Results 16 to 30 of 30
-
24-09-2008, 23:17 #16
Σίγουρα κάλυψες όλους τους "ʼνδρες"που χρειάζονται μια δικαιολογία που συμπεριφέρονται ως "άνδρες"
και πολύ περισσότερο όλους τους "άνδρες"που περνιούνται για "ʼνδρες"χωρίς ασφαλώς να είναι...
Οι "Γυναίκες" πάντως ικανοποιούνται ουσιαστικά μόνο από "ʼνδρες"κι αν αυτό το είδος είναι πλέον δυσεύρετο
αναγκάζονται να μικρύνουν το "Γ" τους και ως "γυναίκες" πλέον να αρκεστούν σε ό,τι επίσης μικρό βρεθεί μπροστά τους...
- 25-09-2008, 00:28 #17
OPA allakse to thema tou post kai den to pira xampari??na to poume andres enantion ginekon?? i ti theloun pragmatika oi ginekes???xaxaxaxaxaxaxa
25-09-2008, 00:33 #18
Το θέμα του post είναι "Καινουριος στη παρεα ζητα συμβουλες"
Το αόριστο του "συμβουλές"αφήνει πριθώρια για όλους τους πιθανούς τομείς...
Είπαμε εξάλλου...αν εκτός από λύση στο αδυνάτισμα βρούμε και σε άλλα φλέγοντα ζητήματα,άσχημα θα ήταν;
Για μένα δεν τίθεται πάντως θέμα αντιπαλότητας των δύο φύλων,παρά αδυναμία επικοινωνίας...Έναν διερμηνέα,παρακαλώ!
25-09-2008, 00:36 #19
δε γινεται να βρεθει πλεον ον στη γη τουτη που να μπορει να ικανοποιησει μια γυναικα με τις σημερινες της απαιτησεις...γι αυτο και η γυναικα θεωρει "μικρο" αυτο που βρισκει μπροστα της....δυστυχως οι super ηρωες του holywood ειναι μονο στη TV...το οτι δε βρισκει μια γυναικα καποιο σημερα να ικανοποιησει της αναγκες της δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν αντρες...οι αναγκες της γυναικας χωριζοντε σε 2 κατηγοριες...ο Ανδρας μπορει να ικανοποιησει τη μια πλευρα ενω ο ανδρας την αλλη...οσο και να ψαχνετε δε θα βρειτε ποτε Ανδρα να ικανοποιει και τις 2(διοτι αν ικανοποιησει τις δευτερες αναγκες-απαιτησεις απλα δεν ειναι Ανδρας)...απλα παντα διαλεγετε τις δευτερες αναγκες...και μετα παραπονιεστε οτι δε βρισκετε ανδρα...και επιτελους καποια στιγμη πρεπει να μαθετε να ξεχωριζετε τον Ανδρα απ τον ταγαρο
μη με βαλετε να πω της αναγκες καθε κατηγοριας....δε θελω και δε θα το κανω...αλλα ειμαι σιγουρος οτι το ξερετε
ΥΓ.δε μιλαω προσωπικα για εσας δε σας ξερω καν....μιλαω γενικα και ενοειτε οτι παντα υπαρχουν εξερεσεις,υπαρχουν πολλες γυναικες που ξερω οι οποιες εχουν μαθει να ξεχωριζουν,να ξερουν τι ζητανε και τι θα κερδισουν-χασουν απο καθε επιλογη τους
φιλικα ολα αυτα,δε προσπαθω να το παιξω εξυπνος απλα λεω τι πιστευω και τι εχω συμπερανει απο πολλες συζητησεις με φιλους-φιλες μου
25-09-2008, 00:40 #20
kai kati allo!!!
exo paratirisei oti otan enas andras leei tha kano dieta einai pio prosilomenos se auti kai spania pareklinei eno emeis oi ginaikes klevoume pio poli!!!!kai sto gimnastirio kai sti diatrofi!!!opote mpouxi oi statistikes einai me to meros s!!!
kali sinexeia na xoume!!!!
25-09-2008, 00:44 #21
Originally posted by Mpouxi
δε γινεται να βρεθει πλεον ον στη γη τουτη που να μπορει να ικανοποιησει μια γυναικα με τις σημερινες της απαιτησεις...γι αυτο και η γυναικα θεωρει "μικρο" αυτο που βρισκει μπροστα της....δυστυχως οι super ηρωες του holywood ειναι μονο στη TV...το οτι δε βρισκει μια γυναικα καποιο σημερα να ικανοποιησει της αναγκες της δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν αντρες...οι αναγκες της γυναικας χωριζοντε σε 2 κατηγοριες...ο Ανδρας μπορει να ικανοποιησει τη μια πλευρα ενω ο ανδρας την αλλη...οσο και να ψαχνετε δε θα βρειτε ποτε Ανδρα να ικανοποιει και τις 2(διοτι αν ικανοποιησει τις δευτερες αναγκες-απαιτησεις απλα δεν ειναι Ανδρας)...απλα παντα διαλεγετε τις δευτερες αναγκες...και μετα παραπονιεστε οτι δε βρισκετε ανδρα...και επιτελους καποια στιγμη πρεπει να μαθετε να ξεχωριζετε τον Ανδρα απ τον ταγαρο
Επειδή δε θα ήθελα να βρεθεί στο δρόμο μου ο ʼνδρας και να τον περάσω για "ταγαρο"τι ακριβώς είναι ο δεύτερος;΄
Λες αυτή μου η έλλειψη γνώσης να ευθύνεται που ακόμα δεν το έχω δει ζωντανό το είδος αυτό να κυκλοφορεί;
25-09-2008, 00:48 #22
tha miliso os psixologos mias pou to spoudazo kiolas
to oti iparxei adinamia epikoinonias anamesa sta fila einai gegonos afou einai toso diaforetika katarxas apo viologikis apopseos
omos vazei xeri kai oi koinonia
giati palia itan protipo o andras o varis pou vlepoume stis tainies
tora omos allazoun t pragmata
alla protipa apo ekei kai pera o kathenas dialegei kai einai ipeuthinos gia tin epilogi tou
to ti thelei mia gineka einai poli eukolo na to matheis arkei na ti rotiseis so simple
tora me tous andres exoume ena mikro problem giati den ekdilonontai eukola kserete oi tipou ''oi andres de klaine'' kai alles tetoies fraseis exoun frontisei giauto
25-09-2008, 01:14 #23
nadine επηδει μαλλον παρεξηγηθηκες σου θυμιζω,οπως εγραψα αλλωστε οτι δεν αναφερομαι σε σας αλλα μιλαω γενικα για τη πλειωψηφεια των γυναικων.δευτερων καραμελιτσα δε το παιζω πολλα βαρυς ουτε ειμαι υπερ της φρασης ''oi andres de klaine''...οπως ειπα και πριν η φραση αυτη θα χαρακτηριζε ενα ταγαρο που το παιζει πολλα βαρυς...αρα μαλον με παρεξηγησατε και σιγουρα θα με περασατε για ταγαρο
Anyway επηδει εχουμε ξεφυγει απ το θεμα το σταματαω εδω...αλλωστε δε μπορει να γινει σωστη συζητηση του θεματος απο 5 γραμμες που γραφουμε στο ιντερνετ χωρις να ξερουμε και με ποιον μιλαμε...γιατι παντα θα γινοντε παρεξηγησεις...
25-09-2008, 01:43 #24
Mpouxi μου,
ασφαλώς και δεν παρεξηγήθηκα!Απλά μου βγήκε μια παιχνιδιάρικη διάθεση
και καθότι δε γνωριζόμαστε έχεις δίκιο να μην την αντιληφθείς...
Με συγχωρείς για το θάρρος...Το παίρνω συχνά από μόνη μου είναι αλήθεια...
Εδώ δε βγάζουμε άκρη σε διαπροσωπικούς συσχετισμούς θα βγάλουμε εδώ μέσα;
Πάντως μη με αφήσεις,σε παρακαλώ,με την απορία του τι είναι"ταγαρος"...
Στο λεξικό πάντως δεν τον βρήκα...μήπως είναι κάποιο τοπικό ιδίωμα;
25-09-2008, 04:42 #25
Στη Σερρες το λεμε συνεχεια αλλα πως να το εξηγησω τωρα...ας προσπαθησω...Ας πουμε σκεψου ενα τυπο που το παιζει πολυ βαρυς και νομιζει οτι μαμαει και δερνει,γυρναει με το αμαξι με τερμα μουσικη και ανοιχτα παραθυρα,λεει οτι εχει παει με 1000 γυναικες ενω το πολυ να εχει παει με 1-2(οχι οτι οποιος εχει παει με πολλες ειναι μαγκας,αλλα αυτος ετσι νομιζει γι αυτο το λεει),μιλαει στραβα επιτηδες (το μαγκικο το στυλ) κ.τ.λ. μπορεις να τον πεις και καγκουρα το ιδιο ειναι
.
Βασικα ειδες τωρα, νομιζα οτι παρεξηγηθηκες,γιατι απλα δε σε ξερω και ειναι πολυ δυσκολο σε ενα γραπτο κειμενο να καταλαβεις το υφος του αλλου που το γραφει...και γενικα δυσκολο να το ψυχολογησεις(δε ξερω η καραμελιτσα που το σπουδαζει τι κανει,εγω δε μπορω) γι αυτο ειπα οτι ειναι δυσκολη συζητηση ...εδω οταν ξεκιναμε με τη παρεα και πιανουμε κανα τετοιο θεμα μας περνει το πρωι,φαντασου εδω θα θελει 10 σελιδες
25-09-2008, 12:37 #26
ontos mporei eukola na vgei pareksigisei an kai oi perissoteroi an oxi oloi edo mesa exoun filikes diatheseis opote de paizei kati tetoio kai ego mpouxi mou den anaferomoun se sena genika milousa apo auta pou ksero kai diavazo!!!!o kathe anthropos einai monadikos auto ipostirizo ego kai kala tha kanei na deixnei ti monadikotita tou kai na mi simmorfonetai me modes protipa kai thelo allon!!!!thats all!!!!giati auti i elleipsi epikoinonias sta dio fila alla kai genika stous anthropous ekei ofeiletai!!!kali sinexeia paidia tha t poume!!!!!
25-09-2008, 12:38 #27
nadine mou ksexasa kai ego apo thessaloniki eimai to tagaras to exo akousei alla oute ego iksera ti simaine!!!!omos to lene kai edo!!!!filakia!!!
25-09-2008, 22:27 #28
Το ανησυχητικό,καραμελίτσα μου,είναι ότι το λένε,όπως λες,κι εδώ και παντού...
είτε "τάγαρος"είτε "κάγκουρας"ζουν ανάμεσα μας και δεν είναι και λίγοι...
25-09-2008, 22:30 #29
xaxaxaxaxa ontoooos katholou ligoi!!!!!!!!!!posous tetoious sinantame kathe mera e???kai pollous allous omos iparxoun polla eidi!!!!!xaxaxaxaxa
25-09-2008, 22:38 #30
Originally posted by alex1970
NADINE ελα ρε λιακο ! βασικα εγω δεν καταλαβα αλλα ενταξη
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε κανέναν "Λιακόπουλο"...
Χρειάζομαι λεξικό τοπικών ιδιωμάτων για να τα βγάλω πέρα μαζί σας;
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια