Results 1 to 15 of 20
-
04-07-2008, 10:33 #1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ????
Καλημέρα παιδιά!!!!!!!!!!!!!! Σήμερα αισίως (λέμε τώρα) 27!!!! Αλλά το έταιρον μου ήμιση θέλει να βγούμε έξω να φάμε................ βέβαια το ξέρει (μάλλον το ζει) οτι εγώ κάνω δίαιτα αλλά μετά από τόσο καιρό λέει ότι μας αξίζει μια διαφορετική και ήπια όμως θερμιδική βραδιά...............μια αλλαγή εικόνων για να γιορτάσει την ημέρα της ευτυχίας του (με έκανε να λιώσω - χαχαχαχαχαχα)! Τί μπορώ να φάω έξω ούτως ώστε να μη ξεφύγω???? Βέβεια έκανα 3 μέρες αποτοξίνωση και πιθανόν θα κάνω κι αύριο για να επανέλθω στη φυσιολογική μου ροή!!!!!!!!!! Τί να κάνω???? Μάλλον τί να φάω.............. ?????? 'Εχω πολύ καιρό να φάω έξω και γενικά κάτι εκτός διατροφής!!!!!!!!
- 04-07-2008, 10:38 #2
Πιες λίγο άπαχο γάλα το απόγευμα ή φάε 2 κουταλιές της σούπας άπαχη μυζήθρα ενώ θα είσαι με χυμό λαχανικών και φρούτων για πρωί και σνάκ με κάτι πολύ ελαφρύ το μεσημέρι [2 δάχτυλα ξερή μπριζόλα και λίγη σαλάτα) , φάε ό,τι θέλεις και μπορείς να αξιολογήσεις οτι το ψητό χταποδάκι είναι καλύτερο από τα τηγανιτά ψάρια και οτι το φιέτο κοτόπουλο μπορείς να ζητήσεις ευγενικά να στο κάνουν χωρίς την πέτσα και θα το κάνουν κλπ αλλά άσε το μισό στο πιάτο σου και τσίμπα και λίγα από τα ορεκτικά ή πιες ένα ποτήρι κρασί στην υγειά σου
Εννοείται οτι το συνοδό σου τον τρως με τα μάτια σε απεριόριστες ποσότητες χωρίς τύψεις !
04-07-2008, 10:54 #3
Να' σαι καλά!!!!!! Βλέπεις είμαι πολύ καιρό στο να μην ακουμπάω εξωτερικούς παράγοντες φαγητού........... αλλά θέλω σήμερα που κλέινω τα 27 να κάνω και το χατίρι του αρραβωνιαστικού μου και να πάμε να φάμε έξω................απλά ήθελα να ξέρω τί μπορώ να ζητήσω και τις επιλογές μου αντί να κάτσω σαν χάνος να προσπαθώ να σκεφτώ!!!!!!!!!!!
04-07-2008, 11:03 #4
Και χρόνια σου πολλά
ό,τι επιθυμείς κουκλίτσα .
Ξέρεις που θα πάτε?
Για ψαράκι, για μεξικάνικο, για κρέας?
Αν ναι, πέστο και κάτι θα σκεφτούμε .
Αν όχι, πήγαινε αποφασιμένη να φας ό,τι σου φανεί πιο ελαφρύ και να πιες εκείνο το ποτηράκι κρασί που λέγαμε.
Κι αν έχεις το νου σου να τον ξανα φλερτάρεις δεν θα σε απασχολήσει και τόσο το θερμιδικό μικρό έγκλημα.
04-07-2008, 11:12 #5
daBubbleBlue αυτο ακριβώς έχω in mind βέβαια............... αυτό είναι και το ζητούενο της βραδιάς...............λίγο κρασί, λίγη θαλάσσα και το αγόρι μου.............χαχαχαχαχαχα!!!!!!! !
Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σου........ή μεξικάνικο ή ψαράκι............βλέπεις ο δικός μου δεν το πάει και πολύ το κόκκινο κρέας..............ευτυχώς δεν ανησυχώ το να ξεφύγω πολύ καθώς κι αυτός είναι τρελλός με τις θερμίδες και προσέχει πάρα πολύ......... (είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για μένα)....................... απλά θέλω να έχω μια σιγουριά γενικά όλο το βράδυ πάνω μου ΄και να μη μου χαλάσουν τα σχέδια και τη διάθεση η σκέψη του φαγητού και των θερμίδων.............
04-07-2008, 11:16 #6
και οι 2 επιλογές είναι σούπερ και δεν έχουν θερμίδες.
ψητό ψαράκι ή λίγο καυτερό μεξικάνικο κοτόπουλο είναι πολύ καλό ακόμα και για δίαιτα.
μην πιες σανγκρια όμως, επέλεξε πικρό κρασάκι
04-07-2008, 11:32 #7
Χρόνια σου πολλά,Κατερινάκι!
Σου εύχομαι ολόψυχα να χαρείς ό,τι ενδόμυχα ποθείς!
Τα 27 είναι η αγαπημένη μου χρονιά! Ελπίζω να γίνει και η δική σου!
Να ζήσεις στο έπακρο κάθε της δευτερόλεπτο!
Και καθώς η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται,
ας γίνει σήμερα η αρχή!Να περάσεις υπέροχα με τ'αγόρι σου!
04-07-2008, 12:04 #8
Σ'ευχαριστώ πολύ Ναταλάκι!!!!!!!!!! Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Να σου πώ κι εγώ έχω πολύ καλό προαίσθημα για τα 27α γενέθλια μου!!!!!!!! Νιώθω ότι είναι και τα τελευταία μου με τα παραπανίσια κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα κοιτάξω σήμερα να περάσω πολύ καλά και να μην μοιάζει η σημερινή με κάμμια άλλη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ν' μαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
04-07-2008, 12:31 #9
οπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι ενας καλος τροπος αν θες να φας εξω να τρως πριν πραγματα που δεν θα φας (παραγγειλεις οταν εισαι σε εστιατοριο) δηλαδη γαλα-γιαουρτι-φρουτα μια μικρη σαλατα και 1-2 φετες ψωμι.ετσι αφηνεις χωρο για το κρεας ή το ψαρι καθως και για αμυλο μακαρονια ή πατατες .απλα στο εξω μην ξεχνας ποτε την σαλατα φαε τη μιση μεριδα απο τις τηγανητες πατατες ,απολαυσε αφοβα το κρεας σου (ψητό).καλη σου ωρεξη.
βεβαια θελει και λιγο προσοχη πχ μια χοριατικη ετσι οπως την σερβιρουν οι ψησταριες ειναι ενα πληρες γευμα.μην ξεχνας οτι οι μεριδες των εστιατοριων δεν σημαινουν οτι ειναι και οι επιτρεπομενες ποσοτητες , η σαλατα ειναι τις παρεας και οχι αποκληστικα δικη σου ,επειδη εμεις οι ελληνες συνηθιζουμε να μοιραζουμε το φαγητο μας ,μην περιφερεις το πηρουνι σου στα πιατα των αλλων.μην ξεχνας το γειτονικο τσιμπολογημα με αλλα λογια.οσο αναφορα το γλυκο μοιρασου το με καποιον αλλον.
04-07-2008, 12:38 #10
Χρόνια πολλά και από μένα!!!
Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ, έχεις τόσες επιλογές ακόμη και έξω να βγεις. Μη σου πω ότι εγώ τρώω πιο διαιτητικά έξω παρά στο σπίτι.
Ψητό κοτόπουλο με σαλάτα μαρούλι, ή ψητό ψάρι με μαρούλι, είναι μια χαρά και βοηθούν και στο μεταβολισμό. Πιες και λίγο λευκό ξηρό κρασάκι και δεν θα έχεις καθόλου τύψεις.
Σε περίπτωση που δεν θες να χαλάσεις καθόλου τη δίαιτα σου και δεν θες να φας γλυκό, πάρε ζελέ από το περίπτερο και βάλε πάνω ένα κερί ερωτηματικό να γιορτάσετε και τα γενέθλια....!!!
04-07-2008, 13:37 #11
Χρόνια πολλά Κατερίνα!!!!
Εφόσον θα είσαστε οι δυο σας δεν χρειάζεται να παραγγείλετε πολλά πράγματα. Αποφύγετε τα ορεκτικά!! Ότι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω είναι οκ. Τώρα αν ξεφύγεις λίγο με το γλυκό και πιεις κι ένα ποτηράκι κρασί παραπάνω, δεν έγινε και τίποτα. Μη νιώσεις τύψεις για καμία μπουκιά! Το θέμα της βραδιάς άλλωστε δεν είναι το φαγητό. Εύχομαι να περάσεις τέλεια!!!
04-07-2008, 19:00 #12
Φάε λίγο παραπάνω αλλά μετά βρες τρόπο να το κάψεις.Το πιασες το υπονοουμενο έ;
04-07-2008, 19:06 #13
Τελικά καλά σε είπαν σεξ-μάνιακ εσένα!
04-07-2008, 20:33 #14
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ,ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ......ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
05-07-2008, 19:53 #15
Πως πήγε η έξοδος Κατερίνα; Όλα τέλεια;
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....