Results 31 to 39 of 39
Thread: dexa πες μου ...
-
22-09-2008, 07:26 #31
Καλησπέρα στα κορίτσια!!!
KALHMERA KAI KALH EΒΔΟΜΑΔΑΑΑΑΑΑ
ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΜΑΙΛ ΟΚ
, ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΤΕ ΣΚΕΨΕΙΣ .......ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΗΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ...ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ..ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,,,
ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΧ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ..ΠΡΟΣΠΑΘΩΩΩΩΩΩΩ
ΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΙΠΛΟΣ.....ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ,
ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΔΕ ΗΡΘΕ , ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΧΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
Η ΧΙΩΤΑΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΔΗΛ ΑΝ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΜΕΤΟΣ ΣΦΙΞΙΜΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΛΕΝΧΕΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΦΙΞΙΜΟ...
ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ??
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥ....ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΑΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΗΗ
-ΕΙΣΑΙ Η ΣΟΦΙΑΝΟΥ-ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ-ΑΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ......ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟ Μ....Α ΠΑΤΑΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ....Ο ΒΛΑΚΑΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΧΑΣΕ....
ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙ ΣΚΑΣΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕ ΑΡΝΗΤΕ ΠΟΤΕ ....ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑΡΡΟΣ
- 23-09-2008, 18:10 #32
μαρυανακι δεν μπορω να πω οτι ειναι πονος αυτο που νιω8ω στην βαλβιδα..ενοχληση ειναι...και περισσοτερο που δεν μπορω ακομα να γυρισω πλαγια στο κρεβατι γιατι τραβαει.
ναταλιτσα οχι δεν μου ειπαν κατι για διΑΙτολογο...μου εδωσε η χιωτακακου το προγραμμα του ενος μηνα και ειπε μετα να την δω.βεβαια παρατηρω οτι μου εχει ανοιξει η ορεξουλα και τρωω παραπανω απο το πιΑΤΑΚι το μεσαιο.
αχχχ......ο πουρες απο φρεσκια πατατα ειναι μουρλια κοριτσια!!
οσο για τον αναισ8ησιολογο μου φαινεται πολυ κουφο αυτο ποθ εγινε και σου μιλησε ετσι...δεν ξερω αν ηταν ο ιδιος..εμενα λεγοταν καμπελαυκας..καπως ετσι...και ηταν ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ να γελασω αρκετες φορες και πριν και μετα την εγχειριση και μου εδωσε πολυ κουραγιο και πριν και μετα. και οταν ηρ8ε πριν φυγω επισης ηταν ευγενεστατος και ειπε οτι τον χρειαστω μα επικοινωνισω μαζι του.( γυρω στα 38 με 40 ηταν με πρασινα ματια και μελαχρινος αν σου λεει κατι).
ποια ραμματα εννοεις?
εμενα μου ειπαν οτι εχουν κανει πλαστικη
και αυτη που μου αλλαξε τις γαζουλες δεν μου ειπε τιποτα για ραμματα.
ευχομαι για ΟΛΕΣ μας το καλυτερο με δυναμη και επιμονη
φιλια σε ολες τις τζουτζουκες!!
24-09-2008, 14:53 #33
Καλησπέρα κούκλες!!!
Λοιπόν,ας το πάρουμε το πράγμα από την αρχή...
Ράμματα δεν κόβουμε...απλά αν κάτι προεξέχει και χρειάζεται κόψιμο..τότε στο κόβει ο γιατρός.
Πλαστική κάναμε!!!Έχεις δίκιο!!
Μη περιμένεις να σε καλέσει η διατροφολόγος!!!!ΠΡΙΝ πας στην Χιωτακάκου θα πηγαίνεις στην Μαρίνα να σε ζυγίζει,
κι όταν πρέπει θα κάνεις και λιπομέτρηση!!Μην το αμελήσεις αυτό!!ΚΑΙ περιορίσου στο πιατάκι του φρούτου!!
Πίστεψέ με...μετά από καιρό το κανονικό πιάτο θα σου φαίνεται πιατέλα!!!Το διαπίστωσα προχθές που ήμουν σε μια ταβέρνα!!!
Οι ενοχλήσεις και το τράβηγμα είναι φυσιολογικά!!Οσονούπω...απο� �ωρούν!!!
Και τώρα την κάνω...πάω για ρούχα..σήμερα πέταξα όλα τα περσινά!!!
Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!
24-09-2008, 15:05 #34
εγω πηγα σημερα για το πρωτο μου σφιξιμο 3μιση cc μου παν διοτι ξυπνησα το πρωι με ψυχολογια χαλια με θυμο ψαχνομουν αν το εχω οντως...με καχυποψιες με πολυ πεινα και γουργουρισματα που αν και απο φοβο μη παθω τιποτα τρωω λιγο αλλα αμα τυυχει τρωω το κατιτις παραπανω αλλα πεινωωω γουργουρ γουργουρ...ετσι συνεοηθηκα με γαστρεντολογο διαιτολογο παρατησα δουλεια κτλ και εφυγααααα
κοριτσακια μου καλημεραααα
εχτες εκανα το πρωτο μου σφιξιματακι και μπορω να πω οτι σημερα εγω καταλαβαινω δαχτυλιδιι ποναει ο ομως μου εχω στη βαλβιδα τσιμπιες και εφαγα μια κρεμα και εσκασααααα και εχασα και ενα κιλο απο χθες....
εχτες πονεσαα αρκετα θα λεγα μου το εκανε το σφιξιμο δηλ μου βαλε υγρο η αναστασακου η οποια μου τα εξηγησε ολα καλα.....
εχτες στο κωνσταντινιδη σας σκεφτομουν.΄....να κανονισουμε συναντηση δαχτυλοσυναντηση και να τα πουμε απο κοντα
μαριανακι καθοτι ομως και καχυποπτη μια ερωτηση
πως καταλαβαινουμε οτι οντως μου το σφιξανε? εκεινη την ωρα τι νιωθεις και εισαι σιγουρη οτι στο κανε,..,..δε ενιωσα κατι μεσα μου..
τινακι ο αναισθησιολογος μου δε ηταν μαλλον ο ιδιος με σενα ο δικος σου με τετοια χαρακτηριστικα θα τον θυμομουν χιχι
τα ραμματα ειναι βοιδοραματα ετσι λεγονται και φευγουν μονα τους ο γιατρος απλα παμε τα ελενχει αλαζει γαζες κανεις μπανιο και φευγουν μονα τους//////////
πριν πας στην χιωτακακου οντως πας στο μαρινακι και σου δινει διατροφη και μετα στη χωτακακου για οτιδηποτε αν σε ενοχλει κατι οτιδηποτε απορια......ο ελενχος ειναι σημαντικος
αν συνεχισεις να πεινας να το πεις στην μαρινα......κατα τα αλλα περιορισου και πολυ νερο
24-09-2008, 15:46 #35
Κορίτσια,γειά σας...Σας διαβάζω και αναρωτιέμαι...
Μαζί με τον δακτύλιο σας έκαναν και κοιλιοπλαστική;Κάτι λέτε για πλαστική γι'αυτό ρωτάω...
Καταλαβαίνω ότι κάθε οργανισμός ανταπεξέρχεται διαφορετικά και κάθε γιατρός έχει το δικό του(ας πούμε)στυλ
αλλά με όλα αυτά που ακούω έιναι σαν να κάναμε διαφορετικού είδους επέμβαση...Τι να πω...Δεν ξέρω...
Πάντως άπιστε Θωμά,Ναταλάκι μου,δεν αντιλαμβάνεσαι κάτι τη στιγμή της ρύθμισης απλά το διαπιστώνεις στα γεύματα σου.
( πώς να νιώσεις άλλωστε διαφορά από κάποια cc που γεμίζουν ένα σωληνάκι; )
Καλή μας δύναμη και φιλάκια πολλά πολλά!
25-09-2008, 07:50 #36
καλημεραααααα
εγω ειχα 7 γραμμουλες και μια τρυπα που ειναι η βαλβιδα αλλα σημαδακι μκρο εχω ακομα αλλα παμαλ μπρος σε ολα αυτα που θα κερδισωω δε με νοιαζειιιιι
ναταλακι μου οντως επειδη εχω μεγαλο καημο στα κιλα ανχωνομαι παρα πολυ και καχυποψιαζομαι οτι τιποτα δε παει καλα.........μεχρι οτι δε εκανε κατι να μη με ταλαιπωρησει χιχι
τελικα διαφορα οντως οπως λες νιωθω τωρα ειναι σαν να εχω βαλει το δαχτυλιδι..ποναει ο ωμος μου και φουσκωνω ακομα και με νεροοο .............αυτο δε εννοιεις στα γευματα? 3μisi cc βαλανε χιχι
25-09-2008, 11:27 #37
Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Καλά Nadine,είσαι άπαιχτη!!!
ʼκου κοιλοπλαστική!!!χαχαχα!!!Μακ άρι να είχαμε κάνει!!!
Κι εσύ Ναταλάκι να μη καχυποψιάζεσαι(ωραία λέξη!)...όλα θα πάνε καλά!!!
Εγώ βρε κορίτσια μου,έναν καημό έχω μόνο...δεν μπορώ να πιώ νερό!!!
Με αηδιάζει!!!Και μωρέ,μα'αυτά που τρώω..δεν διψάω!!!
Αυτά....
Φιλιά πολλές σε όλες!!!!
25-09-2008, 12:02 #38
mariannaki πρεπει να το παλεψεις το νεροοοο
26-09-2008, 08:50 #39
maryana μου,το να νιώσεις δίψα για να πιεις νερό είναι ήδη κάποια ένδειξη αφυδάτωσης...
Είναι αρκετή η ποσότητα νερού που χρειάζεται ο οργανισμός μας και όσο κι αν παίρνεις κάποιο μέρος της μέσα από τη διατροφή σου,
σίγουρα χρειάζεται συμπλήρωμα με δροσερό καθαρό νεράκι...Τώρα που θα το βρούμε,είναι ένα άλλο θέμα...
Έχε ένα μπουκαλάκι πάντα δίπλα σου και λίγο λίγο πίνε,χωρίς να σε πιέζεις να κατεβάζεις ποτήρια ολόκληρα...
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....