prosoxi stous diaitologous!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Originally posted by jvanis
    Quote:
    Ηταν χαζό να σου πει η διαιτολόιγος να ρίξεις κιάλλο το ποσοστό λίπους,προφανώς ήθελε να σε έχει πελάτισσα για λίγο καιρό ακόμα.Αυτό που είπε όμως ο παθολόγος,είναι επίσης χαζό,σε καμιά περίπτωση ποσοστό λίπους κάτω απο20%δεν είναι απαγορευτικό για να μείνεις έγκυος,απλά αν πάει πολύ χαμηλά το ποσοστό λίπους επηρεάζονται οι ορμόνες και ο κύκλος σου.Ένα ποσοστό λίπους 15% σε ηλικία 19 ετών είναι μια χαρά και δεν επηρεάζει την ορμονική σου λειτουργία.

κανε μας τη χαρη να μην παριστανεις ΚΑΙ τον γυναικολογο γιατι εκτος απο ενοχλητικος γινεσαι κι επικινδυνος

Εσύ τα είπες αυτά και αναφερόσουν σε μένα αφού απάντησες στα όσα έγραφα.Δουλεύω σε δημόσιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ως διαιτολόγος και βρίσκομαι στο 5ο έτος της ιατρικής,σίγουρα ξέρω πολλά περισσότερα απο σένα sweet,δεν είναι ανάγκη όποτε λέω κάτι να πουλάς εξυπνάδα.Αυτό που είπε ο γιατρός δεν είναι απόλυτο και για κάθε ηλικιακή ομάδα υπάρχει διαφορετικό επιθυμητό φυσιολογικό ποσοστό λίπους,η περίοδος δεν επηρεάζεται μόνο από το ποσοστό λίπους αλλά από ένα σύνολοο ορμονών,οπότε ίσως το πρόβλημα να βρίσκεται αλλού όπως είπε και ο άλεξ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΕ.
    ΟΠΩς ΗΔΗ ΕΙΠΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!!!
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙς ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ?
    μπορεις να σπουδαζεις η να ισχυριζεσαι οτι σπουδαζεις οτι σου κατεβει.....εφοσον δεν εισαι γιατρος δεν μπορεις να κανεις διαγνωσεις του κωλου εκ του μακροθεν , γιατι ισως καποιος δεν ξερει ποσο απιστευτα βλαξ και ανευθυνος εισαι και σε παρει στα σοβαρα!

Senior Member
    πω πω μην τσακωνεστε για μενα λαθος εχουν και οι δυο για να μην πω και των τρειων.
    η κοπελια δεχτηκε τα σταρναρ ,η διαιτολογος ακολουθησε τα στανταρ ο γιατρος εριξε τα βαρη αλλου,που ηταν ευκολο και δεν προσπαθησε εστω και με λογια να αλλαξει την αποψη που εβαλαν ολοι αυτη στην κοπελα να εχει για το σωμα της.
    η κοπελια εχει χαμηλο βαρος και λιπος μαλλον.19 χρονων δεν θεωρειται πλεον παιδι και εχει καποια μορφη ΔΤΠ.ορμονικος ελενχος εγινε;
    ειπαμε ειναι πολυπαραγωντικο.
    απλα και παχια να εισαι αμα ορμονικα κατι παει στραβα ,τερμα. τωρα μην πειτε οτι ειμαι αισχος αλλα παραδειγμα για να γινει κατανοητο.
    Ας πουμε εγω εχω τεστοστερονη 0.και δεν εχω εκσερματωση .τι φταιει το βαρος μου;
    πιθανόν αν δεν υπάρχουν ορμονικά προβλήματα και δεν γίνεται χρήση κάποιων φαρμάκων η πρόσληψη βαρους ίσως λύσει το πρόβλημα και έπεισης όχι ανχος. ότι έγινε έγινε και πλέον το αλλάζουμε.
    το σώμα της γυναικας εκ φύσεως αλλά και με βάση τους τύπους μου απαιτεί λιπος για τεκνοποίηση , σε μεγαλυτερα ποσοστα απο αυτα του ανδρα .Αν τώρα μερικά αθλητικά πρότυπα ,θελουν υπεραθλητες και μερικά αλλά πρότυπα μόδας (που στηρίζονται σε ομοφυλόφιλους ) έκαναν την γυναίκα να είναι έτσι όπως την θέλουν αυτοί .Τι να πω; Ίσως να στηρίζονται στο γεγονός ότι στα τυφλά και άμα έχει πιει ο άλλος μερικά πράγματα μπερδεύονται. Συγχαρητήρια λοιπόν το πετυχαν με εμάς σαν θύματα.
    ΥΓ-κανένα πρόβλημα προς τους ομοφυλόφιλους έτσι και αλλιώς το κρεβάτι του καθενός είναι γούστο του.
    περιοδικο που σχετιζεται με την διατροφη εχει σαν εξωφυλο λιποβαρεις κοπελες .Εχω το τευχος στα χερια μου.Καθεται πανω στην ζυγαρια και εχει βαρος 42 κιλα τι ειναι χομπιντ?

sweet έχεις πολλά κόμπλεξ,καλύτερα βρες ένα χόμπι για να εκτονώσεις τα προβλήματά σου γιατί με το να πετάς εξυπνάδες και να επιτίθεσαι χωρίς λόγο στους άλλους, δεν θα αλλάξει τίποτα μέσα σου.Βρες τα με τον εαυτό σου και μετά ξεκίνα να τσακώνεσαι και με τους υπόλοιπους.

Senior Member
    sweet έχεις πολλά κόμπλεξ,καλύτερα βρες ένα χόμπι για να εκτονώσεις τα προβλήματά σου γιατί με το να πετάς εξυπνάδες και να επιτίθεσαι χωρίς λόγο στους άλλους, δεν θα αλλάξει τίποτα μέσα σου.Βρες τα με τον εαυτό σου και μετά ξεκίνα να τσακώνεσαι και με τους υπόλοιπους.
    μαλλον εσυ εχεις πολλες αναδουλειες(παλι)
    καλυτερα βρες καμια δουλεια που θα σου αποδιδει ικανοποιητικο εισοδημα ωστε να μην αναγκαζεσαι να ξημεροβραδιαζεσαι εδω ψαρευοντας πελατες(οπως εχεις επανειλημενα κανει)και παριστανοντας ΚΑΙ τον γιατρο εκτος απο τον ανεπαγγελτο διαιτολογο, μπας και σωθει κανεις...

Μακάρι να ήταν αληθινές οι φαντασιώσεις σου,αλλά σε αφήνω να ζήσεις στον παραμυθένιο κόσμο σου, όπου είσαι η μοναδική έξυπνη.Ο τρόπος που μιλάς και συμπεριφέρεσαι φανερώνει το επίπεδό σου,δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου , γιατί νιώθεις πως είσαι το κέντρο του κόσμου και το παίρνεις πάνω σου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12