οι συμβουλές των παθούντων-προσπαθούντων
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

οι συμβουλές των παθούντων-προσπαθούντων

μερικές συμβουλές από την προσπάθεια-εμπειρία μας προς τους συναγωνιστές "χασοκιλούντες".

Δεν σταματάμε ποτέ την προσπάθεια! έστω κι αν κάνουμε "χαζομαρίτσες" και "βλακειούλες"! το παραβλέπουμε και συνεχίζουμε κανονικά τον αγώνα μας!!! έτσι δεν παρατείνουμε την μασαμπούκα!

γεμίζουμε περισσότερο πείσμα!!!

Senior Member
    βάζουμε δύο στόχους κάθε φορά! έναν πολύ προσιτό και έναν σχετικά απρόσιτο! η κάθε επιβεβαίωση ενός στόχου ενισχύει το "μπορώ" και θωρακίζει το "θέλω" μας.

έτσι τα απρόσιτα γίνονται προσιτά!

Senior Member
    Σ'ευχαριστω προσωπικα για το αισιοδοξο μηνυμα της ημερας..ειλικρινα σημερα το ειχα πολυ αναγκη..

Senior Member
    όταν αποφασίζουμε να φάμε καλά!!! προσέχουμε τους συνδυασμούς και τα υλικά!
    όταν το φαγητό δεν εξυπηρετεί τον κορεσμό αλλά ξυπνά τις αισθήσεις και αφήνει ένα όμορφο συναίσθημα... δεν μπορεί παρά να είναι καλό!!!
    όταν λέμε καλό τι εννοούμε... χθες με ρώτησε ένας φίλος αν θα ήταν ωραίο να παραγγείλει κοτόπουλο σνίτσελ με μία σάλτσα η οποία περιείχε κρέμα γάλακτος, γιαούρτι, ροκφόρ και βούτυρο... στην αρχή του είπα ωραίο ακούγεται..μετά σκέφτηκα πολλά υλικά πολλές γεύσεις τι θα βγει; τελικά ήταν απλά ένα λευκό ξινόζουμο που μύριζε μούχλα και θερμιδικη βόμβα!
    εγώ άρχισα να προτιμώ καθαρές γεύσεις και τώρα απολαμβάνω πολύ περισσότερο από πριν το φαγητό μου!!!

Senior Member
    κάτι που ισχύει για μένα... όσο πιο φαρδιά είναι τα ρούχα μου τόσο περιθώριο νιώθω ότι έχω να τα γεμίσω!!! δεν λέω να μην είναι άνετα! ούτε ότι πρόκειται να πάθω ασφυξία... αλλά προσπαθώ να μην κρύβω τα κιλά!!! θέλω να τα βλέπω και να κατανοώ την διαφορά!!!

Senior Member
    η καλύτερ η συμβουλή για εμένα πάντα είναι να βλέπω τον εαυτό μου όπως θα ήθελα να είναι και να λέω θα γίνω έτσι..με έβλεπα(στο μυαλό μου πάντα) και δεν άφηνα περιθώρια να μην γίνω έτσι..από τα 79 έφτασα 59-60 και θέλω να χάσω ακόμη 2-3 κιλάκια..βέβαια δεν βιαζόμουνα και δεν ζυγιζόμουνα συχνά μπορεί ανά 2 εβδομάδες..και δεν σκεφτόμουνα καθόλου το φαγητό απλά έτρωγα ύγιεινά και πάντα όταν πεινούσα και δεν έτρωγα καθόλου γλυκά..αυτά..

Senior Member
    όμορφα

όποτε χάσω κιλά αρχίζω να τρώω πιστεύοντας ότι το αξίζω... και τα κιλά ξαναμπαίνουν! τελικά δεν το αξίζω αυτό αλλά το να πετύχω τον τελικό στόχο!!!!

Junior Member
    Απλα κοιταω τη φωτογραφια μου πως ημουν πριν 7 χρονια (19 χρονων) και μετα κοιταω στο καθρεφτη και βλεπω πως ειμαι τωρα και θελω να μου ριξω 2 μπουνιες...αλλα δε μπορω...σιγουρα ομως μου κοβει την ορεξη για λιγο

Member
    Γεια σας κι απο εμένα ...

Οι δικές μου συμβουλές είναι οι εξής:

1. Πετάξτε απο το σπίτι όλα τα χαρτάκια για delivery και μην ξαναφέρετε στο σπίτι σας ΚΑΝΕΝΑ

2. Αδειάστε το σπίτι απο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ (γλυκές και αρμυρές). Έτσι, την δύσκολη ώρα θα είναι πιο εύκολο γιατί απλά δεν θα βρίσκετε τίποτα.

3. Όταν βγαίνετε με φίλους/ες πιείτε ένα χυμό αντί για καφέ, φρεντοτσίνο, σοκολάτες και διάφορα άλλα.

4. Όταν βγαίνετε με φίλους/ες για φαγητό παραγγείλετε στεγνό κρέας το οποίο θα συνοδέψετε με σαλάτα (αφήστε τους άλλους να γεμίσουν χοληστερίνη και λίπος)

5. Εκτονώστε την ενέργεια σας σε ένα νέο χόμπι (π.χ. bowling, window shopping, εκδρομές δραστηριοτήτων)

6. Μετατρέψτε το σπίτι σας σε σινεμά! Καλέστε φίλους/ες και δείτε DVD με συνοδεία σπιτικού ποπκορν (μικρές ποσότητες).

7. Τα βράδια ... όταν πεινάτε και ιδιαίτερα όταν θέλετε γλυκο ... φτιάξτε ένα πικρό καφέ και πιείτε τουλάχιστον 2 γερές γουλιές. Θα σας δώσει μια αίσθηση "μπλιάχ" και μετά δεν θα θέλετε τίποτα ...

Αυτά τα ολίγα απο εμένα ...

Φιλιά!

Senior Member
    Γεια σας κι απο εμένα ...

Οι δικές μου συμβουλές είναι οι εξής:

1. Πετάξτε απο το σπίτι όλα τα χαρτάκια για delivery και μην ξαναφέρετε στο σπίτι σας ΚΑΝΕΝΑ

συμφωνωωω αλλα να το τροποιησω λιγακιιι///////επειδη ειμαι ατομο που βαριεμαι και κουραζομαι ευκολα νομιζω οτι ετσι θα νισω καταπιεση κι θα κουραστω , θελεις και λιγο το βρωμικο σου,κραταω τα pio light delivery πχ κινεζικο η καποια που χουν ωραια ψητα η σαλατες πλουσιες και μια στις τοσες κανω αμαρτιαααα

2. Αδειάστε το σπίτι απο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ (γλυκές και αρμυρές). Έτσι, την δύσκολη ώρα θα είναι πιο εύκολο γιατί απλά δεν θα βρίσκετε τίποτα.

συμφωνω και μακαρι να μπορουσα....ειμαι παντρεμενη και διστυχως εκεινος πρεπει και θελει το κατιτις του και αμα ερθει και καποιος σπιτιιι........εχω κανει το εξης..εχει ενα ντουλαπι που ειναι το δικο του το αμαρτωλο οπως το λεω που εγω δε το ανοιγω το μονο που δε μπαινει και λογω του δαχτυλιδιου μου ειναι ανθρακικο

3. Όταν βγαίνετε με φίλους/ες πιείτε ένα χυμό αντί για καφέ, φρεντοτσίνο, σοκολάτες και διάφορα άλλα.

επαυξανωωω η τσαιιι ......

4. Όταν βγαίνετε με φίλους/ες για φαγητό παραγγείλετε στεγνό κρέας το οποίο θα συνοδέψετε με σαλάτα (αφήστε τους άλλους να γεμίσουν χοληστερίνη και λίπος)

ακριβως τι καλυτερο σαλατα και κρεας.......

5. Εκτονώστε την ενέργεια σας σε ένα νέο χόμπι (π.χ. bowling, window shopping, εκδρομές δραστηριοτήτων)

περπατημααααα το καλυτεροοο μουυυ

6. Μετατρέψτε το σπίτι σας σε σινεμά! Καλέστε φίλους/ες και δείτε DVD με συνοδεία σπιτικού ποπκορν (μικρές ποσότητες).

η ακομα καλυτερα λαχανικα ωμα οπως κουνουπιδι καροτο αγγουρι μπροκολο σε ενα μπωλ και διπλα η γιαουρτι με σκορδο η τυρι πατημενο σαν ντιπ

7. Τα βράδια ... όταν πεινάτε και ιδιαίτερα όταν θέλετε γλυκο ... φτιάξτε ένα πικρό καφέ και πιείτε τουλάχιστον 2 γερές γουλιές. Θα σας δώσει μια αίσθηση "μπλιάχ" και μετά δεν θα θέλετε τίποτα ...

μπλιαχ