Results 1 to 6 of 6
Thread: Βοήθεια
-
30-07-2008, 12:26 #1
Βοήθεια
Καλησπέρα.... Είμαι νέο μέλος....
Είμαι μια κοπέλα με φυσιολογικό βάρος (56 κιλα ύψος 1,72) που το διατηρώ με πολύ κόπο.... Έχοντας πάντα εμμονή με την ομορφιά και το σώμα μου την τελευταία εβδομάδα έχω ξεκινήσει τους εμετούς... Βουλιμικά επεισόδια είχα πάντα αλλά μετά δεν έτρωγα τίποτα και ερχόμουν πάλι στα φυσιολογικά.Τώρα με τους εμετούς όμως.... μου φαίνεται τόσο εύκολο που δεν μπορώ να το σταματήσω και φοβάμαι οτι θα εξαρτηθώ...
- 31-07-2008, 02:27 #2
Δεν υπαρχουν συμβουλες γι'αυτο το θεμα καλο θα ηταν να δεις καποιον ειδικο.Παντως να ξερεις πως θα αρρωστησεις το σωμα σου με ανεπανορθωτες βλαβες και αυτο με την σειρα του θα σε εκδικηθει γιατι συνηθως σ'αυτη την κατασταση καταληγεις στο τελος να εχεις πραγματικο προβλημα βαρους και οχι πλασματικο οπως εχεις αυτην τη στιγμη.Σου μιλαω εκ πειρας δεν αξιζει τον κοπο χαλαρωσε και κανε το σωστο για τον εαυτο σου παντα με αγαπη και χωρις τιμωρια..και καλως ορισες by the way
31-07-2008, 13:02 #3
Καλωσήρθες Αλεχούλα, τι εννοείς όταν λες ότι το διατηρείς με πολύ κόπο το βάρος σου? ήσουν παχύσαρκη και αδυνάτισες και προσπαθείς να το κρατήσεις, γιατί αν ήσουν πάντα αυτά τα κιλά η διατήρηση δεν πρέπει να είναι και τόσο δύσκολη. Πάντως συμφωνώ με την hopa να πας σε έναν ειδικό τώρα που είναι αρχή... πριν χάσεις τον έλεγχο. Σου εύχομαι να βρεις τη δύναμη να το σταματήσεις τώρα που είναι νωρίς.
01-08-2008, 09:44 #4
Στην αρχή όλα ωραία φαίνονται.Μετά που θα <<χτυπήσουν>> κόκκινο τα λαμπάκια του οργανισμού σου θα καταλάβεις πόσο μεγάλη κουταμάρα έκανες.Πρόλαβε το όσο είναι νωρίς και μην εξαρτηθείς <<εγκεφαλικά>> από αυτό.
Δεν είμαστε φτιαγμένοι για να βγάζουμε την τροφή μόλις την καταπιούμε.Μην πας κόντρα στη φύση.
02-08-2008, 01:25 #5
εχει περασει ενας μηνας που εχω εως και 3 επεισοδια την ημερα....3 εμετους την ημερα...
φοβαμαι πολυ...
συνολικα ενας χρονος βουλιμικη..αλλα ποτε δν ειχα φτασει σ'αυτο το σημειο..
και εκτος του τι κανω στον οργανισμο μου φοβασμαι οτι τελικα θα αρχισω να παιρνω κιλα...
ειναι αναστρεψιμη η ζημια που εχω κανει?αν σταματησω τωρα?
η επιδερμιδα μου ηδη αρχιζει και γινεται ξηρη οση κρεμα και αν βαζω
alexoula σταματα οσο προλαβαινεις...
02-08-2008, 01:50 #6
μη αναστρεψιμη ηταν μονο η μονικα μπελουτσι.
stop it now, ξερεις οτι κανεις κακο στον εαυτο σου! θα μας παθεις και τιποτα...
alexula83 welcome. η βοηθεια ενος ειδικου μαλλον θα σου ειναι απαραιτητη, τωρα που ειναι και αρχη θα ειναι πιο ευκολα...
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....