Results 1 to 3 of 3
Thread: ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ..
-
25-09-2008, 02:59 #1
ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ..
ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ 76, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 70 ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ 70.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕ. "ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΘΥΜΟΣΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ" ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 6 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ.. ΟΥΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑΝ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ..
- 25-09-2008, 03:14 #2
Το είδε όμως η ζυγαριά σου,που είναι αντικειμενικός κι αμείλικτος κριτής...
Δεν ξέρω αν οι άλλοι όντως δεν το πρόσεξαν ή απλά σταμάτησαν να το σχολιάζουν
γιατί τους αποθάρρυνες με την πρότερη στάση σου...
Ξέρω πάντως ότι τα δικά σου μάτια χρειάζονται το χρόνο τους να το αντιληφθούν...
Όσο για τα ρούχα σου...μήπως μπήκαν στο πλύσιμο;(εδώ κάνω πλάκα)
Φανταζόμαστε ότι ένα νούμερο θα μας φέρει πολυπόθητες αλλαγές,αλλά δεν είναι έτσι...
Οι αλλαγές αυτές πηγάζουν από μέσα μας και μόνο ως από κει προερχόμενες είναι αληθινές κι όχι επίκτητες...
Δε γνωρίζω πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή στα 70 κιλά κι ίσως να μη το μάθω ποτέ...
Εσύ όμως έχεις τώρα τη δυνατότητα να το ζήσεις η ίδια,έστω και όχι τόσο συνειδητοποιημένα...
Η ζωή μας είναι πολλά περισσότερα από ένα σχόλιο,ένα βλέμμα,ένα ρούχο,ένα νούμερο...
Γιατί να την περιορίζουμε και να την επιφορτίζουμε με αβάσταχτες προσδοκίες;
25-09-2008, 17:06 #3
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. 6 ΚΙΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Ή ΟΧΙ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 70 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑΣΑ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 63 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΑ 70 ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 63 ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ. ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.68 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ 63 ΚΙΛΑ. ΜΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ 68 ΚΙΛΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΛΑΡΟ ΔΕΡΜΑ. ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΜΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ.. ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΤΑ 12 ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ..
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή