Αληθεια ποια ειναι τα magic χαπια??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Αληθεια ποια ειναι τα magic χαπια??

Ακουω συνεχεια για χαπια-λυποδιαλυτες που κανουν το χασιμο των κιλων παιχνιδακι ή μεταβολισμο turbo ποιος ξερει καποια απο αυτα κ τη δραση τους?Θα με υποχρεωνατε..

Senior Member
    Τα περισσότερα είναι παραμύθια και κάποια έχουν μερικά μικρά και προσωρινά αποτελέσματα.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η μόνη θαυματουργή τεχνική είναι Υγιεινή διατροφή, μετριασμός των ποσοτήτων, πολύ νερό και άσκηση.

Junior Member
    Πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου Noucca! Να προσέχετε παιδιά, έχω περάσει από τη φάση των φαρμάκων (με προτροπή γιατρού) και μου κόπηκε η έμμηνος ρήση για κάποιους μήνες. Δεν παίζουμε μ' αυτά!

Τα φάρμακα αν έκαναν δουλειά δεν θα έγραφαν ακόμα και στις οδηγίες τους ότι θα πρέπει να συνδυάζονται με δίαιτα.Για να πάρει κανείς φάρμακαθα πρέπει να έχει κάνει διάφορες εξετάσεις ώστε να σιγουρευτεί πως δεν θα επιδεινώσουν κάποια πιθανή υπάρχουσα ασθένεια.Κανένα φάρμακο δεν είναι χωρίς παρενέργειες και κανένα φάρμακο δεν έχει τα αποτελέσματα που ακούγονται.Πέρα απο αυτά ακόμα και πολλοί γιατροί που δίνουν φάρμακα,το κάνουν ελαφρά τη καρδία,απλά και μόνο γιατί οι φαρμακέυτικές εταιρέιες τους δίνουν ποσοστά και τους θέτουν στόχους με σκοπό να πάρουν και αυτοί το δωράκι τους.

Junior Member
    γιατι ολοι ειστε κατα.?

Senior Member
    Μακριά απο τέτοια σκευάσματα!Κανένα χάπι δεν είναι λιποδιαλυτικό!

Ειδικά στα γυμναστήρια δίνουν λιποδιαλύτες με το τσουβάλι μολονότι κάποια από αυτά μπορεί να περιέχουν ακόμα και εφεδρίνη!

Senior Member
    μπες τσατ

Senior Member
    Originally posted by SOFIATDKNY
    γιατι ολοι ειστε κατα.?
    Γιατί τα έχουμε χρυσοπληρώσει και δουλειά δεν έκαναν.

Προσωπικά λαμβάνω βιταμίνη Β και λεκιθίνη, σκευάσματα φαρμακείου.
    Βοηθάνε όπως και τα πολλά μικρά γεύματα με τις λογικές ποσοστιαίες σχέσεις των θρεπτικών , όπως και η κίνηση - γυμναστική.
    Πράσινο τσάι, λουίζα, βρήκα και άγριο τριαντάφυλλο, τέτοια..
    Το περισσότερο δεν νομίζω οτι λέει.
    Παλιά έπαιρνα menocal και δενείχα πρόβλημα βάρους, πρόβλημα κάλου είχα - στον εγκέφαλο - επειδή ήθελα διάφορα θεαματικά για το σώμα μου και μια μέρα έμαθα εμβρόντητη οτι αποσύρθηκαν από τα φαρμακεία σε μια νύχτα, κάτι τέτοιο..
    Έτσι μου είπε κάποιος φαρμακοποιός, άλλος τα πουλούσε όμως.
    Πήρα μερικές φορές xenical επειδή ήταν μόδα , είχα γύρω στο 20 ΒΜΙ ..
    Μην ρωτάτε τι υπήρχε στη λεκάνη της τουαλέτας μου.