Απορια με ΙP address κ διπλοπροφιλα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Απορια με ΙP address κ διπλοπροφιλα

πριν λιγες μερες παρατηρησα το εξης απο το λογαριασμο μου στο gmail. οτι μια ΙP εχει 9-11 ψηφια. απο αυτα αλλαζουν τα τελευταια 4-6 ψηφια με καθε ανοιγοκλεισιμο του μοντεμ η πεσιμο συνδεσης κ τα αλλα 5 (που δεν ειναι κ λιγα, μενουν ιδια). Το δικο μου μοντεμ βγαζει μια IP που εχει μονιμως τα 5 πρωτα ψηφια ιδια. Τωρα αυτο δεν ξερω αν πηγαινει κ με την περιοχη, με το μοντεμ παει σιγουρα παντως. πχ στο γραφειο, το εκει μοντεμ βγαζει αντιστοιχα μια αλλη IP που παλι εχει μονιμως τα 5 πρωτα ψηφια ιδια. αυτο δεν ειναι αρκετο για να εντοπιστουν τα διπλοπροφιλα?

Senior Member
    Μαλλον παει με γεωγραφικη περιοχη και εχει σχεση πως διαχειριζεται ο isp provider της ip διευθυνσεις.
    Προφανως μιας και εντοπιζουμε εμεις τα διπλοπροφιλα απο την χαρακτηριστικη συμπεριφορα τους , εαν ειχαμε τις ip θα ηταν και πιο ευκολο να ξερουμε.

Ειναι πραγματι μαστιγα...ποσες φορες δεν εχω πιασει τον εαυτο μου να ειμαι προκατειλημενος απεναντι σε καποιον γιατι πιστευω οτι ειναι...χιλιοπροφιλος.

Πραγματικη μαστιγα.

Φυσικα υπαρχουν και τεχνικες που δεν φαινονται ουτε τα 5 (δεν ξερω ποσα) πρωτα ψηφια , αλλα δεν θα της αναλυσω για μη μπαινουν και ιδεες:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Πάνω απ όλα βέβαια είναι το σπαστικό ου πράγμαος, καθώς εκεί που μιλάμε με κάποιον μας απαντάει ένας που γράφτηκε πριν ένα λεπτό, μας βρίζει κάποιος που είναι το νεοερο μέλος κλπ.
    Με αυτό νομίζω πως πρέπει κάι να γίνει, είναι τουλάχιστον άδικο για όλους εμάς που έχουμε μόνο ένα προφιλ.

Senior Member
    Boltseed : Λετε ολοι βλακειες!

SoltBeed: Αν και ειμαι νεο μελος θα συμφωνησω με τον απο πανω! Εχει απολυτα δικιο! Α επισης πρωτη φορα γραφω σε φορουμ.

κτλ κτλ

αχααααααααααα!!! πολύ καλό μπολ!!!!

Senior Member
    τελικα μου ειπανε οτι τα πρωτα 5 ψηφια, πανε με τον provider, οποτε ακυρη η ιδεα μου!

(ενα καρω κοσμος εχει τον ιδιο provider, πχ conn-x)