Results 46 to 60 of 163
Thread: Σκεψεις
-
13-06-2008, 00:32 #46
Κορίτσια, νομίζω ότι όταν μόνο ένας νιώθει δεν μπρούμε να μιλάμε για πάθος, θέλει δύο, το πάθος δεν αφήνει περιθώρια σκέψης όταν υπάρχει σκέψη δεν υπάρχει πάθος αυτά είναι αξιώματα.
Εξάλλου δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπρεπε να απολογηθεί σε μια γυναίκα για ότι κάνει. Αφού μάζεψα πληροφορίες και κατάλαβα ότι ενώ μία 20χρονη, 22χρονη, κ.α. Μετά από μερικές εβδομάδες κόβει το χάπι χωρίς να το πει και ενώ οι γονείς πιέζουν να δέσει επιτέλους τον γάιδαρο της και να παντρευτεί σαν καλό κοριτσάκι, ο φίλος της είναι μαζί της επειδή βασικά είναι το καλύτερο ****** από το δεξί του χέρι, εξήγησα μερικά πράγματα που βασικά όλες οι γυναίκες τα ξέρουμε αλλά μας επιβάλλεται από άλλες γυναίκες να μην τα λέμε.
Χαλαρώστε και απολαύσετο απλά.
- 13-06-2008, 11:16 #47
Originally posted by ΒΑΡΒΑΡΑ
Κορίτσια, νομίζω ότι όταν μόνο ένας νιώθει δεν μπρούμε να μιλάμε για πάθος, θέλει δύο, το πάθος δεν αφήνει περιθώρια σκέψης όταν υπάρχει σκέψη δεν υπάρχει πάθος αυτά είναι αξιώματα.
Εξάλλου δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπρεπε να απολογηθεί σε μια γυναίκα για ότι κάνει. Αφού μάζεψα πληροφορίες και κατάλαβα ότι ενώ μία 20χρονη, 22χρονη, κ.α. Μετά από μερικές εβδομάδες κόβει το χάπι χωρίς να το πει και ενώ οι γονείς πιέζουν να δέσει επιτέλους τον γάιδαρο της και να παντρευτεί σαν καλό κοριτσάκι, ο φίλος της είναι μαζί της επειδή βασικά είναι το καλύτερο ****** από το δεξί του χέρι, εξήγησα μερικά πράγματα που βασικά όλες οι γυναίκες τα ξέρουμε αλλά μας επιβάλλεται από άλλες γυναίκες να μην τα λέμε.
ΒΑΡΒΑΡΑ μου...συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα....
13-06-2008, 11:30 #48
μάλλον απ\'οτι κατάλαβα η Βαρβάρα λέει πως ο μόνος λόγος για έναν άντρα να είναι δίπλα σε μια γυναίκα είναι το γ@@@@@ κ για να καταφέρεις να κρατήσεις κάποιον δίπλα σου πρέπει να του κάνεις κ ενα παιδι; μεταξύ μας τα γνωρίζουμε, αλλά δεν τα συζητάμε.. κατι τέτοιο
που προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου λογικό, αλλά υπαρκτό σε ορισμένες κοπέλες που με έμμεσο τρόπο προσπαθούν να κρατήσουν αυτόν τον κάποιο.
ξεκινάει όμως καλά, το πάθος, ο έρωτας, η αγάπη φυσικά θέλει δύο, που να ενωθούν κ να μοιραστούν, την κάθε ανάσα, την κάθε πνοή.
υπάρχουν όμως κ άντρες πολύ πιο ευαίσθητοι απο γυναίκες που ψάχνουν τα ιδανικά πριν πλαγιάσουν με κάποια κ το γ@@@ θελει δύο για να είναι απόλαυση κ οχι απλά ευχαρίστηση του ενος.
για να απολαύσει κάποιος που είναι συναισθηματικός όλο αυτό, ανεξαρτήτος φύλου, πρέπει να υπάρχει κάτι παραπάνω, απο αυτό που περιγράφεις, αισθήματα, αλλιώς δεν θα έχει νόημα η στιγμή.
13-06-2008, 11:40 #49
Τότε Μαράκι μου, κινούμαστε σε διαφορετικό επίπεδο σκέψης και...γνωριμιών....
Οι άντρες που είναι χορτασμένοι από ...σεξ, δεν δημιουργούν ολόκληρο σενάριο συναισθηματικής προσέγγισης για ένα...@/%$^&&*.
Ψάχνουν όπως και μεις για μια ολοκληρωτική επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου φυσικα και του σεξ.
Ελπίζω η φίλη μας η weird, να έχει πέσει σε τέτοια περίπτωση, αν και τη θεωρώ πολύ σκεπτόμενο και με έντονους αισθητήρες απέναντι στους ανθρώπους, άτομο, για να πέσει σε αντίθετη περίπτωση....
13-06-2008, 12:06 #50
μα χωρίς επικοινωνία το σεξ είναι απλά μια πράξη σαν όλες τις υπόλοιπες
σαν να τρώμε ας πούμε, να μην αναφέρω τίποτα άλλο - τι απόλαυση!
για να καλύπτονται οι βασικές ανάγκες.
ο έρωτας όμως, ο αμοιβαίος, που σε απογειώνει, που σου δίνει φτερά κ λόγο για να ζείς θέλει αυτό που είπες: ολοκληρωτική επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα
τοτε νιώθεις γεματος
13-06-2008, 12:08 #51
Ακριβώς, και αυτό είναι που σου μένει στη ζωή....το συναίσθημα.
Είναι τυχεροί όσοι δεν μπερδεύονται και δε λοξοδρομούν στη διάρκεια της ζωής τους.....
13-06-2008, 14:30 #52
Originally posted by mmaria
μην νομίζεις πως εγώ δεν τα περιπλέκω, αλλά προσπαθώ να το κάνω πράξη.
δεν είναι καθόλου χαζή η σκέψη σου κ εμένα μου έχει περάσει κ μου περνάει κάθε φορά απ\'το μυαλο που θα τσιμπηθώ με κάποιον, μην κοιτας που με βρίσκεις σε ολοκληρωτική φάση αδιαφορίας, βρίσκομαι σε στάδιο που δεν με αγγίζει τίποτα κ είμαι τόσο χάλια που δεν μπορώ να σταθώ ούτε στα πόδια μου. Όμως αυτό το σκίρτημα που περιγράφεις, είναι κάτι σαν ανεκπλήρωτο όνειρο για μερικούς, αν είναι η αλήθεια σου αυτή κ πως γνωρίζεις ότι αυτό που φαντάζεσαι εσύ τόσο όμορφο κ ωραίο θα είναι όντως; δεν μπορείς να γνωρίζεις αν δεν ρισκάρεις κ τοποθετείς ταμπέλες στοπ σε όλους τους δρόμους σου. κ για να αποφύγεις το μεγάλο άδειασμα κ την ολοκληρωτική καταστροφή που επιφέρει συνήθως κάτι τέτοιο, προχώρα αργά κ με σταθερά βήματα για να μπορέσεις να ανακαλύψεις την κρύβεται πιο μέσα.
προχωρα αργα, με σταθερα βηματα
για να μπορεσεις να ανακαλυψεις τι κρυβεται πιο μεσα...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 14:37 #53
Παιδια, ειλικρινα ευχαριστω! Που υπαρχετε, που συζηταμε... χτες με βοηθησε πολυ η κουβεντα! Να ανοιχτω επιτελους λιγο πιο πολυ, να βγαλω καποια στοπ...
Δεν πιστευα οτι θα το καταφερνα.
Χτες θα βγαιναμε. Μετα απο δικη μου πρωτοβουλια( τον ειχα σε αποσταση πολυ καιρο τωρα)
Και τα καταφερα!!
Αφησα σπιτι, ολο το αμυντικο-ανασταλτικο- οπλοστασιο!!!Για πρωτη φορα, ημουν τοσο εγω..
Με αυτον τον ανθρωπο, τον θελω τοσο πολυ, που εβαζα ενα προσωπειο μολις αλληλεπιδρουσα μαζι του.
Δεν το πιστευα οτι θα καταφερνα να το ελεγξω....
Ετρεμα πριν βγουμε!
Πως θα τον αντιμετωπισω?
Τολμησα! Ποσο πιο δυνατη νιωθω σημερα. Χωρις περιττες αμυνες, μιλασαμε ανοιχτα. Και ανελυσα και καποια σημεια απο τις σπασμωδικες αντιδρασεις μου.
Καποια σημεια που ειχε ηδη διακρινει γιατι ειναι τερας εξυπναδας!!!!
Σημερα εντωμεταξυ χαμενη ολη μερα. Νιωθω τετοια γλυκαδα μεσα μου, πεταω, τετοια θαλπωρη. Πηγα για μια εξωτερικη δουλεια εκτος πολης, ακουγα την μουσικη μου και ξαναζουσα ολη μερα το χτες βραδυ.
Ημουν τοσο μα τοσο αφηρημενη(γενικως ειμαι πολυ αφηρημενο πλασμα) που μπερδεψα τα χαρτια και μου την ειπε τρελα το αφεντικο:Μαζεψου! Κατι δεν παει καλα!!!!Δεν ακους τι σου ζηταω.
πωπω, οντως πρεπει λιγο να μαζευτω, να προσγειωθω....Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 14:42 #54
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by weird
Ενταξει. Τωρα θα πω μια χαζη μου σκεψη.
Κι αν εκεινος με θελει μονο για την πλακα του?
Αχ, ποσο σοφοι μπορουμε να ειμαστε με ολους τους αλλους και ποσο κουτοι με τον εαυτο μας!
Κι αν εκεινος απλα θελει να παιξει?
Κι αν εκεινος θελει απλα σεξ?
Αν δεν το βλεπει οπως εγω?
Που την εχω πατησει για τα καλα.....
Τις απαντήσεις σου θα τις πάρεις στο...κρεββάτι....
Εκεί θα τα \"δεις\" όλα....
Μη ξεκινάς με διαπραγματεύσεις, είπαμε.....ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙΣ.
Ζήστο με όση δύναμη μπορείς και αν δεν το καταλάβει, κακό του κεφαλιού του, δεν άξιζε.....
Εσύ όμως δεν θα έχεις δειλιάσει....
Καλα, δεν με ενδιαφερει να ειναι καποιος απο τους δυο μας τελειος ουτε να μας βγει το πρωτον , το καλο κρεβατι..
Θελω απλα να κανω οτι νιωθω, να αφησω στην ακρη αναστολες ή και υποκριτικα τεχνασματα(που γινονται τοσο αυτοματα καμια φορα εκεινη την ωρα, ειδικα με εναν μονιμο συντροφο)..Και να κανει κι εκεινος οτι νιωθει.
Κι αν βγει κατι γνησιο, αν εχουμε χημεια, καλως..
να καταλαβει τι? Το πως αισθανομαι?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 14:45 #55
Originally posted by ledzep
Καλά τα λέει η Θεοφανία. Άφησε λίγο τον εαυτό σου ελεύθερο και ανοιχτό ...και να χάσεις κάτι θα έχεις κερδίσει περισσότερα ...Βέβαια και γώ που λέω έτσι, δεν τον αφήνω και πολύ ελεύθερο τον εαυτό μου, αλλά δε σημαίνει οτι κάνω σωστά.
Ημουν σε επαφη, δεν αμυνομουν, δεν υποκρινομουν την περσονα μου . Δεν πουλουσα κατι παραπανω ουτε με υποβιβαζα για να κρυφτω απο τον αλλον. Εδω τωρα καθομαι και σκεφτομαι πως ημουν τοσο ακριβης σε καποιες αντιδρασεις και λεγαμενα μου...
Αφηνοντας αβιαστη την ενεργεια μας να βγει προς τα εξω, βγαινει και η επιδεξιοτητα μας, αβιαστα κι αυτη.
να σαι καλα φιλε:) Σου ευχομαι να αφεθεις....Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 14:51 #56
Originally posted by ΒΑΡΒΑΡΑ
Ολα οσα εσυ ξερεις ή σκεφτεσαι φαινονται να εχουν καποια εσωτερικη συνοχη, της οποιας ομως εγω την εξωτερικευση δεν βλεπω.. Μπορεις να αποσαφηνισεις λιγο την ροη αυτου που εστειλες? Σ ευχαριστω.
Σου απαντω για το σκελος που απευθυνεται σε μενα.
Κι εγω δεν πιστευω στα μονομερη συναισθηματα. Ή μαλλον οχι.Ας γινω πιο ακριβης.
Ενας ανθρωπος που μονος αυτος παθιαζεται με καποιον, μπορει και να σκοτωθει απο την ιδια του την αισθηση τουτη που τον σιγοκαιει και τον ρημαζει στο τελος.
Ειναι ενας καημος, ενα μαραζι, κατι ανεκλπηρωτο, που σε εναν ανθρωπο ευαισθητο μπορει να κανει πολυ κακο.
Αλλο αυτο, κι αλλο το αμοιβαιο συναισθημα. Στην περιπτωση αυτη εχουμε πραγματικη παρουσια συναισθηματος. Ενω στην προηγουμενη, ειναι πιο εντονη η διψα κι η φαντασια μας.
Στην δικη μου ιστορια...
Η ιστορια αυτη εχει καποιους μηνες που ξεκινησε.
Νιωθω οτι οταν κοιταζομαστε ή αγγιζομαστε \"μιλαμε περα απο τα λογια\". Νιωθω την χημεια.
Ωστοσο, δεν ξερω αν εκεινος νιωθει με την ιδια ενταση και ποιοτητα και οφειλω να ομολογησω οτι αυτο με προβληματιζει και τροφοδοτει τα στοπ μου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 14:55 #57
Originally posted by mmaria
για να απολαύσει κάποιος που είναι συναισθηματικός όλο αυτό, ανεξαρτήτος φύλου, πρέπει να υπάρχει κάτι παραπάνω, απο αυτό που περιγράφεις, αισθήματα, αλλιώς δεν θα έχει νόημα η στιγμή.
Συμφωνω μαζι σου Μαρακι. Αλλιως δεν θα χει νοημα η στιγμη.
Μια σαρκικη επαφη, δεν μπορει να σου δωσει φτερα και να πεταξεις..Αλλες συκγινησεις τα πλαθουν τα φτερα του ειδους αυτου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 14:56 #58
Αχ, ποσο σοφοι μπορουμε να ειμαστε με ολους τους αλλους και ποσο κουτοι με τον εαυτο μας!
Ζήστο με όση δύναμη μπορείς και αν δεν το καταλάβει, κακό του κεφαλιού του, δεν άξιζε.....
Καλα, δεν με ενδιαφερει να ειναι καποιος απο τους δυο μας τελειος ουτε να μας βγει το πρωτον , το καλο κρεβατι..
Θελω απλα να κανω οτι νιωθω, να αφησω στην ακρη αναστολες ή και υποκριτικα τεχνασματα(που γινονται τοσο αυτοματα καμια φορα εκεινη την ωρα, ειδικα με εναν μονιμο συντροφο)..Και να κανει κι εκεινος οτι νιωθει.
να καταλαβει τι? Το πως αισθανομαι?
weird μου.....σίγουρα είσαι πολύ ερωτευμένη!!!!!!
Φυσικά και ΔΕΝ εννοούσα αυτό!
Εννοούσα ότι μέσα από αυτά που θα μοιραστείτε στο κρεββάτι, θα του βγει ή όχι, το συναίσθημα, το πάθος, η ένταση που έχεις εσύ αυτή τη στιγμή και περιμένεις να τη δεις και από αυτόν...........
13-06-2008, 15:02 #59
να καταλαβει τι? Το πως αισθανομαι?
weird μου.....σίγουρα είσαι πολύ ερωτευμένη!!!!!!
Φυσικά και ΔΕΝ εννοούσα αυτό!
Εννοούσα ότι μέσα από αυτά που θα μοιραστείτε στο κρεββάτι, θα του βγει ή όχι, το συναίσθημα, το πάθος, η ένταση που έχεις εσύ αυτή τη στιγμή και περιμένεις να τη δεις και από αυτόν...........
Ειδες θεοφανια?
σαν χαζη κανω, δεν λειτουργει το μυαλο μου!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 15:07 #60
Τότε Μαράκι μου, κινούμαστε σε διαφορετικό επίπεδο σκέψης και...γνωριμιών....
Οι άντρες που είναι χορτασμένοι από ...σεξ, δεν δημιουργούν ολόκληρο σενάριο συναισθηματικής προσέγγισης για ένα...@/%$^&&*.Θεοφανια, αυτη ειναι και η δικη μου γνωμη. Ο μη στερημενος, δεν εχει αναγκη απο κουρτινες και παραβαν. Ουτε απο ψεματα.
Ψάχνουν όπως και μεις για μια ολοκληρωτική επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου φυσικα και του σεξ.
Ελπίζω η φίλη μας η weird, να έχει πέσει σε τέτοια περίπτωση, αν και τη θεωρώ πολύ σκεπτόμενο και με έντονους αισθητήρες απέναντι στους ανθρώπους, άτομο, για να πέσει σε αντίθετη περίπτωση....
Ελπιζω, αυτο που μου λεει η ενσυναισθηση μου για τον συγκεκριμενο να ειναι σωστο...
Βεβαια ειναι λιγο επιφοβη η κριση μου γιατι συνηθως θολωνει οταν βιωνω εντονο συναισθημα...
Θα αφουκγραστω σε βαθος χρονου.
Επισης ειναι τρομακτικα εξυπνος και με την πιο ψυχολογικη εννοια του ορου.
Σιγουρα ξερει να χειριζεται ανθρωπους(οχι οτι ειναι στοιχειο του χαρακτηρα του αυτο).
Ελπιζω να μην προκειται εδω για ενα τετοιο παιχνιδι.
Αυτα τα πραγματα συνηθως τα μυριζομαι ευκολα, τωρα δυσκολευομαι.
παντως η αισθηση που εχω απο χτες το βρασυ ειναι πολυ θετικη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή