Results 1 to 10 of 10
Thread: T3 TI PAIZEI ME AYTO?
-
18-07-2008, 17:40 #1
T3 TI PAIZEI ME AYTO?
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ Τ3 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΗΡΘΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 64ΣΤΑ 52 ΘΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΩ....ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ Τ3 ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ Μ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΞΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΥΠΟΘΕΙΡΟΕΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ Τ4 ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ!ΤΑ Τ3 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΘΥΡΟΕΙΔΣΜΟ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ Τ4!ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ?
- 18-07-2008, 17:45 #2
Καλά είναι δυνατόν,ο τελείως άσχετος με Ιατρική να δίνει τέτοιες συμβουλές?...μήπως κάνει και dealing αναβολικά και άλλες απαγορευμένες ουσίες στον κάθε ανίδεο και πικραμένο?...για ψάξτο Κατερίνα,κάτι δεν πάει καλά...
18-07-2008, 18:20 #3
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ?ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ?
18-07-2008, 19:13 #4
Όλο και κάποιος από το γυμναστήριο θα ξέρει για δαύτονε...αν το διασταυρώσεις τουλάχιστον με άλλους 2 πελάτες,μπορείς άνετα να κάνεις ανώνυμη καταγγελία στον τοπικό ιατρικό σύλλογο.Ψοφάνε για τέτοια περιστατικά!
18-07-2008, 19:58 #5
εγω ειχαπ ροβληαμ με το θυρωειδη και επερνα και Τ3 και Τ4....
και μου ειχαν πει πως βοηθανε κ στο αδυνατισμα!
18-07-2008, 20:01 #6
ΖΩΗΤΣΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕΣ?
18-07-2008, 21:26 #7
βοηθανε οταν ΕΧΕΙΣ προβλημα θυροειδη,οταν δεν εχεις ομως, στο δημιουργουνε!!!!!
προς Θεου μη παιρνετε τετοια φαρμακα χωρις εξετασεις και χωρις εντολη γιατριυ!απορυθμιζεται ο θυροειδης και δεν λειτουργει σωστα χωρις φαρμακα.
σιγουρα να το ψαξεις με τον τυπο. θα καταστρεψει κοσμο!ΑΝ δεν εχει καταστρεψει ακομα..
19-07-2008, 02:05 #8
Συμφωνώ. Ο υπερθυροειδισόμς όπως κι ο υπό είναι παθήσεις που αναγνωρίζονται με εξετάσεις και γιατρούς. Τσέκαρε τι παίζει και ρύθμισέ τα αλλά όχι στην τύχη επειδή είπε μια μαλακία ένας τυχάρπαστος. Ο υπερθυροειδισμός όντως αδυνατίζει και επιταχύνει το μεταβολισμό αλλά είναι πάθηση κι είναι γελοίο να καταφύγεις εκεί γιατί όταν κόψεις τα χάπια θα τα ξαναπάρεις. Εκτός αν θες να είσαι μόνιμα σε κατάσταση υπερθυροειδισμού, πράγμα μάλλον επικίνδυνο.
Το σώμα αποκτάται με θέληση και κόπο. Όχι με χάπια και ένα μήνα δουλειά. Γι' αυτό δεν τα χω καταφέρει ακόμα γιατί ποτέ δε θα πάρω κανένα σκεύασμα και γιατί θέλει πραγματικό κόπο. Σιγά σιγά και βλέπουμε!
Αν θες να ξυπνήσεις το μεταβολισμό πρέπει ν' αποκτήσεις μυϊκή μάζα εις βάρος του λίπους. Τρώγε πολλά μικρά γεύματα και ασκήσου γενικά. Περπάτα αν μπορείς τις μικρές αποστάσεις, μη χρησιμοποιείς ασανσέρ και πήγαινε γυμναστήριο. Είναι σημαντικό να κάνεις μικρές αερόβιες "ενέσεις", παρά να κάνεις 1 ώρα συνεχόμενα διάδρομο. Έρευνες λένε ότι είναι καλύτερα να κάνεις 3 έντονα σπαστά τέταρτα παρά ένα συνεχόμενο 45λεπτο. Πάντως μακριά από σκευάσματα, shake, λιποδιαλύτες και τέτοια κόλπα.
Χίλιες φορές ένα αποτέλεσμα ΔΙΚΟ ΣΟΥ κι ας είναι μικρό παρά ένα δεκαπλάσιο ψεύτικο, προερχόμενο από χημικά. Σημασία δεν έχει μόνο τι κάνεις αλλά πως το κάνεις.
19-07-2008, 12:07 #9
καλημερα.
ειχα υπερθυροειδισμο σε αρχικο σταδιο και επερνα τ4..... και απο οτι μου ειχε πει καποιος γιατροσ αυτα καμια φορα τα δινουν και σε ανθρωπους με παραπινισια κιλα γιατι βοηθανε στο να χασεις βαρος....
τ4 επερνα μονο οχι τ3 λαθος εκανα πριν... τα εχω κοψει τωρα.. αλλα σε τρεις μηνες θα κανω εξετασεις παλι για να δουμε πως παω χωρις την αγωγη
20-07-2008, 11:32 #10
ειχα ορκιστει να μην ξανανοιξω το στομα μου οσο αναφορα τα φαρμακα και στην συγκεκριμενη περιπτωση την Τ3 (ορμονη) ,μην κανετε τετοια πραγματα ,ουτε καν να τα ακουτε.ειναι για να ρυθμισουν το θυροειδη ,αν εισαι υπο (βεβαια αν παρεις αρκετη Τ3 ή Τ4 και γινεις υπερ θυροειδικη θα αυξηθει ο μεταβολισμος σου ,αλλα θα εισαι αρρωστη ) αξιζει κατι τετοιο? η Τ3 ειναι πιο δυνατη οσο αναφορα την Τ4 σε δραση ,αλλα ετσι και αλλιος ο οργανισμος μετατρεπει την Τ4 σε Τ3 οποτε για αυτο δινονται τα σκευασματα Τ4 αντι για Τ3.
ΥΓ1 ->μην σας πιασει η μουρλα και πατε να αγοραζετε Τ3 για να κανενε καυσεις (ετσι και αλλιος τα γραφει γιατρος)
ΥΓ2->οσο αναφορα τον γυμναστη απλα αγνοησε τον
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή