θελω την βοηθεια σας !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

θελω την βοηθεια σας !

γεια σας.

θα ειθελα να με βοηθήσετε απο τις εμπιεριες σας. Ξερω οτι αυτα που θα ρωτησω πιθανον τα έχετε ξανασυζητηση αλλα σας παρακαλώ απαντηστε μου.
    ειμαι 1,60 , 80 κιλα. Αρχισα διατα πριν 10 μερες των 1000-1200 θερμιδων . γυμναζομαι και 3 φορες την εβδομαδα (διαδρομος 30 λεπτα και ασκησεις εδαφους) γενικοτερα εχω καλή ψυχολογία αλλά έχω στρεσαριστει πολύ μετο χασιμο των κιλών γιατί δεν εχω δει ΟΥΤΕ 1 ΓΡ κάτω. Απο τις 10 μερες διαιτας τις 7 έχω περιοδο ( τώρα τελειώνω). ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? αρχιζω και χάνω το κουράγιο μου.
    Τι βοηθήματα λέτε να πάρω ?? Σας ενημερώνω οτι πάσχω από πονκεφάλους και δυσκοιλιότητα. Σας ευχαριστω , περιμένω απαντησή σας.

GEIA S DEPY!!!!EPEIDI EKANA POLLA XRONIA PROTATHLITISMO EMPEIRIKA THA S PO OTI KATARXAS DEN EXEIS DEI XASIMO KILON PROTON APO TIN PERIODO,DEUTERON MPOREI NA EXEI ENERGOPOIITHEI I MIIKI SOU MAZA KAI NA MI VLEPEIS XASIMO STI ZIGARIA THA IPARKSEI OMOS SIGOURA ALLAGI STO SOMA.PREPEI NA PERIMENEIS OSO GIA TI DIETA 1000 THERMIDES EINAI LIGES GIA TA KILA S PREPEI NA TIS ANEVASEIS GIA NA ENERGOPOIEISEIS TON METAVOLISMO S GIATI OTAN THA XASEIS KILA THA XREIAZESAI LIGOTERES KAI AN KSEKINISEIS APO TIS 1000 POU THA PAS META??PIO KATO THA IPOSITIZESAI!!!APLA PREPEI NA PROSEKSEIS TI THERMIDES THA TROS.GIA PX PES OTI ME TI GIMNASTIKI POU KANEIS KAI SIMFONA ME TA KILA S OTI THA PERNEIS 1500 GIA NA XASEIS.MPOREIS NA PAREIS 1500 TROGONTAS 3 SOKOLATES ALLA MPOREIS KAI TROGONTAS PIO POIOTIKA KAI YGEIINA FAGITA!!!AUTA T LIGA APO MENA AN THES ELA STO CHAT NA T POUME!!

Junior Member
    se euxaristo poli . tha arxiso apo auto. tha anevaso ligo tis thermides. exo ena kalo programma me 1500 . oso afora ta voithima xapia . ti les na paro ?

TIPOTAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!PISTEPSE ME I MONI VOITHEIA POU DINOUN OLA AUTA EINAI PSIXOLOGIKI KAI AUTI GIA POLI LIGO!!!MPOREIS NA KANEIS EKSETASEIS AIMATOS GIA NA DEIS TI XREIAZESAI AN EXEIS XAMILO AIMATOKRITI KAI SIDIRO PX.ALLIOS MESA APO TO DIETOLOGIO S THA PROSPATHISEIS NA PERNEIS TA APARAITITA VITAMINES,INES K.A EIXA ENAN SINATHLITI O OPOIOS KSEKINISE ME POLLA KILA KAI EPERNE LIPODIALITES TA EXASE KAI OTAN STAMATISE TA XAPIA TA KSANAPIRE MIN ASXOLITHEIS KATHOLOU ME TA SKEUASMATA AUTA.AUTA POU KANEIS EINAI ARKETA KAI THA DEIS APOTELESMA.ETSI KI ALLIOS DE MAS PIRE 10 MERES NA VALOUME TA KILA ARA DE MPOROUME NA PERIMENOUME N TA XASOUME SE MIKRO XRONIKO DIASTIMA IPOMONIIIIII!!!!!!

Senior Member
    Μπορεί να μην έχεις χάσει σε βάρος αλλά μπορεί να έχεις ξεκινήσει το χάσιμο των πόντων.Περίμενε λίγο ακόμα για να ενεργοποιηθεί γενικότερα ο οργανισμός σου και αν και τότε δε δεις αποτέλεσμα ίσως να συμβαίνει κάτι άλλο.

Μην πανικοβάλλεσαι και αγχώνεσαι.Κάνεις καλή αρχή.Keep up.

Junior Member
    sas euxaristo POOOOLYYY POLYYY !

Senior Member
    Προφανώς και 10 μέρες - ειδικά με περίοδο και φούσκωμα - είναι λίγες. Έχε υπομονή και περίμενε να περάσει ο πρώτος μήνας. Γενικά συμφωνώ με όσα σου είπαν, ίσως να χάνεις το πολύ λίπος αν τρως πιο καλά και γυμνάζεσαι οπότε δε χάνεις κιλά. Αλλά αν τρως όπως πρέπει και όσο πρέπει σίγουρα μεσοπρόθεσμα θα χάσεις. Το τι πρέπει να τρως και πότε είναι ένα θέμα. Για όγκο πρέπει να τρως μετά τη γυμναστική, για χάσιμο δε ξέρω. Πρέπει να διαβάσεις ή να ρωτήσεις.

Πάντως έχε στο μυαλό σου ότι παίζει κάποιο ρόλο η ένταση της άσκησης. Ένας καλός ταχύς ρυθμός είναι καλός για να χάσεις λίπος αλλά αν τρέχεις ή είσαι στο full χάνεις μύες κι όχι τόσο λίπος. Καλό είναι γενικά να πηγαίνεις με ένα 60%, να δίνεις πιο πολύ για λίγο και μετά πάλι 60%. Η εναλλαγή αυτή κάνει πιο αποτελεσματικό το βάδην. Επίσης ο διάδρομος και το step είναι πιο καλά παρά το ποδήλατο για χάσιμο λίπους. Το ποδήλατο είναι πιο πολύ για πόδια.

Junior Member
    η γυμναστικη που κανω ειναι 30 λεπτα μετριου ρυθμου και αλλα 20 λεπτα ασκησεις απλες εδαφους για ποδια - κοιλια - χερια ,χωρις βαρακια απλα με πολλες επαναλληψεις. Παλιοτερα ήμουν fan του γυμναστηριου. επι 6 χρονια γυμναζομουνα καθημερινα. Παντα ετρωγα οτι ηθελα χωρις προβλημα. μετα την γέννα (που ειχα παρει μονο 8 κιλα!) επαθα επιλοχοια καταθλιψη που κρατησε 1 χρονο..πηρα 25 κιλα! τωρα,.. πολυ τρωω, λιγο τρωω ,εχω σταθεροποιηθει στα 80 κιλα. οπως παλια που ημουν 55 κιλα και οτι και αν ετρωγα εκει εμενα ετσι και τωρα ... Πραγματικα δεν ξερω τι θα με ξεκολλησει..

Senior Member
    Λογικά είναι όλα αυτά. Αν γυμναζόσουν κάθε μέρα και ίσως πρόσεχες κατά βάση τι έτρωγες τότε δεν θα παιρνες κιλά παρά τις όποις παρασπονδίες. Αν ξαφνικά τα έκοψες, συνήθισες σε κακή διατροφή, έριψες το μεταβολισμό σου και την ψυχολογία σου λογικό είναι να μένεις στα κιλά που δε θες.

Το θέμα είναι αν η καλή ψυχολογία θα σε βοηθήσει να "στρώσεις" το σώμα σου ή το καλύτερο σώμα θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Λίγο κι από τα 2 φαντάζομαι, είναι φαύλος κύκλος. Πάντως φαντάζει απίθανο πως ένα άτομο στα 80 κιλά τρώει όσα και στα 60 αλλά ισχύει πολλές φορές επειδή στα πιο πολλά κιλά βάζουμε λίπος και ρίχνουμε το μεταβολισμό. Το τι θα σου δώσει το έναυσμα για να χάσεις τα κιλά και να ξαναβρείς το σώμα που θες το ξέρεις μόνο εσύ.

Senior Member
    δεν πεφτει ο μεταβολισμος με την συσσωρευση λιπους παρα μονο με την απωλεια μυικου ιστου.
    συμφωνω ομως στο οτι χρειαζεται αποφαση ,ενθαρυνση ,στοχος και επιμονη για την απωλεια βαρους ,μονο με λογια δεν γινεται τιποτα.Αν καποιος θελει να αδυνατισει ΘΑ αδυνατισει .

Senior Member
    Αν έκοψε την γυμναστική και πήρε τόσα κιλά με μάλλον κακή διατροφή τότε μάλλον έχασε και μύες και αυξήθηκε πολύ το ποσοστό λίπους. Ακόμα κι οι συνήθειες που την οδήγησαν στα κιλά μπορεί να έριξαν γενικά τον οργανισμό και τον μεταβολισμό. Πάντως όπως λες depy, πρέπει εσύ να βρεις το λόγο που θα ήθελες να είσαι αδύνατη και πιο όμορφη.