Results 121 to 135 of 163
Thread: Σκεψεις
-
18-06-2008, 17:49 #121
Originally posted by weird
μωρε, ετσι οπως το βλεπω με κοβω να περναω ενα απιστευτα ομορφο μοναχικο καλοκαιρι!! Ειμαι εναμιση χρονο μονη κι εχω βρει την υγιεια μου. Νομιζα ειχε φτασει η στιγμη να παιχνιδισω με την αγαπη, με τον ερωτα.
Αναρωτιεμαι τωρα αν εκανα λαθος.
Ακομα δεν ξερω.
Θεώρησα πως παλιοί λογαριασμοί, (μιας και μίλησες για αγάπη που δεν μπορείς να απαγκιστρωθείς), εννόούσες άλλη σχέση.
Αυτό κατάλαβα και σου είπα να τους κλείσεις....
- 18-06-2008, 17:50 #122
Ειναι η παλια σχεση, αυτη που ειχα πριν τον εναμιση χρονο και η οποια δεν παυει να με διεκδικει.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 17:51 #123
Εδωσα σκληρο αγωνα για να χωρησω τον παλιο....Αλλα μεσα μου, ηξερα οτι ειναι παντα εκει και περιμενει.
Δεν ξερω κατα ποσο χωρισα ουσιαστικα.
Παντα στην ακρη του μυαλου μου ηταν εκει.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 17:51 #124
weird η ζωή είναι για όλους κ τα πάθη κ όλα, όλα..
το θέμα είναι μέσα μας πως αισθανόμαστε για αυτά που κάνουμε κ το να αναρωτιόμαστε τι θα κάνουμε, μόνο καθυστερήσεις μας φέρνει στην ζωή κ να χανουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται
18-06-2008, 17:54 #125
Ειναι η παλια σχεση, αυτη που ειχα πριν τον εναμιση χρονο και η οποια δεν παυει να με διεκδικει.
weird....όσο και να σε διεκδικεί, από τη στιγμή που έζησες μακριά του ένα τόσο μεγάλο διάστημα, μπορείς να ζήσεις για πάντα.
Συνηθίζουμε όταν μένουμε μόνοι μας να έχουμε ως τοπ σχέση, αυτή από την οποία πήραμε τα περισσότερα συναισθήματα.
Πέρασε σε άλλο κεφάλαιο και που ξέρεις?
Μπορεί η νέα ιστορία να εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σου, μπορεί και όχι.
Αν δεν τη ζήσεις, δεν θα το μάθεις ποτέ....
18-06-2008, 17:54 #126
Εχεις δικιο μαρια.
Σε εμενα παλευουν μεσα μου δυο τασεις.
η μια που θελει απλα να αφεθει ΧΩΡΙς ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
η αλλη που σκεφτεται τοσο μα τοσο πολυ ωστε δημιουργει μπερδεματα και καθυστερησεις και εμποδια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 17:56 #127
Originally posted by Θεοφανία
weird....όσο και να σε διεκδικεί, από τη στιγμή που έζησες μακριά του ένα τόσο μεγάλο διάστημα, μπορείς να ζήσεις για πάντα.
Συνηθίζουμε όταν μένουμε μόνοι μας να έχουμε ως τοπ σχέση, αυτή από την οποία πήραμε τα περισσότερα συναισθήματα.
Πέρασε σε άλλο κεφάλαιο και που ξέρεις?
Μπορεί η νέα ιστορία να εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σου, μπορεί και όχι.
Αν δεν τη ζήσεις, δεν θα το μάθεις ποτέ....
Ναι, τα καταφερα μονη ΑΛΛΑ παντα στο βαθος του μυαλου μου υπηρχε η προοπτικη να ξαναγυρισω αν το θελησω. Αυτο κανει τη διαφορα του.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 18:01 #128
Αυτό κάνει τη διαφορά στην ανασφάλεια μας. Όλοι λίγο-πολύ έχουμε κάποιον που ξέρουμε πως είναι εκεί και περιμένει το στραβοπάτημα μας, ώστε να γυρίσουμε μετανιωμένες.
Είναι όμως περσινά, ξινά σταφύλια. Είναι ήτα να γυρίσεις πίσω και στο λέω εγώ που περνάω πολλά χρόνια αυτή την κατάσταση.
Μακριά...................................... όσο πιο πολύ μπορείς.
Ακόμη και τίποτα να μη γίνει με τον καινούργιο, μη τολμήσεις και γυρίσεις. Θα πληρώσεις ακόμη και γι αυτά που δεν έκανες...................................... ..
18-06-2008, 18:04 #129
Αυτό κάνει τη διαφορά στην ανασφάλεια μας. Όλοι λίγο-πολύ έχουμε κάποιον που ξέρουμε πως είναι εκεί και περιμένει το στραβοπάτημα μας, ώστε να γυρίσουμε μετανιωμένες.
Είναι όμως περσινά, ξινά σταφύλια. Είναι ήτα να γυρίσεις πίσω και στο λέω εγώ που περνάω πολλά χρόνια αυτή την κατάσταση.
Μακριά...................................... όσο πιο πολύ μπορείς.
Ακόμη και τίποτα να μη γίνει με τον καινούργιο, μη τολμήσεις και γυρίσεις. Θα πληρώσεις ακόμη και γι αυτά που δεν έκανες...................................... ..
Για μενα γυριζω σημαινει πισωγυρισμα... μηπως ομως καμια φορα ειναι απαραιτητο να γυρισεις, για να μπορεσεις να φυγεις μια και καλη?Συνειδητοποιωντας τι νιωθεις και γιατι φευγεις.Αυτο εννοω να κλεισω τον λογαριασμο. Καθε φορα που σκεφτομαι τον παλιο, ειναι θολα τα πραγματα. Υπαρχει αθανατη μεσα μου εκεινη η προοπτικη του να ειμαστε μαζι σε σχεση και να ειμαστε καλα! Ξεχναω γιατι εφευγα, τι δεν με γεμιζε, πως ηταν.Αλλα δεν την εζησα και πολυ συνειδητοποιημενη τη σχεση.
Δεν βρισκω αλλο τροπο να τα βαλω με την ανασφαλεια μου.
Και αυτη η ανασφαλεια μου με εμποδιζει να ζησω αυτα που θελω να παρει!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 18:09 #130
Ένα όμως είναι σίγουρο.
Αν ο παλιός σε κάλυπτε, όσο δυνατή και να ήσουν, δεν θα άντεχες τόσο μακριά του.
Σου είπα, έχεις βάλει τον πήχη σε αυτόν.
Μόνο αν ψάχτεις μέσα από άλλη σχέση θα μάθεις αν έχεις δίκιο ή όχι.....
18-06-2008, 18:10 #131
weird
Θέλω να σε θερμοπαρακαλέσω να έχεις την υπομονή απέναντι σε όλα εκείνα που είναι ανεξήγητα στην καρδιά σου κ να προσπαθείς να αγαπήσεις τις ερωτήσεις σου, σαν κλειδωμένα δωμάτια ή σαν βιβλια γραμμένα σε αγνωστη γλώσσα. Μην αναζητάς απαντήσεις που δεν μπορούν να δοθούν επειδή δεν δύνασαι να τις ζήσεις. Η ουσία είναι να ζείς το καθετί. Ζήσε τις ερωτήσεις τώρα κ ίσως, σιγά - σιγά, χωρίς να το προσέξεις, να ζήσεις κάποια μακρινή μέρα την απάντηση.
18-06-2008, 18:19 #132
Originally posted by mmaria
weird
Θέλω να σε θερμοπαρακαλέσω να έχεις την υπομονή απέναντι σε όλα εκείνα που είναι ανεξήγητα στην καρδιά σου κ να προσπαθείς να αγαπήσεις τις ερωτήσεις σου, σαν κλειδωμένα δωμάτια ή σαν βιβλια γραμμένα σε αγνωστη γλώσσα. Μην αναζητάς απαντήσεις που δεν μπορούν να δοθούν επειδή δεν δύνασαι να τις ζήσεις. Η ουσία είναι να ζείς το καθετί. Ζήσε τις ερωτήσεις τώρα κ ίσως, σιγά - σιγά, χωρίς να το προσέξεις, να ζήσεις κάποια μακρινή μέρα την απάντηση.
γιατι μου το κανεις τωρα αυτο?
Γιατι με συγκινεις τοσο πολυ?
Εχω ακουσει απο εσενα λογια βουτηγμενα στο συναισθημα.
Εχω ακουσει πραγματα υπεροχα....
και δεν μπορω να πιστεψω οτι ζεις πιο πολυ με τη λογικη, μου ειναι δυσκολο...
Τελοσπαντων.
Οταν συνελθω απο τα δακρυα θα απαντησω... εχω μια μανια παντα να απανταω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 18:22 #133
προστατεύομαι weird πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή
δεν χρειάζεται κόπος να κρυφτώ κ να επικρατησει η λογική που δείχνω στην καθημερινή μου ζωή, εδω γράφω ότι αισθάνομαι..
18-06-2008, 18:23 #134
Απο αυτο που μου εγραψες δεν βγαζω κανενα απολυτως νοημα.
Δεν μπορω να καταλαβω τι μου γραφεις, τι εννοεις.
Αλλα διαβαζοντας το νιωθω εντονο, ενα συναισθημα να με κυριεύει.
μαλλον χτυπησες φλεβα.
Κατι σαν καημο αλλα και με μια δοση ανακουφισης μεσα μου, ισως που μπορεσε καποιος και είδε αυτο το τοσο βαθυ.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 18:25 #135
Ένα όμως είναι σίγουρο.
Αν ο παλιός σε κάλυπτε, όσο δυνατή και να ήσουν, δεν θα άντεχες τόσο μακριά του.
Σου είπα, έχεις βάλει τον πήχη σε αυτόν.
Μόνο αν ψάχτεις μέσα από άλλη σχέση θα μάθεις αν έχεις δίκιο ή όχι.....
θα το σκεφτω κι απο την οπτικη που μου παρουσιαζεις.
Σιγουρα, αν με καλυπτε δεν θα αντεχα. του το εχω πει και ευθεως... οτι δεν με καλυπτει.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία