dexa πες μου ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
    Junior Member

dexa πες μου ...

dexa μου σε παρακαλώ πολύ πες μου λιγάκι, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει πολύ καιρό το όμορφο αυτό site, πώς τα έχασες αυτά τα τόσα πολλά κιλά που βλέπω στο ticker σου; Με εντυπωσιάζει κάθε φορά που το βλέπω, και μου δίνει δύναμη, να πιστέψω οτι υπάρχει περίπτωση κι εγώ να χάσω τα κιλά που πρέπει, αν και είμαι αρκετά μεγάλη σε ηλικία, και κοντεύω να πιστέψω οτι θα είναι αδύνατον τώρα.

Σε ευχαριστώ - καλή συνέχεια!

(130 / 117.5 / 70?, 80? μακάρι!)

H Dexa εκανε επεμβαση δακτυλιου και οσο ειχα επαφη τα
    πηγαινε περιφημα

Aλλα εχει χαθει πολυ καιρο απο δω..ελπιζω να ειναι καλα

Senior Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ.....ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ,Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ....
    ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Junior Member
    maroulaki σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Σου εύχομαι και σε σένα καλή επιτυχία. Εσείς έχετε μάλλον καιρο πολύ στο site και έχετε γνωριστεί πολύ καλά. Εγώ είμαι νέα, αλλά δυστυχώς ολη μέρα δουλεύω και δεν βρίσκω πολύ χρόνο για να απολαμβάνω καθημερινά την παρέα μας σε αυτή την ιστοσελίδα. ΌΠοτε όμως μπορώ, το επιδιώκω γιατί μου αρέσει και βρίσκω δύναμη.
    Εγώ παίρνω τα reductil τα 10. Είναι τώρα 40-45 μέρες περίπου. Καλά πάω, αλλά πανικοβάλλομαι γιατί τώρα τελευταία μου φαίνεται αρχίζει πάλι να μου ανοίγει η όρεξη. Αλλά θα το τεστάρω, γιατί πήρα και κάτι φάρμακα και διάβασα στις συζητήσεις σας οτι και άλλες κοπέλες νομίζουν οτι τα φάρμακα κάνουν το reductil να χάνει τη δράση του.

Senior Member
    Καλως ηρθες lesnataxasoume?!
    Οπως ειπαν και τα κοριτσια ,εχω κανει δακτυλιο στομαχου.
    Οταν καποια στιγμη της ζωης μου βαρεθηκα να ειμαι χοντρη ειπα οτι θα παρω δραστικα μετρα για να αλλαξει αυτο.
    Ετσι μετα απο μια μεγαλη ερυνα εδω μεσα αλλα και εξω απο εδω,κατεληξα σε γιατρο και κλινικη που ηθελα ,και εκανα περσι τον μαιο του 2007 την επεμβαση.
    Για πρωτη φορα στην ζωη μου δεν κανω διαιτα και χανω κιλα!!!
    Ολοι σεις που ειστε λιγο πολυ σε αυτην την κατασταση καταλαβαινεται τι λεω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!
    Μεγαλη υποθεση να μην κανεις διαιτα και να χανεις κιλα!!!
    Και η αληθεια ειναι οτι οταν τα κιλα ξεφευγουν απο τα 100 μετα ΧΑΝΕΣΑΙ!!!
    Πλεον πρεπει να καταλαβουμε οτι απο ενα σημειο και μετα η παχυσαρκια ειναι ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!
    Οποτε χρειαζονται και οι αναλογες ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!!!
    Σημερα (και για οσους με γνωριζουν απο πολυ παλια θα το θυμουνται )και μετα απο 45 κιλα ,καταφερα και ελπιζω ολα να πανε καλα ,πρωτα ο καλος θεουλης και η παναγιτσα ,να ειμαι εγκυος για δευτερη φορα !!!
    Το δικο μου θεμα παντα με τα κιλα μου δεν ηταν εαν θα φορεσω το μινι η το στρινγ,το οποιο παρεπιπτοντως δεν το εχω φορεσει ποτε,αλλα να ειμαι καλα στην υγεια μου ,με τον ευατο μου ,και τους γυρω μου στα κιλα που ειμαι η που ημουν παντα .Τα σωστα κιλα για τον καθενα ειναι σχετικα ποια ειναι.Η σε ποια κιλα αισθανεται καποιος καλα με τον ευατο του η ο συντροφος του ειναι επισης σχετικο.Οποτε ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ!!!!!
    Ευχομαι να περνας καλα εδω μεσα ,και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!

Senior Member
    dexa,Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά;Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη!
    Όλα να πάνε κατ'ευχήν!Να την απολαύσεις,να είστε και οι δύο υγιείς!

Senior Member
    Ευχαριστω πατα πολυ!!!
    Ευχομαι οτι τραβαει η ψυχη σου να το αποκτησεις!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Dexa .........συγχαρητήρια.......να είσαι γερή και συ και το παιδάκι σου!!!!!

Junior Member
    dexa χάρηκα που εμφανίστηκες, και για τα ωραία νέα σου!!! Συγχαρητήρια! Με το καλό να πάνε όλα και να αποκτήσετε ένα υγιές παιδάκι.
    Σε ευχαριστώ που μου απάντησες.
    Με το δακτύλιο εννοείς οτι δεν κάνεις δίαιτα απλώς και μόνο επειδή δεν πεινάς?

Βρε Dexa άκου .... είχα μια φίλη μου που πηγαίναμε κάποτε μαζί στα W.W. Αυτή η κοπέλα έκανε δακτύλιο, και άκου .... πήρε 20 κιλά μετά το δακτύλιο!!!!! Γιατί είχε την τρελή λιγούρα για σοκολάτες, και επειδή δεν μπορούσε να φάει .... τις έκανε μπαιν μαρι και τη ρούφαγε με το καλαμάκι!!!!! Κι έτσι πήρε η κοπέλα όλα αυτά τα 20 επιπλέον κιλά! Απόγνωση την είχε πιάσει! Κρίμα που έχασα τα ίχνη της και δεν ξέρω τι κάνει τώρα. Την σκέφτομαι πάρα πολύ και μακάρι να είναι καλά!

Senior Member
    Συγνώμη...έκανε δακτύλιο για να μπει στον κόπο του μπαιν μαρί;...
    Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τη δυσκολία της σοκολάτας να κατέβει αυτούσια...Μαλακιά είναι,γλυστράει...
    Όχι ότι εκεί είναι το θέμα μου,αλλά επειδή έχω δακτύλιο,απορώ...Μόνο εγώ τα βιώνω όλα διαφορετικά;

Senior Member
    Κοριτσια πρωτα απ'ολα ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!
    Οταν λεω χωρις διαιτα ,εννοω οτι εκ των πραγματων εφοσον δεν κατεβαινουν ευκολα τα πραγματα δεν μπορεις να φας τα αντερα σου!!!
    Δεν στερηθηκα τιποτα ,οτι τραβαει η ορεξη μου το τρωω αλλα οσο μπορω ,μια μπουκια θα ειναι ,δυο θα ειναι αναλογως ποσο γλυστραει,αλλα δεν μπηκα ποτε στην διαδικασια να αλεσω φαγητο η γλυκο απλα για να καταβροχθισω!!!
    Η φιλη σου δεν επρεπε να κανει δακτυλιο,τσαμπα τα χρηματα ,γιατι πολυ απλα ειναι λαιμαργη και δεν εχει συνηδειτοποιησει την κατασταση της.Επρεπε να κανει γαστρικο μπαι μπας ,να της κοψουν οτι μπορουν και να πεταξουν ,και πολυ απλα μετα να τρωει και σενα μαζι αλλα να μην παχαινει.
    Εχεις δικιο nadine μου η σοκολατα κατεβαινει ανετα ετσι,απλα λιωμενη κατεβαινει πιο πολυ ποσοτητα και ισως πιο ευχαριστα.
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    dexa,αν μου επιτρέπεις,σε τι βαθμό ρύθμισης βρίσκεσαι;
    Είσαι καλά με τον δακτύλιο σου;Κανένα απολύτως πρόβλημα;

Senior Member
    dexaki χάρηκα με τα νέα σου γιατί ξέρω ότι ήθελες πολύ ένα δεύτερο παιδάκι.....
    Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και να φέρεις στον κόσμο ένα γερό ζουζουνάκι!!!!!!!
    Δεν μπορώ συγκινούμαι με τις εγκυμοσύνες, μακάρι να πήγαινα για τρίτο...................

Senior Member
    dexa μου πολύ χάρηκα με το νέο. Με το καλό!!!!

Senior Member
    Originally posted by dexa
    Κοριτσια πρωτα απ'ολα ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!
    Οταν λεω χωρις διαιτα ,εννοω οτι εκ των πραγματων εφοσον δεν κατεβαινουν ευκολα τα πραγματα δεν μπορεις να φας τα αντερα σου!!!
    Δεν στερηθηκα τιποτα ,οτι τραβαει η ορεξη μου το τρωω αλλα οσο μπορω ,μια μπουκια θα ειναι ,δυο θα ειναι αναλογως ποσο γλυστραει,αλλα δεν μπηκα ποτε στην διαδικασια να αλεσω φαγητο η γλυκο απλα για να καταβροχθισω!!!
    Η φιλη σου δεν επρεπε να κανει δακτυλιο,τσαμπα τα χρηματα ,γιατι πολυ απλα ειναι λαιμαργη και δεν εχει συνηδειτοποιησει την κατασταση της.Επρεπε να κανει γαστρικο μπαι μπας ,να της κοψουν οτι μπορουν και να πεταξουν ,και πολυ απλα μετα να τρωει και σενα μαζι αλλα να μην παχαινει.
    Εχεις δικιο nadine μου η σοκολατα κατεβαινει ανετα ετσι,απλα λιωμενη κατεβαινει πιο πολυ ποσοτητα και ισως πιο ευχαριστα.
    ΦΙΛΙΑ!!!!
    dexa συγχαρητηρια για τα πολυ ωραια νεα σου!!!!!
    ολα να πανε καλα κι ευκολα , με ενα γερο παιδακι, κι ουτε ενα κιλο πανω σου μετα την εγγυμοσυνη!!
    προσεχε πολυ τωρα που θα χαλαρωσεις τον δακτυλιο να μην κανεις υπερβολες με το φαγητο που θα σε δυσκολεψουν.

οσο για την φιλη της κοπελας, εχω μια διαφορετικη γνωμη για την λαιμαργια που λες...ο δακτυλιος ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ.ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ για λαιμαργους που δεν μπορουν να ρυθμισουν την ποσοτητα τροφης που τρωνε κι ας ξερουν οτι τους κανει κακο....το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να αντιμετωπισει την λαιμαργια ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΕΙΔΙΚΑ, γιατι τα γλυκα ειναι συμπυκνωμενες θερμιδες που περνανε ευκολα απ τον δακτυλιο και ετσι δεν βοηθαει ουτε ο δακτυλιος...
    μπορει λοιπον καποιος λαιμαργος που θελει να καταφυγει σε επεμβαση να βοηθηθει απο δακτυλιο αλλα ΟΧΙ αν δεν μπορει να κοψει τα γλκα..ειναι η απολυτη αντενδειξη κι απορω πως δεν της το ειπε της κοπελας ο γιατρος της....
    υπαρχουν ατομα πολυ λαιμαργα με πολυ υπεβαλλον βαρος που δεν νοιαζονται ιδιαιτερα για γλυκα κι αλλα που επισης ειναι παχυσαρκα που θα ηταν ευχαριστημενα αν μπορουσαν να ζουν τρωγοντας μονο γλυκα....αυτα τα δευτερα, αν δεν ειναι σιγουρα οτι μπορουν να κοψουν τα γλυκα, ΔΕΝ πρεπει να καταφυγουν σε δακτυλιο...υπαρχουν κι αλλες μεθοδοι...

Page 1 of 3 123 LastLast