Results 1 to 15 of 20
Thread: γαστρικός δακτύλιος
-
20-06-2008, 14:03 #1
γαστρικός δακτύλιος
Καλημέρα! Με λένε Μαρία και είμαι 27 ετών. Υψος 1,65 και 92 κιλά. Μέχρι τα 22 ήμουν γύρω στα 68 κιλά. Είχα κάποιο ατύχημα το 2002 και έμεινα 8 μήνες στο κρεβάτι (πέσιμο από σκάλα και σπάσιμο και των δυο ποδιών). Αποτέλεσμα ήταν να φτάσω τα 90 κιλά και από τότε παλεύω να τα χάσω. Εχω κάνει δίαιτες με διαιτολόγους που ήταν μεν αποτελεσματικές αλλά δυστυχώς μετά τη λήξη της δίαιτας ξανάρχιζε η ανηφόρα. Προφανώς έχει αλλάξει ο μεταβολισμός μου. Επίσης,
στα τέλη του 2002 γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου (και πλέον άντρα μου) και αρχίσαν τα φαγητά έξω, τα ποτά, τα ξενύχτια και τα ταξίδια. Ολα αυτά δε με βοηθούν ιδιαίτερα να αδυνατίσω όπως φαντάζεστε.
Επειδή έχω κουραστεί με τις δίαιτες σκέφτομαι σοβαρά να βάλω δαχτυλίδι. Εχω ήδη επισκφτεί ένα γιατρό στο Ιασώ και έχω ξανά ραντεβού μαζί του το άλλο Σάββατο.
Ο βασικότερος λόγος που θέλω μια οριστική λύση, είναι ότι θα ήθελα να είμαι στα φυσιολογικά μου κιλά πριν προχωρήσω σε κάποια εγκυμοσύνη.
Εσείς τι λέτε???
- 20-06-2008, 14:11 #2
Γειά σου Μαράκι!!
Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στα άλλα topics με θέμα τον δαχτύλιο!!
Εκεί θα διαβάσεις πολλές γνώμες κι απόψεις σχετικά με το θέμα αυτό!!
Εγώ έβαλα στις 15/5 κι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.
Αλλά η απόφαση πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου!!!
Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις!!!
20-06-2008, 14:18 #3
Καλημέρα Μαριάννα!
Θα μπορούσες να πεις λίγα πράγματα παραπάνω μήπως??? Οταν λες ευχαριστημένη τί εννοείς? Εχεις παρενέργειες (εμετούς κλπ)? Εχεις χάσει βάρος αυτόν το μηνα που το έχεις βάλεις?
Καλή συνέχεια και σε εσένα! Σου ευχομαι ολόψυχα να πάνε όλα super μεχρι τον τελικό σου στόχο!
20-06-2008, 14:31 #4
Να σου πω!!!
Λοιπόν,έχω χάσει μέχρι σήμερα 10 κιλά,αν και τις 2 τελευταίες εβδομάδες αγανάκτησα!!!
Είχε κολλήσει η ρημάδα η ζυγαριά και δεν κατέβαινε με τίποτα!!!Αν και στο σώμα μου έβλεπα διαφορά...αυτή δεν το έδειχνε!!!Θα ζήλεψε φαίνεται...χαχαχα!!Κοίτα εμετούς και τέτοια δεν έχω ακόμα...αλλά δεν τον έχω γεμίσει ακόμα...Όπως είπε η γαστρεντερολόγος που με παρακολουθεί,αυτά είναι μετά το πρώτο γέμισμα...Αλλά δε φοβάμαι..ακολουθώ ό,τι μου λένε κατά γράμμα...κι έτσι πάνε όλα καλά!!Δεν ξέρω σε ποιόν γιατρό πας...αλλά θα σου δώσω μια συμβουλή!!Να πας σε αυτόν που σου εμπνέει εμπιστοσύνη!!Και κάτι ακόμα βασικό...να έχει ομάδα υποστήριξης!!Διατροφολόγο,� �αστρεντερολόγο,ψυχολόγο!!Α υτά είναι πολύ σημαντικά!!Μη σκεφτείς ούτε στιγμή πως τον έβαλες κι όλα τα κιλά θα χαθούν ως δια μαγείας!!!Αυτά δεν γίνονται!!Ο δαχτύλιος είναι ένα σημαντικότατο βοήθημα...αλλά πρέπει να είσαι αποφασισμένη να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσουν!!!Οτιδήποτε άλλο θέλεις να μάθεις στην διάθεσή σου!!!Φιλιά!!!!
20-06-2008, 14:48 #5
Καλώς μας ήρθες,mdion!
Όπως σε συμβούλεψε κι η Μαριάννα,η απόφαση πρέπει να είναι καθαρά δική σου.
Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δεν πρέπει να παρασυρθείς από κάποιου την ιστορία.
Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο πέρα από έναν ξερό αριθμό βάρους.
Έχω βάλει κι εγώ δακτύλιο,έναν στα 180 κιλά κι έναν στα 125(τον δεύτερο στο ΙΑΣΩ).
Είναι δύσκολη απόφαση να πάρεις...ψάξ'το πολύ καλά πριν το αποφασίσεις.
Καταλαβαίνω την κούραση και την απογοήτευση σου,αλλά μη νομίζεις
πως πρόκειται για λύση θαυματουργή χωρίς άλλη όψη του νομίσματος...
Εσύ ξέρεις αν έχεις πραγματικά δοκιμάσει τα πάντα πριν καταφύγεις στο δαχτυλίδι...
Σου εύχομαι το καλύτερο! Είμαι ασφαλώς κι εγώ στη διάθεση σου...Φιλάκια πολλά!
20-06-2008, 14:53 #6
Μαριαννάκι,χαίρομαι που πας καλά!
Μην ασχολείσαι με τη ζυγαριά...Το αποτέλεσμα θα έρθει αν τηρείς το πρόγραμμα σου.
Να έχεις όμως υπόψιν σου πως οι εμετοί δεν είναι καλή ένδειξη.
Δε θα έπρεπε να κάνεις,ακόμα κι αν είσαι σε μεγάλο βαθμό σύσφιξης.
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου και συγχαρητήρια για τα πρώτα 10 κιλά!
20-06-2008, 15:18 #7
AΧ!!!Γλυκούλα μου ψυχή εσύ!!!!
Να'σαι καλά για τα καλά σου λόγια!!!!
Το ξέρω για τους εμετούς και τις συνέπειές τους...
Δεν έχω σκοπό να χαλάσω το πρόγραμμά μου...δεν μπήκα χειρουργείο για να κάνω ό,τι κατεβάζει το μυαλό μου!!!Όλα θέλουν την προσπάθειά τους...και τον σωστό τρόπο!!!
Είπαμε δεν είναι πανάκεια...βοήθημα είνα!!!Αλήθεια..εσύ πόσο καιρό τον έχεις?και πόσα κιλά έχεις χάσει??Σ'ευχαριστώ πολύ!!!
20-06-2008, 15:35 #8
Αυτή τη στιγμή είμαι στα -50 κιλά,αλλά είχα φτάσει και τα -68
Τον πρώτο τον έβαλα πριν 4 χρόνια και τον δεύτερο πριν 8 μήνες.
Είναι μεγάλη ιστορία η δική μου...είχα πολλά προβλήματα με τον πρώτο δακτύλιο
και τώρα που δεν έχω πια,ομολογώ πως δεν έχω συνεργαστεί καθόλου ως όφειλα...
Τώρα όμως επιτέλους γύρισα σελίδα και ξέρω πως θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα...
Χαίρομαι πολύ που το βλέπεις όπως το βλέπεις! Θα τα πας μια χαρά,θα δεις! Φιλάκια!
20-06-2008, 17:02 #9
Μωρέ έχω εγώ μια νερόβραστη μέθοδο για εσένα που θα γίνεις αστέρι!
Εκτός και αν το πάρεις απόφαση να συνεργαστείς αγαστά με το δαχτυλίδι σου.
20-06-2008, 17:11 #10
ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ Λατρεία μου,εσύ!
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα,ένα πράμα δηλαδή!
Αν είναι έτσι,εννοείται επιλέγω τον δακτύλιο!
Εκτός αν μπορώ να έχω την κουρτίνα Γ ή τη βοήθεια του κοινού...
20-06-2008, 18:47 #11
Καλά είσαι απίστευτη!!!!
Εσύ κοπέλα μου...είτε με -50 είτε με +50 είσαι αστέρι!!!!
Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν το χιούμορ και την καλοσύνη σου...
Κι αφού όλοι εδώ έχουμε πάνω-κάτω τα ίδια προβλήματα...
ας αλληλοστηριχθούμε!!!Κι ας εκμεταλλευτούμε το δαχτυλιδάκι μας...
Αν κι ένα μονόπετρο δεν θα με χάλαγε καθόλου....χαχαχα!!!
Με μπριγιάν κι όχι σιλικονούχο!!!!
Φιλιά πολλά και κουρτίνα θα σου δώσουμε σε ένα χρόνο!!!
Τώρα πορευόμαστε με ό,τι μας έδωσαν....
20-06-2008, 20:14 #12
Nadine και Μαριάννα ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Ο γιατρός που είχα ραντεβού στο Ιασώ λέγεται Κορδώνης. Αν θέλετε να μου προτείνετε και εσείς κάποιον να επισκεφτώ θα το εκτιμούσα πολύ. Ο κ.Κορδώνης μου έκανε πολύ καλή εντύπωση αλλά θα ήθελα να δω και άλλους γιατρούς πριν καταλήξω.
Λέω να κάνω την επέμβαση τέλη Αυγούστου γυρνώντας από τις διακοπές.
Σχετικά με το αν έχω προσπαθήσει, το πρόβλημα μου δεν ήταν η πειθαρχία όσο έκανα δίαιτα ούτε το χάσιμο των κιλών (αργά και σταθερά τα κατάφερα). Το πρόβλημα ήταν να τα διατηρήσω. Μετά τη συντήρηση, έτρωγα ένα σουβλάκι και έπαιρνα ένα κιλό...Δε μπορώ να ζω μόνιμα στη στέρηση ρε κορίτσια. Και μην ξεχνάτε ότι πριν το ατύχημα έτρωγα ότι ήθελα και δεν είχα πότε πρόβλημα κιλών. Μετά το ατύχημα δυστυχώς άλλαξε τελείως ο μεταβολισμός μου και σημειωτέον εδώ και 1,5 χρόνο κάνω 2 φορές την εβδομάδα pilates. Δηλαδή αν δε γυμναζόμουν, πόσα κιλά θα έφτανα.
Θέλω να δώσω και στις δυο σας συγχαρητήρια για την προσφάθεια που κάνετε. Μαριάννα δεν ξέρω πόσα κιλά θέλεις να χάσεις, αλλά Nadine πραγματικά είναι άθλος αυτό που κάνεις.
20-06-2008, 20:47 #13
Καλησπέρα Μαράκι!!!
Ακριβώς για τον ίδιο λόγο έβαλα κι εγώ το δαχτυλιδάκι μου!!!!
Βαρέθηκα,κουράστηκα,απελπί στηκα να χάνω και να παίρνω κιλά!!!
Μα κι εγώ...μη τυχόν και χάσω κάτι...τσουπ!!!αμέσως να το ξαναβρώ!!!!
Εγώ αφού επισκέφτηκα άλλον έναν γιατρό...όπου φύγει φύγει!!!επόμενος ήταν ο Κος κωνσταντινίδης.
Στο Ιατρικό Αθηνών.ʼψογος γιατρός και καταπληκτικός άνθρωπος!!!Ειλικρινά ό,τι και να πω
γι αυτόν είναι λίγο!!!ΑΛΛΑ!!!!Ο γιατρός ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κλικ σ'ΕΣΕΝΑ!!!
Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ευχαρίστως να σου δώσω!!
Όσο για τα κιλά μου...άλλα 28.Ελπίζω μέχρι τον επόμενο Μάιο να τα έχω καταφέρει...
Πρώτα ο Θεός!!!Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι και μετά να απογοητεύομαι!!!
Σιγά-σιγά..αλίμονο αν χάναμε κάθε μήνα 10 κιλά...Δεν είναι φυσιολογικό..μάλλον επικίνδυνο και ακατόρθωτο!!!
Επιζητούμε καλύτερη ποιότητα ζωής κι όχι να καταστρέψουμε την υγεία μας!!!
Πάντα στη διάθεσή σου!!!!
20-06-2008, 20:56 #14
Καλησπέρα Μαριάννα!
Εύχομαι ολόψυχα το επόμενο καλοκαίρι να σε βρει "κορμάρα" και χωρίς το άγχος του "ότι τρως να σε τρώει".
Το απόγευμα πήγα για καφέ με μια φίλη μου που έκανε την επέμβαση το Νοεμβριο του 2006. Σήμερα έχει χάσει όλα τα κιλά (40 περίπου) και ήταν τόσο ευτυχισμένη...Αντε και στα δικά μας...
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση για τον κο Κωνσταντινίδη, θα πάρω από Δευτέρα στο Ιατρικό να κλείσω ραντεβού. Αν επιτρέπεται πόσο σου κόστισε? Ρωτάω γιατί εγώ θα τα πληρώσω ιδιωτικά...(έχω ΙΚΑ αλλά νομίζω ότι στη δική μου περίπτωση δε θα μου το καλύψουν).
20-06-2008, 22:26 #15
Originally posted by maryana
Φιλιά πολλά και κουρτίνα θα σου δώσουμε σε ένα χρόνο!!!
Τώρα πορευόμαστε με ό,τι μας έδωσαν....
Ελπίζω μόνο η κουρτίνα να μην έχει τον mr.Zong!
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα