Results 91 to 105 of 107
Thread: Για τον NikosD
-
20-09-2008, 13:52 #91
Originally posted by hopa
εχεις περιεργο τροπο να δειχνεις την τρυφεροτητα σου παντως.. και δεν υπηρχε περιπτωση να την δεχτω την τρυφεροτητα σου ετσι κι αλλιως γιατι ειναι επιλεκτικη και εχω γενικα εχω φρικαρει μαζι σου με τον τροπο που απευθυνεσαι στους ανθρωπους γυρω σου,κυριως οταν δεν συμφωνεις μαζι τους..Σ υμφωνω στο οτι για να αλλαξουμε το σωμα μας προυποθεση ειναι να γινει πρωτα η αλλαγη μεσα μας..και εφοσον γινει η αλλαγη και η επιστημονικη γνωση και προσεγγιση ειναι πολυ σημαντικη για μια ισορροπημενη απωλεια βαρους χωρις παρατραγουδα..αν δεν συμφωνεις ειναι οκ αλλα δεν μπορεις να λες οτι το κανουν μονο για να παιρνουν λεφτα και να μας βαζουν πιο βαθεια στο προβλημα..εγω 1η απο ολους το πιστευω οτι υπαρχει τροπος χωρις διαιτα γιατι ξερω οτι παχυνα απο αυτοκαταστροφη καταθλιψη και οχι απο λαιμαργια..Αυτος ειναι ο τροπος που λειτουργει για μας και τον δεχομαστε εμεις..για αλλους που προτιμουν την πεπατημενη οδο του ιατρου η του διαιτολογου μπορει να αποδιδει και σιγουρα υπαρχουν και πολλες περιπτωσεις που εχασαν τα κιλα τους μονιμα μ'αυτο τον τροπο..απλα επειδη σε εμας ειναι βαθυτερες οι αιτιες δεν σημαινει πως ειναι και σε ολους.. και ενας γιατρος που προσπαθει να βοηθησει αφιλοκερδως τονιζω ξανα μεσα στο φορουμ,ασφαλως και απευθυνεται στους ανθρωπους που ενδιαφερονται να αδυνατισουν με τον συγκεκριμενο τροπο που προτεινει..αλλα οχι επειδη δεν αδυνατισαμε ή εστω δεν κρατησαμε τα κιλα εμεις μ' αυτην την τακτικη να πουμε οτι δεν αποδιδει και να ξεφτιλιζεις 2 μερες εναν ανθρωπο επειδη δεν ειναι οι τεγοπουλος-φυτρακης και μετα να λες οτι σε πειραξαν τα δικα μου λογια...οσο για το ανοιχτομυαλη εγω δεχομαι και την μια και την αλλη οδο οπως αι ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητα απο πτυχια η επιπεδο μορφωσης,εκεινο ομως που με κανει τρελη ειναι ο χλευασμος και η επιθεση ειδιακ οταν η απεναντι πλευρα προσπαθει και ξαναπροσπαθει σε ηπιους τονου και αγνοωντας τις προσβολες σου να απαντησει..που κατα την γνωμη μου δεν αξιζε καθολου..στην ηλικια σου για να φτασεις εδω περασες απο καπου και κατεληξες ποια ειναι η σωστη μεθοδος για σενα καντην λοιπον και ασε τους αλλους να κανουν αυτο που πιστευουν οτι ειναι σωστο για τον εαυτο τους αλλοι θα πετυχουν με την καλασικη μεθοδο και αλλοι με την δικη σου..εσυ ομως δεν μπορεις σε κανεναν να πεις αν θα τα καταφερει η οχι η αν καποιος μπορει να βοηθησει καποιον αλλον.Η πολυποθητη εσωτερικη αλλαγη προυποθετει αγαπη για τον εαυτο μας και τους αλλους και σεβασμο σε πασα μορφη ζωης...αρα μαλλον εχεις πολυ δρομο μπροστα σου ακομα και ειλικρινα αυτο ειναι κατι που με θλιβει.
δεν το αμφισβητω..
και βεβαια ειμαι επιλεκτικη!οχι μονο στους ανθρωπους που δειχνω την τρυφεροτητα μου, αλλα και σ αυτους που συναναστρεφομαι, συμβουλευομαι, και σε πολλα αλλα θεματα..
το τι θα δεχτεις η δεν θα δεχτεις εσυ ομως, ειναι δικο σου. δεν με αφορα...
μπορω να το λεω οτι μας χωνουν πιο βαθια, γιατι αυτο ακριβως κανουν, αποδεδειγμενα!
και ΟΧΙ, δεν υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που χανουν τα κιλα τους μ αυτον τον1 τροπο! υπαρχουν ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΛΙΓΕΣ!!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΙΓΕΣ!!!δεν μιλαμε ια βουνα λιπους που χανονται και ξανακερδιζονται αργοτερα! μιλαμε για μονιμη απωλεια!
δεν το εβγαλα απ το μυαλο μου, το λενε οι στατιστικες...
οποιος λοιπον προπαγανδιζει αυτος τον καταστροφικο τροπο και ειναι επιστημονας, οχι ασθενης, ειναι ενας ακομα λογος για να αποτυχουμε και να παρει κι αλλους στον λαιμο του...
φυσικα κι οι πασχοντες θα διαλεξουν τον τροπο που επιθυμουν, αλλα οσο μπαινουν εδω μεσα ταχα γνώστες να μας προσφερουν τα σβηστα τους φωτα , εγω θα τους κραζω και το χαλι της εκπαιδευσης τους και τις αποψεις τους. οταν δεν βαριεμαι εννοειται....
οσο για τον δρομο ...
προφανως εχεις κι εσυ δρομο για να εχεις ακομα προβληματα..
το αν ειναι μικροτερος η μεγαλυτερος απ τον δικο μου, ασε να το κρινει κανενας πιο ειδικος απο σενα.....οχι εγω βεβαια :)
οποτε θελεις παντως ειμαι διατεθιμενη να βγαλουμε τουςδρομους μας να τους μετρησουμε, και κρατα την θλιψη σου, μηπως σου χρειαστει περισσοτερο για τον εαυτο σου τοτε...
- 20-09-2008, 14:24 #92
δεν ξερεις τπτ για μενα για το αν εχω προβληματα η αν τα διευθετησα δεν εχω καμια θλιψη για τον εαυτο μου γιατι σιγουρα εγω δεν ειμαι γεροντοκορη που πλεκει και εχει συντροφια της μια γατα αναγκαστικα αφου δεν μπορει ουτε αυτη να την εγκαταταλειψει..και οσο για το να μας κρινει κανενας πιο ειδικος απο μενα .... τι να πω..εδω και ποσες μερες κρινεις ανελεητα τους παντες,εισαι αντιπαθητικη ,απολυτη και η ζωντανη διαφημιση της ευθανασιας...δοξαζω τον θεο που δεν εχω ανθρωπους σαν και σενα στον κυκλο μου..κι εγω κι εαυτος μου τα παμε μια χαρα πλεον..γι'αυτο και εχω βγαλει τα σκατα απο την ψυχη μου που εσυ ακομα κουβαλας και σε πνιξαν κιολας..
20-09-2008, 20:56 #93
Originally posted by hopa
δεν ξερεις τπτ για μενα για το αν εχω προβληματα η αν τα διευθετησα δεν εχω καμια θλιψη για τον εαυτο μου γιατι σιγουρα εγω δεν ειμαι γεροντοκορη που πλεκει και εχει συντροφια της μια γατα αναγκαστικα αφου δεν μπορει ουτε αυτη να την εγκαταταλειψει..και οσο για το να μας κρινει κανενας πιο ειδικος απο μενα .... τι να πω..εδω και ποσες μερες κρινεις ανελεητα τους παντες,εισαι αντιπαθητικη ,απολυτη και η ζωντανη διαφημιση της ευθανασιας...δοξαζω τον θεο που δεν εχω ανθρωπους σαν και σενα στον κυκλο μου..κι εγω κι εαυτος μου τα παμε μια χαρα πλεον..γι'αυτο και εχω βγαλει τα σκατα απο την ψυχη μου που εσυ ακομα κουβαλας και σε πνιξαν κιολας..
εσυ μιλησες για μακρυ δρομο που σε θλιβει αγαπητη,λουσου τον τωρα τον μακρυ τον δρομο.
η αντιδραση σου ειναι η επιβεβαιωση μου....
i rest my case
καλο σαββατοκυριακο
20-09-2008, 21:03 #94
εκει που σε παιρνει κραζεις,εκει που δεν σε παιρνει το παιζεις υπερανω..αλλα δυστυχως ο προτερος και καθολου εντιμος βιος σου δεν σου αφηνει περιθωρια να μας το παιξεις ανωτερη..τεσπα επειδη κι εγω σε βαρεθηκα δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου εκτος κι αν μου δωσεις ενα πολυ καλο λογο..καλο πλεξιμο καλοσυνατη μελισταλαχτη..
22-09-2008, 11:17 #95
SWEET
γενικά δεν είμαι υπέρ των "χαρακτηρισμών" και με τις "ταμπέλες" και γι' αυτό σταματησα να απαντάω, και να συμμετέχω σε αυτό το πινγκ - πόνγκ κατηγορίων.
Τα πήρα άγρια όμως όταν μπήκα στο site της παχυσαρκίας στο θέμα με τους διαιτολόγους και είδα ότι ΚΑΙ ΕΚΕΙ ξεκινήσες καυγά με τον αλεξ.
Δε ξέρω πως να σου το πω ευγενικά γι'αυτό θα στο πω όπως μου 'ρχεται : Ε! ήμαρτον κορίτσι μου πόσο κομπλεξικιά είσαι;;;;;; Ψάχνεις να βρείς που απαντάει ο αλεξ και πας και συ για να του απαντήσεις και να του τα χώσεις;;;;;; Και τέλος πάντων εσυ δε γουστάρεις να διαβάζεις τι έχει να πεί ο αλεξ, ΣΕΒΑΣΟΥ οτι κάποιοι/ες άλλοι ΘΕΛΟΥΝ να διαβάσουν τι έχει να πεί.
Δε λέω ότι ανήκω σε αυτούς ή ότι κόβω φλέβες να ακούσω τον αλεξ αλλα μου την δίνουν τα κομπλεξικά άτομα που προσπαθούν να επιβάλουν το φασισμό!!!!! Εχουμε δημοκρατία και είναι δικαίωμα του να μιλάει. Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν πιά σταματα!!!!!!!!!!!
Επελεξα να σου πω τα παραπάνω εδω για να μη γίνεις ρεζίλι και σε άλλο θέμα. Εδώ έχεις την αποκλειστικότητα!!!!
22-09-2008, 14:09 #96
Ωραίιιιιιιιιια.Μετά από όλο αυτή την αντιπαράθεση καταλήγουμε στην εξής απορία:
Η κότα έκανε τ' αυγό ή το αυγό την κότα; :)
Αναρωτιέμαι για την αξία της ύπαρξης του παρόντος thread.Εσείς, όχι; :)
22-09-2008, 15:10 #97
Κλεάνθη
δε ξέρω εάν είμαι η κότα ή το αυγό, ούτε εάν έχει αξία ή όχι, αυτό που ξέρω τουλάχιστον για μένα είναι ότι εκνευρίζομαι απίστευτα όταν κάποιο άτομο προσπαθεί να επιβληθεί΄με τόσο άσχημο τρόπο.
Μάλλον δεν έπρεπε να'χω απαντήσει πάνω στο θυμό μου. Τώρα το έκανα και δεν μετανιώνω. Όπως και να'χει θα απανταγα απλά θα'μουν πιο ευγενική!!!! Η γνώμη μου δεν αλλάξε. Πιστεύω ότι είναι προκατελειμένη απεναντί στον αλεξ όποτε ψάχνει να βρεί αιτία για να του τα χώνει.
Τέλος πάντων κακώς ξαναπαντησα σε αυτό το θέμα. Αλλωστε έχουμε βγεί εκτός θεμάτος πααααααααααααααααααααρα πολύ!
22-09-2008, 15:52 #98
Βασικά, δε μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος που συντηρείται ένα θέμα όπως αυτό.
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως λειτουργεί σα χώρος αποφόρτισης των μελών.
Και απ' ότι φαίνεται έχουμε αρκετή αρνητική συσσωρευμένη ενέργεια μέσα μας.Γι'αυτό χώστε τα boys 'n' gals! :)
23-09-2008, 01:13 #99
Originally posted by zaira
SWEET
γενικά δεν είμαι υπέρ των "χαρακτηρισμών" και με τις "ταμπέλες" και γι' αυτό σταματησα να απαντάω, και να συμμετέχω σε αυτό το πινγκ - πόνγκ κατηγορίων.
Τα πήρα άγρια όμως όταν μπήκα στο site της παχυσαρκίας στο θέμα με τους διαιτολόγους και είδα ότι ΚΑΙ ΕΚΕΙ ξεκινήσες καυγά με τον αλεξ.
Δε ξέρω πως να σου το πω ευγενικά γι'αυτό θα στο πω όπως μου 'ρχεται : Ε! ήμαρτον κορίτσι μου πόσο κομπλεξικιά είσαι;;;;;; Ψάχνεις να βρείς που απαντάει ο αλεξ και πας και συ για να του απαντήσεις και να του τα χώσεις;;;;;; Και τέλος πάντων εσυ δε γουστάρεις να διαβάζεις τι έχει να πεί ο αλεξ, ΣΕΒΑΣΟΥ οτι κάποιοι/ες άλλοι ΘΕΛΟΥΝ να διαβάσουν τι έχει να πεί.
Δε λέω ότι ανήκω σε αυτούς ή ότι κόβω φλέβες να ακούσω τον αλεξ αλλα μου την δίνουν τα κομπλεξικά άτομα που προσπαθούν να επιβάλουν το φασισμό!!!!! Εχουμε δημοκρατία και είναι δικαίωμα του να μιλάει. Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν πιά σταματα!!!!!!!!!!!
Επελεξα να σου πω τα παραπάνω εδω για να μη γίνεις ρεζίλι και σε άλλο θέμα. Εδώ έχεις την αποκλειστικότητα!!!!
δεν ξερω πως να στο πω χωρις να σε πληγωσω, αλλα μιλας για κατι που δεν εχεις διαβασει καν κι ουτε καταλαβες περι τινος προκειται...
στο ποστ που αναφερεις δεν απανταω στον αλεξ με τον οποιο δεν ανταλλαξαμε ουτε και στο συγκεκριμενο ποστ, αλλα στον jvanis εναν, κατα τα λεγομενα του διαιτολογο, που θεωρησε καλο, να τρεξει στο ποστ που ανοιξε η κοπελα με θεμα του ποσοι ασχετοι ειναι εκει εξω με πτυχειο διαιτολογου και ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΛΟ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 15 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ?????????
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ , ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??????
ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Η ΟΧΙ??????
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΣΤΟΧΙΑ, Η ΕΣΥ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ!!!!!!!!!!
23-09-2008, 08:58 #100
sweet
επειδή όταν μιλάς δε ξέρεις σε ποιόν μιλάς και τι έχει περάσει και αν ξέρει απο πείρα κάτι κάνε αυτό που λέει και η διαφήμιση : ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!!!!!
Υπάρχουν φορές που δεν έχω περίοδο και 6 μήνες. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ!!!!
Και τέλος πάντων ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ότι το τι λέει ο καθένας είναι άσχετο με το τι θα κάνει ο άλλος άνθρωπος που δεν είναι έρμαιο!!!!
Και αν δεν καταλάβες ακόμα ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ να πας να πνιγείς ή αν δε σου αρέσει να πας να πέσεις απο κάνα γκρεμό ή αν δε σου αρέσει και αυτό πάρε κανα αμάξι και πέσε σε κάνα τοίχο ή τέλος πάντων πάρε 5-6 κουτιά DEPON ή τέλος πάντων τράβα να πεθάνεις με όποιο τρόπο γουστάρεις. Δε μου λες ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.
Κ Α Τ Α Λ Α Β Ε Σ Τ Ω Ρ Α Τ Ι Ε Ν Ν Ο Ω;;;;;;;;; ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΗΛΙΘΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.
ΚΑΙ ΚΛΕΑΝΘΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΘΕΜΑ".
ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
23-09-2008, 10:08 #101
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
εχει καταντησει κουραστικο ολο αυτο το θεμα.
πριν ειχαμε ton stargate (καπως ετσι λεγοταν) τωρα την sweet....
ελεος πια.
23-09-2008, 10:10 #102
stargazer
λεγοταν το θυμηθηκα..
ρε μπας και εισαι το ιδιο προσωπο? και εχεις βαλθει παλι να μας σπασεις τα νευρα?
23-09-2008, 11:46 #103
Έχετε δίκιο, το θέμα έχει ξεφύγει. Ο τίτλος του θέματος είναι Για τον NikosD, όμως ο NikosD, αν και administrator αυτού του φόρουμ, έχει να εμφανιστεί εδώ και μια βδομάδα. Και όταν λέω "εμφανιστεί" εννοώ να απαντήσει, γιατί το ότι επισκέπτεται το φόρουμ φαίνεται από το last login... Ελπίζω μόνο να μην του έχει συμβεί κάτι σοβαρό. Διαφορετικά αυτή η στάση του απαντάει πλήρως στο επιχείρημά μου ότι το φόρουμ έχει ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο.
Ελπίζω πραγματικά να είστε όλοι καλά και να επιλέξετε ο καθένας αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους.
23-09-2008, 20:31 #104
Originally posted by zaira
sweet
επειδή όταν μιλάς δε ξέρεις σε ποιόν μιλάς και τι έχει περάσει και αν ξέρει απο πείρα κάτι κάνε αυτό που λέει και η διαφήμιση : ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!!!!!
Υπάρχουν φορές που δεν έχω περίοδο και 6 μήνες. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ!!!!
Και τέλος πάντων ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ότι το τι λέει ο καθένας είναι άσχετο με το τι θα κάνει ο άλλος άνθρωπος που δεν είναι έρμαιο!!!!
Και αν δεν καταλάβες ακόμα ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ να πας να πνιγείς ή αν δε σου αρέσει να πας να πέσεις απο κάνα γκρεμό ή αν δε σου αρέσει και αυτό πάρε κανα αμάξι και πέσε σε κάνα τοίχο ή τέλος πάντων πάρε 5-6 κουτιά DEPON ή τέλος πάντων τράβα να πεθάνεις με όποιο τρόπο γουστάρεις. Δε μου λες ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.
Κ Α Τ Α Λ Α Β Ε Σ Τ Ω Ρ Α Τ Ι Ε Ν Ν Ο Ω;;;;;;;;; ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΗΛΙΘΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.
ΚΑΙ ΚΛΕΑΝΘΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΘΕΜΑ".
ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
κι εσυ δεν ξερεις σε ποιον μιλας, οστοσο δεν φαινεται να σε εμποδιζει απ το να λες οτι σου κατεβει και μ οποιον τροπο σου ρθει, γι αυτο ας το αφησουμε αυτο το θεμα...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ το προβλημα δεν εχει να κανει με το ποσοστο λιπους απ οτι μας λες,ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.μας το ειπε η κοπελα , δεν εχουμε λογο να κανουμε υποθεσεις η συγκρισεις με εντελως διαφορετικες περιπτωσεις!
κι ηρθε ο κυριος τυχαρπαστος να αμφισβητησει την διαγνωση του γιατρου της και να πει σε μια κοπελα που προτιμαει να μην τρωει παρα να τρωει, οτι και με 15% λιπος δεν θα ειχε κανενα ορμονικο προβλημα, να μην ανησυχει!!!!!
το καταλαβες τωρα η να το πουμε και τριτη φορα???
και τι θα πει δεν ειναι ερμαιο κανεις?
εισαι εσυ σε θεση να ξερεις σε ποιον βαθμο μπορει να επηρρεαστει απο τον καθε μαλακα που δηλωνει ειδικος, καποιος ανθρωπος που ειναι αρρωστος???
εδω η ναταλια μας δηλωνει οτι την θαυμαζουν και την ρωτανε τι διαιτα ακολουθει και ειναι "ετσι".....το "ετσι", το εκλαμβανει σαν θαυμασμο στην φαση που βρισκεται, δεν καταλαβαινει οτι την λυπουνται,και εισαι εσυ σε θεση να ξερεις αν ειναι ευκολο η δυσκολο να φαει μια σπρωξια απο εναν μαλακα και να παει ακομα πιο κατω?
και για να σου απαντησω στο ...ερωτημα σου, οχι βεβαια, δεν θα ακουγα κανεναν ηλιθιο που θα μου ελεγε να παω να πνιγω....αλλα τυχαινει να μην εχω και να μην ειχα ποτε αυτοκτονικες τασεις.....καποιος που εχει ομως, ειναι πιθανο και να παει, ειδικα αν πειστει οτι αυτος που του το λεει, ειναι ειδικος....φαντασου τωρα, να μην του πει καν να παει να πνιγει, αλλα κατι πολυ πιο ανωδυνο επιφανειακα...
23-09-2008, 21:04 #105
Τοσο καιρο διαβαζω ολα αυτα που γραφετε!
υποτιθεται πως ειναι ενα φορουμ στο οποιο υποστηριζει ο ενας τον αλλον.. και μπλα μπλα μπλα μπλα! στο συγκεκριμενο ποστ το μονο που βλεπω ειναι πως να την λεει ο ενας στον αλλον και πως πρεπει καποιος να αποδειξει το ποιος ειναι που δεν βρισκω τον λογο να το κανει οπως και δεν βρισκω λογο διαμαχης στο συγκεκριμενο ποστ!
θα ελεγα να χαλαρωσετε λιγακι... και αν θελετε διαμαχες μεταξυ σας και ολα τα σχετικα γι αυτο υπαρχει το u2u για να λετε μεταξυ σας διαφορα πραγματακια.. να σκοτωνοσαστε.... να πλακωνοσαστε και εγω δεν ξερω τι αλλο να κανετε!
οπως και υποτιθεται πως ειμαστε ωριμα ατομα αλλα βλεπω μια συμπεριφορα παιδιου... προσωπικη μου αποψη να κλειδωθει το συγκεκριμενο ποστ... πιστευω πως ο admin αυτο που ειχε να πει το ειπε ξεκαθαρισε την θεση του απο κει και περα δεν βλεπω το λογο υπαρξης του ποστ....εκτος βεβαια αν σας αρεσει να βλεπετε διαμαχες!
αυτα ειχα να πω ... μπορει να τα ειπα μπερδεμενα ... οποιος με καταλαβε με καταλαβε... αυτααα!!! peace!!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια