ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ!!!!!ΕΔΩ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΔΩ!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ!!!!!ΕΔΩ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΔΩ!!

κολλητηρι αυτο εδω ειναι ενα τοπικ ολο δικο σου.
    εδω μπορεις να εκφραζεις τις αποψεις σου να μας αναπτυξεις τις μεθοδους αδυνατισματος που επινοησες, να μας λες τη γνωμη σου, οτι θες!!!!

αλλα σε παρακαλω μη γραφεις κατω απο τα αλλα θεματα και τα γαμεις, γιατι σε οσα θεματα εχεις γραψει, εφυγε η συζητηση απο την προθεση του θεματοθετη κι απο το κλιμα που επικρατει στο φορουμ κι εγινε μπουρδελο...

λεγε μας λοιπον για την "μεθοδο αδυνατισματος κολλητηρι", σε ακουμε

Senior Member
    το κολλητηρι ποιος ειναι καλε?

Senior Member
    ωπ σορρυ τωρα καταλαβα ποιος ειναι το κολλητηρι,νομιζω το μαλακας θα ηταν αρκετο για να καταλαβουν ολοι για ποιον ανοιξες το τοπικ.Μην ασχολεισαι αλλο ειχα μπει κι εγω στο τριπ,δεν αξιζει.Αυτος αυτο γουσταρει να τον βριζουν,Ας μην του δωσουμε αλλη χαρα λοιπον.

Senior Member
    Originally posted by hopa
    ωπ σορρυ τωρα καταλαβα ποιος ειναι το κολλητηρι,νομιζω το μαλακας θα ηταν αρκετο για να καταλαβουν ολοι για ποιον ανοιξες το τοπικ.Μην ασχολεισαι αλλο ειχα μπει κι εγω στο τριπ,δεν αξιζει.Αυτος αυτο γουσταρει να τον βριζουν,Ας μην του δωσουμε αλλη χαρα λοιπον.
    Έχει πλάκα που με τις βρισιές παίρνεις τα χειροκροτήματα των προβάτων. Είναι πολύ εύκολο να καταφύγεις εκεί αλλά μοιραία όσοι δεν έχουν μυαλό κι επιχειρήματα εκεί καταλήγουν. Ενώ αν λες την αλήθεια έξω από τα δόντια (ότι κάνουν σαν μωρά επειδή τους λες να μη τρώνε σοκολάτες και σουβλάκια) είσαι κακός. Λες κι είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο να περιορίσεις την λαιμαργία.

Senior Member
    Originally posted by stargazer
    Originally posted by hopa
    Μην ασχολεισαι αλλο ειχα μπει κι εγω στο τριπ,δεν αξιζει.Αυτος αυτο γουσταρει να τον βριζουν,Ας μην του δωσουμε αλλη χαρα λοιπον.

Senior Member
    fuckgazer tha elega ego!!!!!Κυριε Πουθενιδη αντε να βρεισ καμια κοπελα γιατι πολυ βροντοχτυπασ τισ χαντρεσ...και δεν εννοο το κομπολοι...χιχιχιχιχι