κολυμβητήρια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

κολυμβητήρια

Λοιπόν...
    Είπα να ξεκινήσω να αθληθώ με την κολύμβηση που πιστεύω οτι είναι η μόνη που μου ταιριάζει ιδιοσυγκρασιακά.
    Πήγαινα πέρσι για 4 μήνες στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου όπου είναι απαράδεκτο από άποψη υγιεινής ( κολυμπούσα και έπεφταν κατσαρίδες στο νερό!) και επίσης για το κοινό ήταν μόνο 20.30-22.30 όπου μαζε'υονταν όλοι οι μαντράχαλοι και δεν έβρισκες χώρο ούτε για απλωτή.
    Κόστος: 40? το μήνα για 10 συνεχόμενους μήνες (δηλ αν δεν πήγαινες τον επόμενο και πήγαινες το μεθεπόμενο θα πλήρωνες και αυτόν που δεν πήγαινες!!!)
    Κολυμβητήριο Αλίμου: Πολύ καθαρό και περιποιημένο. Ώρες λειτουργίας 07.30-15.00 (δηλ τις ώρες που όλοι εργάζονται) και 21.30-22.30 (δηλ όσοι εργάζονται υποχρεώνονται να κολυμπούν αγκαλιά ο ένας με τον άλλο το βράδυ) και Σάββατο 11-15.
    Κόστος: 55? οι 14 επισκέψεις, 25? η εγγραφή (κάθε χρόνο 25)
    ΕΡώτηση: είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει ένα ωράριο 5-22 απογεύματα για να μπορούν και οι κοινοί θνητοί που εργάζονται να μπορούν να αθλούνται;
    Ευκαιρίες άθλησης και μαλακίες μετά μου λένε οι δήμοι...
    Πάει κανείς από σας κολυμβητήριο;;;

Junior Member
    vivianoula παλαιοτερα το εψαχνα και εγω το θέμα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι καλο και να με βολευει και στην περιοχη μου. Κοιταξε και στο Μετς ( ειναι ανοιχτη) Αν ομως σου αρεσει τοσο πολυ και νοωθεις οτι σε βοηθαει, μην το αφησεις. κανε μια παραχωρηση και πηγαινε. Ειναι πολυ συμαντικο να γυμναζεσαι και να σου αρεσει κιολας. Εμένα μου αρεσει πάρα πολυ το aerobic και ο διαδρομος, ευτυχως γυμναστηρια βρισκω παντου! Κανω διαιτα 3 βδομαδες και εχω χάσει 1,5κιλα μονο αλλα κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ !!!!! Σε πόσο καιρο έχασες τα κιλά σου ?

εγώ πηγαίνω πάνω κάτω με τα κιλά.
    Γυρισα απο τις διακοπές 69,9 και είμαι 67,8 μέσα σε 2,5 εβδομάδες.
    Θέλει τρελή υπομονή τελικά...
    Θα κοιτάξω και στης Ηλιούπολής το κολυμβητήριο που έχω ακούσει οτι εχουν περισσότερες ώρες για το κοινό.
    Δεν πρέπει να το αφήσω, έχεις δίκιο..

πόσα κιλά εχεις να χάσεις depy?

Senior Member
    Originally posted by vivianoula

ΕΡώτηση: είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει ένα ωράριο 5-22 απογεύματα για να μπορούν και οι κοινοί θνητοί που εργάζονται να μπορούν να αθλούνται;
    Ευκαιρίες άθλησης και μαλακίες μετά μου λένε οι δήμοι...
    Πάει κανείς από σας κολυμβητήριο;;;
    Απάντηση : Όχι. Συνήθως στα κολυμβητήρια υπάρχουν ομάδες κι αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός τους. Ομάδες πόλο, αθλητές κολύμβησης, κοριτσάκια συγχρονισμένης κλπ. Αυτοί έχουν προτεραιότητα κι ας μην ανήκω εγώ, έτσι είναι. Γιατί αν η πολιτεία κι οι δήμοι δεν τούς το προσφέρουν αυτό τι θα κάνουν? Εξάλλου αυτοί έχουν σφιχτά ωράρια, προπονήσεις κι απαιτήσεις. Εμείς πάμε για την πλάκα μας οπότε λογικό είναι να μάς χώνουν το βραδάκι αφού το απόγευμα έχουν προπονήσεις...Sad but true, αλλά δε γίνεται να υπάρχουν και πάρα πολλά κολυμβητήρια.