηθεις και καλο cybersex αυτα εινια για κατι ατσουτσουνα αγορακια σαν και σενα ,κομπλεξικα με φουλ κακια και αμφιβολου ανδρισμου.Και με το να κανεις συνεχεια πως δεν καταλαβαινεις τι λεμε και να παραφραζεις τα λογια μας και λες απο κατω του κοσμου τις μαλακιες μας δειχνεις ποσο λουκρητια και λουυγκρα περιοπης εισαι . .ουστ μαλακισμενο

Senior Member
    Οπότε δε καταλαβαίνω που διαφωνούμε...Στο ότι πρέπει να κρύβουμε την αλήθεια από τον κόσμο και να τον καθησυχάζουμε? Οκ, εγώ πιστεύω ότι πάντα χρειαζόμαστε ένα σπρώξιμο κι όχι πάντα ντάντεμα....

Δε λέω, καλή άμυνα το να βρίζεις. Δε ξέρω αν δείχνει ισχύ επιχειρημάτων αλλά κερδίζει τον κόσμο όπως βλέπεις. Βρίσε λοιπόν να ξεθυμάνεις! Κι άσε τους άλλους να γίνονται μισητοί επειδή λένε την αλήθεια.

Senior Member
    τα καταφερνεις να γινεις μισητος μια χαρα και μονος σου χωρις να σε βριζω εγω ,να εισαι σιγουρος γι'αυτο που σου λεω.Διαφωνουμε στην απολυτοτητα σου,στο οτι δεν εχεις τροπο και στο οτι εδω και 2 μηνες μας λες τα ιδια και ιδια και δεν εχεις τπτ καινουργιο να πεις.Εισαι αγενης,εμαθα οτι σε χαιρετουσαν στο τσατ και δεν ειπες ουτε γεια,βασικα ο μοναδικος σκοπος υπαρξης σου στο φορουμ ειναι να συγχιζεις τα παιδια και να επαναλαμβανεσαι αφορητα.Δεν εχει κανενας να μαθει τπτ απο σενα,εισαι εκτος θεματος μονιμως και ουσιαστικα αφου δεν βιωνεις την κατασταση για την οποια μιλας 24 ωρες το 24ωρο εδω μεσα.Δεν αμυνομαι ,εκφραζομαι και εκφραζω πολλους απο οτι ειδα εδω μεσα με την αποψη μου για σενα.Λοιπον δεν εχεις ιχνος αξιοπρεπειας επανω σου,σε βριζει ενα ολοκληρο φορουμ ,δεν σε θελει κανεις εδω και συ κανεις πως δεν το καταλαβαινεις και συνεχιζεις να γραφεις λες και καποιον ενδιαφερουν οι αποψεις σου.Και να σου πω και κατι?εισαι πολυ μικρος για να τα βαλεις μαζι μου και να μου πεις οτι σε βριζω για να μαζεψω κοσμο,δεν παω για βουλευτης ξερεις και δεν με ενδιαφερει.Ειναι επιχειρηματα οσα σου λεω ομως πρεπει να εχεις και μια Α αντιληψη για να τα καταλαβεις,ασε που τα καταλαβαινεις και απαντας μονο εκει που μπορεις και σε συμφερει,κοινως κανεις τον μαλακα και ειναι η μοναδικη στιγμη που συναντας τον αληθινο εαυτο σου...χεσε μας starβλακα

Senior Member
    Το ότι είμαι πολύ μικρός το λες εσύ...Αν εννοείς ηλικιακά μπορεί αλλά διανοητικά δε βλέπω κάτι τέτοιο μέσα από την ειρωνεία και την κακία. Δε βλέπω επιχειρήματα.

Όσο για το chat, πλάκα έχει που αμέσως τα μαθες. Αυτό δείχνει ποιος έχει με τι ν' ασχοληθεί και ποιος όχι. Ποιος τρέχει να πει τα κουτσομπολιά...Το μόνο που έκανα ήταν να πω ότι δε θέλω να πω όνομα και πολύ προσωπικές λεπτομέρειες για μένα και αμέσως "άντε γεια, την κάνουμε". Βρες άκρη λοιπόν...

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast