κατι θαυματουργο(?)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Member

κατι θαυματουργο(?)

Γεια σας παιδια..χαθηκα τους τελευταιους μηνες με τις εξετασεις τα φροντιστηρια και τα λοιπα τοιαυτα.:P

στο θεμα..δε ξερω αν εχετε δοκιμασει παιδια τη spirulina..ειναι ενα φυκι θαυματουργο την εχουν χαρακτηρισει και τροφη του μελλοντος
    τιποτα το χημικο..απολυτως φυσικη τροφη
    βοηθαει στο αδυνατισμα κ το μεταβολισμο επισις
    ενημερωθειτε σχετικα στο ιντερνετ
    πωλειται στα φαρμακεια με μορφη δισκιων

εγω προσωπικα εφτασα τα 59 κιλα(!!) οταν με διαιτες κλπ δε μπορουσα να πεσω κατω απο 60-61
    και μαλιστα τον τελευταιο 1μισι μηνα που την παιρνω..οχι μονο δε κανω διαιτα..αλλα εχω και απανοτα βουλιμικα επισοδεια(δυστυχως) που υπο αλλες συνθηκες μου βαζουν κιλα

σας λεω μονο ενα τμημα των θετικων επιδρασεων τις
    γιατι νομιζω αυτο μας ενδιαφερει περισσοτερο εδω.
    :D

Γεια σου alice!Πες μας περισσοτερα αν θελεις για τα δισκια,την απωλεια,το χρονικο διαστημα,την τιμη,αν εχει τιποτα παρενεργειες..
    Και για το πως ακριβως εδρασε σε σενα!

Member
    δεν ηθελα να αναφερω περισσοτερα μη θεωρηθει οτι κανω διαφημιση :P
    αλλα τα οφελη της ειναι τοσα πολλα που δεν μπορω να τα γραψω ολα εδω

εμενα ο πατερας μου την πηρε γτ απο μικρη εχω ελλειψη σιδηρου και η σπιρουλινα εχει μεγαλη περιεκτικοτητα σε σιδηρο..και επιπλεον δεν ηθελε να παιρνω χημικα και φαρμακα
    φυσικα δεν εχει μονο σιδηρο...περιεχει οτι ιχνοστοιχειο και συστατικο χρειαζεται ο ανθρωπινος οργανισμος.. κ σχεδον ολα τα αμινοξεα...
    τελικα στη πορεια ειδαμε οτι αφοτου τη ξεκινησαμε χασαμε οικογενιακως 3-4 κιλα..χωρις διαιτα χωρις τιποτα..
    δεν ειναι διαιτητικο χαπι χημικο η κατι τετοιο..καμια σχεση
    και επισις δε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι ηταν αυτη καθαυτη η σπιρουλινα που προκαλεσε απωλεια βαρους.
    Αλλα οντως,οπως γραφουν ,βοηθαει πολυ ατομα που ακολουθουν καποια διαιτα , που θελουν να χασουν βαρος η που δεν κανουν ισορροπημενη διατροφη

δεν εχει απολυτως καμια παρενεργεια γιατι ειναι φυσικη τροφη..σα τη μαγια μπυρας εαν ξερεις
    αρκει βεβαια να μην ξεπερασεις το μετρο..3 δισκια την ημερα ειναι υπεραρκετα

εν συντομια Τα οφέλη της Spirulina

- δίνει περισσότερη ενέργεια
    - ενισχύει την αντίστασή σας
    - βελτιώνει την επίδοσή σας σε εργασία, άθληση και μελέτη
    - αυξάνει την αντοχή σας ενάντια στις ασθένειες
    - χαρίζει υγιή επιδερμίδα, πυκνότερα μαλλιά και πιο σκληρά νύχια
    - ενισχύει τη δύναμή σας κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας και της εμμηνόπαυσης
    - αποτελεί διατροφικό συμπλήρωμα κατά τη διάρκεια της κύησης και μετά από αυτήν
    - είναι φυσικό βοήθημα αδυνατίσματος
    και αλλα πολλα
    δες/δειτε ενδυκτικα αυτο το site http://www.spirulina.gr/gr/tieinai.htm

που γραφει ολα τα σχετικα με τη σπιρουλινα

εαν κανετε αναζητηση στο google θα βρειτε και αλλα πολλα

για την τιμη δν γνωριζω ακριβως..φανταζομαι κοστιζει οπως ολα τα συμπληρωματα διατροφης

Senior Member
    Παιδιά μην τρελαθούμε, η σπιρουλίνα είναι ένα φυσικό προιόν που έχει πάρα πολλές βιταμίνες και ναι θεωρείται η τροφή του μέλλοντος, την παίρνουν οι αστροναύτες εδώ και χρόνια αλλά ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ από μόνη της, σε καμία περίπτωση.
    Απλώς όταν κάνεις δίαιτα σου ενισχύει τον οργανισμό και σου δίνει περισσότερη ενέργεια και πιθανών με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει και στη δίαιτα. Αλλά δεν αδυνατίζει αν ήταν έτσι με τόση σπιρουλίνα που έχω πάρει θα ήμουν σιλφίς και δεν θα έπαιρνα άλλα χημικά χάπια.

Είναι όντως εξαιρετική αλλά το ξαναλέω ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ..... εδώ ούτε το πράσινο τσάι δεν αδυνατίζει από μόνο, που δημιουργεί και θερμογένεση.

Senior Member
    Δεν υπάρχουν λιποδιαλυτικές τροφές - συμπληρώματα.

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΠΧ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΑ 78 ΚΙΛΑ ΕΧΑΝΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1,5 ΚΙΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ...ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ 73 Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΙΩΔΙΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟΥ..ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΤΑΝ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΚΙΛΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ 64 Π ΕΙΜΑΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΣΑΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ.

Η σπιρουλίνα δεν έχει καμιά ευεργετική επίδραση για την απώλεια βάρους. Μπορεί να έχει συστατικά που να βοηθούν ή να ενισχύουν τον οργανισμό αλλά δεν επιδρά στην απώλεια βάρους.Τα θετικά αποτελέσματα που πιστεύετε πως έχετε στην απώλεια βάρους με την χρήση σπιρουλίνας, είναι περισσότερο ψυχολικά και τυχαία, κάποιος άλλος παράγοντας συνετέλεσε στην απώλεια του βάρους. Ωστόσο στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής δεν θα ήταν κακό να την εντάξετε στο διαιτολόγιο σας.

Member
    δεν ξερω αν ολοι οσοι λετε το αντιθετο εχετε δοκιμασει τη σπιρουλινα..αλλα εγω τη δοκιμασα στο τομαρι μου και ειδα διαφορα (και οχι μονο εγω)...ποτε πριν δεν ειχα φτασει 59 κιλα ουτε με εξαντλητικη διαιτα

επισις δεν ειπα πουθενα οτι ειναι λιποδιαλυτικο χαπι...ουτε αμα παρεις εξωφρενικες ποσοτητες 8α χασεις 1232131 κιλα

ειπα οτι βοηθαει πολυ..δε ξερω με ποιο τροπο αλλα βοηθαει
    εξαλλου το γραφουν και οι ενδειξεις οτι τονωνει τον μεταβολισμο και ειναι κατα της παχυσαρκιας

jvanis εισαι τοσο απολυτος που σχεδον διαψευδεις αυτα που αποδεδειγμενα ισχυουν

Και οι διάφορες κρέμες αδυνατίσματος λένε στις ενδείξεις ότι αδυνατίζουν αλλά δεν συμκβαίνει κάτι τέτοιο, ούτε οι βερμούδες σε αδυνατίζουν παρόλο που το γράφουν οι ενδείξεις τους.Είμαι απόλυτος γιατί πρέπει όλοι να μάθουν να έχουν κριτική σκέψη και να μην πιστεύουν οτιδήποτε γράφουν οι ενδείξεις των διαφόρρων προϊόντων.Για να πεις ότι η σπιρουλίνα έχει κάποια ευεργετική επίδραση στην απώλεια βάρους, πρέπει αυτό να είναι κλινικά αποδεδειγμένο με μελέτες και εργασίες που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά. Το τι γράφει η κάθε εταιρεία για το προϊόν που θέλει να πλασάρει μου είναι αδιάφορο.Ανέφερα και παραπάνω ότι μπορεί να έχει η σπιρουλίνα ευεργετική δράση στην υγεία αλλά για τον μεταβολισμό και την απώλεια βάρους δεν έχω δει κάποια επιστημονικά τεκμηριωμένη έρευνα. Όσον αφορά αυτό που είπες για το ότι δεν έφτασες σε αυτά τα κιλά ούτε με την πιο εξαντλητική δίαιτα, δεν σημαίνει πως οι εξαντλητικές δίαιτες φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.Εξάλλου για κανέναν άνθρωπο δεν συνίσταται εξαντλητική δίαιτα για να χάσει βάρος.Ίσως να έκανες πιο σωστή δίαιτα αυτή την φορά, ίσως να είχες περισσότερη σωματική δραστηριότητα, ίσως οι ορμόνες σου και η ψυχική σου ηρεμία να ήταν σε καλύτερη φάση, η σπιρουλίνη μόνο ψυχολογικά μπορεί να βοήθησε ότι παίρνεις κάτι και σε βοηθάει να χάσεις ακόμα πιο εύκολα σε σχέση με πριν.Από μόνη της πάντως δύσκολο να είχε επίδραση στην μεταβολή του βάρους σου.

Member
    εννοειται οτι δε δινω ουτε κ εγω βαση στις ενδειξεις ..αλλα εδω δε προκειται για καποιο προιον χημικο καινοτομο καποιασ συγκεκριμενης εταιριας..ειναι μια τροφη

εμενα προσωπικα η σπιρουλινα με βοηθησε... και οχι σε καμια περιπτωση δν ηταν η διατροφη μου διαφορετικη απο τις αλλες περιοδους.

οπως και να χει δε θα τσακωθουμε για αυτο..ο καθε οργανισμος λειτουργει και αντιδρα με διαφορετικο τροπο

Junior Member
    Βοηθάει στη δίαιτα γιατί αυξάνει τον μεταβολισμό. ʼτομα με πρόβλημα θυρεοειδούς δεν θα πρέπει να την πέρνουν. Είναι τελείως φυσική και έχει όλα τα προτερήματα που αναφέρετε.
    Προσωπικά την παίρνω εδώ και 6μήνες περίπου. Την ξεκίνησα για τόνωση και ενέργεια και με βοήθησε να χάσω πιο εύκολα τα κιλά που ήθελα.
    Θαυματουργή ως "πολυβιταμίνη" και βοηθάει και στο αδυνάτισμα όταν κάνει προσπάθεια κάποιος. Σαφώς από μόνη της δεν κάνει τίποτα αν τρώμε τον άμπακο...

Senior Member
    ειναι πολυ καλη πηγη πρωτεινων (φυτικης προελευσης με χαμηλη ποσοτητα λιπος -αλλα οχι υψηλης βιολογικης αξιας),δεν περιεχει κορεσμενα λιπαρα οπως τα κρεατα ,περιεχει βιταμινες και αντιοξειδωτικα .κυριος καταναλωνεται απο χορτοφαγους δεν αδυνατιζει δεν αυξανει τον μεταβολισμο απλα τον βελτιωνει ,παρεχοντας σου βιταμινες και ιχνοστοιχεια,ωστε να λειτουργει σωστα.απλα στο διαστημα δεν μπορεις να φας μια μεριδα κοκορετσι με ντοματοσαλατα και τυροκαφτερι,αλλα χαπακια.

Member
    σαφως και δεν κανει τιποτα εαν ξεκοιλιαζεσαι...εκτος των αλλων σταματησε κ η τριχοπτωση μου..
    οταν μ πεφτει ο σιδηρος παντα μ πεφτουν κ τα μαλλια...κ εxει κ κυστινη...

Εγω ενθουσιαστηκα παντως :P

Senior Member
    χμ.. κυστινη (απαραιτητο αμινοξυ).το απαραιτητο σημαινει οτι δεν το συνθετει ο ανθρωπινος οργανισμος αλλα το παιρνουμε μεσο τροφων .Δεν ειναι δυσκολο να τα βρεις απλα απ ευθειας το ανθρωπινο σωμα δεν τα συνθετει.το ψωμακι ξερεις ποσο κυστινη εχει ,ασε που την χρησιμοποιουν σαν βελτιωτικο.παντος κακο δεν κανει η σπιρουλινα ,ας ελπισουμε οτι ειναι μια μεταξωτη κορδελα λοιπον.

Senior Member
    ʼσχετο...Ποιός φωτεινός εγκέφαλος την ονόμασε έτσι;
    Σπιρουλίνα ,παιδί μου,ρούφα το αυγό σου! :P

Page 1 of 2 12 LastLast