Results 1 to 5 of 5
-
03-09-2008, 21:36 #1
ψαχνω ψυχολόγο στο ρέθυμνο-ηράκλειο κρήτης
ξαναέστειλα και πριν μηνυμα , αλλα έβαλα αυτο που ζητάω στον τίτλο για να φαινεται.ξερετε κάποιο εξειδικευμένο; τι να πω, 20 χρονια είναι αυτά , τι να μου κάνει... πρέπει όμως να προσπαθησω για τη ζωή μου
- 06-09-2008, 18:33 #2
ελπιδα ειμαι προς αναζητηση κι εγω
τοσο καιρο το παλευω πλεον ομως εχει χαλασει η ψυχολογια μου νευριαζω με τα παντα και δε 8ελω ουτε γεια να λεω σε κανενα νιω8ω 8υμο προς ολους
νιω8ω πλεον οτι 8ελω βοη8εια;
εχ8ες οδηγουσα και ημουν τοσο λυπημενη, συνηδειτοποιησα οτι για καποια δευτερολεπτα ειχα αφαιρε8ει κοιτουσα μεν μπροστα αλλα απλανες βλεμμα δεν ειχα το νου μου εκει
δε 3ερω τι με 8λιβει
δε 3ερω τι με στεναχωρει ακι τι μου κοβει την ορε3η
ζηταω βοη8εια
πηγα προπερσι σε ενα ψυχολογο, αλλα το μονο που μου ειπε ηταν να παρω ενα χαπι, δε μου ειπε τπτ μου ειπε να μιλησω εγω...να πω τι εγω???
και μιλησα και μου ειπε οκ παρε ενα χαπι....
δε 8ελω αν 3αναπαω σε αυτον κι εγω ειμαι λοιπον προς αναζητηση καποιου ψυχολογου εδω στο ηρακλειο και ακομα καλυτερα ενος group therapy πως μπορω να βρω κατι τετοιο εδω?
07-09-2008, 15:43 #3
κοριτσια, δεν γνωριζω καποιον να σας συστησω, αλλα αν δεν βρειτε καποιον γνωστο σας που να σας πει για καποιον που εμπιστευεται,γιατι δεν δοκιμαζετε να ξεκινησετε απο το κεντρο ψυχικης υγειας της περιοχης σας που ειναι και η πιο οικονομικη λυση?
11-09-2008, 00:17 #4
Originally posted by 2sweet2b4go10
κοριτσια, δεν γνωριζω καποιον να σας συστησω, αλλα αν δεν βρειτε καποιον γνωστο σας που να σας πει για καποιον που εμπιστευεται,γιατι δεν δοκιμαζετε να ξεκινησετε απο το κεντρο ψυχικης υγειας της περιοχης σας που ειναι και η πιο οικονομικη λυση?
11-09-2008, 03:44 #5
Originally posted by Dreamcatcher
Originally posted by 2sweet2b4go10
http://www.mohaw.gr/gr/communication...kis_ygeias.pdf
Careprost : To Make Eyelashes Thicker
09-12-2023, 15:01 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα