ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Senior Member
    ΟΚ...Ήμουν σίγουρη ότι θα τα άκουγα αυτά...
    Αδυνατώ να σου δώσω να καταλάβεις,γιατί όλα αυτά είναι θεωρία για σένα κι όχι βίωμα...
    Κάποιοι δε θα μπορούσαν ν'ανταπεξέλθουν λόγω οικονομικής στενότητας ή έλλειψης χρόνου...
    Αλλά θα ήταν πολλοί εκείνοι που θα ήταν διατεθειμένοι να το βάλουν προτεραιότητα
    επειδή πραγματικά θέλουν ν'απαλλαγούν από το πρόβλημα μια για πάντα!
    Σ'αυτούς απευθύνεται η κοπέλα...Δε χρειάζεται να πάει όλο το λεκανοπέδιο...Πού θα τους έβαζε,άλλωστε...
    Κι όσο για την κοινωνική ζωή που λες...Υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι που δεν την έχουν,ξέρεις...

Senior Member
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ NADINE
    TA 100 EYΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΣΟ...ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ.ΦΙΛΙΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ BODYLINE...ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΥΛΙΝΕ ΕΧΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΚΙ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ +- Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΥΜΝΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΑΥΤΑ.

Senior Member
    δεν θα δουλεψουν οι ειδικοτητες (διαιτ-γιατρος-ψυχ-γυμναστης) με fix μισθο.αλλο ειναι τα 5 ατομα και αλλο τα 35 ή και εγω δεν ξερω ποσα.υπευθυνος του γυμναστηριου ποιος θα ειναι?

Senior Member
    Originally posted by alex1970
    δεν θα δουλεψουν οι ειδικοτητες (διαιτ-γιατρος-ψυχ-γυμναστης) με fix μισθο.αλλο ειναι τα 5 ατομα και αλλο τα 35 ή και εγω δεν ξερω ποσα.υπευθυνος του γυμναστηριου ποιος θα ειναι?
    Τι εννοείς? Αν δουλεύει ο άνθρωπος 8ωρο και τον απασχολείς τι σημασία έχει με πόσους δουλεύει?

Senior Member
    συνηθος δεν απασχολουν 8 ωρο παρα τους γυμναστες .
    θεωρηται ημιαπασχοληση για τους υπολοιπους και ετσι η αμοιβη ειναι 350 ευρω και δεν λεω οτι τις περισσοτερες φορες ειναι και μαυρα .ετσι οι πιο πολλοι ερχονται δουλευουν μετα πειζουν και φευγουν.δηλαδη αν εχεις ας πουμε 40 ατομα για διαιτα ειναι 40*4=160 διαιτολογια το μηνα.οι ψυχολογοι και αυτοι δουλευουν με συνεδριες οποτε και το δικο τους συστημα παραβιαζεται.απλα καποιος που ειναι εξω απ το χωρο δεν θα σκεφτει οτι δεν ειναι μονο η 4 ωρες δουλειας στο γυμναστηριο αλλα και δουλεια στο σπιτι ,ξεχωριστει για τον καθε ενα (ασθενη) που αντιμετοπιζεις.δηλαδη δεν ειναι ευκολο να βρεις επαγγελματια να δουλεψει ετσι ,εκτος αν ειναι απειρος ή ψαχνει για να βρει πελατια.το να αλλαζεις συνεχεια προσωπικο δεν ειναι καλο γιατι ο καθε ενας εχει δικο του τροπο δουλειας.

Senior Member
    Αν θες πχ διατροφολόγο που θα βγάζει 2 προγράμματα το μήνα σε κάθε άτομο και τέρμα τότε μπορείς να τον έχεις και 2ωρο τη μέρα. Αν όμως θες καλή δουλειά, στοχευμένο πρόγραμμα στις ανάγκες καθενός, παρακολούθηση, κουβέντα για απορίες, συμβουλές, καταγραφή ιστορικού κλπ τότε θες μόνιμη απασχόληση.

Είναι παράλογο να ζητάς από διατροφολόγο να έρχεται 4ωρο με 350? και να κάνει όλη τη δουλειά σπίτι. Δεν είμαι κομμουνιστής αλλά τέτοιος εργοδότης θέλει ξύλο, ξύλο κι άλλο ξύλο μέχρι να καταλάβει. ʼνθρωποι είμαστε, όχι προϊόντα προς εκμετάλλευση. Όπως ξανάπα εξαρτάται τι θες. Αν θες ένα τυπικό διατροφολόγιο, μια συνεδρία και τέρμα τότε πας με 4ωρα. Αν θες αυτό που λέμε, για πλήρη υποστήριξη και αληθινή προσοχή τότε θες κόσμο.

Junior Member
    φοβερη η ιδεα σου Φιλιογραμμα, εγω στην αγγλια ειχα βολευτει με ειδικο γυμαστηριο μονο για γυναικες, καπως μου ειχε αφαιρεσει το αγχος για το πως με κοιτανε (ειδικα οι αντρες)

Junior Member

Junior Member
    υπαρχει και εδω ενα γυμναστηριο μονο για γυναικες που λεγεται CURVES. Εχει αρκετα σε ολη την ελλαδα αλλα εδω στην αθηνα δυστυχως δεν με πολυβολευει κανενα η ιστοσελιδα του αν θελετε να δειτε ειναι www.curves.gr
    (μα να μην μενω πουθενα κοντα σε κανενα????? αμαν πια....)

Senior Member
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΦΙΛΙΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ..ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΣΙΩΠΕΙ...ΦΟΒΕΡΟ!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345