Results 1 to 9 of 9
Thread: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ
-
10-06-2008, 22:01 #1
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗ Η ΜΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ; ΤΙ ΜΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
- 10-06-2008, 23:35 #2
GIANNA76 δεν υπάρχει γιατί κ εγώ έτσι σκεφτόμουν στην αρχή, δηλ. όταν τελικά συνειδητοποίησα οτι αυτό που ένιωθα πάντα, άρχισε κ επηρεαζε την καθημερινή μου ζωή κ δεν μπορούσα τίποτα να κάνω, όσο κ αν προσπαθούσα μόνη μου δεν άλλαζε τίποτα.
Με ένα γιατί είχε κολλήσει το μυαλό μου κ ένα δεν αντέχω να συνεχίσω έτσι..
τώρα προσπαθώ όμως να κάνω κάτι να το αλλάξω κ σιγά σιγα πέρνω απαντήσεις στα γιατί που με έφτασαν εδώ. δεν ελπίζω σε θαύματα, αλλά το παλεύω να κάνω κάτι γιατί δεν θελω να ζησω άλλο με ολα αυτα που αισθανομαι.
έτσι είναι η ζωή μας αυτή την στιγμή κ αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι, πρέπει να προσπαθήσουμε κ να δεχτούμε την κατάλληλη βοήθεια
11-06-2008, 00:33 #3
Gianna76 δεν ξέρω να σου πω γιατί (αν και για εμένα έχω μια υποψία απο που προήρθε και μέρα με τη μέρα το παλεύω σε αυτή τη κατεύθυνση) Ξέρω όμως ότι μπορεί να γίνεις καλύτερα και θα γίνεις με την κατάλληλη καθοδήγηση και βοήθεια (αυτή που θα αρμόζει σε έσενα) βέβαια ποτε μην περιμένεις να γίνει η ζωή παράδεισος αλλά τα άσχημα συναισθήματα περνούν, θέλει υπομονή στα σκαμπανεβασματα και να μην χάνεις την έλπίδα.
(Ακριβώς αυτά που λέει και η μαρια ισχύουν και για εμένα χεχε)
11-06-2008, 10:13 #4
Γιατί?
Γιατί κακομεταχειριστήκαμε τον εαυτό μας
Γιατί οι γύρω μας δεν μας πρόσεξαν
Γιατί δεν ζητήσαμε να μας προσέξουν
Γιατί ίσως είχαμε μία προδιάθεση
Γιατί αυτό μας έλαχε
Γιατί η ζωή κάποια στιγμή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο
Γιατί είμαστε τυχεροί και έχουμε να παλέψουμε με τον εαυτό μας και όχι με κάτι πέρα από τις δυνάμεις μας
11-06-2008, 15:42 #5
Δεν ξέρω αν ποτέ θα δωθεί (σε κάποιον που ρωτάει αυτή την ερώτηση) ικανοποιήτική απάντηση στο \"γιατί\" .
Αλλά ξέρω ότι ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ όσο και να το θέλεις.
Όπως επίσης ξέρω και ότι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ.been good, been bad. WILL GO ON
12-07-2008, 03:41 #6
akoloythontas thn katallhlh therapeia kai kanontas prospatheia, exontas thelish mia xara tha fygei, alliws den tha yphrxan giatroi,farmaka, ola tha kremontan apo mia klwsth kai apo thn elpida mas sotn theo.
Sto 2008 zoyme, h episthmh exei kanei tromera almata, opoios thelei mporei me toys katallhloys tropoys na nikhsei ,ftani na exei ypomonh kai thelhsh!
12-07-2008, 23:07 #7
μονο το οτι ζουμε και αυτο απο μονο του ειναι δωρο απο τον θεο αν υπαρχει δλδ απο εκει και περα μαθενουμε να ζουμε εχοντας να αντυμετοπιζουμε τον εαυτο μας που μας ειναι γνωστος ωστε να τον νικισουμε. Και γω ποτε δεν περιμενα οτι 8α καταντισω να με πιανουν 8 κρισεις πανικου τον μηνα αλλα μου ελαχε.Θα μαθω να ζω με αυτο ειτε μαρεσει ειτε οχι και θα κανω ιπομονη τις ασχημες μερες και θα χερομαι μεχρι την τελευταια σταγονα τις ομορφες μερες.Δεν ειναι δα ουτε θανατος ουτε ανιατη αρρωστεια ειναι κατι που παλευεται τελος παντον.
13-07-2008, 15:19 #8
Εγω το βλεπω κ αλλιως.ειναι μια εμπειρια που οταν βγεις απο κει μαθαινεις τοσα πολλα για τον εαυτο σου που αλλιως ισως να μη γινοταν.κ θα βγεις.
26-07-2008, 19:57 #9
sto idio akrivws 8ema i8ela na grapsw kai egw
eixa grapsei ena sxetiko 8ema
exw noso tou crohn edw kai para polla xronia alla pleon to teleyteo xrono psuxologika eimai xalia
giati na to exw egw?
giati na eimai arrwsti?niw8w oti de exw kouragio na kanw tpt ,de ta vgazw pera
kserw oti uparxoun polla xeirotera alla de mou dinei kouragio auto
Πώς διαχειρίζεστε το «άγχος χωρίς αιτία»; Νιώθω πίεση ακόμα...
17-07-2025, 11:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή