epemvaseis g adinatisma...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

epemvaseis g adinatisma...

eimai 19xronon..84kila k 1.70 upsos..skeftome tn lipoanarofisi i to mpalonaki....m exei piasei apelpisia....
    skeftomoun n paro k t3..alla mallon dn einai kali idea..
    exo parei katakairous skevasmata apo to gimnastirio p pigena..alla m fenodousan polu epikindina k to stamatousa...
    i need help...

Senior Member
    να μην απελπίζεσαι! όταν ήμουν στην ηλικία σου ήμουν 92κιλά με 1.70 ύψος! δεν το λέω για να επαναπαυτείς ούτε για να πάρεις κουράγιο αφού δεν κατάφερα να χάσω τα κιλά ακόμη εδώ και χρόνια. φυσικά αυτό συνδέεται και με το σκεπτικό μου γύρω απ'τα κιλά που δεν τα θεωρώ τραγικό πρόβλημα εφόσον υπάρχουν τρόποι να τα χάσουμε... δεν είναι ανίατη ασθένεια! κατά την γνώμη μου χρειάζεται έλεγχος και γνώση για το τι τρώμε. ελέγχω την ποσότητα προσέχω την ποιότητα! τα κιλά που έχεις είμαι της άποψης ότι δεν χρήζουν επέμβασης! λίγο πείσμα θέλει και ν'αποταθούμε σε έναν ειδικό που έχει φάει τα χρόνια του σπουδάζοντας το αντικείμενο. είμαι υπερ της εξειδίκευσης! φυσικά χρειάζεται να προσέξουμε που θα αποταθούμε αφού υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις και επιτήδιοι που θέλουν να μας εκμεταλευτούν. πιστεύω ότι αν ψάξεις λίγο θα βρεις απαντήσεις! δεν χρειάζεται πανικός!

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!
    χχχ

Senior Member
    η λιποαναρροφηση δεν ειναι μεθοδος αδυνατισματος...κανει μονο για τοπικο παχος.
    αν τα λιγα κιλα που μας λες ταεχεις ολα σε ενα μερος οπως κοιλια η ψωμακια και δεν φευγει ολο το λιπος ακομα κι οταν εισαι σε λιγα κιλα, τοτε να την κανεις την λιποαναρροφηση.
    αν εχεις ομως τα κιλα κατανεμημενα σε ολο το σωμα, δεν εχει νοημα να κανεις,ασε που ειναι λιγο επιφοβη για το αισθητικο ποτελεσμα...αν δεν ειναι πολυ ικανος ο γιατρος μπορει να φαινεται με βουναλακια το σωμα....

Junior Member
    sas euxaristo polu k ts duo....
    alla dn exo tn upomoni g kanoniki dieta.......
    k opote m pianei...troo treles posotites....prospa8o n to mioso otan simvainei auto m t kapnisma.....alla pianei polu liges fores..........

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες,helenaki κι από μένα...
    Δυστυχώς δεν υπάρχουν θαυματουργές κι ισόβιες λύσεις χωρίς τη δική μας συνεργασία...
    Κανένα μπαλονάκι και καμία λιπαναρρόφηση δε θα σου λύσουν το πρόβλημα,αν καταναλώνεις "τρελές ποσότητες".
    Θα σου δώσουν μια πρόσκαιρη ίσως ανάταση,αλλά το αποτέλεσμα τους δε θα διαρκέσει πολύ.
    Ένας είναι ο σίγουρος,υγιεινός και μόνιμος τρόπος και τον ξέρουμε όλοι πολύ καλά,
    αλλά συνήθως προτιμούμε φαινομενικά γρηγορότερες και λιγότερο κοπιαστικές προτάσεις,
    οι οποίες όμως σε βάθος χρόνου μας ταλαιπωρούν,προκαλούν βλάβες στον οργανισμό και τα νεύρα μας!
    Το δε πρόβλημα παραμένει,αν όχι διογκώνεται!Ελπίζω να μην κάνεις κι εσύ το ίδιο λάθος!
    Είσαι μικρή ακόμα και τα κιλά σου δεν έιναι και τόσο πολλά πια...Προσπάθησε να ηρεμήσεις!
    Η απόγνωση δεν είναι καλός σύμβουλος στη λήψη τόσο σημαντικών αποφάσεων...Ψυχραιμία και σωστές επιλογές!