SECRET DIET
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: SECRET DIET

Senior Member

SECRET DIET

ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ...
    ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΥΠΟΥ SECRET DIET?

Senior Member
    ζωιτσα

εγω εκανα για 10 βδομαδες taste and diet και έχασα 3,2 κιλά δηλαδή απο 103,9 πήγα στα 100,7
    γενικώς τα φαγητά ήταν ελαφρια, αναλατα, χωρις λάδι αλλά και πρωτότυπα. η πρώτη βδομάδα ήταν λίγο δύσκολη αλλά μετα συνήθισα, γιατί οι μερίδες ειναι κουτσικες...μεχρι και η σαλάτα ΄λ.χ. μαρούλι ήταν 2 κουταλιές της σούπας.

οπως καταλαβαίνεις δεν ειχα το επιθυμιτό αποτέλεσμα , η διαιτολόγος μου ήταν μια κοπελίτσα 48 κιλά όπως μου είχε πει, αέρας να φυσούσε θα την έπαιρνε, που να σε εμπνευσει?? περνουσαν εβδομάδες με πλήρης αφοσίωση στην διατροφή χωρίς παρασπονδίες και στη ζυγαρια έχανα 0,200 ή 0,100 ή 0,300 γενικώς μπορώ να πω ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου, μου χε γίνει εμμονή το αδυνάτισμα και βλέποντας τα αποτελέσματα επεφτα και επεφτα ακομα πιο πολυ...ωσπου μπήκα στην παρέα σας , πήρα τα πάνω μου πήγα και σε μια διατροφολόγο και εδώ και 7 βδομάδες που ξεκίνησα έχω χάσει 7 κιλά..
    δηλαδή δεν είχε τίποτα ο μεταβολισμός μου όπως ισχυρίζονταν στα taste μέχρι και εξετάσεις για θυροειδή έκανα..φρίκη
    μετά απο αυτό αποφάσισα ότι θα μείνω μακριά από ινστιτούτα αδυνατίσματος και συναφή επιχειρήσεις
    βέβαια αυτό είναι προσωπική μου εμπειρία
    αν θες μπορείς να δείς και στο διαιτες delivery που αναλύουν και τα υπόλοιπα μέλη της εμπειρίες τους , και να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη αποψη...

καλή επιτυχία πάντως σε ότι κι αν επιλέξεις !!!!

Senior Member
    και εγω ηδη κανω διαιτα... και επιτελους ειμαι σε καλο ρυθμο. εχω χασει σχεδον 5κ ιλακια!!! σε 5 βδομαδες!
    απλα το ειχα σαν αποροια τι αποτελεσμα εχουν αυτες οι διαιτες!

Senior Member
    zwihtsa

άρα τα πας πολύ καλά..5 κιλά σε 5 βδομάδες ότι πρέπει!!!

μπράβο!!!
    εγώ απλά σου είπα τι δική μου εμπειρία, ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά!!!σε μένα δεν επιασε!!!!χι,χι,χι!!! τώρα με τη διατροφολόγο τα πάω πολύ καλύτερα... ειναι τι θα σου ταιριάξει...
    καλη συνέχεια!!!

Senior Member
    και εγω προτιμω να τα μαγειρυε εγω τα φαγητα μου για να ξερω και τι πρωτες υλες θα χρησιμοποιω....

απλα ειχα αποροια αν τα ειχα δοκιμασει κανενας!

Senior Member
    καλησπερα,
    πριν τρεις μηνες γεννησα ενα αγορακι και τωρα ειμαι παλι με αρκετα κιλα,αφου δε μπορω να ξεκινησω διαιτα.
    σκεφτομαι για τη secret diet.
    ξερει καμμια τι κοστος εχει;
    ευχαριστω πολυ

Senior Member
    lineal καλησπέρα να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!

δεν γνωρίζω για την παραπάνω δίαιτα, αλλά αποτι έχω διαβάσει εδώ καλύτερα να έδινες τα χρήματα σου σε ενα διατροφολόγο
    γιατί μάλλον οι ανάγκες σου αν θυλάζεις κιόλας θα είναι και διαφορετικές και θα έχεις ανάγκη από άλλους!!

Senior Member
    ευχαριστω παρα πολυ
    δε θηλαζω δυστυχως,υπηρξαν πολλα εμποδια και δυστυχως δεν εσωσα το γαλατακι μου...

πριν μεινω εγκυος πηγαινα σε διατροφολογο,στην οποια τα πηγαινα πολυ καλα και ειχα χασει 25 κιλα σε 6μηνες αλλα εδινα πολλα 130 το μηνα.
    οποτε τωρα με αυτες τις δυσκολιες ψαχνω για κατι οικονομικοτερο.
    ξερω οτι στη secret diet σου στελνουν φαγητο αρα γλιτωνεις χρηματα και την επισκεψη στο σουπερ μαρκετ,ετσι αποφευγεις και την αγορα διαφορων γλυκων και απαγορευμενων

Senior Member
    Ξερει κανεις κοστος;

Senior Member
    τις διαιτες απο τον διατροφολόγο που πήγαινες δεν τις έχεις??

γιατί δεν συνεχίζεις με αυτές???

Senior Member
    Nai tis εχω ρωταω ομως γιατι ειναι ωραιο να στα φερνουν μαγειρευμενα.Και αν υπολογισει ποσα ξοδευει ο καθενας ατομικα για τη διατροφη του και τα συγκρινει πιθανως να συμφερει χωρια το αγχος τι να φας καθε μερα.

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Ξερει κανεις κοστος;
    αν βαλεις στο google "Secret diet" θα σου βγαλει το σαιτ τους με τα τηλεφωνα σε καθε πολη και θα μπορουσαν να σου πουνε τιμες

εχει κανει γνωστη μου διαιτα με ετοιμα φαγητα (οχι την συγκεκριμενη) αλλα οταν τελειωσε ξαναπηρε κιλα.Αυτο μαλλον εγινε γιατι με τα ετοιμα γευματα δεν εμαθε τι θα πρεπει να τρωει και οταν αρχισε να μαγειρευει η ιδια δεν εκανε τοσο μικρες τις μεριδες οσο αυτες που της εστελναν η τοσο διαιτητικες.

Senior Member
    Originally posted by forty
    Originally posted by lessing
    Ξερει κανεις κοστος;
    αν βαλεις στο google "Secret diet" θα σου βγαλει το σαιτ τους με τα τηλεφωνα σε καθε πολη και θα μπορουσαν να σου πουνε τιμες

εχει κανει γνωστη μου διαιτα με ετοιμα φαγητα (οχι την συγκεκριμενη) αλλα οταν τελειωσε ξαναπηρε κιλα.Αυτο μαλλον εγινε γιατι με τα ετοιμα γευματα δεν εμαθε τι θα πρεπει να τρωει και οταν αρχισε να μαγειρευει η ιδια δεν εκανε τοσο μικρες τις μεριδες οσο αυτες που της εστελναν η τοσο διαιτητικες.
    +1
    πρεπει να μαθουμε να τρωμε με βαση την καθημερινοτητα μας αλλα βελτιωνοντας τη.
    εετσι δε θα ξαναπαρουμε τα κιλα.
    εκτος κι αν βλεπουμε πολυ master chef κ αποφασισουμε να τα φτιαξουμε κ μεις