Results 61 to 75 of 107
Thread: Για τον NikosD
-
19-09-2008, 21:27 #61
Sweet απορώ με σένα. Σε νοιάζει να μη τυχόν και διαβάσουν τη γνώμη του αλεξ κάποια άτομα με διατροφικές διαταραχές αλλα αν τυχόν και διαβάσει τη γνώμη σου κάποια άτομα δυσλεκτικά ή που πολύ απλά δεν ξέρουν γραμματική τα οποία τα ισοπεδώνεις στη κυριολεξία ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΦΟΒΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.
Εχω δουλέψει και σε τεχνική εταιρεία στις δημόσιες σχέσεις και αυτά που δεν μπορούσαν οι "φτωχοι και αμορφωτοι" αρχιτεκτονες και πολιτικοί μηχανικοί το εκανα εγω!
Και το ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ τον θέλω ακριβώς αυτό ΚΑΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ και ας μη ξέρει ορθογραφία.
Η ψυχολόγος που πηγαίνα για 6 χρόνια είναι γαλλοαγγλίδα. Τα ελληνικά της όταν μιλάγε σχετικά καλά, όταν έγραφε Χ Α Λ Ι Α. Οσο περίεργο και να σου φαίνεται είναι καταπληκτική στη δουλειά της. Αλλά για σένα μάλλον είναι άχρηστη μια που δεν ξέρει ελληνική γραμματική.
Για τελευταία φορά σου λέω ότι είναι λάθος να κρίνεις έναν άνθρωπο απο το αν ξέρει γραμματική ή όχι.
Κρίνεις με πολύ επιφανειακά κριτήρια. Δικαίωμα σου θα μου πεις και έχεις δίκιο.
Για μένα απλά είναι πολύ κουραστικό και με δυσκολεύει στην επικοινωνία μου ένα άτομο που κρίνει απο το εξώφυλλο.
- 19-09-2008, 22:23 #62
sweet που να σε κανει ο θεος sweet...μακαρι να υστερουσες λογου και γραφης και να ειχες περισσοτερο ανοιχτο μυαλο..δεν χρειαζεται να χτυπιεσαι αλλο μας επεισες για τον απεραντο κομπλςξισμο που σε διακατεχει. . . η ειρωνια σου και τα σχολια σου καθως και η επιμονη σου να υποβαθμιζεις εναν ανθρωπο που σπουδασε τοσα χρονια και προσπαθει να βοηθησει,μας πιστοποιει πως εχεις γνωση της κατωτεροτητας σου..και κυριως σε πειραξε που ο αλεξ σου μετεθεσε την ευθυνη για το αδυνατισμα και συ επεσες να τον φας..κι ομως ειχε δικιο..προφανως στα 38 σου χρονια δεν σου μαθανε να φταις για πολλα πραγματα..ειχα και γω προβλημα με το βαρος μου αιωνες ..κι ομως συμφωνω μαζι του..περα απο καθε ψυχολογικο παραγοντα ειναι η αποφαση..κατι που κανεις μας δεν θελει να παραδεχτει..απλα σε εκανε να νιωσεις loser και ετσι εβγαλες αυτο το αγγελικο προσωπακι(μπρρρρ)..ο alex εφυγε και συ συνεχιζεις ακομη να μιλας γι'αυτον..δεν το περιμενα ποτε απο μια κοπελα που ξερει ορθογραφια να κανει κατι τετοιο...και κατι τελευταιο..εσυ αν χρειαστεις εγχειρηση πανε στον μπαμπινιωτη..
20-09-2008, 00:09 #63
[quote]Originally posted by 2sweet2b4go10
......
..οσο για σκετη τραγικη ορθογραφια, σε σημειο να μη ξερει να γραψει και, μπορει να εχει κι ενας δυσλεκτικος και να ειναι μορφωμενος...
.....[quote]
καλημερα σας.
ξυπνησατε?
εχω πει εδω και δυο μερες οτι οι δυσλεκτικοι ειναι ανθρωποι που μπορει να μην ειναι ικανοι να γραψουν ουτε ενα και , και να ειναι πολυ μορφωμενοι.
το οτι ειναι δυσλεκτικοι δεν τους κανει αμορφωτους ουτε ανικανους να γινουν αρχιτεκτονες!!!!
αυτο δεν σημαινει οτι δεν την γνωριζουν τελεια την γλωσσα!!
απλα εχουν δυσχερεια στον γραπτο κυριως λογο!
ειναι ειδικη περιπτωση οι δυσλεκτικοι, η ιδιαιτεροτητα τους μαλιστα τους κανει ιδιαιτερα ικανους με τις εικονες και πολυ συχνα στρεφονται σε επαγγελματα που να εχουν σχεση με αυτες.
οστοσο δεν υπαρχουν τοσοι πολλοι στην αρχιτεκτονικη,οσοι στην διακοσμηση, στην ζωγραφικη κλπ, διοτι δεν τους ειναι πολυ ευκολο να ανταπεξελθουν με τον τροπο που οριζει το εκπαιδευτικο συστημα (γραπτες εξετασεις θεωρητικων μαθηματων κλπ)στις εισαγωγικες εξετασεις και στις θεωρητικες σπουδες της σχολης.εκτος αν σπουδαζετε σε σχολες που δεχονται φοιτητες χωρις εισαγωγικες εξετασεις, οπως οι ιδιωτικες η σχολες του εξωτερικου,οπου ειναι λογικο να ερχονται πολυ περισσοτεροι.
...εγω 15χρονια στο επαγγελμα και 5-6 στην σχολη,δεν εχω γνωρισει κανεναν καλο αρχιτεκτονα δυσλεκτικο.
το να ξερει καποιος φανταστικο σχεδιο δεν τον κανει φανταστικο αρχιτεκτονα αλλα φανταστικο σχεδιαστη...εχω γνωρισει ομως διακοσμητες και γραφιστες και ικανοτατους και πανεξυπνους
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΥΣ!!!!οι περισσοτεροι ειναι απλα αμορφωτοι :)
εδω μιλαμε για μορφωση και γνωσεις κι εσεις μου μιλατε για μια συγκεκριμενη παθηση...
20-09-2008, 00:48 #64
βρε ζαιρα...παλι μπερδευτηκες..
δεν ειπα ποτε οτι σε ολον τον κοσμο οφειλουν να ξερουν τελεια ελληνικα...
ο γαλλοαγγλιδα σου σκεφτεται στην ΜΗΤΡΙΚΗ της γλωσσα ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΕΙΑ,και απλα μεταφραζει για να την καταλαβεις....δεν σκεφτεται στα ελληνικα.
οστοσο να μην εχεις καμια αμφιβολια οτι αν ηξερε καλυτερα ελληνικα,θα ηταν ακομα καλυτερα για σενα.
δεν ξερω τι παραπονα ειχεις απο τους φτωχους αρχιτεκτονες στην παλια σου δουλεια, αλλα μη μου πεις οτι τους εκανες τις μελετες:))))))
Ο χειρουργος σου μπορει εσενα να σου ραψει απλα το χερι,αλλα καποιον αλλο, που θα τον εγχειρησει για καρκινο, δεν αρκει να τον κοψει και να τον ραψει....αλλα να τον συμβουλεψει, να τον χειριστει να μην σαλταρει , να τον πεισει οτι ειναι γνωστης και να του εμπνευσει απολυτη εμπιστοσυνη..δεν πρεπει να εχει ψεγαδια αμορφωσιας που να κλονιζουν την εμπιστοσυνη του πασχοντα....
ειναι απλα ο θεος για αυτον...κι ο θεος δεν επιτρεπεται να μην ξερει....
και δεν με νοιαζει να μη διαβασουν ατομα με δτπ τις αποψεις του αλεξ και πληγωθουν...
λεγονται πολλες απαραδεκτες αποψεις...
απλα λεω οτι ειναι ασχετες κι ανυποστατες και δεν βοηθουν.
κι εγω για τελευταια φορα σου λεω οτι δεν κρινω τα ατομα απο την γνωση της γραμματικης που εχουν η δεν εχουν ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
δεν ειναι η μορφωση η μοναδικη αρετη! κι οποιος δεν την εχει το ξερει πολυ καλα κι ο ιδιος!δεν περιμενει εμενα για να το μαθει.
υπαρχουν τα αισθηματα, η ομορφια , η εξυπναδα, ο αισθησιασμος, η καλωσυνη , η γενναιοδωρια και αλλα στα οποια μπορει να υπερτερει!
ποια ειναι η ισοπεδωση?οποιος θεωρει την μορφωση αρετη, φροντιζει να την αποκτησει!οποιος δεν ενδιαφερεται γιατι να πληγωθει?
20-09-2008, 00:56 #65
Originally posted by alex1970
......αν καταφέρω έστω και ένα άνθρωπο να χάσει τα κιλά του για μένα αλλά και για αυτόν είναι όφελος. Για αυτό επιμένω ,γλυκιά μου. Να κάτσω να πω τι πέρασα ,στην προσπάθεια που έκανα για να φτάσω το επιθυμητό βάρος; Είμαστε όλοι ίδιοι; ....
εμεις θα χαρουμε και για εκεινον και για σενα.
προς το παρον μπηκε η πρωην πελατισα σου, που εχασε 5 κιλα με την βοηθεια σου και εβαλε 10, για να μας πει ποσο αχρηστη νοιωθει που ενω ολα τα εκανες καλα, εκεινη τα σκατωσε!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΟΥ...αντι να εχει δυναμη, να νοιωθει αχρηστη...
και ναι, φυσικα ειμαστε ολοι διαφορετικοι με διαφορετικες ιστοριες...
τις λεμε ομως μεταξυ μας,γιατι σε καποιον μπορει η δικη σου ιστορια κατι να λεει, κατι να του λυσει και να προχωρησει ενα σκαλακι εστω στην προσπαθεια του...
20-09-2008, 01:08 #66
[quote]Originally posted by hopa
...και κυριως σε πειραξε που ο αλεξ σου μετεθεσε την ευθυνη για το αδυνατισμα και συ επεσες να τον φας..κι ομως ειχε δικιο..προφανως στα 38 σου χρονια δεν σου μαθανε να φταις για πολλα πραγματα..εχω και γω προβλημα με το βαρος μου αιωνες τωρα..κι ομως συμφωνω μαζι του..περα απο καθε ψυχολογικο παραγοντα ειναι η αποφαση.....[quote]
χαχαχαχαχα
βρε χαζο,αυτο καταλαβες?σε ειχα για πιο εξυπνη...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΜΕ!!!!!!
νομιζεις οτι ειχα αντιρρηση σε αυτο?
καλα κομπλεξικια,καλα κοντοφθαλμη, αλλα για τοσο χαζη με εκοψες???????
εγω πουλακι μου ξερω πολυ καλα οτι ευθυνομαστε που δεν αδυνατιζουμε.
αυτο που λεω στον αλεξ και τους ομοιους του ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!!!!!ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΤΟΥ ΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΝΟΙΩΣΕ Η ΠΕΛΑΤΙΣΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ!!!!!
20-09-2008, 01:12 #67
Originally posted by zwhtsa
kalhmera :)
epestrepsa ksana sto foroum..
noiwthw tin anagkh na milisw gia ton alex1970 giati ton exete pareksigisei,, :)
eimai apo tin idia polh me ton alex ton exw sinantisei kai apo konta giati kai egw exw problhma paxusarkias.
akolouthisa tin diatrofh pou mou edine kai pragmatika eixa xasei 5 kila se ena mina. meta apo dikh mou xazomara (itan kalokairi kai eixa astatro programma) stamatisa kai thelw na ksanarxisw twra..
auto gia merikous pou lene pws epeidi den gnwrizei orthografia den einai giatros.
egw pantos emeina polu euxaristhmenh! kamia fora otan mas lene thn alitheia wmh thimonoume me tous allous. katakrinoume olous tous allous ektos apo ton eauto mas..
auto ekana kai egw stin arxh me ton alex. giati den ithela na paradextw pws EGW ftaiw pou den adunatizw.. egw pou den mporw na epiblithw ston eauto mou. pou psaxnw tis eukoles luseis.. ta thaumatourga xapia..tis polla uposxomenes xhmikes diaites...kai sto telos xanw 5 pairnw deka...
o alex aplws parexei sumboules swssths diatrofhs. ontos mesa apo to diaitologio tou prospathei na mas boithisei na kanoume swsth diatrofh. as min ton katakrinoume loipon. kai pote edw mesa den diafimise tin douleia tou. egw tou zhthsa na me boithisei dinontas mou diatrofh mias kai einai geitonaki mou :)
auta :)
elpizw na min ksanaxathw kai na leme se kathimerini pali bash :)
filia!!!!
sorry gia to greeklish alla barieme na ta ksanagrapsw..
ase pou mporei na kanw kai orthografika lathi kai na me fate kai emena :p
xixi
ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΠΤ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Η ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ???????????????????
20-09-2008, 01:14 #68
Originally posted by alex1970
αφου το εχεις καταλαβει ρε sweet οτι εχω καλη προθεση ,γιατι εισαι αντιδραστικη?
20-09-2008, 01:15 #69
SWEET ΔΕΝ ΝΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ.. ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΩς ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.....
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ... ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
ΟΜΩΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΜΑΙΛ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΨΩΡΟΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.
ΣΥΝΕΛΘΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ, (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ). ΤΟ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΦΟΙΤΗΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΩ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΑ ΠΑΡΑΠ ΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΗ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ, ΤΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.
20-09-2008, 01:30 #70
ΓΙΑ ΤΗΝ SWEET EINAI AYTO????
XAXAXAXAXAXAXA
20-09-2008, 01:43 #71
ζωιτσα
για τους δυσλεκτικους ειπα πριν απ ολους σας, οτι εχουν μια συγκεκριμενη παθηση χωρις να σημαινει οτι ειναι αμορφωτοι.απλα δεν εκανες τον κοπο να το διαβασεις,...
εκτος αν μου το λες για να πεις οτι οτι ο αλεξ ανηκει σε αυτους, οποτε αλλαζει...
το οτι δεν εβαλες κιλα στην τελευταια σου προσπαθεια δεν το ειχες διευκρινισει,οποτε δεν φταιω εγω που δεν αφομοιωνω οτι διαβαζω, αλλα εσυ που παρελειψες να το γραψεις ;)αυτο ομως δεν αλλαζει πολλα, διοτι ειναι μια πολυ προσφατη προσπαθεια...μας μιλησες ηδη για τις προηγουμενες,οπου για εκεινες προφανως ελεγες οτι εχανες 5 (οπως τωρα) κι εβαζες 10...
μην ανησυχεις, ειναι μια πολυ γνωριμη περιπετεια για ολους μας....
αλλα βρε ζωιτσα μου, το οτι εχασες 5 κιλα δεν λεει κατι...ολοι εχουμε την ικανοτητα να χασουμε 5 κιλα...εχουμε χασει πολλα 5 κιλα στην ζωη μας ολοι....αυτο που κατι λεει, ειναι να κρατησεις τα χαμενα κιλα για 5 χρονια...καταλαβες?τοτε συζηταμε για λυση του προβληματος...μεχρι τοτε συζηταμε μονο για γιο-γιο...
κι αυτο που λεει επισης κατι (σε μενα τουλαχιστον)ειναι οτι αμεσως κατηγορησες το εαυτο σου για ανικανοτητα επειδη σταματησες,..αυτο ειτε σαρεσει ειτε οχι, ειναι ΚΑΙ κατορθωμα του αλεξ, καθως τα κιλα ταχανεις εξαιτιας του, ενω τα βαζεις εξαιτιας σου¨συμφωνα με αυτα που πρεσβευει..
μαθε οτι υπαρχουν τροποι να βρεις γιατι σταματας αντι να κατηγορεις τον εαυτο σου για ελλειψη θελησης οπως σου εμθε ο αλεξ, μαθε οτι απαραιτητη προυποθεση για να φτασεις στο τελος ειναι να πιστεψεις στην δυναμη σου κι οχι στην ανικανοτητα σου
20-09-2008, 01:50 #72
το να χασω 5 κιλα με προβλημα θυρωειδη οταν εκανα ανελπιστεσ προσπαθειες με αλλεσ διαιτες... για εμενα λεει πολλα
εξαλλου νομιζω πως ηταν παρα πολυ καλα τα 5 κιλα για αρχη
και δεν κατηγορισα τον εαυτο μου για ανικανοτητα,,, απλως ειπα πως σταματησα γιατι λογο καλοκαιριου ειχα αστατο προγραμμα
μαθε βρε επιτελους να διαβαζεις σωστα
λες πραγματα ποτ εγω δεν εχω πει εδω μεσα.. πιστευω στον εαυτο μου και ισα ισα ειμαι πολυ περηφανη για εμενα πραγμα που δεν νομιζω για εσενα ομως
με οτι λες μου δινεις την εντυπωση πως εχεισ ψυχολογικα προβληματα, πως επειδη εσυ εχεις προβλημα με τον εαυτο σου προσπαθεις να τα μεταφερεις και στους αλλους...
πφ... κανεις δεν μπορει να συζητησει μαζι σου τελικα.. οτι χαζομαρα σου ερχετε μας την λες..
20-09-2008, 01:54 #73
χαχαχαχαχαχαχα
καλα ζωιτσα
καλη τυχη στην νεα σου προσπαθεια
20-09-2008, 01:56 #74
οι γιατροι λενε σε ολους τουσ 'ψυχικα αρρωστους' να λεμε ναι...
οποτε κουκλα εχεις δικιο.. σε οτι λες ΝΑΙ εχεις δικιο!!!!!!
μας ξερεις ολους πολυ καλυτερα απο οτι εμεις τον εαυτο μας, ξερεις ποιοι ειμαστε, τι ειμαστε, τι πιστευουμε για για εμας!
δεν προκειται ομως εγω να συνεχισω να παιζω αυτο το παιχνιδακι,να απαντω να το σχολιαζεις και παλι απο την αρχη..
εχω πολυ σημαντικοτερα πραγματα να κανω...απεδειξε πρωτα στον ευατο σου πως αξιζεις κατι, και μετα ελα εδω να κρινεις εμας και να μας ψυχολογησεις.
υ.γ. θα σου στειλω με μαιλ το τηλεφωνου ενος πολυ καλου ψυχολογου, θα σε βοηθησει παρα πολυ, γιατι σιγουρα τον εχεισ αναγκη.
20-09-2008, 01:58 #75
χερομαι που σε εκανα να γελασεις και να κσεχασεις για λιγο τον αθλιο εαυτο σου :)
Does Fildena expire
29-07-2025, 11:28 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα