Results 46 to 60 of 100
Thread: ΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ...
-
29-07-2008, 12:24 #46
βασικα εισαι το πιο hot θεμα του φορουμ..ειλικρινα ολοι πισω απο την πλατη σου αλλα και μπροστα σου συζητουν συνεχως και ακαταπαυστα ποσο μαλακισμενο εισαι.οτι και αν κανεις θα μαθευτει γιατι πολυ απλα τοσο καιρο εδω μεσα τετοιο παρασιτο δεν εχει μπει.Μικρο σε θεωρω κυριως διανοητικα.Εισαι πολυ μιζερος με το να σε βριζουν ολοι και συ να καθεσαι ,μαλλον εσυ δεν εχεις και παρα πολλες επιλογες παρανω στην ζωη σου.Μας εχει φλομωσει στο ψεμα,πεφτεις σε αντιφασεις λες ολο τα ιδια.Δηθεν εχεις και κοπελα και δεν μπορει να χασει τα 5 κιλα κιλα που λες..ισως δεν μπορει να τα χασει γιατι ειναι φουσκωτη και αψυχη.Η μονη γυναικα που θα καθοταν μαζι σου θα μπορουσε να ειναι απ'τις φουσκωτες κουκλες του (ξερεις εσυ..για sex.) εμποριου, ασε που εγω και τετοια να ημουνα θα εβρισκα ενα τροπο να τρυπηθω και να ξεφουσκωσω για να μην ειμαι διπλα σου...i'm done with you so far you filthy little bitch . .
- 29-07-2008, 12:38 #47
δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να τσακωνεστε καπου ολοι σας εχετε δικαιο ,υπαρχει η πλευρα του παχυσαρκου υπαρχει και η πλευρα του σταρ ή καποιου αλλου που δεν αντιμετοπιζει το αντιστοιχο προβλημα.Η παχυσαρκια δεν ειναι φυσιολογικη κατασταση ,θεωρειται πλεον νοσος ,αν και πολλοι την θεωρουν συμπτωμα μιας βαθυτερης ψυχολογικης μη ισορροπιας.οταν πιεσεις καποιον το αποτελεσμα θα ειναι καταστρεπτικο. για να χασεις κιλα χρειαζεται αποφαση ,στοχος,επιμονη και υπομονη.οσα περισσοτερα εχεις δυστυχος τοσο το δυσκολοτερο για τον καθε ενα να τα χασει γιατι μπορει μια σωστη διατροφη να μην ειναι τοσο στερητικη αλλα ειναι τουλαχιστον απαιτητικη ,ως προς την καταναλωση διαφορων τροφων.δυστυχος επειδη το πρωτο πραγμα που βλεπει καποιος ειναι το σωμα μας θα πρεπει να διατηρουμε ,οσον το δυνατον σε καλλιτερη κατασταση.δεν ειναι ευκολο το γνωριζω ,αλλα ετσι λειτουργει αυτος ο ρημαδης ο κοσμος μας.γινομαστε θεματα κριτικης αλλα ετσι εχει.ο κοσμος ετσι λειτουργει ,δεν λειτουργει οπως θελουμε εμεις ή οπως βολευει εμας .επιθετικες τακτικες και απο τις δυο πλευρες δεν οδηγουν πουθενα ,παρα σε ενα πεισμα.ποτε δεν αδυνατιζει καποιος αν του επιβληθει ,μονο αν το αποφασισει.
29-07-2008, 12:38 #48
Επειδή εγώ ήμουν στο τσατ κι επειδή η παραπληροφόρηση του είναι ανέντιμη,σας λέω ακριβώς τι έγινε:
Τον καλώ μέσω ποστ κι όταν τελικά έρχεται,τον καλωσορίζουμε(δύο άτομα ήμασταν μέσα),εκείνος βάζει μια χαμογελαστή φατσούλα και μετά του λέω αυτολεξί:"θα ήθελες να συστηθούμε;Εγώ είμαι η Ναταλία".Αυτό ήταν...Μετά από κανα-δυο λεπτά που δεν απάντησε ,λέω"οκ...προφανώς όχι..."και μου λέει το άλλο άτομο να περιμένω γιατί ίσως γράφει αργά...Εξακολουθεί να μη γράφει λέξη και τότε είναι πλέον εμφανές ότι μας περιπαίζει...Οπότε του λέω ότι δεν μπορώ να υποθέσω ότι δεν ξέρει να χειριστεί τον τρόπο λειτουργίας του τσατ(πώς στέλνεται ότι γράφουμε)από τη στιγμή που ήδη έχει στείλει ένα emoticon και ότι προφανώς δεν έχει καμία διάθεση επικοινωνίας,αλλά απλά το διασκεδάζει...Εγώ είπα ότι δεν εκπλήσσομαι από την στάση του και το άλλο άτομο είπε ότι εκείνο απογοητεύεται γιατί δε θα περίμενε κάτι τέτοιο από κάποιον που επέλεξε αυτό το username(είναι τίτλος κάποιου τραγουδιού).Λέξη και πάλι καμία...Όλο αυτό κράτησε κανά τέταρτο,δε θυμάμαι πόσο ακριβώς...Και στο τέλος λέω στο άλλο άτομο "τα κουβαδάκια μας και σ'άλλη παραλία"και βγήκαμε και οι δύο αφήνοντας τον μέσα,αφού βέβαια είχε ενημερωθεί και είχε πάρει και πάλι το χρόνο του ότι αν ήταν να μη συμμετέχει καθόλου εμείς θα βγαίναμε... ...
29-07-2008, 13:17 #49
πολυ ασχοληθηκαμε ,αρκετα με τον τυπο
29-07-2008, 14:47 #50
Originally posted by NADINE
Επειδή εγώ ήμουν στο τσατ κι επειδή η παραπληροφόρηση του είναι ανέντιμη,σας λέω ακριβώς τι έγινε:
Τον καλώ μέσω ποστ κι όταν τελικά έρχεται,τον καλωσορίζουμε(δύο άτομα ήμασταν μέσα),εκείνος βάζει μια χαμογελαστή φατσούλα και μετά του λέω αυτολεξί:"θα ήθελες να συστηθούμε;Εγώ είμαι η Ναταλία".Αυτό ήταν...Μετά από κανα-δυο λεπτά που δεν απάντησε ,λέω"οκ...προφανώς όχι..."και μου λέει το άλλο άτομο να περιμένω γιατί ίσως γράφει αργά...Εξακολουθεί να μη γράφει λέξη και τότε είναι πλέον εμφανές ότι μας περιπαίζει...Οπότε του λέω ότι δεν μπορώ να υποθέσω ότι δεν ξέρει να χειριστεί τον τρόπο λειτουργίας του τσατ(πώς στέλνεται ότι γράφουμε)από τη στιγμή που ήδη έχει στείλει ένα emoticon και ότι προφανώς δεν έχει καμία διάθεση επικοινωνίας,αλλά απλά το διασκεδάζει...Εγώ είπα ότι δεν εκπλήσσομαι από την στάση του και το άλλο άτομο είπε ότι εκείνο απογοητεύεται γιατί δε θα περίμενε κάτι τέτοιο από κάποιον που επέλεξε αυτό το username(είναι τίτλος κάποιου τραγουδιού).Λέξη και πάλι καμία...Όλο αυτό κράτησε κανά τέταρτο,δε θυμάμαι πόσο ακριβώς...Και στο τέλος λέω στο άλλο άτομο "τα κουβαδάκια μας και σ'άλλη παραλία"και βγήκαμε και οι δύο αφήνοντας τον μέσα,αφού βέβαια είχε ενημερωθεί και είχε πάρει και πάλι το χρόνο του ότι αν ήταν να μη συμμετέχει καθόλου εμείς θα βγαίναμε... ...
Anyway, φαίνεται ποιος επιτίθεται και ποιος απλά λέει άκομψα - κακώς βέβαια, το παραδέχομαι - την αλήθεια. Γιατί όπως δε μπορείτε εσείς να με πάρετε στα σοβαρά άλλο τόσο αστείο μου φαίνεται εμένα να λέτε ότι σκέφτεστε μπουγάτσες, τα τηγανητά και λιγουρεύεστε, τα σαγανάκια και τα παγωτά.
Συνέλθετε πια! Μεγάλοι άνθρωποι και δεν έχετε αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία...Δεν είναι μεγάλη υπόθεση να μην τρως παγωτά, τηγανητά, γλυκά, λιπαρά και junk! Αν δε μπορείτε να το κάνετε αυτό μη κατηγορείτε εμένα για διανοητική αναπηρία αλλά κοιτάξτε και τον εαυτό σας. Αν αντέχετε την κριτική...
29-07-2008, 14:55 #51
χεχεχεχχεεχεχε πάμε για ένα παγωτό στην παραλιακή; χεχεχεχ
σταρ είσαι η μασκότ μας !!!!
όχι μπουγάτσες, τηγανητά, σαγανάκια και παγωτά σε θάλασσες και ακτές!
πάντα με προφυλάξεις σε κάθε ηδονή!
29-07-2008, 15:02 #52
ʼσε τώρα...Που χρειάζεται και forum για να μη τρως γλυκά και junk food. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι με καρκίνο, δηλ. αληθινά προβλήματα κι εσείς που είστε μια χαρά καταστρέφεστε από το παγωτό και τις τηγανητές πατάτες. Πραγματικά κρίμα, έχετε την υγεία σας κι επειδή κάνετε σαν μωρά παιδιά με το φαγητό κάνετε το σώμα και τον οργανισμό σας σκατά.
29-07-2008, 15:06 #53
θα έχουμε εσένα να μας μαλώνεις να μην τρώμε! ντάντεψε μας και λίγο όμως! θέλω γούτσου γούτσου χεχεχεχεχεχεεχ!!!!
29-07-2008, 15:45 #54
Αστρονόμε, να ρωτήσω εσύ γιατί έχεις μπει σε αυτό το forum? Κάνεις κάποια εργασία σχετικά με την ψυχολογία των παχύσαρκων, είσαι παχύσαρκος, είσαι ανορεξικός ή έπεσες κατά λάθος πάνω μας και λες ΟΚ αφού δεν έχω να κάνω τίποτα καλύτερο ας πιάσω κουβέντα με αυτούς ???
29-07-2008, 15:58 #55
stargazer κοιτα πρωτα να αδυνατισεις εσυ ο ιδιος αγορι μου...κοβω το λαιμο μοθ οτι εισαι οχι απλα υπερβαρος αλλα παχυσαρκοσ...λοιπον ασε τα πατατακια και τις coca mprosta sto pc και κανε εσυ cybersex αφου αυτοσ ιταν ο δευτεροσ τροποσ ικανοποιησης που σκεφτηκες...εγω ασς πουμε σκεφτηκα τον αυνανισμο χεχεχεχ να λοιπον ποιοσ κανει cyber...΄΄)Επισης δεν ειναι κακο να μα σπεισ οτι εισαι παχυσαρκοσ...δεν θα σε κατακρινουμε...θα σε αγγαλιασουμε....come to real world!μην διμιουργεις μια ψευτικη ζωη πισω απο ενα Pc!
29-07-2008, 18:41 #56
Θέλω να πληροφορήσω τον μισητό (πλέον)stargazer πως κάποιος δεν παχαίνει μόνο από το φαγητό?υπάρχουν μερικά προβλήματα(υγείας) που χρειάζονται θεραπεία και μπορεί να βάλεις και50 κιλά μόνο από τα χάπια?δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου?αυτό που κάνουμε εδώ είναι πολύ σημαντικό για εμάς.. για αυτό πολύ ευγενικά σου λέω να αποχωρήσεις από την παρέα μας και άσε μάς να ξέρουμε τι είναι καλύτερο για εμάς κ τι όχι?
29-07-2008, 19:24 #57
starwars το καναμε το φορουμ
29-07-2008, 20:24 #58
MAY THE FORCE BE WITH US!!!!!!!!!!
29-07-2008, 21:33 #59
Πάντα έκανα διαχωρισμό για όσους έχουν προβλήματα υγείας, θέμα ιερό που δεν πρέπει ν' ακουμπάμε. Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε αυτούς αλλά σε όλους που μιλάνε για απολαύσεις και δήθεν καλούπωμα όταν λέμε να μη το παρακάνετε με το junk και τα γλυκά. ʼκου περιθωριοποίηση και καλούπωμα για το παγωτό και τις μπουγάτσες!
29-07-2008, 22:46 #60
λες κι ο καθένας από εμάς δεν ξέρει όταν το παρακάνει! να ξέρεις ότι οι πρώτοι που τιμωρούν τον εαυτό τους, νιώθουν τύψεις και σκέφτονται ότι το παράκαναν είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των κιλών. δεν περιμένουμε εσένα να μας πεις ότι το παρακάνουμε!
πριν αρχίσεις να γίνεσαι δάσκαλος, τιμωρός και ψυχολόγος φάε μια μπουγάτσα κι ένα παγωτό! άντε γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της! η ελευθερία σου έχει όριο όταν αρχίσει να καταπατά τις ελευθερίες των άλλων!
μας έχεις τσακίσει τα νεύρα.
Le Meilleur Complément Pour Hommes en 2025 ?(Retour) ???? |...
30-06-2025, 13:49 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα