να μπω και εγω στην παρεα σας? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Senior Member
    ποιό ξυλάκι της δέλτα έχει 43 θερμίδες μόνο; χεχχεχεχ αχ παιδιά καλώς ορίσατε! καλό αγώνα και πείσμα !!!!!!
    καλές απώλειες χεχεχε! φτου φτου!
    εγώ πήρα την ανηφόρα!!! αλλά δεν αλλάζω το τικεράκι είναι το μόνο που μου λέει ότι θα ξανακατέβω γιατί ήμουν εκεί!

Senior Member
    Νεφέλη κρατήσου μιά χαρά τα πήγαινες, δεν θέλω ανηφόρες μόνο κατηφόρες...... μην κάνεις βλακείες γιατί άπαξ και κυλίσεις πολύ δύσκολα σηκώνεσαι...... STOP NOW!!!!!!!!

είναι ένα ξυλάκι μόνο κακάο χωρίς επικάλυψη σε πράσινο περιτύλιγμα και γράφει πάνω 43 θερμίδες, είναι της Nestle/Δελτα και είναι πολύ καλό, σου φεύγει η λύσσα για γλυκό και παγωτό μόνο με 43 θερμίδες. Τώρα τι έχει μέσα δεν θέλω να ξέρω.

ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ STOP NOW!!!!!!!

Senior Member
    παιδια θα τα καταφερω....το αισθανομαι!!!!!!!!!
    νιωθω πολυ καλα και πολυ δυνατη ,αυτες τις μερες...
    Επιτελους εχω παλι τον στοχο μπροστα στα ματια μου!!!!
    Την κυριακη θα ζυγιστω !

Senior Member
    μπραβο ντεπονακι!!!!!!!
    κουραγιο και καλη αρχη!
    μη φοβηθεις οτι κι αν δειξει η ζυγαρια.....ολο το θεμα ειναι να μη φευγει απ τα ματια σου αυτος ο στοχος....

Senior Member
    και τωρα αρχιζει η φαση που τα σκατ?νω....
    ερχονται λιγουρες και ειμαι ετοιμη και παλι να σταματησω!
    ειμαι αχρηστη παει και τελειωσε...για κλαματα!
    τελικα με νικαει και παλι το φαγητο......
    αυτο ηταν ,αγωνας 6 ημερων .
    Δεν αξιζω την προσοχη κανενως ...

Senior Member
    Βρε, σύνελθε.............. ΟΚ νομίζεις ότι μπορείς να χάσεις κιλά χωρίς να τα σκατώσεις που λες και εσύ κάποιες φορές.
    Αν ήταν να σταματάγαμε όποτε κάναμε γουρουνιές δεν θα αδυνάτιζε κανένας. ΟΚ τα σκάτωσες, μπράβο σου... ψιλά το κεφάλι, ξεχασέ το και προχώρα από τώρα όχι αύριο το πρωί......... Κάντο θα δεις ότι το Σάββατο θα νοιώθεις πολύ περήφανη για τον εαυτό σου......

Senior Member
    έλα! μην τρως άλλες βλακείες!!!! σταμάτα πάρε μια βαθειά ανάσα και πάμε πάλι! οι 6 θα γίνουν 10 και 20 και 30 και... και... και...
    με μια μέρα σκανδαλιάς δεν χάθηκε ο στόχος και ο αγώνας!!! άντε πείσμωσε!!!

Senior Member
    ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαματα ...
    νοιωθω σαν ενας μεγαλος απατεωνας...

Senior Member
    Απατεώνα, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, μία γουρουνιά ήταν, ΟΚ εγώ κάνω μία ΜΕΓΑΛΗ κάθε 10 μέρες, διαφορετικά τόσο καιρό θα είχα χάσει 25 κιλά και όχι 13... Ολοι κάνουν δεν ξέρω κανέναν που να κάνει σερή δίαιτα χωρίς μία παρασπονδία. Wake up ... πάρε και κανένα DEPON μπορεί να βοηθήσει... πλάκα κάνω!!!

Εξάλλου αν την χάλασες μόνο σήμερα, και ξεκινήσεις πάλι το πρόγραμμα την Κυριακή θα έχεις χάσει σίγουρα....

Senior Member
    βρε ντεπονάκι ! βρε ντεπονάκι! ΒΡΕ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ!!!! λέω! κοιτάμε μπροστά!

Senior Member
    Ντεπονάκι, μην πυροβολείς άλλο τον εαυτό σου,σε παρακαλώ πολύ!
    Το πιο αναμενόμενο πράγμα του κόσμου είναι να σου έρθουν και πάλι οι σκέψεις αυτές.
    Επειδή αποφάσισες να κάνεις κάτι γι'αυτό δε σημαίνει ότι άλλαξαν αυτόματα και οι ανάγκες σου...
    Ούτε άχρηστη είσαι ούτε απατεώνας ούτε ανάξια της προσοχής μας...Αρκετά με την ενοχή και το ασήκωτο βάρος!
    Χαλάρωσε την καρδούλα σου,πάρε κανά δυό βαθειές ανασούλες,ηρέμησε και βάλε και πάλι τα πράγματα σε μία σειρά.
    Συμπεριφέρεσαι σαν να δικάζεσαι καθημερινά και αναμένεις την ετυμηγορία...Μην το κάνεις αυτό άλλο στον εαυτό σου!
    Είσαι ένας άνθρωπος με ανάγκες και αδυναμίες όπως όλοι μας και παλεύεις να γίνεις καλύτερη.
    Κάποιες μέρες είναι πιο εύκολο και άλλες δυσκολότερο..Αυτός είναι ο αγώνας ολονών μας...
    Σημασία έχει ότι κοιτάζεις το στόχο σου μπροστά και συνεχίζεις παρά τα διαλείμματα και τα ελαφρά πισωγυρίσματα...
    Είμαι κι εγώ τελειομανής και απόλυτη του τύπου ή όλα ή τίποτα,αλλά δε βγάζει σε καλό όλο αυτό.Το ξέρω καλά!
    Η πίεση συνήθως συνεπάγεται αντίδραση και παραίτηση. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να μάθουμε από τα επαναλαμβανόμενα λάθη μας.
    Δες το όλο θέμα πιο χαλαρά,γέμισε κατά το δυνατόν με ομρφιές τη ζωούλα σου,επιβράβευσε τον εαυτό σου,δώσ'του χαρά...
    Καλόπιασε τον και θα σε ανταμείψει. Αρκετά πια με τον αυτοσκοπό του αδυνατίσματος!
    Δεν είμαστε στα επιθυμητά κιλά,συνεπώς δεν αξίζουμε μία,άρα τιμωρία και στέρηση...Έλεος πια!
    Ντεπονάκι,πάρ'το αλλιώς!Τώρα!

Senior Member
    DEPON, χτες γουρουνιασα κι εγώ. Και πολύ μάλιστα! Και τι δεν έφαγα! Τι πίτσες, τι γλυκά, τι αναψυκτικά...οτι βάζει ο νους σου. Όλη μέρα προσπαθουσα να κρατηθώ αλλά το βράδυ λύγισα. Είχα καιρό να το κάνω αυτό. Η μόνη διαφορά που βλέπω σε σχέση με πριν είναι πως δεν νιώθω τύψεις.
    Σήμερα νιώθω χάλια σωματικά (καούρες, ΄πρήξιμο) αλλά όχι ψυχικά. Συνεχίζω κανονικά τη διατροφή μου και δεν νιώθω την ανάγκη για κάτι παραπάνω.
    Μην αφήνεις ένα παραστράτημα να σε γυρίζει πίσω. Συνέβη; Οκ, το αφήνουμε πίσω και προχωράμε. Δεν είναι κακό να ξεφύγεις μια μέρα. Ξεπέρασέ το. Οι ενοχές δεν βοηθάνε.
    ʼντε τώρα, γερά για τις επόμενες 6 ημέρες.

Τα κορίτσια πριν στα είπαν πολύ πιο σωστά απο μένα.Όπως πάντα! (δεν γλέιφω !!)

Senior Member
    smith,
    Στις παρενέργειες του χθεσινού τσιμπουσιού μαζί με τις καούρες και το πρήξιμο
    να βάλεις και την ελλειπή οξυγόνωση του εγκεφάλου...
    ʼντε,σε λίγο που θα συνέλθεις,θα είσαι πάλι ο εαυτός σου και δε θα λες χαζομάρες...

Μπράβο σου που δεν έχεις ενοχές και το βλέπεις όπως το βλέπεις!Συνεχίζουμε δυναμικά!

Υ.Γ.: Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες...

Senior Member
    Ποιές είναι οι χαζομάρες;
    Το οτι πιστεύω πως τα λέτε σωστά;
    Ειδικά με σένα Ναντίν συμφωνώ πάντα. Καμιά φορά δεν γράφω γιατί έχεις γράψει εσύ και με έχεις καλύψει πλήρως.
    Και σίγουρα τα διατυπώνεις όλα καλύτερα απ'οτι εγώ.

Senior Member
    Εκτός κι αν εννοείς χαζομάρες αυτά που λέω στο Ντεπον...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast