Results 31 to 45 of 83
-
01-10-2008, 11:12 #31
Σαν παρατήρηση να πω ότι πολλοί άνθρωποι με έλλειμμα εμφάνισης το ρίχνουν πολύ στον χαρακτήρα με την έννοια ότι είτε ασυναίσθητα γίνονται καλοί, εξωστρεφείς, κοινωνικοί και κατανοητικοί ή θεωρούν ότι μπορεί να υστερούν σε εμφάνιση αλλά έχουν απίστευτα ψυχικά προσόντα, πράγμα που δεν ισχύει πολλές φορές. Απλά είναι ένα αποκούμπι στο μυαλό τους, για να πουν ότι ναι μεν...αλλά από αυτό κι αυτό δεν με πιάνει κανείς. Λογικό, όλοι το κάνουν.
Από κει και πέρα, έχετε πράγματι δει ζευγάρια με τρελή διαφορά? Όποτε έχω δει μια πολύ ωραία κοπέλα πχ θα καταλήξει με κάποιον εμφανίσιμο ή φτιαγμένο επαγγελματικά. Πολύ σπάνια θα δεις μια κουκλάρα καιρό με έναν άσχημο, ίδιας ηλικίας και επαγγελματικής κατάστασης άντρα. Κάντε ένα scan στο μυαλό σας. Θα δείτε ότι σχεδόν ΠΑΝΤΑ μια τεράστια διαφορά στην εμφάνιση έρχεται παρέα με διαφορά στην ηλικία, τα χρήματα ή κάτι παρόμοιο.
Δεν είπα ότι είναι ασήμαντο το ψυχικό θέμα. Κατανόηση, χιούμορ, αγάπη, στήριξη. Υπέροχα πράγματα αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε για τις μεζούρες κλπ. Εννοείτε ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση? Ακόμα κι αν δεν γουστάρετε καθόλου πως είναι?
- 01-10-2008, 11:55 #32
μαλλον δεν τα ξερεις και τοσο καλα και θες στα παντα να πηγαινεις κοντρα στους παντες!
αυτο που θα σου πω μονο ειναι να το ψαξεις καλυτερα... πολυ καλυτερα!!!!!αα! και που σαι.. βγαλε μια τις παροπιδες που φορας...!!!
01-10-2008, 12:04 #33
Δεν έχουμε ιδέα τι μοιράζεται ένα ζευγάρι,εμείς οι τρίτοι,οι παρατηρητές...
Ακόμα κι αν μας διηγηθούν την κοινή τους ζωή,αυτό το δικό τους το μοναδικό
δεν μεταφέρεται ούτε καν από τα δικά τους στόματα...Είναι ασύλληπτο...
Πόσο μάλλον να βγάλουμε συμπεράσματα από ένα σκανάρισμα,
έναν συνδιασμό οπτικού ερεθίσματος και προσωπικής αισθητικής,
στηριζόμενοι τελείως αυθαίρετα σε κάποιο μετρικό σύστημα...
Μαύρα μεσάνυχτα!
01-10-2008, 12:07 #34
Παιδιά ομίζω ότι το χάνουμε λίγο. Κανένας άνθρωπος δεν είνα ο τέλειος. Όλοι έχουμε ελλατώματα, άλλος χοντρός άλλος πολύ αδύνατος άλλος με μεγάλη μύτη ή στρα βά δόντια κλπ. Ερωτευόμαστε όμως έναν άνθρωπο γιατί διακρίνουμε τα καλά του. Δηλ μπορεί να είναι κοντός αλλά να έχει υπέροχο βλέμα, μυρωδιά χιούμορ, χέρια και άλλα πολλά που να σε μαγεύουν. Το θέμα είναι να είναι ο άλλος όμορφος στα δικά σου μάτια και όχι κατά γενική ομολογία!!! άλλωστε πρώτα το μυαλό έρχεται σε πργασμό και μετά το κορμί. Αν ο άλλος δε μαγεύει το μυαλό μου τι να τους κάνω τους κοιλιακούς. Το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό μου. Και οι δύο μας έχουμε και καλά και κακά αλλά αγαπιόμαστε και για τα δύο...
01-10-2008, 15:29 #35
Originally posted by stargazer
Σαν παρατήρηση να πω ότι πολλοί άνθρωποι με έλλειμμα εμφάνισης το ρίχνουν πολύ στον χαρακτήρα με την έννοια ότι είτε ασυναίσθητα γίνονται καλοί, εξωστρεφείς, κοινωνικοί και κατανοητικοί ή θεωρούν ότι μπορεί να υστερούν σε εμφάνιση αλλά έχουν απίστευτα ψυχικά προσόντα, πράγμα που δεν ισχύει πολλές φορές. Απλά είναι ένα αποκούμπι στο μυαλό τους, για να πουν ότι ναι μεν...αλλά από αυτό κι αυτό δεν με πιάνει κανείς. Λογικό, όλοι το κάνουν.
Από κει και πέρα, έχετε πράγματι δει ζευγάρια με τρελή διαφορά? Όποτε έχω δει μια πολύ ωραία κοπέλα πχ θα καταλήξει με κάποιον εμφανίσιμο ή φτιαγμένο επαγγελματικά. Πολύ σπάνια θα δεις μια κουκλάρα καιρό με έναν άσχημο, ίδιας ηλικίας και επαγγελματικής κατάστασης άντρα. Κάντε ένα scan στο μυαλό σας. Θα δείτε ότι σχεδόν ΠΑΝΤΑ μια τεράστια διαφορά στην εμφάνιση έρχεται παρέα με διαφορά στην ηλικία, τα χρήματα ή κάτι παρόμοιο.
Δεν είπα ότι είναι ασήμαντο το ψυχικό θέμα. Κατανόηση, χιούμορ, αγάπη, στήριξη. Υπέροχα πράγματα αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε για τις μεζούρες κλπ. Εννοείτε ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση? Ακόμα κι αν δεν γουστάρετε καθόλου πως είναι?
03-10-2008, 17:14 #36
παιδια τι κανετε?καιρο εχουμε να τα πουμε!!!!!amarylis εσυ οταν κανετε ερωτα αισθανεσαι καλα με το σωμα σου?αν ναι τοτε για μενα δεν υπαρχει προβλημα αν οχι τοτε πρεπει να το κανεισ για την παρτη σου!και μονο!για να το απολαμβανεις στο 100%.Φυσικα και προσπαθουμε για τον συντροφο μασ και κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για να ειματσε θελκτικεσ και ωραιεσ αλλα εγω ποτε δεν σκεφτηκα να αδυνατισω η να φτιαξω το κορμι μου για τον χρηστο ωσ αγορι μου.Παντα για μενα το εκανα.Για να το απολαμαβανω περισσοτερο.εγωιστικο εγωιστικο τι να ανουμε δηλαδη?deadline?δεν υπαρχει αυτο φιλεναδα!και μονο το αγχοσ φτανει....καντο για σενα κουκλα...
08-10-2008, 14:22 #37
Originally posted by katerina23
amarylis εσυ οταν κανετε ερωτα αισθανεσαι καλα με το σωμα σου?αν ναι τοτε για μενα δεν υπαρχει προβλημα αν οχι τοτε πρεπει να το κανεισ για την παρτη σου!και μονο!για να το απολαμβανεις στο 100%.Φυσικα και προσπαθουμε για τον συντροφο μασ και κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για να ειματσε θελκτικεσ και ωραιεσ αλλα εγω ποτε δεν σκεφτηκα να αδυνατισω η να φτιαξω το κορμι μου για τον χρηστο ωσ αγορι μου....
εγωιστικο εγωιστικο τι να ανουμε δηλαδη?deadline?δεν υπαρχει αυτο φιλεναδα!και μονο το αγχοσ φτανει....καντο για σενα κουκλα...
Απο κει και πέρα ... το όλο θέμα το θεωρώ ως αφορμή και όχι ως αιτία για την πολλοστή προσπάθεια που τώρα κάνω! Σαφέστατα και το κάνω για μένα ...
Αν και να σας πω κάτι βρε παιδιά ... τώρα που είμαι ήδη 10 κιλά μείον και έχω ξεφουσκώσει κάπως (φαίνεται δηλ. η διαφορά) ... διαπιστώνω ότι οι άντρες είναι ... αλλοπρόσαλοι ... Τι εννοώ??? Τις προάλλες φρόντισα να φορέσω την βερμουδίτσα μου και το ωραίο μου το μπλουζάκι ώστε να φαίνεται η διαφορά προς το καλύτερο και να είμαι όσο πιο θελκτική γίνεται ... Να μπει στο σπίτι να με δει και να θέλει να μου ορμήξει ... Ε ... όλο το απόγευμα - βράδυ τίποτα ... Χθές π.χ. φόραγα ένα παντελόνι που μου είναι πλέον σχεδόν βάρκα - να φανταστείτε χωράω τις δύο γάμπες μου στο ένα παντζάκι - και μια μπλούζα πολύ καθημερινή (κοινώς είμαι χάλια εμφανισιακα ...) και έρχεται και μου ρίχνει ένα χούφτωμα τρελλό ... Τι να πω? Μερικές φορές ίσως λειτουργεί καθαρά το λεγόμενο αγγλιστί "drive" τους ...
09-10-2008, 02:06 #38
Δεν ξέρω τι είναι το λεγόμενο "drive" τους,πάντως δε βγάζουμε άκρη μαζί τους όπως άλλωστε ούτε κι εκείνοι μαζί μας...
Ίσως αυτό το μυστήριο είναι που κάνει και το όλο παιχνίδι ανάμεσα μας τόσο ενδιαφέρον και απρόβλεπτο!
09-10-2008, 09:19 #39
Αγαπητά μου κορίτσια,
κι εμένα η αφορμή που ξεκίνησα τη δίαιτα ήταν κάποια σεξουαλικά προβληματάκια που είχαμε με το φίλο μου τον Απρίλιο του 2007. Μετά από πολύωρες και επώδυνες συζητήσεις τον ρώτησα αν θα μπορούσα εγώ από την πλευρά μου να κάνω κάτι για να βελτιώσω την κατάσταση. Εκείνος μου απάντησε πολύ ήρεμα και διακριτικά ότι καλό θα ήταν να έχανα μερικά κιλά. Βέβαια, πριν από αυτό το περιστατικό μου τόνιζε συχνά πόσο ωραίο σώμα είχε μια φίλη μας, τι όμορφη που ήταν η τάδε τραγουδίστρια και πόσο του άρεσαν οι μικροκαμωμένες. Τότε, τον Απρίλιο του 2007, ήμουνα 70 κιλά με 1.68 ύψος. Είχα πιάσει πάτο, η αυτοπεποιήθηση μου είχε εξαφανιστεί, έκλαιγα σαν μωρό όλη την ώρα.
Το πήρα τόσο κατάκαρδα που άρχισα τη δίαιτα τέλη Απριλίου με απόλυτη αφοσίωση. Τόση, που σιγά-σιγά άρχισα να κόβω αυθαίρετα φαγητά από το διαιτολόγιο της διαιτολόγου μου. Δεν έτρωγα λάδι, δεν έπινα όσο γάλα έλεγε κτλ κτλ. Ξεκίνησα γυμναστική, τέννις κι όλα πάντα στο όριο της υπερβολής. Έχασα τα κιλά που έπρεπε σχετικά γρήγορα αλλά όταν έπερεπε πια να ακολουθήσω πρόγραμμα συντήρησης εγώ έκανα και πάλι...δίαιτα από φόβο μήπως ξαναπάρω βάρος. Έφτασα 53 κιλά και τελικά δεν άρεσα ούτε στο φίλο μου, ούτε στους δικούς μου. Μάλιστα μου την έλεγαν κάθε μέρα.
Ώσπου κάποια στιγμή μέσα στον περασμένο Οκτώβριο είχα και το πρώτο μου βουλιμικό χωρίς εμετό. Μετά βέβαια ακολούθησαν κι άλλα με εμετούς κι η κατάσταση γινόταν όλο και χειρότερη. Εμμονή με το βάρος και το φαγητό, αντικοινωνική και αψυχολόγητη συμπεριφορά, απίστευτα νεύρα, στροφή 360 μοιρών σε όλα. Έγινα ένας άλλος άνθρωπος, ξεκίνησα το κάπνισμα, έφτασα σε σημείο να μην αναγνωρίζω πια τον εαυτό μου. Κι ακόμα δε με βρίσκω...με έχω χάσει.
Και σας ρωτάω εγώ τώρα, ΑΞΙΖΕ????
09-10-2008, 09:59 #40
Αν εσύ έχασες το μέτρο δε πάει να πει ότι κακώς έκανες ό,τι έκανες. Αν κάποιος αποφασίσει να κόψει το κάπνισμα κι από την κρίση του φτάσει στα ναρκωτικά ή το ποτό μπορείς να αναρωτηθείς "άξιζε"?
Και στην προσπάθειά τους να περάσουν σε μια καλή σχολή πολλά παιδιά φλιπάρουν ή δε τρώνε ή πόσα άλλα. Τι πάει να πει αυτό? Δε φταίει η δίαιτα κι η γυμναστική αλλά το ότι χάθηκες στην πορεία.
09-10-2008, 10:41 #41
πες μ οτι μ κανεις πλακα καλη μ.απλα πες το μ.μιλας σοβαρα???????δεν σε θελει επειδη εχεις παραπανω κιλα κ σ εδωσε κ διορια?????????????????????ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!!κ εσυ καθεσαι???????μα ειναι δυνατον?????γλυκια μ ακουσε με καλα......!ενας ανθρωπος ναι μεν ειναι μαζι μας για το εξωτερικο μας αλλα αυτο π τους τραβαει για να μενουν μαζι μας κ να εχουμε μια μακροχρονια σχεση ειναι το εσωτερικο μας.οποτε ο τυπος ΔΕΝ!!!!ετσι απλα.δεν αξιζεις εσυ να εισαι μαζι του οχι αυτος με εσενα.πως το δεχεσαι αυτο?δεν σε προσβαλλει?ποσο κακο σ κανει γνωριζεις??????αφησε τον.μπορει να πονεσει αλλα αξιζει.θα εισαι εσυ καλα μ εσενα.τα κιλα σ ειναι λιγα κ πιστεψε με μπορεις να τα χασεις μεσα σε μικρο διαστημα σχετικα κ να μην τα ξαναπαρεις αλλα αξιζει γι αυτον?κ μια ζωη να φοβασαι μηπως ξανασυμβει?κ αυριο μεθαυριο να κανετε παιδια κ να σε αφησει γιατι ΠΗΡΕς ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????? ελεος!!!!μονο για εσενα αν θελεις κανε κατι.μονο.για κανεναν αλλον!!!!!φιλια απο εμενα προσ το παρον κ οτι θες εδω ημαστε ολοι....
09-10-2008, 12:17 #42
Παιδιά κοντεύω να λολαθώ!!!
Τις τελευταίες μέρες νοιώθω σαν να μην υπάρχω σπίτι ...
Ενώ χάνω κιλά, ενώ είμαι πιο καλά ψυχολογικά σε σχέση με το πως ήμουν, ενώ έχω περισσότερη ενέργεια, ενώ προσπαθώ να του τα έχω όλα στα χέρια (φαγητό, σπίτι, προκλησούλες για ερωτικές συνευρέσεις) εκείνος μπαίνει σπίτι, τρώει, ασχολείται με ένα παιχνίδι στο ίντερνετ, διαβάζει βιβλία, βλέπει τηλεόραση ... Επαφή σχεδόν καμία ... μην σας πω ότι έχει και νεύρα απο πάνω ...
Τον συζήτησα όσο μπορούσα και μου λέει ότι δεν τρέχει τίποτα ... ότι όλα είναι καλά ...
Και σας ερωτώ? Τι να κάνω???
Παλιά - έως πρόσφατα - δεν ήταν έτσι ... μιλάγαμε, γελάγαμε, παίζαμε, κάναμε έρωτα, βγαίναμε ... Εδώ και μερικές μέρες τίποτα ...
Πείτε μου τι γνώμη σας γιατί κοντεύω να τρελλαθώ!
09-10-2008, 12:50 #43
Αμαρυλίς δεν ξέρω αν στο έχουν πει κι άλλοι, αλλά εγώ πιστεύω οτι το πρόβλημα στη σχέση σας δεν είναι ούτε τα κιλά σου ούτε η εμφάνισή σου. Το πρόβλημα είναι πολύ πολύ βαθύτερο. Αν θες τη γνώμη μου το καλύτερο είναι να κάτσετε ο ένας απέναντι από τον άλλον και να συζητήσετε με τα χαρτιά σας ανοιχτά. Να πείτε ολα όσα σας ενοχλούν ή σας δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση σας. Μόνο αυτό μπορεί να δώσει πραγματική λύση σε όσα σας βασανίζουν.
09-10-2008, 13:16 #44
Νομίζω ότι είναι αρκετά αυθαίρετο κι επικίνδυνο να προβαίνουμε σε κρίσεις κι επικρίσεις για άτομα και σχέσεις,
έχοντας διαμορφώσει άποψη μέσα από δυό σειρές μονομερών περιγραφών...
Δεν υπαινίσομαι ότι δεν παραθέτει η Amarylis την αλήθεια της,αλλά δεν γνωρίζουμε και την οπτική της άλλης πλευράς,
κάτι που φοβάμαι ότι ούτε εσύ,καλή μου,πλήρως αντιλαμβάνεσαι...
Όσοι έχουμε κάποιο θέμα με τον εαυτό μας έχουμε την τάση να το ενοχοποιούμε για ό,τι στραβό συμβαίνει...
Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα αυτό που τον προβληματίζει να μην έχει καμία σχέση μ'εσένα,
απλά να έχει αναπόφευκτα επίπτωση και σ'εσένα καθότι μοιράζεστε κοινό χώρο και ζωή...
Μπορεί να είναι κάτι που αφορά τη δουλειά του,την οικογένεια,τις φιλικές του σχέσεις,κάποιος εσωτερικός προβληματισμός
σχετικά με τη ζωή και τον εαυτό του,μπορεί απλά να περνά μια περίοδο κόπωσης,ανίας ή έλλειψης διάθεσης...
Δεν είναι σίγουρο ότι αυτό που τον απασχολεί έχει να κάνει μ'εσένα ή τη σχέση σας,οπότε άδικα το στρέφεις σ'εσένα...
Όπως σου είπε η αδεσποτούλα μας το καλύτερο θα ήταν να τον προσεγγίσεις και να επιδιώξεις μια κουβέντα μαζί του
γιατί ό,τι εικασίες κι αν κάνουμε όλοι μας,κι εμείς κι εσύ κι οι φίλες σου,μόνο εκείνος έχει τις απαντήσεις!
Συμβουλή μου,όταν επιδιώξεις την συνομιλία αυτή,είναι να μην τον κάνεις να αισθανθεί υπόλογος,
γιατί θα του βγει αμυντική διάθεση,ίσως ακόμα χειρότερα κι επιθετική...Εκτός από ζευγάρι είστε και φίλοι.
Η φίλη και όχι η απορριφθείσα κοπέλα του ας τον κάνει να αισθανθεί άνετα αρκετά ώστε να της ανοίξει την καρδιά του
κι από κει και πέρα αντιμετωπίζετε το όποιο ζήτημα από κοινού.Ακόμα κι αν αυτό δε γίνει με την πρώτη απόπειρα,
εσύ να έχεις την υπομονή και την υποστηρηκτική στάση που θα του δώσει το χρόνο που χρειάζεται να σου μιλήσει...
Αν καταφέρετε να επικοινωνείτε πιστεύω ότι αυτό θα επιφέρει σημαντική βελτίωση και στους άλλους τομείς της σχέσης σας...
Δε χάνονται οι άνθρωποι που αγαπιούνται αληθινά!Έχε πίστη και όλα θα εξελιχθούν κατά το καλύτερο και για τους δυό σας!
09-10-2008, 22:24 #45
Originally posted by stargazer
Αν εσύ έχασες το μέτρο δε πάει να πει ότι κακώς έκανες ό,τι έκανες. Αν κάποιος αποφασίσει να κόψει το κάπνισμα κι από την κρίση του φτάσει στα ναρκωτικά ή το ποτό μπορείς να αναρωτηθείς "άξιζε"?
Και στην προσπάθειά τους να περάσουν σε μια καλή σχολή πολλά παιδιά φλιπάρουν ή δε τρώνε ή πόσα άλλα. Τι πάει να πει αυτό? Δε φταίει η δίαιτα κι η γυμναστική αλλά το ότι χάθηκες στην πορεία.
αυτο ειπε η κοπελα????οτι φταιει η διαιτα κι η γυμναστικη?????
ειπε οτι φταιει το οτι αφησε να την επηρρεασει η επιθυμια του φιλου της για το πως θα την ηθελε, αντι να ασχοληθει με το τι θελει η ιδια απο τον εαυτο της και πως και ποτε!!!!!!
η συγκριση με το καπνισμα ατυχεστατη επισης...
βλεπεις, υπαρχει μια τεραστια διαφορα. το καπνισμα ειναι παντελως επιζημιο για την υγεια και βλεπεις μονο καλο αν καταφερεις να το κοψεις εντελως. δεν χρειαζεται στον οργανισμο!αρκει να βρεις τη δυναμη να το κοψεις εντελως και σωζεσαι
το φαγητο αν το κοψεις εντελως, πεθαινεις....
αυτη ειναι η καταρα του προβληματος αυτου.δεν επιτρεπεται να απαλλαγεις μονιμα γιατι πεθαινεις...εισαι καταδικασμενος να βρεις την ισορροπια του, η να ζεις με το προβλημα...
οσοι εχασαν και χανουν την ζωη τους καθε χρονο απο την ανορεξια, ειναι γιατι πιστεψαν καποτε την βλακεια που μολις ειπες...οτι το φαι ειναι μια κακη συνηθεια σαν το καπνισμα και αρκει να το βγαλεις απ την ζωη σου...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή