Results 1 to 8 of 8
Thread: Μια βοήθεια χρειάζομαι κι εγώ...
-
31-07-2008, 21:35 #1
Μια βοήθεια χρειάζομαι κι εγώ...
Γεια σε όλους και όλες. Μπαίνω καιρό εδώ και διαβάζω τα μηνύματά σας και σκεφτόμουν μήπψς μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα φως. Είμαι 25, 166 και 64 κιλά. Τα οποία κιλά ντρέπομαι που το λέω, δηλητηριάζουν τη ζωή μου τα τελευταία 3 χρόνια. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε να κάνετε μεγαλύτερο αγώνα από μένα, και ξέρω πόσο δύσκολος είναι (η μαμά μου έχει περάσει τα 100 χρόνια τώρα). Θα σας πω μόνο ότι τον τελευταίο χρόνο έχω αλλάξει τρεις διαιτολόγους, έχω χρησιμοποιήσει το σκεύασμα prevent, έχω κάνει τεστ δυσανεξίας και ακόμα παλεύω για αυτά τα 6 κιλά. Καταλαβαίνετε πόσα χρήματα έχω χαλάσει και σε τι μπέρδεμα βρίσκομαι. Γιατί; Γιατί στην αρχή χάνω λίγο και μετά κολλάει η ζυγαριά.
Απλά φοβάμαι τις ανορεξίες και τα διάφορα γιατί έχω φτάσει σε σημείο να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να βάζω τα κλάμματα, να κοιτάζω τα πόδια μου και να μου έρχεται αυτόματα τάση για εμετό...
Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα...Απλά ίσως κάποιος από εσάς μπορέσει να με κάνει να "δω" κάπως αλλιώς τα πράγματα.
- 31-07-2008, 21:58 #2
Καλησπέρα dodaki
τί είναι το prevent?
31-07-2008, 22:20 #3
welcome dodaki...
αξιζει ολο αυτο που περνας 3 χρονια τωρα για 6 κιλα?
τα prevent νομιζω ειναι υποκαταστατα γευματος...
31-07-2008, 22:50 #4
αγαπησε τον εαυτο σου,μονο με αγαπη θα φερεις την αλλαγη που ζητας και οχι με ψυχαναγκασμο,,σου μιλαει μια καμμενη...
01-08-2008, 00:11 #5
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πραγματικά δεν είναι πολλά τα κιλά αλλά ρε παιδιά δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πάθαινα αυτό... δηλ, να κάνω δίαιτα και να μη φεύγουν!!!Για ένα μήνα η ζυγαριά κολλημένη στα 62 πχ με 4 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο και διατροφή, ξέρετε τι διατροφή;
Γάλα με δημητριακά, μετά 3 ώρες τοστ με μάυρο ψωμί, γαλοπούλα 3% και τυρί 5%, μεσημέρι ψητό ή βραστό μοσχάρι ή κοτόπουλο ή χοιρινό με μισό φλυτζάνι ρύζι, απόγευμα ένα φρούτο και το βράδυ ένα τόνο σε νερό ή ένα γιαούρτι 0%.. Και την ακολουθούσα ΑΥΣΤΗΡΑ, ούτε μισή παρασπονδία. Έχασα σε τρεις μήνες 6 κιλά (ήμουν 68) και μετά τέλος, κόλλησε στα 62, τα παράτησα και πήρα άλλα 2!Καμιά ιδέα;
(το prevent είναι υποκατάστατο γεύματος που σύμφωνα με τους επόμενους διαιτολόγους από αυτή που μου το έδωσε σακατεύει το μεταβολισμό γιατί δεν επιτρέπει τίποτε άλλο εκτός από αυτό πρωί βράδυ και ένα γεύμα το μεσημέρι -ενδιάμεσα απολύτως τίποτα).
01-08-2008, 01:33 #6
πείσμα θέλει και αγώνα! να επιμείνεις και να προσθέσεις λίγη επιπλέον κίνηση!
ο οργανισμός αμύνεται γι αυτό και η στασιμότητα ... μην τα παρατάς αν σε ενοχλούν αυτά τα λίγα περιττά κιλά.
01-08-2008, 01:52 #7
οσο πιο κοντα φτανεις στα ιδανικα σου κιλα τοσο πιο δυσκολα χανεις,θα το εχεις ξανακουσει φανταζομαι πως τα τελευταια κιλα φευγουν δυσκολα..ασε που δεν νομιζω πια να εχεις περιττα κιλα αλλα μακαρι να καταλαβαιναμε τι κανουμε στους εαυτους μας..
01-08-2008, 10:43 #8
Ax, ας ξαναγινόμουν 62............. Σε καταλαβαίνω όμως γιατί και εγώ στην ηλικία σου είχα τα ίδια κιλά με σένα και νόμιζα ότι ήμουν θεόχοντρη, που να ξέρω όμως ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα....
Λοιπόν μία καλή διαιτολόγος μου είχε πει μετά από κάτι μετρήσεις που μου έκανε ότι για κάθε οργανισμό τα ιδανικά κιλά είναι διαφορετικά και μόνο τα δικά μας ιδανικά κιλά μπορούμε να τα διατηρήσουμε για πάντα. Δηλαδή για μένα μου είπε ότι τα κατώτερα κιλά που μπορώ να έχω είναι τα 62 κιλά. Μόνο εκεί μπορώ να σταθεροποιηθώ αν κατέβω πιο κάτω δεν θα τα διατηρήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν είναι μεγάλη μπούρδα αλλά αν ισχύει, μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και με σένα, να αντιστέκεται ο οργανισμός σου. Πάντως θέλει αρκετή επιμονή όταν έχεις λίγα κιλά, καλή προσπάθεια και μην απελπίζεσαι γιατί είναι μόνο λίγα κιλά παραπάνω.....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία