Results 1 to 6 of 6
Thread: εχω κι εγω παραπανισια κιλα
-
16-07-2008, 23:53 #1
εχω κι εγω παραπανισια κιλα
Γεια σας..Σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο και ειλικρινα σας εχω αγαπησει-νιωθω οτι πολλους απο δω σας ξερω πολυ καιρο-μιας και γνωριζω τοσα πολλα για τις ιστοριες σας.Αποφασισα να γινω μελος του φορουμ,μιας κι εχω κι εγω παραπανισια κιλα!
Ειμαι 20 χρονων,σπουδαζω στο παιδαγωγικο καποιας πολης,τελειωσα τωρα το τριτο ετος.Ενω ποτε δεν ημουν παχυσαρκη,απλα ελααχιστα ισως γεματη,δυστυχως πηρα μεσα σε εναμισι χρονο 20+ κιλα,εξαιτιας της φοτητικης ζωης,των ντελιβερι και των ποτων,τα οποια δεν μπορω να ξεφορτωθω πολυ ευκολα.Εκανα βλακειες για να τα χασω,ευτυχως παροδικες- με αφαγιες και τα συναφη.Εδώ και καποιες μερες ομως το πηρα απόφαση!Σωστη διατροφη!Ξεκινησα πριν 4 μερες 89 κιλα και τωρα ειμαι 88 παρα κατι ψιλα!Στοχος τελικος:πολυ μακρινος..60 κιλα!Αλλα βαζω ως πρωταρχικο τα 75 για να μην απογοητευομαι.Θα ηθελα και θα εκτιμουσα πολυ τη στηριξη σας,γιατι αν και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει καποια ΔΤΠ,καποιες φορες σκεφτομαι πολυ εντονα ανορεκτικα και αλλες εχω μια μανια να καταβροχθισω ο,τι βρει μπροστα μου..αλλα παλευω με νυχια και με δοντια πλεον.
Σας ευχαριστωωω!Φιλια σε ολους και καλως σας βρηκα!
- 17-07-2008, 00:07 #2
Καλώς μας ήρθες,κορίτσι του Μάη!
Στεφάνι πολύχρωμο κι ευωδιαστό να στολίσει το κεφαλάκι σου,σύμβολο της επιτυχούς σου προσπάθειας!
Μου αρέσει ο τρόπος που θέτεις τους στόχους σου,μου αρέσει που ακούγεσαι προσγειωμένη και ήρεμη!
Δεν έχεις βυθιστεί βαθιά στις διατροφικές διαταραχές και νιώθω ότι θα είναι σύντομο το πέρασμα σου...
Εδώ είμαστε να τα λέμε...Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Φιλάκια πολλά!
17-07-2008, 00:26 #3
αυτή η ιστορία κάτι μου θυμίζει μόνο που εγώ άρχισα απο τα 95κιλά! έπειτα στα 88κιλά και τώρα προσπαθώ ακόμα αλλά αργά και σταθερά! στα 75 λέω να κάνουμε ένα πάρτυ χεχεχε καλή δύναμη και πείσμα!
17-07-2008, 03:30 #4
Καλως ηρθες κουκλα και καλη αρχη!!!!
Εγω θα σου προτεινα να μην στερησεις τρελλα τον οργανισμο σου απο τιποτα.Ολα με μετρο!!!
Ο οργανισμος εκδικηται μετα ξερεις και σε βαζει να κανεις βλακειες!!
Κανεις πολυ καλα που βαζει μικρους και πιο προσιτους στοχους.
Και οταν σε πιανει τρελλα υπερφαγιας πολεμησε την με νερο η τσαι πολυ ομως με μια λεκανη σαλατα με οτι φανταζεσαι μεσα ,με λιγη φετα τυρακι και ντακο παξιμαδι,τελειο ειναι η κανε μια αλλη λεκανη ποπ κορν σε ελαιολαδο με λιγο αλατι που εχει λιγες θερμιδες .
ΦΙΛΙΑ!!!!!
17-07-2008, 20:11 #5
Σας ευχαριστω κοριτσακια μου για το καλοσωρισμα!Ελπιζω να χασω επιτελους,γιατι μερικες φορες η ζυγαρια τρωει κατι κολληματα..Αλλα δεν απογοητευομαι-προς το παρον τουλαχιστον!Θελω να κανω εκπληξη και στο αγορι μου που θα με δει σε κανενα μηνα!Ελπιζω να εχω χασει 4-5 κιλα τωρα που ειναι και αρχη!Λοιπον,θα τα λεμε συχνα!Σας φιλω!!
19-08-2008, 14:50 #6
may μου μπορω να σου πω πως θα τα εχεις χασει σιγουρα!!!!
το οτι μπορει η ζυγαρια να φαει κολλημα μην αγχωνεσαι...θα ξεκολλησει :)
Υπομονη και θεληση!!!!
Υστερα ειμαι σιγουρη πως το αγορι σου θα δει την διαφορα ;)
(μου θυμιζεις εμενα...χχιχιχιχι)