να μπω και εγω στην παρεα σας? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
    Senior Member
    λεω..να ξεκινησω να κανω καμια 10αρια μερες
    την διαιτα με την λαχανοσουπα , μπας και συμαζεψω λιγακι
    το στομαχι μου !
    Εδω που τα λεμε παραξεχειλωσε και δεν ξερω πως να το συνεφερω λιγακι!!!
    Αντε κουραγιο μας!!

μαντιναδα αφιερωμενη στην αφεντομουτζουναρα μου...!!!
    ΥΓ .. σηκωθηκα ενα πρωι....
    κοιταξα στον καθρεφτη....
    σαν γουρουνακι εγινα.....
    και εφτιαξα γιουβετσι....

Senior Member
    απο προσωπική εμπειρία η λαχανόσουπα δεν αποδίδει!!!
    αν είναι να σε βοηθήσει όμως... εσύ ξέρεις.

Senior Member
    ξεκίνα ψάχνωντας το! θα έρθει σιγά σιγά ...

Senior Member
    spider.... που θα παει θα ερθει και η δικη μας η στιγμη !!

Και εγω ντρεπομαι που ειμαι τοσο αδυναμη σε αυτο το θεμα ,
    ομως που θα παει θα βρω παλι την δυναμη και θα τα χασω!

ΥΓ .... ψεματα δεν προκειτε να σας γραψω.. ειμαι παλι 90 κιλα......φτου και απο την αρχη!

Senior Member
    Κορίτσια,λυπάμαι πολύ να διαβάζω τόση ενοχή,τόση απόρριψη και τιμωρία από τον ίδιο τον εαυτό μας!
    Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει επιτέλους να σπάσει!Αν όχι,την εξέλιξη/κατάληξη τη βιώνουμε χρόνια στο πετσί μας...
    Αν απαιτούμε από τον εαυτό μας να συμπεριφερθεί διαφορετικά θα πρέπει πρώτα να του έχουμε φερθεί αλλιώς κι εμείς...
    Αν επιθυμούμε αυτή τη φορά μια άλλη αντίδραση πρέπει να προηγηθεί μια άλλη δράση!Ας το πάρουμε αλλιώς τώρα!
    Εξάλλου αυτή η πολυπόθητη "ώρα του Γιάννη Βαλαώρα" δε θα έρθει από μόνη της ποτέ!

Junior Member
    geia sas!!kalws sas brhka kai egw loipon!xairomai pou epitelous anakalupsa ena tetoio forum kai oti exw diabasei mexri stigmhs einai san na blepw ton eauto mou se polles fashs!!kalwws sas brhka kai egw!

Senior Member
    καλως μας ηρθες αισιοδοξια
    μου αρεσει πολυ το ψευδονυμό σου
    γεματη αισιοδοξια πρεπει να ειμαστε , να πιστεουμε πως θα τα καταφερουμε και θα τα καταφερουμε!!

Junior Member
    EEE nai pia!!xreiazetai aisiodoxia !!giati de thn paleuoyme pia!!kalws sas xanabrhka!!

Junior Member
    Exeis dikio Nadine. kai panw ap ola prepei na xupname to prwi kai na mhn skeftomaste ..axx pws eimai etsi...kai tetoies blakeies(ki egw paxusarkh eimai)..Prepei na xupname me kefi gia zwh kai mhn afhnoume kanenan na mas ephreazei.Panw ap ola h kalh mas dia8esh na uparxei.Kai egw brika enan tropo .Brhka na asxoloume me kati pou agapousa apo mikri...ton xoro kai me olo to paxu 8rasos mou xekinisa ma8hmata kai anebazontas thn psuxologia mou efugan kai merika kilakia !alla exw polu dromo akoma ..

Senior Member
    Καλώς μας βρήκες και καλώς σε βρίσκουμε,αισιοδοξία!
    Αν και περιοδικά σε χάνουμε,αλλά ίσως έτσι σε εκτιμούμε περισσότερο όταν σε ξαναβρίσκουμε...
    Είναι πολύ πιο ευχάριστη η άσκηση όταν κάνεις κάτι που αγαπάς!Καλά στροβιλίσματα,λοιπόν!
    Φιγούρα τη φιγούρα θα φεύγουν και τα άτιμα τα κιλάκια...Καλή δύναμη!Φιλάκια πολλά!

Junior Member
    Γεια σε όλους σας, μολις σήμερα σας διαβασα για πρωτη φορά, με αφορμή το Reductil, το οποιο το αρχισα σήμερα μαζι με βιταμίνες και μουρουνέλαιο σε καψουλες, ελπιζω να μου βγεί σε καλό.Θελω να χασω γυρω στα 10-12 κιλά.

Member
    καλωσηρθατε ντεπον,κυρηναιε,διαμαντι και αισιοδοξια!!!
    ευχομαι καλη δυναμη στην προσπαθεια σας και ουσα σχεδον καινουργια και εγω στο forum και οχι και πολυ συχνη επισκεπτρια λογω χρονου να ξερετε οτι εδω μεσα ολοι προσπαθουμε να πετυχουμε κατι(οσον αφορα τα κιλα).
    υπαρχουν μερες που ειμαστε καλυτερα και μερες χειροτερα
    ολες ομως τις μερες εδω μεσα υπαρχει καποιος να μιλησουμε και να μας καταλαβει,να μας νιωσει και να μας συμπονεσει.
    προσωπικα αυτο το βρισκω υπεροχο και μου δινει δυναμη για τις οποιες ζαβολιες μου.
    ντεπονακι αν και τα νουμερα μου ειναι απογοητευτηκα (απο τον ιουνιο εχω χασει μονο 7 κιλα) δεν απογοητευομαι γιατι το θεμα ειναι οτι εχασα και οτι δεν πηρα και αν συνεχισω ετσι του χρονου το καλοκαιρι θα ειμαι μειον 20 τουλαχιστον χωρισ καποια φοβερη και εξαντλητικη διαιτα.
    γι αυτο συμβουλη μου αργα και σταθερα παρα λαχανοσουπες και ανιουσα^^^ε???
    και σου μιλαει ενας ανθρωπος που τρελαινεται για οτι χαζο,πολυχρωμο και λιπαρο κυκλοφορει στην αγορα!!
    και με αφορμη αυτα που διαβασα στις απαντησεις ολων σε αυτο το θεμα-θελω να ευχαριστησω ολους και ολες που στις δυσκολες στιγμες μου ηταν εδω και με βοηθησαν.μεσα απο την καρδυα μου!!
    και συχωρεστε με που δεν μπαινω τοσο συχνα οσο θα ηθελα-ωστε να μπορεσω να πω και εγω καμια κουβεντα υποστηριξης οταν εσεις πιθανον να ειστε στις μαυρες σας.
    απλα σε καμια περιπτωση δεν θελω να εννοηθει οτι γραφω μονο για τα δικα μου.
    αυτο μαλλον ειχα αναγκη να σας το πω!
    για να μην μακρυγορω αλλο ευχομαι σε ολους μας καλη δυναμη,ψηλα το κεφαλι και σιγα σιγα τα κιλα θα πεσουν..
    ολοι ειμαστε πιασμενοι χερι χερι σε αυτον τον κυκλο και οταν καποιος πεφτει ειμαστε εδω ολοι οι αλλοι να τον σηκωσουμε.

φιλια πολλα και μια μεγαλη αγκαλια

Senior Member
    diamond ,καλώς μας ήρθες!
    Ελπίζω να κατακτήσεις τον στόχο σου χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία...
    (Αυτά τα Reductil κι εγώ τα έχω αγορασμένα,αλλά ακόμα προβληματίζομαι να τα πάρω...)
    Λένε πως τα διαμάντια είναι παντοτινά...Εύχομαι το ίδιο και η απώλεια βάρους που θα πετύχεις!
    Καλή σου δύναμη!Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    Ευάκι μου,πολύ χαίρομαι που σε ακούω ήρεμη και κατασταλαγμένη!
    Συγχαρητήρια για την απώλεια,αλλά κυρίως για την καλή ψυχολογική κατάσταση,που φαίνεται να διανύεις!
    Μην απολογείσαι για την απουσία σου...Όλοι έχουμε τις χαλαρές και μη περιόδους μας...Εδώ είμαστε και θα τα λέμε...
    Μου άρεσε πολύ η εικόνα του κύκλου που μας έδωσες!Φιλιά πολλά και μια μεγάλη αγκαλιά κι από μένα!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345