Results 1 to 15 of 19
Thread: κουραγιο-πιστη-δυναμη
-
18-09-2008, 12:04 #1
κουραγιο-πιστη-δυναμη
καταρχας καλημερα και καλως σας βρηκα,ειμαι νεο μελος της πανεμορφης παρεας σας.ονομαζομαι χρυσα και ειμαι 18 ετων.ειμαι φοιτητρια φιλοσοφικης και αντιμετωπιζω προβλημα με το βαρος μου.
οι πανελληνιες ,και ενα προβλημα υγειας που ειχα με επιβαρυναν.παντοτε ημουν ευσωμο παιδι αλλα τωρα πλεον ειμαι παχουλη.Ημουν 108 κιλα.ξεκινησα γυμναστηριο αλλα δεν μπορεσα να προσεξω πολυ την διατροφη μου λογω του οτι μολις βγηκα απο το περιοριστικο περιβαλλον των πανελληνιων και αυτο με εκανε να μην ανεχομαι κανενα περιορισμο -ουτε στο φαγητο.
με 1,5 μηνα γυμναστηριο,το οποιο μαρεσει πολυ και δν το βλεπα ως περιορισμο,εχασα 4 κιλα.μετα πηγα διακοπες 1 μηνα αλλα εξαιτιας του οτι ημουν αρκετα δραστηρια ολη μερα και δεν ετρωγα υπερβολικα,αλλα υγιεινα ,τοσο οσο ναμαι χορτατη διατηρησα το βαρος μου,και τωρα που γυρισα προσεχω πολυ τη τρωω,αρχισα να τρωω αποκλειστικα υγιεινα και την επομενη εβδομαδα θα ξεκινησω παλι και το γυμναστηριο μου το οποιο θελω να το κρατησω στη ζωη μου ολο το χρονο.θελω να φτασω τα 75 κιλα,μακρινος στοχος αλλα οχι ανεφικτος.
χρειαζομαι ομως λιστη κουραγιο και δυναμη γιατι πολλες φορες ειμαι αδυναμη και καταστρεφω τον κοπο μου .εσεις εδω συμβαλετε σημαντικα σε αυτο ,ευχαριστω πολυ παιδια!!
- 18-09-2008, 15:39 #2
καλη δυναμη και καλως ηλθες..επιασες το νοημα,ασκηση και σωστη διατροφη θα σε οδηγησουν εκει που θες..keep it that way girl..να μας λες τα νεα σου..
18-09-2008, 16:25 #3
εννοειται !!ευχαριστω πολυ!
18-09-2008, 18:52 #4
goldie,
καλώς σε βρίσκουμε κι εμείς!
Όλοι χρειαζόμαστε κουράγιο,πίστη,δύναμη κι όλοι κατά καιρούς κάπου κλονιζόμαστε...
Μια θετική σκέψη,μια προσευχή,μια φιλική κουβέντα,ένα βιβλίο,το προσωπικό βίωμα κάποιου,ένα φόρουμ...
ο,τιδήποτε είναι ικανό να μας αναπτερώσει το ηθικό είναι καλοδεχούμενο! Ήδη εσύ μας δίνεις ένα πολύ καλό παράδειγμα!
Καλή σου δύναμη και σ'ευχαριστούμε κι εμείς!
21-09-2008, 00:41 #5
Πραγματι η προσευχη με εχει βοηθησει τοσο πολυ να πειθαρχησω στην βουλιμικη μου ταση.Πλεον καθε πρωι παρακαλω με πιστη και πολυ ελπιδα....
21-09-2008, 01:19 #6
Aσχετο,αλλα θελω και εγω να βαλω ενα χρωματιστο ticker με την προοδο στο χασιμο κιλων.Προσπαθησα αλλα το antivirus ( εχω avast) μου το ''πεταει εξω''.Εχει καποιος ιδεα τι να κανω?
21-09-2008, 13:40 #7
κι εγω αβαστ εχω και δεν δειχνει να ενοχλειται.
δοκιμασε στο σαιτ που δειχνει το δικο μου τικερ
23-09-2008, 11:00 #8
εχασα αυτη την εβδομαδα 2 κιλα και ειμαι πολυ χαρουμενη,απο αυριο θα ξεκινησω πλεον γυμναστηριο...
το μονο προβλημα μου ειναι ο πατερας μου,που μονιμως με αποθαρυνει απο τις προσπαθειες μου...μου λεει πως δεν εχω χασει τπτ πως ειμαι σαν περιπτερο ,πως αντιθετως παχαινω ολο και περισσοτερο ,ακομα κι αν εχασα σταδιακα ,που νομιζω πως ειναι και το καλυτερο,6 κιλα ,ακομα και αν μεσολαβησαν διακοπες ενος μηνα και χωρις γυμναστηριο και δν πηρα δραμι.....ακομα και στη πλακα με λεει φαλαινα και γουρουνιτσα...πλεον εχω αρχισει να κατεβαω καντηλια και να του λεω με εντονο τροπο να μην ασχολειται μαζι μου γιατι κανω ο,τι καλυτερο μπορω και οντως εχω αποτελεσμα και να ασχολειθει με τον εαυτο του οντας ο ιδιος αρκετα παχυς...
το κακο ειναι πως ολα αυτα με κανουν να νιωθω πως ειμαι σαν καταδικασμενη ,πως οτι και να κανω ειναι ματαιο,με κανει να θελω να αφησω καθε προσπαθεια,μου κοβει τα φτερα και τη χαρα...
αυτη τη φορα τοχω παρει αποφαση να μη με αγγιζει τπτ απο αυτα...τον βλεπω οσο το δυνατον λιγοτερο και για τα τυποις πραγματα και μονο....και νιωθω μεγαλη ανακουφιση...
κι ομως συνεχιζω καπου εκει μεσα μου να φοβαμαι
23-09-2008, 11:48 #9
goldie mou ena tha s po MIN AKOUS KANENAAAAAN
i prospatheia einai diki s kai mono.oute tou mpampa s oute kanenos.gia sena to kaneis.les pos o pateras s einai kai o idios paxis mallon kai o idios thelei na adinatisei kai epeidi de mporei provalei tin epithimia tou se sena,isos to kanei gia na se tsatisei kai na epimineis pio poli!!!mporeis na to sizitiseis mazi tou giati to kanei auto kai na tou peis oti s xalaei ti psixologia.na tou pei oti einai gonios s kai an mi ti allo ekeinos tha eprepe na s dinei dinami na sinexiseis.auto gia ti sxesi sas omos aneksartita apo auto esi de prepei na katavalesai apo ola auta to bravo tha to peis esi ston eauto s kai tha einai i kaliteri epivraveusi pistepse me!!!giauto keep on girl kai mi se noiazei kanenas!!!a kai kali epitixia sto gym tha saresei eimai sigouri!!!!
23-09-2008, 19:05 #10
min akous tpt kai kanenan. tha rthei i stigmi pou atoma pou exoun na se doun kairo tha enthousiastoun me tin proodo sou kai tha sou dwsoun dinami na sinexiseis parakatw. Kapoios pou s vlepi sinexeia me to mati den katalavainei ti xaneis i ti pairneis. I zigaria einai o pio dikaio kritis kai oso se dikaiwnei den noiazesai gia tpt kai gia kanenan.
23-09-2008, 22:52 #11
χρυσα μην ακους κανεναν που σε αποθαρρυνει..κλειστα τα αυτακια σου!!!και ολα θα γινουν!!!
σιγα σιγα και σταδιακα...οσο πιο αργα χανεις τοσο αυξανεις τις πιθανοτητες να μην τα ξαναπαρεις..
Μια συμβουλη ακομη και σταματω..ΠΡΟΣΕΧΕ το αλλο ακρο..ειναι τοσο ευκολο να πας εκει..
καλο κουραγιο και καλη δυναμη!!!
24-09-2008, 09:47 #12
euxaristo polu paidia...einai poli simantiko gia mena na xero pos iparxoyn kapoioi anthropoi na akoyn kai na lene ti gnomi toys se mena...
@hairbandou.....>pistepse me exo niosei to xadi tis allis pleyras.me goiteyei poy kai poy san idea alla prospatho opote moy mpei mia kaki skepsi na tin dioxno ....akomi aytes tis maxes tis nikao...kai elpizo pos tha sinexiso...einai san tis erinies mesa sto mialo moy ...
24-09-2008, 15:29 #13
goldie καθε φορα που θα σου λεει κατι που σε τσαντιζει να πεισμωνεις πιο πολυ και να σκεφτεσαι ποσο χαζος θα νιωσει οταν θα τα καταφερεις και θα τον εχεις αποστομωσει,θα δει πως η κορη του καταφερε αυτο που αυτος δεν μπορεσε τοσα χρονια,και μαλιστα αυτος εβαζε και εμποδια σ'αυτον τον αγωνα..κρατα γερα και απεδειξε του οτι κανει λαθος.(ετσι ειναι και ο δικος μου ο μπαμπας αλλα εμενα δεν ιδρωνει το αυτι μου,οτι κανω το κανω μονο για μενα..για πρωτη φορα μονο για μενα)
24-09-2008, 16:33 #14
@hopa.....>nio8o apolita ayto poy les ...kai go plen den ton akouo katholou...simfilio8ika me ayto poy eimai ,agapisa ton eayto moy prota etsi me ayta ta kila kai meta proxorisa sayti tin prospa8eia gia to diko moy kalo kai mono...kai giayto exo kai gia proti fora apotelesma..
24-09-2008, 16:54 #15
etsi bravo koritsia!!!zito i kali psixologia kato kato t kila!!!!!!!kisses
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή